میرنیوز

شیوه فعلی سنجش و پذیرش دانشجو فشار روحی و استرس زیادی به داوطلب وارد می کند

شیوه فعلی سنجش و پذیرش دانشجو فشار روحی و استرس زیادی به داوطلب وارد می کند 2020-07-21T11:27:56+04:30

به گزارش ایسنا، دکتر عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در چهارمین جلسه دبیران سابق شورای عالی انقلاب فرهنگی، هدف برگزاری این جلسه را استفاده از تجربه 36 ساله دبیران شورای عالی انقلاب فرهنگی خواند و اظهار داشت: جلسه مشابهی نیز بصورت موسمی با حضور دبیران شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای عالی فضای مجازی و شورای عالی امنیت ملی تشکیل می شود که نوعی هم افزایی در عرصه های چند بعدی مرتبط با فرهنگ، علم و فناوری، فضای مجازی و امنتی ملی محسوب می شود.

دکتر عاملی: جامعه از یک سری مسائل رنج می برد که معمولا ما در پاسخ آن اشاره به در حال بررسی بودن موضوع می کنیم و نسبت به مسائل روز جامعه عقب هستیم

وی تصریح کرد: به نظر می رسد عقل جمعی، هم افزایی، همفکری و مشورت همواره راه گشاست و مسیر های عقلانی تری را برای امور مهم ملی فراهم می کند.

وی دستور جلسه را ارائه همفکری در خصوص اولویت های شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد و از جمع درخواست کرد که با توجه به اولویت های مهم کشور در حوزه فرهنگ و علم و فناوری امور را که هم به لحاظ وضعیت حاضر و شرایط خاص کشور اهمیت دارد و هم به لحاظ راهبردی برای آینده مهم است را بیان کنند.

دکتر عاملی با اشاره به وجود 19 نوع سهمیه در کنکور که هر کدام از آنها به مرور و بر اساس مسئله به وجود آمده است: این مسئله برای متقاضیان احساس تبعیض ایجاد می کند که برای ساماندهی آن باید برنامه ریزی شود  و البته این تصمیمات اگر به نتیجه برسد از کنکور سال بعد اجرایی خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین با با بیان اینکه جامعه از یک سری مسائل رنج می برد که معمولا ما در پاسخ آن اشاره به در حال بررسی بودن موضوع می کنیم و نسبت به مسائل روز جامعه عقب هستیم، گفت: مثلا در موضوع کنکور که یک دغدغه مهم ملی است، چند دهه است که ما قرار است راه و روش بهتری را پیش پای دانش آموزان خود قرار دهیم.

وی افزود: واقعیت این است که این سنجش و پذیرش یک روش پر اضطراب و غیر معمولی در جهان محسوب می شود.

استاد گروه ارتباطات دانشگاه تهران با اشاره به اینکه شیوه فعلی فشار روحی و استرس زیادی را به داوطلب وارد می کند که مناسب نیست، گفت: به هر حال به عنوان یک نمونه ما نتوانسته ایم راه مناسب، منطقی و عقلانی تری را برای سنجش و پذیرش تدوین و تصویب کنیم.

دکتر عاملی همچنین با اشاره به وجود 19 نوع سهمیه در کنکور که هر کدام از آنها به مرور و بر اساس مسئله به وجود آمده است گفت: این مسئله برای متقاضیان احساس تبعیض ایجاد می کند که برای ساماندهی آن باید برنامه ریزی شود  و البته این تصمیمات اگر به نتیجه برسد از کنکور سال بعد اجرایی خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در بخش دیگر سخنان خود تصویب اسناد جامع توسط این شورا را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: در برنامه های سال جدید ما به دنبال تصویب سند جدید نیستیم و البته تکالیفی در سند مهندسی فرهنگی برای تدوین اسناد ملی حوزه فرهنگ(41 سند) دیده شده است که با مشارکت ذی نفعان و دستگاه های مربوطه طراحی و تصویب این اسناد در دستور قرار گرفته است.

باز مهندسی وظایف دستگاه های فرهنگی برای جلوگیری از موازی کاری و اتلاف منابع دیگر نکته مورد تاکید توسط دکتر عاملی بود که در این زمینه گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری این بازمهندسی را مورد توجه قرار داده اند.

ارائه گزارش های نظارتی برای سال جدید نکته دیگر ارائه شده توسط دکتر عاملی برای برنامه های شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 1399 بود.

دکتر عاملی همچنین در پاسخ به پرسش مطرح شده پیرامون نحوه بازمهندسی ماموریت های دستگاه های فرهنگی گفت: تکمیل روندهای قبلی و حفظ دستاوردها و رفع اختلالات و ضعف ها در بازمهندسی ماموریت دستگاه های فرهنگی مورد توجه خواهد بود.

فرهنگ در اقتصاد اثرگذاری بالایی دارد و در بسیاری از کشورها با حذف مواردی مانند اسراف، مصرف گرایی و توجه به مسئولیت اجتماعی و  احترام به قانون زیر ساخت های جهش تولید را به وجود آورده اند.

وی تصریح کرد: امروز با یک جامعه کنشگر فعال مواجه شده ایم که تفاوت های شخصیتی و فرهنگی بسیار زیادی در مقایسه با فرد و جامعه قبل دارد. جامعه امروز در وسط کنش ها و واکنش های بین فردی و اجتماعی قرار دارد و بدترین کار نادیده گرفتن آنها و یا کم توجهی به آنهاست.

دکتر عاملی با اشاره گزارش آماری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در خصوص کرونا، گفت: در شرایط کرونا مهمترین مسئله مرتبط با اقتصادی زندگی و البته فرهنگ و سبک زندگی جدید است و بر اساس این گزارش در شرایط کرونا 25 درصد افراد تجربه افسردگی داشته اند و 55  درصد افراد شرایط مالی شان تحت تاثیر قرار گرفته است که باید برای شرایط جدید برنامه ریزی لازم را داشته باشیم.

دکتر عاملی با اشاره به مدل ارائه شده در تدوین بیانیه گام دوم انقلاب توسط مقام معظم رهبری که مدل نگرش به مطلوب و توجه به ظرفیت ها بجای آسیب ها بوده است، گفت: مدل توجه به ظرفیت ها یک روش نوین در سیاستگذاری است که این مدل ریشه دینی دارد و در سیاستگذاری ضمن توجه به چالش ها باید به آینده امیدوار بود.

به روز رسانی اسناد متناسب با شرایط جدید و اقتضائات روز، آمایش آموزش عالی، ارائه گزارش در حوزه فرهنگ مبتنی بر شرایط جغرافیایی و شناسایی لایه های اطلاعات فرهنگی، پیگیری تصویب قانون جمعیت و تعالی خانواده، تدوین شاخص های سنجش و ارزیابی حوزه فرهنگ، برنامه ریزی برای کاهش آسیب های اجتماعی از جمله طلاق و همچنین صیانت از حجاب و عفاف و انگیزمند شدن جامعه نسبت به سلامت معنوی و الهی برخی از نکات دیگر مطرح شده توسط دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برای اولویت های برنامه های این شورا در سال 1399 در جلسه بودند.

دکتر عاملی: تکیه زدن بر چالش ها و بزرگ نمایی ضعف، نوعی فرو رفتن در باتلاق گذشته و کند شدن حرکت به سمت آینده مطلوب است. هر مقدار می توانیم باید دایره توانائی ها را افزایش دهیم و ریشه ضعف ها و چالش ها را از بین ببریم.

دکتر عاملی در بخش دیگری از سخنان خود محورهای برنامه ریزی فرهنگی برای جهش تولید که در جلسات 829 و 830 مطرح و تصویب شده است را مورد توجه قرار داد و گفت: فرهنگ در اقتصاد اثرگذاری بالایی دارد و در بسیاری از کشورها با حذف مواردی مانند اسراف، مصرف گرایی و توجه به مسئولیت اجتماعی و  احترام به قانون زیر ساخت های جهش تولید را به وجود آورده اند.

وی افزود: در سند سیاست های فرهنگی جهش تولید جنبه هایی که به روش زندگی مردم مرتبط بوده است را مورد توجه قرار داده ایم.

دکتر عاملی در ادامه جلسه با اشاره به مدل ارائه شده در تدوین بیانیه گام دوم انقلاب توسط مقام معظم رهبری که مدل نگرش به مطلوب و توجه به ظرفیت ها بجای آسیب ها بوده است، گفت: مدل توجه به ظرفیت ها یک روش نوین در سیاستگذاری است که این مدل ریشه دینی دارد و در سیاستگذاری ضمن توجه به چالش ها باید به آینده امیدوار بود.

وی اضافه کرد: تکیه زدن بر چالش ها و بزرگ نمایی ضعف، نوعی فرو رفتن در باتلاق گذشته و کند شدن حرکت به سمت آینده مطلوب است. هر مقدار می توانیم باید دایره توانائی ها را افزایش دهیم و ریشه ضعف ها و چالش ها را از بین ببریم.

تقویت حوزه نظارت و بازرسی اولویت شورا در سال 1399 باشد

به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه جلسه دکتر کی نژاد در دستور قرار گرفتن بازنگری مصوبات شورای عالی و تقویت حوزه نظارت و بازرسی را به عنوان اولویت های شورا در سال 1399 نام برد. 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین تاکید کرد: در تدوین گزارش های نظارتی مسئولیت کارها باید با دبیرخانه شورا باشد یعنی دستگاه ها در محل دبیرخانه گزارش را ارائه کند.

توجه به اجرای آمایش آموزش عالی و افزایش تعاملات با کمیسیون های مجلس شورای اسلامی از دیگر محورهای مورد تاکید توسط دکتر کی نژاد بودند.

 نگاه محیطی به برنامه ریزی و سیاستگذاری فرهنگی باید در اولویت باشد

دکتر هاشمی گلپایگانی نیز در این جلسه اظهار داشت: مصوباتی را از گذشته داریم که دورنمای آن متناسب با شرایط آن زمان بوده است و امروز شرایط محیطی بسیار متفاوت است.

وی با بیان ذکر این مثال که شرایطی نظیر کرونا سیاست هایی را می طلبد که در گذشته نیاز نبوده است، گفت: نگاه محیطی به برنامه ریزی و سیاستگذاری فرهنگی باید در اولویت باشد. ایشان در زمینه جهش تولید هم بر ابعاد فنی و اقتصادی جهش تولید تاکید کردند.

مهندس سید مصطفی میرسلیم در ادامه جلسه اصل موضوع جهش تولید را یک موضوع فرهنگی عنوان کرد و گفت: موضوعاتی که مرتبط با علم و فناوری هستند نیز ابزار دستیابی به جهش تولید هستند.

وی همچنین توجه به نقش همه دستگاه ها در برنامه های تدوین شده را حائز اهمیت دانست.

ما در ایران استعدادشناسی نداریم و در موارد زیادی سرمایه ها را درست مدیریت نمی کنیم

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام موضوع نظارت را جزو موارد مهم برشمرد و تصریح کرد: در بعد نظارت باید توجه شود که چه اشکالی در طرز کار ما بوده است و تمام ابعاد مانند مصوبات شورا، قانون اساسی، سیاست های ابلاغی، قوانین مصوب مجلس، مقررات مصوب هیئت دولت و... را در شناسایی مشکلات عدم اجرا مورد ارزیابی قرار داد.

وی اضافه کرد: پس از این مرحله باید سهم مجریان و عدم شایسته سالاری در انتخاب مدیران را محاسبه کنیم.

مهندس میرسلیم ضمن تاکید بر اهمیت شایسته سالاری در انتخاب مدیران اجرایی گفت: ما در ایران استعدادشناسی نداریم و در موارد زیادی سرمایه ها را درست مدیریت نمی کنیم و اگر شورای عالی انقلاب فرهنگی این مسئله را در کشور نظارت کند مشکل در کشور حل خواهد شد.

وی تصریح کرد: اشراف نسبت به ضعف های فرهنگی چهل ساله اول انقلاب، شناسایی تهاجم های فرهنگی و تبعات آن، شناسایی تاثیرگذاری تهاجم های های فرهنگی بر سطح ارکان نظام و جامعه و برنامه ریزی و طراحی برای خنثی کردن آن، برنامه ریزی و طراحی برای باز کردن راه اقدامات اقتصادی به لحاظ فرهنگی و برنامه ریزی برای حضور در صحنه داخل کشور و تاثیرگذاری فرهنگی و شناساندن ارزش های انقلاب اسلامی در خارج از کشور مهمترین محورهای مورد توجه برای حل مشکلات فرهنگی کشور هستند.

باید رشته های علوم پایه و مهندسی را به جریان صنعت کشور متصل کنیم

دکتر مخبر دزفولی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در ادامه جلسه گفت: در برنامه ریزی ها علاوه بر توجه به کاستی ها باید نقاط قوت خود را نیز ببینیم چرا که اگر بر نقاط ضعف متمرکز باشیم و این بخش غلبه پیدا کند تحلیل ما واقع بینانه نخواهد بود.

دکتر مخبر دزفولی: اگر تولید در جایی مشکل دارد مشکل فرهنگی است و اقتصاد ایمانی در مقابل اقتصاد ماتریالیستی و لیبرال است چرا که انسان مومن اسراف نمی کند، تلاش برای رزق حلال دارد، کم کاری نمی کند، دارای وجدان کاری و... است.

وی تصریح کرد: مشکلات یک گوشه ای از مجموعه کارهایی است که انجام نشده است و باید برای حل آن تلاش کرد لکن با این پیام و گفتمان نمی توانیم راه درمان را پیدا کنیم و اگر نقطه تاریک را مشخص می کنیم باید راه درست را نیز باید نشان دهیم.

دکتر مخبر دزفولی گفت: باید حل مشکلات را پیگیری و دنبال کنیم و دورنمای امیدبخش آینده را برای دیگران ترسیم کنیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که فرهنگ حاشیه و ذیل سیاست و اقتصاد نیست و اقتصاد و سیاست ذیل فرهنگ هستند، گفت: اگر تولید در جایی مشکل دارد مشکل فرهنگی است و اقتصاد ایمانی در مقابل اقتصاد ماتریالیستی و لیبرال است چرا که انسان مومن اسراف نمی کند، تلاش برای رزق حلال دارد کم کاری نمی کند، دارای وجدان کاری و... است.

وی تربیت اخلاقی و فرهنگی بسیار مهم عنوان کرد و گفت: در حوزه فرهنگ و اهالی فرهنگ مانند دانشگاهیان و معلمان کمترین بار فساد را شاهد هستیم و علت آن بعد تربیتی در این قشر جامعه است.

به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی،دکتر مخبر دزفولی جریان علمی کشور را دارای کارآیی و قابلیت برای حل مشکلات خواند و اظهار داشت: در رشته های علوم پایه و مهندسی باید رشته های تحصیلی را به جریان صنعت کشور متصل کنیم.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

خواص بی‌نظیر تخم بلدرچین

خواص بی‌نظیر تخم بلدرچین
2025-02-18T04:22:54+03:30
تخم بلدرچین، با ارزش غذایی بی‌نظیر و خواص درمانی فراوان، به تقویت سیستم ایمنی، افزایش انرژی، بهبود عملکرد مغزی و سلامت قلب کمک می‌کند.

میزان اجرای توافقنامه‌های ایران و روسیه با تعداد امضاشده همخوانی ندارد

میزان اجرای توافقنامه‌های ایران و روسیه با تعداد امضاشده همخوانی ندارد
2025-02-17T16:36:16+03:30
مشاور سیاسی رئیس‌جمهور گفت: حجم توافق‌نامه‌هایی که بین ایران و روسیه امضا شده با میزان اجرای این توافقات و میزان همکاری عملی که شکل گرفته، هم‌خوانی ندارد.

حضور ۲۸ دانشگاه در اجلاس روسای دانشگاه‌های ایران و روسیه

حضور ۲۸ دانشگاه در اجلاس روسای دانشگاه‌های ایران و روسیه
2025-02-17T16:09:37+03:30
اجلاس مشترک روسای دانشگاه‌های ایران و روسیه با روسا و نمایندگان ۱۵ دانشگاه از فدراسیون روسیه و ۱۳ دانشگاه سطح یک ایران برگزار شد.

میزبانی از شرکت‌های دانش‌بنیان برای حضور در «ایران‌هلث ۱۴۰۴»

میزبانی از شرکت‌های دانش‌بنیان برای حضور در «ایران‌هلث ۱۴۰۴»
2025-02-17T15:02:55+03:30
فرآیند ثبت نام شرکت‌ها برای حضور در پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه بین‌المللی ایران هلث که خردادماه ۱۴۰۴ در تهران برپا می‌شود، تا ۴ اسفند ادامه دارد.

کلیات برنامه ملی توسعه هوش مصنوعی تصویب شد

کلیات برنامه ملی توسعه هوش مصنوعی تصویب شد
2025-02-17T15:02:55+03:30
در جلسه «شورای عالی راهبری برنامه هفتم توسعه» در دفتر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد، موضوعات «برنامه مقابله با فقر» و «برنامه ملی توسعه هوش مصنوعی در دولت» ...

اعطای گواهینامه صلاحیت سطح یک به ۷ شتابنده فناوری

اعطای گواهینامه صلاحیت سطح یک به ۷ شتابنده فناوری
2025-02-17T14:49:36+03:30
هفت شتابنده به همت دفتر توسعه زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری گواهینامه‌های خود را دریافت کردند.

رتبه علمی ایران در ۳ رشته داروسازی، دندانپزشکی و پرستاری

رتبه علمی ایران در ۳ رشته داروسازی، دندانپزشکی و پرستاری
2025-02-17T14:36:17+03:30
وزیر بهداشت جایگاه علمی کشور را مناسب دانست و گفت: در داروسازی رتبه هشتم، در دندان‌پزشکی یازدهم و در پرستاری رتبه سیزدهم تولید علم دنیا را داریم.

فاصله بین ازدواج تا فرزنددار شدن پنج سال است

فاصله بین ازدواج تا فرزنددار شدن پنج سال است
2025-02-17T14:22:56+03:30
نماینده مجلس با انتقاد از آمار سقط جنین در کشور گفت: فاصله بین ازدواج تا فرزنددار شدن پنج سال است.

مصرف آنتی بیوتیک در ایران بالاتر از استاندارد جهانی است

مصرف آنتی بیوتیک در ایران بالاتر از استاندارد جهانی است
2025-02-17T14:22:55+03:30
رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران، مصرف آنتی بیوتیک در کشورمان را بالاتر از استاندارد جهانی دانست.

آموزش شگردهای عکاسی آسمان شب با موبایل

آموزش شگردهای عکاسی آسمان شب با موبایل
2025-02-17T14:22:55+03:30
دومین نشست مینایی با موضوع «شگردهای عکاسی آسمان شب با موبایل» ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ در آسمان نمای گنبد مینا برگزار می‌شود.

اکران خصوصی و نشست مستند «قتل خاص» برگزار شد

اکران خصوصی و نشست مستند «قتل خاص» برگزار شد
2025-02-17T14:09:48+03:30
کارگردان مستند قتل خاص گفت: این مستند از سال ۱۴۰۲ آغاز و تلاش شد که در مستند قبیح بودن سقط جنین به تصویر کشیده شود.

موسسه رازی همکار سازمان بهداشت جهانی در تحقیقات ونوم می شود

موسسه رازی همکار سازمان بهداشت جهانی در تحقیقات ونوم می شود
2025-02-17T14:09:47+03:30
معاون تحقیقات و فناوری موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی گفت: این مجموعه در تلاش است تا مجوز آزمایشگاه همکار سازمان بهداشت جهانی (WHO) را دریافت کند.

آرامش دانشگاه‌ها و تکریم محققین چراغ پژوهش را در کشور روشن می‌کند

آرامش دانشگاه‌ها و تکریم محققین چراغ پژوهش را در کشور روشن می‌کند
2025-02-17T14:09:46+03:30
رئیس هیئت‌اجرایی جشنواره رازی گفت: آرامش در دانشگاه‌ها و تکریم محققین می‌تواند چراغ پژوهش در کشور را روشن کند.

خطرات پنهان عفونت‌های چشمی را جدی بگیرید

خطرات پنهان عفونت‌های چشمی را جدی بگیرید
2025-02-17T13:56:16+03:30
متخصص چشم گفت:عفونت‌های چشمی در صورت عدم درمان به موقع می‌توانند منجر به کاهش بینایی شوند، این عفونت‌ها به دو دسته سطحی و عمیق تقسیم می‌شوند.

رشد ۱۲۱ درصدی صادرات و ۲۷ درصدی اشتغال دانش بنیان‌ها

رشد ۱۲۱ درصدی صادرات و ۲۷ درصدی اشتغال دانش بنیان‌ها
2025-02-17T13:56:15+03:30
صادرات شرکت های دانش بنیان در سال گذشته ۲ هزار و ۵۰۵ میلیون دلار بوده که نسبت به سال قبل از آن، ۱۲۱ درصد رشد داشته است.

واگذاری امور حوزه‌ها به استان‌ها

واگذاری امور حوزه‌ها به استان‌ها
2025-02-17T13:56:15+03:30
مدیرحوزه‌های علمیه کشور گفت: در طرح تحولی حوزه‌های علمیه بسیاری از امور از جمله برگزاری دروس سطوح عالی، خارج فقه واصول، رشته‌های تخصصی، آموزش‌های مهارتی، امو...

مشکلات جهانی پژوهشگران را از دسترسی آزاد به داده های علمی بازداشته است

مشکلات جهانی پژوهشگران را از دسترسی آزاد به داده های علمی بازداشته است
2025-02-17T13:42:59+03:30
وزیر علوم گفت: امروز مشکلات در هم تنیده جهانی استادان و پژوهشگران را از دسترسی آزاد به اطلاعات و داده های علمی بازداشته است.

نوبت پزشکان شد؛ ویزیت آزاد بیماران تامین اجتماعی!

نوبت پزشکان شد؛ ویزیت آزاد بیماران تامین اجتماعی!
2025-02-17T13:16:16+03:30
بعد از اینکه داروخانه‌ها از خرید داروهای شرکت‌های پخش تأمین اجتماعی خودداری کردند، حالا نوبت پزشکان است که از پذیرش بیماران تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی خوددا...

یورش به خانه‌ها در آلمان برای پاکسازی فضای مجازی

یورش به خانه‌ها در آلمان برای پاکسازی فضای مجازی
2025-02-17T12:49:35+03:30
آلمان قانون نفرت پراکنی خود را اجرا می کند و در این زمینه حتی به خانه افراد یورش می برد و دستگاه های افراد خاطی را ضبط می کند.

زنگ خطر ورود ویروس «فلج اطفال» به ایران

زنگ خطر ورود ویروس «فلج اطفال» به ایران
2025-02-17T12:36:16+03:30
معاون بهداشت وزارت بهداشت، نسبت به وضعیت بحرانی منطقه و هم‌مرزی ایران با کشورهای افغانستان و پاکستان که هنوز با بحران فلج اطفال دست و پنجه نرم می‌کنند، هشدار...

ورود وزارت ارتباطات به برنامه ملی رفع ناترازی انرژی

ورود وزارت ارتباطات به برنامه ملی رفع ناترازی انرژی
2025-02-17T12:36:15+03:30
در راستای اجرایی کردن پیشنهادات وزارت ارتباطات در زمینه رفع ناترازی‌های حوزه انرژی و عادلانه سازی توزیع یارانه ها، تفاهم نامه همکاری میان سازمان فناوری اطلاع...

الماس ۴۰ برابر قدرتمندتر از نمونه واقعی ساخته شد

الماس ۴۰ برابر قدرتمندتر از نمونه واقعی ساخته شد
2025-02-17T12:22:56+03:30
گروهی از محققان دانشگاه های چین یک ابر الماس بسیار سخت با کیفیت بالا در آزمایشگاه ابداع کرده اند که چندبرابر نمونه طبیعی قدرتمند است.

رئیس جمهور از برگزیدگان جشنواره تحقیقاتی رازی تقدیر کرد

رئیس جمهور از برگزیدگان جشنواره تحقیقاتی رازی تقدیر کرد
2025-02-17T12:09:35+03:30
رئیس جمهور صبح امروز از برگزیدگان سی‌امین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی تقدیر کرد.

احتمال برخورد سیارک قاتل زمین با ماه

احتمال برخورد سیارک قاتل زمین با ماه
2025-02-17T11:42:55+03:30
محققان احتمال برخورد سیارک ۲۰۲۴YR۴ به ماه را نیز علاوه بر زمین مطرح کردند.

آزمایشگاه‌ها در تشخیص بیماری نقش کلیدی دارند

آزمایشگاه‌ها در تشخیص بیماری نقش کلیدی دارند
2025-02-17T11:29:37+03:30
دبیر علمی شانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی گفت: بررسی پاسخ به درمان و پیگیری بیماری نیازمند تشخیص‌های آزمایشگاهی بوده و آزمایشگاه‌ها...

کلسترول خوب در ابتلا به آب سیاه چشم نقش دارد

کلسترول خوب در ابتلا به آب سیاه چشم نقش دارد
2025-02-17T11:29:36+03:30
یک مطالعه جدید می گوید کلسترولی که برای سلامت قلب شما مفید است ممکن است برای سلامت چشم شما مضر باشد و بالعکس.

کار کردن در دوره سالمندی برای سلامت مفید است

کار کردن در دوره سالمندی برای سلامت مفید است
2025-02-17T10:49:36+03:30
نظرسنجی جدید دانشگاه میشیگان نشان می‌دهد که اکثر افرادی که بعد از ۵۰ سالگی کار می‌کنند می‌گویند سلامت و آرامش روانی شان افزایش می یابد و افراد بالای ۶۵ سال ب...

وزارت بهداشت به وزارتخانه پزشکان تبدیل شده است

وزارت بهداشت به وزارتخانه پزشکان تبدیل شده است
2025-02-17T10:49:36+03:30
نماینده مردم زنجان گفت: حوزه سلامت با تعارض منافع جدی روبرو است و وزارت‌ بهداشت در حقیقت وزارتخانه پزشکان تبدیل شده است.

ارتباطات در مناطق زلزله‌زده حسینیه خوزستان پایدار است

ارتباطات در مناطق زلزله‌زده حسینیه خوزستان پایدار است
2025-02-17T10:49:35+03:30
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان از پایداری ارتباطات در شبکه تلفن ثابت و همراه در پی وقوع دو زمین لرزه شدید واقع در شهر حسینیه شهرستان اندیمشک خبر داد.

رئیس‌جمهور وعده یکسان‌سازی بیمه‌های درمانی را عملی کند

رئیس‌جمهور وعده یکسان‌سازی بیمه‌های درمانی را عملی کند
2025-02-17T10:36:15+03:30
عضو کمیسیون بهداشت مجلس با انتقاد از نابرابری بیمه‌ها، خواستار اجرای سریع وعده رئیس‌جمهور در یکسان‌سازی بیمه‌های درمانی شد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)