میرنیوز
علی صادقی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان تولید کننده غذای کنسانتره حاوی «آرتمیا» در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این محصول جز اقلام وارداتی بوده، گفت: از این رو در صدد برآمدیم تا این مواد غذایی مهم ابزیان را به تولید برسانیم.
وی عنوان کرد: غذای کنسانتره حاوی آرتمیا (گرانول آرتمیا) یکی از مهمترین فرآوردههای آرتمیا است که برای تغذیه انواع مولدین لارو ماهیان زینتی و همچنین ماهیان خاویاری مورد استفاده قرار میگیرد. ماده اولیه اصلی این محصول بیومس آرتمیا است.
وی با بیان اینکه «گرانول آرتمیا» قدرت ماندگاری بالایی در آب دارد، گفت: افزایش قابل توجه تخمریزی ماهیان مولد آکواریومی و افزایش درصد زنده ماندن نوزادان این ماهیان از دیگر ویژگی های این محصول به شمار می رود.
صادقی در مورد فرآیند تولید این محصول گفت: ابتدا بیومس آرتمیا به عنوان ماده اولیه آن تکثیر و پرورش داده میشود تا به ناپلی آرتمیا تبدیل شوند. پس از آن، ناپلی آرتمیا به استخرها انتقال داده میشود. دوره رسیدن ناپلیها به بلوغ بسته به دما و غذای مصرفی ۳۰ تا ۳۵ روز است و بعد از این مدت ناپلی آرتمیا بزرگ شده و تبدیل به بیومس میشود.
وی ادامه داد: پس از مرحله صید و آبگیری، آرتمیا وارد فریزر شده و به مدت یک روز در آنجا نگهداری میشود. سپس به دستگاه خشککن جهت تولید خمیر آرتمیا منتقل شده و با گرد کردن آن گرانول آرتمیا به دست میآید.
صادقی ادامه داد: تولید و تکثیر پایدار بیومس آرتمیا و نحوه کار با دستگاه خشککن و رسیدن به شرایط درست و دقیق از نظر دما، فشار و مدت زمان نگهداری، دانش فنی تولید محصول به شمار میرود. این دانش فنی با انجام فرآیندهای تحقیق و توسعه و همچنین با انجام آزمایشات بسیار توسط تیم تحقیق و توسعه شرکت به دست آمده است.
مدیرعامل شرکت در مورد مزیت این محصول نسبت به محصولات رقبای داخلی و خارجی گفت: تعداد اندکی از تولیدکنندگان داخلی به تولید این محصول مشغول بوده و عمده متقاضیان این محصول نیز واحدهای پرورش آبزیان هستند.
وی افزود: نمونههای مشابه وارداتی این محصول، دارای قیمت بالایی هستند و با توجه به تشابه کیفیت این محصول با نمونههای وارداتی سهم فروش بیشتری را از بازار به دست آوردهایم.
صادقی چشمانداز آینده این شرکت را تولید محصولات متنوع اعلام کرد و گفت: در گذشته دستگاه تولید غذا را نداشتیم و برونسپاری میکردیم که به هزینههای ما افزوده میشد به همین منظور در نظر داریم تا با دریافت تسهیلات از پارک علم و فناوری گلستان به میزان ۸۰ میلیون تومان، دستگاه مورد نظر را خریداری کنیم. علاوه بر آن تولید غذاهای جدید در دستور کار واحد تحقیق و توسعه ما قرار گرفته است و به زودی محصولات متنوع با قیمت کمتر تولید خواهیم کرد.
منبع : خبرگزاری مهر
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند