میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد، ایمان عطارزاده مجری طرح توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به برگزاری جلسه شورای دانشگاه آزاد که عصر روز پنجشنبه به صورت ویدئو کنفرانس با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، گفت: در جلسه امروز که با حضور مجازی رؤسای استان های دانشگاه آزاد اسلامی از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد، طرح نظام یکپارچه داده در دانشگاه آزاد اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و داشبورد مدیریتی هوشمند داده های دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی شد.
وی با اشاره به اهمیت یکپارچه سازی داده ها در دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار داشت: با توجه به ساختار شبکه ای این دانشگاه و وجود سامانه های مختلف در واحدها، دکتر طهرانچی بر نظام مندی این شبکه و استفاده اثربخش از داده ها تأکید دارد. در این راستا، عملیاتی کردن طرح نظام یکپارچه داده در دستورکار قرار گرفت.
عطارزاده ادامه داد: یکی از مشکلات سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان ستاد، این بود که هرکدام از واحدها دارای کدینگ مستقل بودند و این کار تجمیع کدها، ارزیابی و برنامه ریزی کارها را در دانشگاه دشوار می کرد به طوری که حتی کدهای درسی ارائه شده در واحدها با یکدیگر متفاوت بود و این امر در دسترس بودن اطلاعات یکپارچه و دقیق از واحدها را دچار مشکل می کرد.
مجری طرح توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: برای ساماندهی و بهبود این وضعیت، نیاز بود که مدل اطلاعات پایه شامل سرفصل های دروس، رشته های تحصیلی، وضعیت اعضای هیأت علمی و... را به صورت منسجم طراحی کنیم که خوشبختانه در مدت زمانی کوتاه این امر میسر شد. با اجرایی شدن این طرح، دیگر سرفصل دروس ارائه شده توسط واحدها با کد و عنوان مشخص و ثابت، ارائه شده که می توان برای فعالیت های مختلفی از جمله طرح تعاون استانی از این داده ها استفاده کرد.
وی افزود: طرح نظام یکپارچه داده در دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری مرکز سنجش و پذیرش و مرکز فناوری اطلاعات و شبکه علمی دانشگاه آزاد اسلامی در حال اجراست و تاکنون یک غربالگری منسجم از تمامی واحدهای دانشگاهی انجام شده تا با هماهنگ سازی کدها و عناوین دروس با سرفصل های وزارت علوم، دیتای منسجمی از تمامی واحدها داشته باشیم.
عطارزاده با بیان اینکه در فاز دوم این طرح، از اطلاعات تولیدشده یک داشبورد مدیریتی هوشمند طراحی شده بود که امروز توسط دکتر طهرانچی رونمایی شد، گفت: داشبورد مدیریتی هوشمند داده های دانشگاه آزاد اسلامی آمار دقیقی از تعداد اعضای هیأت علمی، دانشجویان، سرفصل های دروس، نسبت استاد به دانشجو، وضعیت مقاطع تحصیلی و تعداد اساتید فعال در هر مقطع، تفکیک اعضای هیأت علمی براساس مرتبه علمی آنها و... ارائه می دهد.
وی ادامه داد: وضعیت رشته های تحصیلی در این داشبورد مدیریتی، در قالب ۷ گروه اصلی فنی و مهندسی، علوم انسانی، علوم پزشکی و... و همچنین ۶۳ گروه فرعی طراحی شده که ذیل آنها رشته های مختلف تحصیلی قرار می گیرد. بدین ترتیب یک داده سلسله مراتبی ایجاد می شود که ستاد و رؤسای استان ها می توانند براساس آن ارزیابی و برنامه ریزی داشته باشند.
وی افزود: در فاز بعدی این طرح، موضوعات شهریه ای ساماندهی خواهد شد و بسته کاملی از اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی در اختیار مدیران قرار می گیرد و می توان از آنها برای گسترش رشته ها، طرح تعاون اعضای هیأت علمی، جابجایی رشته ها در استان ها، طرح تعاون برگزاری امتحانات و... استفاده کرد.
مجری طرح توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: پنل هایی از اطلاعات پایه آماده شده است که هفته آینده دراختیار واحدهای دانشگاهی قرار می گیرد تا آمار، اطلاعات و نظرات و پیشنهادات خود را در قالب این پنل ها اعلام کنند.
منبع : خبرگزاری مهر
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت