میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر عباسعلی کریمی در نشست با روسای دانشکدههای دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید براینکه با دانشجویان پدرانه و بامحبت بیشتر، تعامل برقرار کنید،گفت: در این شرایط دانشجویان و دستیاران ممکن است مشکلاتی داشته باشند که باید به آنها کمک کنیم و معاونت دانشجویی و دانشگاه تلاش میکند که آسیبی به دانشجویان وارد نشود.
وی کووید ۱۹ را فرصتی برای کسب تجربهای آموزندهای برای کل دنیا و دانشگاه ها دانست و افزود: این ویروس مملو از صحنههای آموزنده و درعینحال ناگوار است و باید درسهایی که از این دوران میگیریم؛ را به کار ببندیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران بر لزوم تعیین تکلیف وضعیت مأموریت آموزشی اساتید تأکید کرد و اظهار کرد: اساتیدی که به مأموریت آموزشی میروند باید آوردهای برای دانشکده، دانشگاه و عرصه ملی داشته باشند و این وظیفه دانشکدهها است که عملکرد اساتیدی که در مأموریت هستند را ارزیابی کند.
حمایت از تصمیم ضابطهمند روسای دانشکدهها
دکتر کریمی با تأکید بر ارتباط ضابطهمند روسای دانشکدههای علوم پزشکی تهران با اساتید گفت: دانشگاه از روسای دانشکدههایی که بهدوراز شخصی نگری و براساس ضابطه، نسبت به تعیین تکلیف مأموریت و بازنشستگی اساتید خود اقدام میکنند؛ حمایت میکند و روسای دانشکدهها باید در این زمینه مسئولیتپذیر باشند و مطمئن باشند دانشگاه پای تصمیم درست آنان میایستد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران بر ضرورت برگزاری جلسات پیوسته با روسای دانشکدهها تاکید کرد و گفت: تلاش میکنیم هرماه جلساتی را با روسای دانشکدهها برگزار کنیم تا چالشهای دوستان را بشنویم و با تعامل و گفتگو مسائل را حل کنیم. ضمن اینکه روسای دانشکدههایی که وقت بیشتری برای اساتید و دانشجویان خود میگذارند مسائلشان به دانشگاه منتقل نمیشود و این شاخص خوبی در ارزیابی عملکرد آنان است.
چرخ آموزش دانشگاه درحال حرکت است
همچنین دکتر امیرعلی سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران بابیان اینکه باعث افتخار است در مدتی که از همهگیری کووید ۱۹ میگذرد چراغ آموزش دانشگاه روشن و چرخ آموزش دانشکدهها درحال حرکت است و گفت: همانگونه که بیمارستانها در عرصه درمان و مراقبت از بیماران، جانفشانی میکنند؛ مجموعه دانشکدهها نیز با درحرکت نگهداشتن چرخ آموزش جانفشانی میکنند. در شرایطی که حتی دانشگاههای بزرگ دنیا در اجرای برنامههای آموزشی خود، اما و اگر داشتند؛ پروسه آموزش مجازی دانشگاه، که پیشازاین، با مقاومت از سوی هیئتعلمی، دانشجویان و کارشناسان روبرو بود، در کاری جهادی و عظیم پیشرفت کرد و اکنون محصولات غنی آموزشی توسط اساتید برجسته دانشگاه تولید میشود. به نظر میرسد از مهرماه نیز بخش عمده آموزشها بهصورت مجازی خواهد بود.
وی بابیان اینکه تعطیل کردن آموزش راهحلی است که به ذهن میرسد؛ اما لزوماً راحتترین راه بهترین راه نیست افزود: هرچند تعطیلی آموزش بهطور موقت در تمام دنیا اتفاق افتاد، اما همین تجربه کافی است که بیش از این تعطیل نکنیم و قبل از هر تعطیلی به پیامدهای آن فکر کنیم.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اما و اگرهای برگزاری کنکور سراسری گفت: کسانی که افق بلندمدت آموزش را در نظر میگیرند؛ در مورد به تعویق افتادن کنکور تأمل میکنند. در واقع باید پرسید اگر کنکور سه تا شش ماه دیگر به تعویق بیفتد آیا این اپیدمی کنترل میشود. یا در بهمنماه با موج دیگری مواجه خواهیم شد، این موارد سؤالاتی است که بهراحتی نمیتوان پاسخ آن را داد.
پرهیز از تصمیم گیری زمان برگزاری کنکور بدور از احساسات
دکتر سهراب پور بابیان اینکه هر تصمیمی که بگیریم بازهم عدهای معترض میشوند، افزود: روشن است در خصوص زمان برگزاری کنکور نباید تحت تأثیر جو احساسی قرار بگیریم و باید براساس شواهد علمی تصمیمی بگیریم که کمترین عارضه را داشته باشد.
معاون آموزشی دانشگاه، بهکارگیری خلاقیت را لازمه زندگی جدید با کووید۱۹ دانست و گفت: در شرایط خاصی که قرار داریم باید از چارچوبهای معمول خارج شویم و از خلاقیت استفاده کنیم و در این راستا ظرفیتهای خلاق دانشجویان را نیز بکار بگیریم.
سپس هریک از روسای دانشکدهها، پیشرفتها و چالشهای حوزه کاری خود را بیان کردند.
در ادامه دکتر امیررضا رکن رئیس دانشکده دندانپزشکی علوم پزشکی تهران به برگزاری ۳۵۶ جلسه آموزش تخصصی مجازی و ۲۴ وبینار بینالمللی اشاره کرد و گفت: سمپوزیومهای دانشکده معمولاً با هزینه بسیار و با حضور اندک مهمان خارجی برگزار میشد اما در این مدت از طریق برگزاری وبینارهای متعدد، با حداقل هزینه، شبکه ارتباط علمی خوبی با اساتید بینالمللی برقرار شد.
شروع ترم آینده از ۱۵ شهریور
وی با اشاره به برنامهریزی برگزاری ترم آینده دانشجویان از ۱۵ شهریورماه گفت: ارائه واحدهای عملی، براساس پروتکلها و با دستهبندی دانشجویان بهصورت پلکانی و تدریجی انجام میشود.
همچنین دکتر وحید چنگیزی رئیس دانشکده پیراپزشکی علوم پزشکی تهران از برگزاری ۳۸۰ دوره آموزش عملی و نظری و همچنین دورههای بینالمللی خبر داد و گفت: برای افزایش تعامل بیشتر دانشجویان در آموزش مجازی، اتاق فکری تشکیلشده و استانداردهایی را تعریف کردیم که از ترم آینده این معیارها کیفیتر میشود.
در ادامه دکتر شهریار نفیسی رئیس دانشکده پزشکی علوم پزشکی تهران چالشهای حوزه آموزش بالینی و تخصصی و همچنین تعویق آزمونها را بیان کرد و گفت: سال گذشته بیش از ۲۶۰ دانشجوی پزشکی از کنکور وارد دانشکده پزشکی شدند. امسال باید دانشجویان را به چند دسته تقسیم کنیم تا شمار دانشجویان در هرکلاس به حد قابل قبولی برسد. مسئله دیگر اینکه دانشجویان تازه از دبیرستان وارد دانشگاه میشوند و نیاز به برقراری ارتباط رودررو با اساتید دارند که باید سازوکاری را در نظر بگیریم تا در ابتدای ترم جدید درصدی از کلاسها بهصورت حضوری برگزار شود.
همچنین دکتر محمد شریفزاده رئیس دانشکده داروسازی علوم پزشکی تهران از برگزاری واحدهای عملی با افزایش آزمایشگاهها و کاهش تعداد دانشجویان در هر آزمایشگاه خبر داد و به مسائل سامانه نوید اشاره کرد و گفت: در برگزاری جلسات آموزشی و پژوهشی عقبماندگی نداریم و با استفاده از ظرفیت فضای مجازی، جلساتی که در مردادماه معمولاً برگزار نمیشد بهصورت مجازی برگزاری میشود.
در ادامه دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در توضیح سیاست این دانشگاه، در زمینه توزیع وسایل حفاظت فردی گفت: دانشجویانی که نقش درمانی دارند وسایل حفاظت فردی خود را از بیمارستانها و سایر دانشجویان از دانشکدهها دریافت میکنند.
اختصاص خوابگاه قرنطینه برای دانشجویان مبتلا به کرونا
وی با اشاره به اختصاص خوابگاه قرنطینه برای دانشجویانی که احتمال ابتلا به کووید ۱۹ دارند گفت: دانشکدهها مسائل مربوط به خوابگاه و تغذیه دانشجویان را میتوانند با معاونت دانشجویی مطرح کنند تا بتوانیم با تعامل بیشتر مشکلات را حل کنیم.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
مبنای رتبهبندی و سطح بندی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی اعلام شد
تولید تصویر ماهوارهای با رزولوشن ۳۵ تا ۴۵ سانتیمتر برای اولین بار در کشور
بیانیه بسیج دانشجویی در پی نحوه عزل رئیس سابق دانشگاه فردوسی مشهد
شیوع پوسیدگی دندان از کجا نشات میگیرد؟
۱۴ کشته در اثر رانش زمین در شرق اوگاندا؛ ۴۰ خانه مدفون شد
رئیسی: مردم از نظام سلامت کشور رضایت ندارند
وزارت بهداشت خبر شیوع ویروس گوارشی را تکذیب کرد
آغاز تحقیق از مایکروسافت برای زورگویی به مشتریان
دگرگونی ماهیت ۴۰ درصدی مشاغل جهانی با گسترش استفاده از هوش مصنوعی
برخورد با رئیس سابق دانشگاه فردوسی مشهد خلاف کرامت انسانی بوده است
۱۶ آذرماه یکی از نمادهای دموکراتیک و مردمسالارانه جمهوری اسلامی است
بومی سازی «کیتهای تشخیص بر بالین» برای تسهیل انجام آزمایش در مناطق محروم
تمام آنچه دانشآموختگان ۲۴ رشته علوم پزشکی باید درباره خدمات قانونی و طرح بدانند
چگونه با طب سنتی لاغر شویم+ روشهای پاکسازی بدن
چگونه با طب سنتی لاغر شویم +روشهای پاکسازی بدن
ماجرای پیوند قرنیه در یکی از بیمارستانهای تهران
هوش مصنوعی در قالب مادربزرگ از کلاهبرداری جلوگیری می کند
معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال منصوب شد
متولیان: کنشگری بانوان طلبه نخبه توسعه مییابد
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران می رود
ظفرقندی: ۲۰ سال آینده سالخوردهترین کشور منطقه میشویم
طرح پزشک خانواده ۴ بار شکست خورد
فعالیت ۵۰ هزار بهورز در بحث آموزش سلامت دهان و دندان
جهش علمی در حوزه علمیه خواهران نیاز است / بیان چالشهای نخبگی و راهکارها
گلریزان ۴ میلیاردی یکی از پیام رسانها برای کمک به محور مقاومت
علائمی که خبر از ابتلا به کرونای بلند مدت میدهند
مسجد حتی در عصر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا کارکرد اثربخش دارد
ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه است
خواب نامنظم مشکلات قلبی را افزایش میدهد
سیگار الکترونیکی بدون نیکوتین هم خطرناک است