میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر سیما سادات لاری در نشست همکاری و تعامل مشترک بین معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت فرهنگی، سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها که در محل وزارت بهداشت برگزار شد، ضمن بیان این مطلب گفت: معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در راستای اهداف مشترکی در تلاش هستند که سطح اندیشه و آگاهی دانشجویان علوم پزشکی را رشد داده و به سوی فرهنگ متعالی برگرفته از معارف تابناک قرآن کریم و سیره ائمه اطهار علیهمالسلام سوق دهند و در این مسیر برنامهها و فعالیتهای مشترکی دارند.
لاری با تأکید بر اینکه ما هیچگاه نگاه سیاسی به موضوعات نداریم، تصریح کرد: دو مجموعه فعال فرهنگی درون دانشگاه ( معاونت فرهنگی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری) در تلاش هستند با همکاری مشترک و اثربخش، دانشجویانی خردورز و آگاه تربیت کنند تا در آینده نسلی که مسؤولیتهای خطیری نظیر مدیریت سلامت آحاد مردم کشور را بر عهده میگیرند، انسانی کامل و در تراز انقلاب اسلامی باشند.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، افزود: همه ما مشاهده کردیم در ایام شیوع کرونا در کشور دانشجویان دستیار و کارورز به خاطر ماهیت کاریشان جان خود را در کف دست گذاشتند و در مراکز درمانی مشغول به فعالیت شدند و خم به ابرو نیاوردند. خوشبختانه در این ایام دانشگاههای علوم پزشکی توانستند فعالیتهای خود را به بستر مجازی منتقل کنند و فعالیتهای مختلف از ورزشی تا قرآنی را در فضای مجازی دنبال کنند.
وی برضرورت توجه به نظرات دانشجویان در تصمیمگیریهای کلان تأکید کرد و بیان کرد: نسل امروز حقوق و قوانین را به خوبی میشناسد و اگر ما در برنامهریزیها و فعالیتها رأی و نظرات آنها را در نظر نگیریم محکوم به شکست خواهیم بود. هرچه دانشجو به مباحث ورود کند و در قالبهای قانونی به انجام فعالیت بپردازد، شرایط بهتر خواهد شد؛ چرا که فعالیتهای قانونی قابل رصد است و شخص میتواند مطابق شرایط قانونی فعالیت کند.
سخنگوی وزارت بهداشت تضاربآرا را عامل پویایی دانشگاهها دانست و گفت: اعطای مجوز به تشکلهای دانشجویی و مجامع تخصصی کانونهای فرهنگی و دیگر نهادهای دانشجویی قانونمند عامل پویایی و شور و شعف در بین دانشجویان میشود. امیدواریم با همکاری مشترک دو نهاد فعال در حوزه فرهنگ در دانشگاهها بتوانیم کارها و فعالیتهای ماندگار انجام دهیم.
به دنبال فعالیت مشترک با معاونت فرهنگی و دانشجویی هستیم
حجتالاسلام علی تقوی معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها نیز در سخنانی ضمن تشکر از فعالیتهای جهادی صورت گرفته در معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت عنوان کرد: فعالیتهای این معاونت متنوع و اثربخش است و میتواند جای خود را به خوبی در بین دانشجویان باز کند. اعتقاد دارم دانشگاه ظرفیت خوب و مناسبی دارد که گاه از این ظرفیت غفلت میشود. باید توجه داشته باشیم تا برنامهها و فعالیتهای ما متناسب با مطالبات دانشجویان باشد.
وی با تاکید بر فعالیتهای تازه و نو گفت: در بسیاری از مواقع قالبهای تکراری باعث میشود تا میزان مشارکت دانشجویان کاهش پیدا کند. اگر قالبهای تازه برگزینیم میتوانیم کارهای بزرگی انجام دهیم. انتقال مفاهیم دینی نیز نیازمند تیزهوشی و هوش هیجانی است و ما در نهاد نهمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها برای ارتقای سطح کار هدفگذاری کردیم تا کارها را تخصصیتر دنبال کنیم.
حجتالاسلام تقوی افزود: تلاش داریم تا مراکز خیریه را به صورت شبکه واحد درآوریم و در دو سطح مدیریتی و اجرایی به آن توجه داشته باشیم و از ظرفیت خیرین و دانشجویان در بخش اجرایی بهره بگیریم. به واقع به دنبال فعالیت مشترک با معاونت فرهنگی و دانشجویی هستیم و قصد همافزایی در فعالیتهای این دو دستگاه داریم.
امر اجتماعی بر امر معرفتی مقدم است
حجتالاسلام مهدی مستاجران مدیر کل فرهنگی و امور اجتماعی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها نیز در سخنانی بیان کرد: نگاه ما در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها بر تخصصی شدن امور است تا ضمن در نظر گرفتن تنوع دانشگاهها بتوانیم فعالیتهای اثربخشی را داشته باشیم. هرچه تعامل در بخش ستاد بیشتر باشد دفاتر نیز موفقتر عمل میکنند.
وی افزود: به عنوان مثال نحوه ورود روحانیون در بیمارستان از موضوعات مورد توجه ماست که یک سال به صورت پژوهش بر آن تمرکز کردیم. نگاه ما این است که امر اجتماعی بر امر معرفتی مقدم است. سیره و سنت اهل بین نیز به همین گونه است و افراد بعد از امر اجتماعی معرفت ما را میپذیرند.
افزایش میزان مشارکت در برنامههای فرهنگی
دکتر حسن زائری لطف مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت نیز دراین نشست گزارشی از فعالیتهای اداره کل فرهنگی وزارت بهداشت ارائه داد و عنوان کرد: این مجموعه در زمینه تشکلهای اسلامی، کانونهای فرهنگی، انجمنهای علمی، فعالیتهای جهادی، دبیرخانه انطباق و ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی فعالیت و مشارکت دارد تا بتواند به توسعه و تعمیق فرهنگ ایرانی اسلامی و افزایش میزان مشارکت دانشجویان، کارکنان و اساتید در نهادهای فرهنگی بپردازد.
وی افزود: در حال حاضر ۱۶۶ تشکل سیاسی در دانشگاههای علوم پزشکی داریم. همچنین ۱۲۱۳ نشریه داریم که حدود ۸۰۰ نشریه از این بین فعال هستند. سامانه رتبهبندی نشریات دانشجویی، جشنواره تیتر ۱۲ با شعار «مسئولیت اجتماعی دانشگاه، نقادی منصفانه و آزادانه» و خانه نشریات دانشجویی نیز از جمله فعالیتهای در حال انجام در این حوزه است. خانه نشریات یک نهاد صنفی است که در ده منطقه در سراسر کشور نماینده دارد و فعالیتهای خوبی را در موضوعات آموزشی و توانمدسازی دنبال میکند.
زائریلطف در خصوص تعداد کانونهای فرهنگی فعال در دانشگاههای علوم پزشکی کشور، گفت: در حال حاضر ۷۱۰ کانون فرهنگی در دانشگاه های علوم پزشکی فعالیت دارند که کانون ادبی، اخلاق پزشکی، قرآن و عترت، فعالیتهای جهادی، سلامت، فعالیتهای مجازی و مطالعاتی، کانون گردشگری، اقوام و محیطزیست، موسیقی، مذهبی و .. را شامل میشود.
وی درباره اهم فعالیتهای مجمع ادبی بیان کرد: با دریافت مجوز این مجمع اتفاقات خوبی در این حوزه افتاد. دومین دوره آموزشی اتفاق، شب شعر «خط سرخ شیدایی»، شبهای شعر قرنطینه بخشی از فعالیتهای این مجمع بود.
مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت ادامه داد: مجمع هلال احمر در آذرماه سال گذشته موفق به اخذ مجوز رسمی شد. دریافت این مجوز با همت و تلاش دکتر سیماسادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و مرحوم حجتالاسلام محمدمهدی صالحی معاون وقت فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری صورت گرفت.
مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت عقد تفاهمنامه با سازمان جوانان هلال احمر را از جمله اقدامات خوب چند ماهه گذشته اداره کل فرهنگی وزارت بهداشت برشمرد و گفت: تفاهمنامه مشترک بین سازمان جوانان جمعیت هلال احمر و معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، پویش اهدای خون «قرار مهربانی»، کارگاهمجازی مجمع تخصصی هلال احمر وزارت بهداشت و مسابقه اینستاگرامی، تقدیر و تشکر از ۱۹ معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی بخشی از فعالیتهای این مجمع است.
زائریلطف ضمن اشاره به برگزاری«اولین همایش اخلاق حرفهای کشوری دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور» در هفتههای اخیر گفت: ۸۴۴ انجمن علمی ثبت شده که از این بین ۷۳۸ انجمن فعال هستند و به صورتهای مختلف از جمله دانشکدهای، رشتهای، بینرشتهای و خاص فعالیت میکنند.
به گزارش مفدا، پویشهای مختلف در جهت مقابله با ویروس کرونا، اردوها و فعالیتهای جهادی، جشنواره سیمرغ، پویش «بهار همدلی» و مشارکت با کمیته امداد امام خمینی(ره) از دیگر مواردی بود که به آن اشاره شد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند