میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر ابراهیم خدایی با بیان این مطلب به تشریح نحوه اجرای پروتکلهای بهداشتی کنکور دکتری و برخی حواشی این آزمون اشاره کرد و گفت: همه پروتکلها و زمانبندیهای برگزاری کنکورها و آزمونهای کشوری مصوب ستاد ملی مبارزه با کرونا است. این شیوهنامههایی که برای کنکور تدوین شده کار مشترک وزارت بهداشت، وزارت علوم و سازمان سنجش بوده است بنابراین ما سعی داریم که حداکثر پروتکلها را انجام دهیم.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه جایگزینی برای حدف کنکور وجود ندارد، افزود: وضعیت آموزشی کشور نمیتواند گسست داشته باشد و بخشی از پذیرش دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی بدون آزمون امکانپذیر نیست و جایگزینی هم برای کنکور نداریم.
رئیس سازمان سنجش در خصوص حواشی برخی عکسهای منتشر شده از جلسه آزمون دکتری وزارت علوم، تاکید کرد: در این آزمون ماسک برای داوطلبان اجباری بود به طوریکه حتی برای ۳۰ درصد از داوطلبان ماسک پیشبینی کرده بودیم اما به هر حال امتحان ۵ دقیقهای نیست و لحظاتی ممکن است که داوطلب آب بخورد یا بیسکوئیت بخورد و عکاسان هم به دنبال سوژهاند و این لحظات را ثبت کردهاند.
دکتر خدایی با اشاره به رضایت ۸۵ درصدی داوطلبان کنکور دکتری از وضعیت برگزاری آزمون دکتری، خاطرنشان کرد: بعد از برگزاری آزمون ما از داوطلبان کنکور دکتری نظرسنجی کردهایم که آیا از تمهیدات بهداشتی کنکور راضی هستید یا خیر، بیش از ۸۵ درصد رضایت داشتند.
رییس سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: در آزمون دکتری مسئول نظارت بر پروتکلهای بهداشتی، معاونت بهداشتی وزارت بهداشت بود و یک نماینده بهداشت هم در حوزهها مستقر بود. طبق اعلام رسمی، وزارت بهداشت به سازمان سنجش نمره قبولی دادند و یک سری نکات هم گوشزد کردند که حتماً رعایت میشود. ضمن اینکه به مراقبان جلسه نیز گفته شده بود که اگر داوطلبی ماسک خود را برداشت به فرد تذکر دهند. اما فضای امتحان به گونهای است که نمیتواند به صورتی باشد که تمرکز داوطلب بههم بخورد. مواردی از این دست نادر بود.
به گفته وی، متوسط افراد در هر حوزه کنکور دکتری ۵۰۰ نفر بود ولی در کنکور سراسری بهدلیل گستردگی ۲۸۰۰ نقطه داریم و تمرکز کمتری وجود دارد. بیشترین تراکم در گروه علوم تجربی است که حدود ۶۰۰ هزار نفر هستند و هر حوزهای ۲۱۰ نفر است. در یک فضای بزرگ ۲۱۰ نفر را جا میدهیم که به قول دکتر حریرچی ورودی یک روز پاساژهای تهران است. در واقع ما یک میلیون نفر را زیر یک سقف جمع نمیکنیم بلکه در ۲۸۰۰ حوزه پخش میشوند.
دکتر خدایی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت میکرد، با تاکید بر اینکه مصوبهای برای تعویق کنکور نداشتهایم، افزود: تاکنون نیز بر اساس مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا پیش رفتهایم و در هر صورت سازمان سنجش آموزش کشور مجری است. اما به طور کلی کنکور بیشتر یک موضوع جذاب اجتماعی و سیاسی شده و صدای کنکور بیشتر شنیده میشود و برخی علاقه دارند که اظهارنظر کنند و برخی هم میخواهند فالوئر جمع کنند.
وی ادامه داد: اما بحث مجلس در خصوص کنکور جداست. نمیدانم اگر مجلس تصویب کند که کنکور لغو شود مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا چه میشود. سازوکار آن چه خواهد بود.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد: این سازمان مجری قانون است و ما به عنوان کارشناس نظر خودمان را میدهیم. ستاد ملی مبارزه با کنکور مصوبهای درباره تأخیر و لغو کنکور نداشته است و کنکور را به چهار روز افزایش داد و پس از آن پروتکلها و فاصلهگذاری ها را تعیین کرده است. سازمان سنجش آموزش کشور یک دستگاه اجرایی است و وارد مباحث حاشیهای نمیشود. به طور کلی اگر به ما بگویند که کنکور را برگزار نکنید، برگزار نمیکنیم. اگر به ما بگویند برگزار کنید برگزار خواهیم کرد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد