میرنیوز

شروع ترم آینده از ۱۵ شهریور/اختصاص خوابگاه قرنطینه برای دانشجویان مبتلا به کرونا

شروع ترم آینده از ۱۵ شهریور/اختصاص خوابگاه قرنطینه برای دانشجویان مبتلا به کرونا 2020-07-27T10:29:54+04:30

به گزارش ایسنا، دکتر عباسعلی کریمی در نشست با روسای دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید براینکه با دانشجویان پدرانه و بامحبت بیشتر، تعامل برقرار کنید،گفت: در این شرایط دانشجویان و دستیاران ممکن است مشکلاتی داشته باشند که باید به آن‌ها کمک کنیم و معاونت دانشجویی و دانشگاه تلاش می‌کند که آسیبی به دانشجویان وارد نشود.

وی کووید ۱۹ را فرصتی برای کسب تجربه‌ای آموزنده‌ای برای کل دنیا و دانشگاه ها دانست و افزود: این ویروس مملو از صحنه‌های آموزنده و درعین‌حال ناگوار است و باید درس‌هایی که از این دوران می‌گیریم؛ را به کار ببندیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران بر لزوم تعیین تکلیف وضعیت مأموریت آموزشی اساتید تأکید کرد و اظهار کرد: اساتیدی که به مأموریت آموزشی می‌روند باید آورده‌ای برای دانشکده، دانشگاه و عرصه ملی داشته باشند و این وظیفه دانشکده‌ها است که عملکرد اساتیدی که در مأموریت هستند را ارزیابی کند.

حمایت از تصمیم ضابطه‌مند روسای دانشکده‌ها

دکتر کریمی با تأکید بر ارتباط ضابطه‌مند روسای دانشکده‌های علوم پزشکی تهران با اساتید گفت: دانشگاه از روسای دانشکده‌هایی که به‌دوراز شخصی نگری و براساس ضابطه، نسبت به تعیین تکلیف مأموریت و بازنشستگی اساتید خود اقدام می‌کنند؛ حمایت می‌کند و روسای دانشکده‌ها باید در این زمینه مسئولیت‌پذیر باشند و مطمئن باشند دانشگاه پای تصمیم درست آنان می‌ایستد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران بر ضرورت برگزاری جلسات پیوسته با روسای دانشکده‌ها تاکید کرد و گفت: تلاش می‌کنیم هرماه جلساتی را با روسای دانشکده‌ها برگزار کنیم تا چالش‌های دوستان را بشنویم و با تعامل و گفتگو مسائل را حل کنیم. ضمن اینکه روسای دانشکده‌هایی که وقت بیشتری برای اساتید و دانشجویان خود می‌گذارند مسائلشان به دانشگاه منتقل نمی‌شود و این شاخص خوبی در ارزیابی عملکرد آنان است.

چرخ آموزش دانشگاه درحال حرکت است

همچنین دکتر امیرعلی سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران بابیان اینکه باعث افتخار است در مدتی که از همه‌گیری کووید ۱۹ می‌گذرد چراغ آموزش دانشگاه روشن و  چرخ آموزش دانشکده‌ها درحال حرکت است و گفت: همان‌گونه که بیمارستان‌ها در عرصه درمان و مراقبت از بیماران، جان‌فشانی می‌کنند؛ مجموعه دانشکده‌ها نیز با درحرکت نگه‌داشتن چرخ آموزش جان‌فشانی می‌کنند.  در شرایطی که حتی دانشگاه‌های بزرگ دنیا در اجرای برنامه‌های آموزشی خود، اما و اگر داشتند؛ پروسه آموزش مجازی دانشگاه، که پیش‌ازاین، با مقاومت از سوی هیئت‌علمی، دانشجویان و کارشناسان روبرو بود، در کاری جهادی و عظیم پیشرفت کرد و اکنون محصولات غنی آموزشی توسط اساتید برجسته دانشگاه تولید می‌شود. به نظر می‌رسد از مهرماه نیز بخش عمده آموزش‌ها به‌صورت مجازی خواهد بود.

وی بابیان اینکه تعطیل کردن آموزش راه‌حلی است که به ذهن می‌رسد؛ اما لزوماً راحت‌ترین راه بهترین راه نیست افزود: هرچند تعطیلی آموزش به‌طور موقت در تمام دنیا اتفاق افتاد، اما همین تجربه کافی است که بیش از این تعطیل نکنیم و قبل از هر تعطیلی به پیامدهای آن فکر کنیم.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اما و اگرهای برگزاری کنکور سراسری گفت: کسانی که افق بلندمدت آموزش را در نظر می‌گیرند؛ در مورد به تعویق افتادن کنکور تأمل می‌کنند. در واقع باید پرسید اگر کنکور سه تا شش ماه دیگر به تعویق بیفتد آیا این اپیدمی کنترل می‌شود. یا در بهمن‌ماه با موج دیگری مواجه خواهیم شد، این موارد سؤالاتی است که به‌راحتی نمی‌توان پاسخ آن را داد.

پرهیز از تصمیم گیری زمان برگزاری کنکور بدور از احساسات

دکتر سهراب پور بابیان اینکه هر تصمیمی که بگیریم بازهم عده‌ای معترض می‌شوند، افزود: روشن است در خصوص زمان برگزاری کنکور نباید تحت تأثیر جو احساسی قرار بگیریم و باید براساس شواهد علمی تصمیمی بگیریم که کمترین عارضه را داشته باشد.

معاون آموزشی دانشگاه، به‌کارگیری خلاقیت را لازمه زندگی جدید با کووید۱۹ دانست و گفت:  در شرایط خاصی که قرار داریم باید از چارچوب‌های معمول خارج شویم و از خلاقیت استفاده کنیم و در این راستا ظرفیت‌های خلاق دانشجویان را نیز بکار بگیریم.
سپس هریک از روسای دانشکده‌ها، پیشرفت‌ها و چالش‌های حوزه کاری خود را بیان کردند.

در ادامه دکتر امیررضا رکن رئیس دانشکده دندانپزشکی علوم پزشکی تهران به برگزاری ۳۵۶ جلسه آموزش تخصصی مجازی و ۲۴ وبینار بین‌المللی اشاره کرد و گفت: سمپوزیوم‌های دانشکده معمولاً با هزینه بسیار و با حضور اندک مهمان خارجی برگزار می‌شد اما در این مدت از طریق برگزاری وبینارهای متعدد، با حداقل هزینه، شبکه ارتباط علمی خوبی با اساتید بین‌المللی برقرار شد.

شروع ترم آینده از ۱۵ شهریور

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برگزاری ترم آینده دانشجویان از ۱۵ شهریورماه گفت: ارائه واحدهای عملی، براساس پروتکل‌ها و با دسته‌بندی دانشجویان به‌صورت پلکانی و تدریجی انجام می‌شود.

همچنین دکتر وحید چنگیزی رئیس دانشکده پیراپزشکی علوم پزشکی تهران از برگزاری ۳۸۰ دوره آموزش عملی و نظری و همچنین دوره‌های بین‌المللی خبر داد و گفت: برای افزایش تعامل بیشتر دانشجویان در آموزش مجازی، اتاق فکری تشکیل‌شده و استانداردهایی را تعریف کردیم  که از ترم آینده این معیارها  کیفی‌تر می‌شود.

در ادامه دکتر شهریار نفیسی رئیس دانشکده پزشکی علوم پزشکی تهران چالش‌های حوزه آموزش بالینی و تخصصی و همچنین تعویق آزمون‌ها را بیان کرد و گفت: سال گذشته بیش از ۲۶۰ دانشجوی پزشکی از کنکور وارد دانشکده پزشکی شدند. امسال باید دانشجویان را به چند دسته تقسیم کنیم تا شمار دانشجویان در هرکلاس به حد قابل قبولی برسد. مسئله دیگر اینکه دانشجویان تازه از دبیرستان وارد دانشگاه می‌شوند و نیاز به برقراری ارتباط رودررو با اساتید دارند که باید سازوکاری را در نظر بگیریم تا در ابتدای ترم جدید درصدی از کلاس‌ها به‌صورت حضوری برگزار شود.

همچنین دکتر محمد شریف‌زاده رئیس دانشکده داروسازی علوم پزشکی تهران از برگزاری واحدهای عملی با افزایش آزمایشگاه‌ها و کاهش تعداد دانشجویان در هر آزمایشگاه خبر داد و به مسائل سامانه نوید اشاره کرد و  گفت: در برگزاری جلسات آموزشی و پژوهشی عقب‌ماندگی نداریم و با استفاده از ظرفیت فضای مجازی، جلساتی که در مردادماه معمولاً برگزار نمی‌شد به‌صورت مجازی برگزاری می‌شود.

در ادامه دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در توضیح  سیاست این دانشگاه، در زمینه توزیع وسایل حفاظت فردی گفت: دانشجویانی که نقش درمانی دارند وسایل حفاظت فردی خود را از بیمارستان‌ها و سایر دانشجویان از دانشکده‌ها دریافت می‌کنند.

اختصاص خوابگاه قرنطینه برای دانشجویان مبتلا به کرونا

وی با اشاره به اختصاص خوابگاه قرنطینه برای دانشجویانی که احتمال ابتلا به کووید ۱۹ دارند گفت: دانشکده‌ها مسائل مربوط به خوابگاه و تغذیه دانشجویان را می‌توانند با معاونت دانشجویی مطرح کنند تا بتوانیم با تعامل بیشتر مشکلات را حل کنیم.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد

اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد
2023-12-03T19:08:50+03:30
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی را از مهمترین ماموریت‌های شورای راهبری هوش مصنوعی دانست و گفت: این شورا با ای...

آتش‌سوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی می‌شود!

آتش‌سوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی می‌شود!
2023-12-03T19:08:49+03:30
پژوهشگران می‌گویند، خاکسترهای حاصل از آتش‌سوزی‌های جنگلی باعث رشد و شکوفایی حیات دریایی می‌شوند.

استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد

استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد
2023-09-25T21:29:51+03:30
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که خطر بیماری قلبی برای مردانی که در مشاغل پر استرس کار می‌کنند و احساس می‌کنند از تلاش‌هایشان قدردانی نمی شود، دو برابر بیشتر است.

۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند

۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند
2023-09-25T21:29:50+03:30
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، از مشارکت ۲.۵ میلیون نفر اهدا کننده خون در کشور برای تأمین نیاز ۱۰۰ درصدی مراکز درمانی خبر داد.

چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند

چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند
2023-09-25T21:29:50+03:30
تفاهم‌نامه احداث بیمارستان هزار تختخوابی در شرق تهران بین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و شرکت سینوفارم چین منعقد شد.

راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور

راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور
2023-09-25T21:29:49+03:30
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت، از راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور خبر داد.

وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام می‌کند

وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام می‌کند
2023-09-25T21:29:49+03:30
معاون بهداشت وزارت بهداشت، از جذب ۴ هزار بهورز و ۵ هزار کارشناس بهداشت و مجموعاً ۹ هزار نیروی بهداشتی در آزمون استخدامی وزارت بهداشت خبر داد.

زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت

زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت
2023-09-25T21:29:48+03:30
زمان اخذ آرای ششمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری، از ساعت ۷ صبح لغایت ۲۰ روز جمعه ۷ مهر ۱۴۰۲ اعلام شد.

هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه

هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه
2023-09-25T21:29:48+03:30
حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.

بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک

بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک
2023-09-25T21:29:48+03:30
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر لزوم ایجاد نقشه غربالگری و بیماریابی سلیاک در کشور تاکید کرد.

اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک

اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک
2023-09-25T21:29:47+03:30
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: با طیف زیادی از بیماری‌های نادر مواجهیم که متاسفانه برای بسیاری از آنها هنوز درمان پیدا نشده و یا اینکه درمان های موجود کفایت نمی...

نشست چالش‌های زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار می‌شود

نشست چالش‌های زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار می‌شود
2023-09-25T21:29:47+03:30
نشست چالش‌های زنجیره تأمین ایمن و اثربخش دارو در ایران در هشتمین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته برگزار می‌شود.

چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم

چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم
2023-09-25T21:29:46+03:30
شروع فصل پاییز، زمان شیوع بیماری های ویروسی است که سرماخوردگی شایع ترین بیماری فصل سرما است. اما، با رعایت یک توصیه ساده، می توان از ابتلا به این بیماری مصون...

خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است

خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است
2023-09-25T21:29:46+03:30
رئیس هیئت مدیره سندیکای تولید کنندگان مواد دارویی گفت: گران قیمت ترین محصولات مواد پایه پتروشیمی، دارو است.

چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند

چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند
2023-09-25T21:29:46+03:30
معاون فنی مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت گفت: هر کسی که واکسن کرونا تزریق کرده باشد، پرونده الکترونیک سلامت دارد.

بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا

بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا
2023-09-25T21:29:45+03:30
راهکارهای ورود شرکت های داروسازی ایران به بازار دارویی اوراسیا، در یک نشست تخصصی مورد بررسی قرار می گیرد.

جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفه‌ای داشته باشد

جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفه‌ای داشته باشد
2023-09-25T21:29:45+03:30
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، تخصص و تعهد حرفه‌ای را دو بال جامعه پزشکی برای خدمت به مردم دانست.

هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی

هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی
2023-09-25T21:29:45+03:30
وزیر بهداشت، در پیامی به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس، گفت: جامعه سلامت کشور افتخار دارد که همپای دلاورمردان عرصه نبرد، در جبهه ها حضور داشت.

نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار می‌شود

نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار می‌شود
2023-09-25T21:29:45+03:30
نشست چالش‌های قیمت‌گذاری دارو، مواد موثره و مکمل‌ها در هشتمین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته برگزار می‌شود.

دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعده‌های سالم

دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعده‌های سالم
2023-09-25T21:29:44+03:30
یک متخصص تغذیه، در خصوص میان وعده دانش آموزان در مدرسه، توصیه هایی ارائه داد.

وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت

وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت
2023-09-25T21:29:44+03:30
همزمان با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲، ۱۴۰۳ وزیر بهداشت، زنگ دبیرستان شهید آوینی تهران را به صدا در آورد.

۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند

۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند
2023-09-25T21:29:44+03:30
معاون پرستاری وزارت بهداشت، از جذب ۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان از طریق آزمون استخدامی وزارت بهداشت خبر داد.

بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان

بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان
2023-09-25T21:29:44+03:30
وزیر بهداشت، به طور سرزده از مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شفا یحیاییان تهران بازدید کرد.

۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند

۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند
2023-09-25T21:29:43+03:30
بنابر اعلام وزارت بهداشت، در یک هفته گذشته ۲۲ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در کشور فوت شدند.

داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی می‌شود

داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی می‌شود
2023-09-25T21:29:43+03:30
رئیس سازمان غذا و دارو، راه شناخت تولیدات دارویی کشور در جهان را، صادرات محصولات دانست.

ایران دارای قوی‌ترین نظام سلامت در منطقه است

ایران دارای قوی‌ترین نظام سلامت در منطقه است
2023-09-25T21:29:43+03:30
وزیر بهداشت، با اشاره به کارآمدی حوزه سلامت کشورمان گفت: جمهوری اسلامی ایران دارای قوی‌ترین و موفق ترین نظام سلامت در منطقه است.

ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد

ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد
2023-09-25T21:29:43+03:30
مسئول هیات مرکزی نظارت بر ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری، از رشد ۱۵ درصدی نامزدهای دوره ششم انتخابات نظام پرستاری نسبت به دوره قبل خبر داد.

اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد

اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد
2023-09-25T21:29:42+03:30
رئیس مرکز اورژانس استان تهران، با اشاره به مزاحمت تلفنی با اورژانس ۱۱۸، گفت: در هفته گذشته ۲۴۳۰ تماس مزاحم با اورژانس استان تهران داشتیم.

جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است

جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است
2023-09-25T21:29:42+03:30
وزیر بهداشت، در پیامی به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط، تمرکز بر اقدامات بهداشت محیط را عاملی موثر بر جلوگیری از تحمیل هزینه های سنگین ناشی از بار بیماری های ...

تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا

تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا
2023-09-25T21:29:42+03:30
مقاله کارایی واکسن برکت در یکی از برجسته‌ترین مجلات علمی جهان بنام The BMJ هیجده ماه پس از ارسال به چاپ رسید.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)