میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد، محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در دومین جلسه طرح توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی که با حضور حوزه ها و همکاران مجری طرح برگزار شد، گفت: مدیریت دانش به عنوان یکی از ارکان مهم و کلیدی در تصمیم گیریهای دانشگاه همواره مورد نظر است و با توجه به ساختار شبکه ای دانشگاه در کشور که یک مزیت اساسی است، لازم است در ستاد مرکزی دانشگاه برنامه ریزی لازم برای کاهش تمرکز گرایی اداری و افزایش یکپارچگی سیستمی صورت پذیرد.
طهرانچی در این جلسه تأکید کرد: انضباط بخشی در فعالیتهای دانشگاه مبتنی بر مدیریت یکپارچه داده ها و اطلاعات می تواند تصمیم گیری های مدیریتی در سطح کلان دانشگاه، استان ها و واحد های دانشگاهی را بیشتر اثر بخش کند.
وی ادامه داد: نمونه بارز این مدیریت یکپارچه داده ها در سامانه پژوهشیار است که به صورت برخط می توان مساله های طرح شده در نظام پژوهشی دانشگاه را به طور اثر بخش رصد و پایش کند. اطلاعات ارزشمند حاصل از این سامانه در نظام آموزش و پژوهش کشور پیشرو و منحصر به فرد بوده و مبین کارآمدی شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: در این راستا می طلبد با طراحی یک مدل مهندسی ساختار داده بتوان افزایش ارتباط و یکپارچگی داده در سایر سامانه های دانشگاه را در جهت کسب دانش و اثربخشی بیشتر در حل مسایل جامعه افزایش داد. اجرای این طرح هم روندسازی فرآیندها و فعالیتهای اجرایی، چابک سازی و سرعت بخشیدن به فرآیند تصمیمگیری، بهبود نظارتهای سازمانی، توسعه مدیریت و بهبود انضباط بخشی در اجرای قوانین و مقررات حوزههای آموزشی، پژوهشی، دانشجویی، اداری- مالی و دیگر حوزههای دانشگاه را فراهم می آورد.
ایمان عطارزاده مجری طرح توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه، چالش های عدم یکسان سازی و انسجام داده ها که سبب بروز مشکلاتی در حوزه های مختلف به ویژه امور آموزشی واحد های دانشگاهی که سبب افزایش حجم کاری غیر اثر بخش حوزه های دانشگاه شده است را مطرح کرد.
وی با بیان اینکه با اجرای طرح نظام هوشمند و یکپارچه داده در دانشگاه آزاد اسلامی می توان بسیاری از این مشکلات را مرتفع کرد، گفت: در فاز اول طرح مذکور، اولویت یکسانسازی و یکتاسازی اسامی، سرفصل رشتهها، کد رشتهها و اطلاعات دروس در تمامی واحدهای دانشگاهی مورد نظر است که با همکاری حوزه های سنجش و پذیرش دانشگاه، حوزه فناوری اطلاعات و شبکه علمی دانشگاه و حوزه برنامه ریزی درسی معاونت های موضوعی درحال اقدام است.
جوادی مدیرکل دفتر برنامه و بودجه دانشگاه در ادامه گزارشی از نبود نظارت جامع و نظام یکپارچه آماری در حوزه برنامه و بودجه دانشگاه ارائه کرد و گفت: لازم است در راستای توجه به عدالت اجتماعی و حمایت از واحد های دانشگاهی در استان های کم برخوردار تمهیداتی در خصوص اجرای مدل تطبیق پذیری شهریه ها صورت پذیرد. در این جلسه مقرر شد طرح نظام هوشمند و یکپارچه داده در دانشگاه آزاد اسلامی در جهت افزایش یکپارچگی داده ها و ارتباط هدفمند و کاربردی بین سامانه های دانشگاه برنامه ریزی و اجرا شود. نتایج ارزشمند اجرای این طرح می تواند ارتقای جایگاه علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی در کشور را به همراه داشته باشد.
منبع : خبرگزاری مهر
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت