میرنیوز
به گزارش ایسنا، صبح امروز (سهشنبه، ۲۴ تیرماه)، نشست مشترک بررسی گزارش پیشرفت کار برطبق تفاهمنامه گسترش همکاریهای فناورانه، تخصصی و اجرایی برای توسعه حوزههای مرتبط با خودرو با حضور دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، دکتر فرشاد مقیمی مدیرعامل شرکت ایرانخودرو و مدیران ارشد این دو مجموعه برگزار شد.
در این نشست که باگذشت کمتر از سه ماه از امضای تفاهمنامه رییس جهاددانشگاهی و مدیرعامل ایرانخودرو برگزار شد، یک قرارداد و یک تفاهمنامه همکاری درزمینه «خدمات فنی و مهندسی، تدوین دانش فنی، طراحی، مشاوره و ساخت قطعات اپتیک و لوازم جانبی» و «گسترش همکاریهای فناورانه، تخصصی و اجرایی برای توسعه حوزههای مرتبط با خودرو» به امضا رسید.
دکتر حمیدرضا طیبی در این نشست با اشاره به اهمیت همکاری بخش صنعت و دانشگاهی گفت: هرجا که مدیران صنعتی به دانشگاهیان اعتماد کردند و با آنها همکاری میکنند، سرعت کار بیشتر شده و زودتر به نتیجه میرسد.
وی با بیان اینکه تجربیات مدیران صنعتی بسیار ارزشمند است، ادامه داد: به همکاری با ایرانخودرو بهصورت بلندمدت فکر میکنیم و متعهد هستیم این اعتماد را با کار خوب پاسخ دهیم.
دکتر طیبی با اشاره به اینکه بهصورت برخط پیگیر جلسات تحقق تفاهمنامه ایرانخودرو و جهاددانشگاهی است، افزود: برای جهاددانشگاهی مهم است که اگر قولی دادیم، بهخوبی عملیاتی کنیم.
رییس جهاددانشگاهی همچنین در رابطه با پیشنهادهای مطرحشده در این نشست پیرامون همکاری در تولید خودروهای برقی، گفت: در زمینه خودروهای برقی و الکتروموتورها، جهاددانشگاهی توانمندیهای خوبی دارد و آماده همکاری با ایرانخودرو است.
ادامه همکاری گسترده استراتژیک بین جهاددانشگاهی و ایرانخودرو
دکتر فرشاد مقیمی، مدیرعامل شرکت ایرانخودرو نیز در این نشست با تقدیر از برگزاری ۱۰۰ جلسه در سهماه گذشته برای تحقق اهداف تفاهمنامه این شرکت و جهاددانشگاهی، گفت: همکاری ایرانخودرو و جهاددانشگاهی استراتژیک است و میتواند گستردهتر شود.
وی با تاکید بر اینکه ادامه کار نیز باید با همین سرعت دنبال شود، ادامه داد: امیدواریم در همین سال ۹۹ خیلی از موضوعات تفاهمنامه جهاددانشگاهی و ایرانخودرو به ثمر برسد.
مدیرعامل شرکت ایرانخودرو با اشاره به اینکه اجراییشدن بخشهایی از این تفاهمنامه نیاز به سرمایهگذاری دارد، عنوان کرد: کارها باید ازآنجاییکه سادهتر است، آغاز شود و این قراردادها باید کنترل پروژه داشته باشد تا در زمان پیشبینیشده به انجام برسد.
مقیمی با بیان اینکه شرکت «ساپکو» باید سازندهها را در کنار جهاددانشگاهی قرار دهد، افزود: برای حل مشکل سرمایهگذاری، باید دست بخش خصوصی را به جهاددانشگاهی گره بزنیم و این قراردادها میتواند بهصورت سهجانبه بین جهاددانشگاهی، ایرانخودرو و بخش خصوصی به امضا برسد.
وی همچنین به تفاهمنامه ایرانخودرو و دو بانک برای حل مشکل سرمایهگذاری اشاره کرد و گفت: همه این موارد در جهت تحقق اهداف سال جهش تولید است.
محورهای همکاری جهاددانشگاهی و ایرانخودرو
در پایان این نشست، قراردادی در زمینه «خدمات فنی و مهندسی، تدوین دانش فنی، طراحی، مشاوره و ساخت قطعات اپتیک و لوازم جانبی» به امضای پژوهشکده توسعه تکنولوژی جهاددانشگاهی و شرکت مشترک ایرانخودرو و اتومبیل پژو (ایکاپ) رسید.
تفاهمنامهای نیز در رابطه با «گسترش همکاریهای فناورانه، تخصصی و اجرایی برای توسعه حوزههای مرتبط با خودرو» میان جهاددانشگاهی و گروه صنعتی قطعات اتومبیل ایران «یاپکو» منعقد شد.
بومیسازی فناوری و تولید کاتالیست خودرو با همکاری شرکت یاپکو، توسعه سیستم کنترل موتور خودرو (ECU/EMS) و سیستمهای برق و الکترونیک خودروهای آتی (نظیر EPS، ESC، TPMS، ADAS و...)، توسعه پلتفرم الکترونیک خودرو برای خودروهای فعلی و آتی شرکت ایرانخودرو شامل بنزینی، هیبرید و برقی، از محورهای مهم همکاری تفاهمنامه ۱۰ اردیبهشتماه بین جهاددانشگاهی و شرکت ایرانخودرو برای آینده همکاریهای گسترده این دو مجموعه بوده است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
واکنش «زاکانی» به چادرخوابی همراهان بیمار
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند