میرنیوز
دکتر محمود فتوحی در گفت و گو با ایسنا ضمن بیان این مطلب با تاکید بر اینکه امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشگاه شریف از هفتم تیرماه آغاز شده است، اظهار کرد: تاکنون مشکل خاصی در برگزاری این امتحانات نداشتیم ضمن اینکه ما مرکز پاسخگویی آموزشهای الکترونیکی دانشگاه را راه اندازی کردیم تا به طور دائم در طول زمان امتحانات اگر برای دانشجویان یا اساتید مشکل خاصی تلاش وجود داشته باشد با این مرکز تماس بگیرند و مشکلات احتمالی آنها در اسرع وقت مرتقع گردد.
وی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر در تلاشیم که برگزاری امتحانات را به نحو احسن به اتمام برسانیم. کلیه امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشگاه شریف به صورت مجازی برگزار میشود البته در خصوص وضعیت فعالیت در آزمایشگاههای دانشگاه نیز فکر کردیم و تلاش شده است تا جایی که امکانپذیر است عمده آزمایشگاهها نیز به صورت مجازی برگزار شود تا دانشجویانی که واحدهای عملی دارند یا کسانی که در شرف فارغالتحصیلی هستند بتوانند واحدهای عملی و آزمایشگاهی خود را بگذرانند.
رییس دانشگاه صنعتی شریف خاطر نشان کرد: دنبال این هستیم که بیندیشیم برای ترم تحصیلی آینده چه اقداماتی را انجام بدهیم اگرچه وضعیت ترم آینده کاملا بستگی به مسالهی شیوع ویروس کرونا دارد. در واقع پیشنهادهای مختلفی برای نحوهی برگزاری ترم تحصیلی آینده وجود دارد و ما داریم در این خصوص فکر میکنیم.
دکتر فتوحی تاکید کرد: یکی از پیشنهادها این است که دروس ترم آینده به صورت ترکیبی برگزار شود. براین اساس دانشجویانی که به خوابگاه نیاز ندارند به صورت حضوری در کلاسهای درس حضور داشته باشند و همزمان دانشجویان ساکن شهرستانها از طریق مجازی کلاس را دنبال کنند، یعنی کلاسها در ساعت و تقویم زمانی خود برگزار شود اما این کلاسها فقط برای تعدادی به صورت حضوری و تعدادی به صورت مجازی برگزار شود.
به گفته رییس دانشگاه صنعتی شریف یکی دیگر از پیشنهادها در خصوص نحوهی برگزاری ترم آینده این است که تمامی کلاسها همانند ترم جاری برای همه دانشجویان به صورت مجازی برگزار شود و البته پیشنهاد دیگر این است که برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی که تقریبا نصف جمعیت دانشجویان دانشگاه شریف را تشکیل میدهند به صورت حضوری برگزار شود و کلاسهای دانشجویان کارشناسی همانند این ترم به شیوهی مجازی برگزار شوند، اما در نهایت هیچ کدام از این روشها به صورت قطعی مورد تصمیمگیری قرار نگرفته است و باید بیشتر روی آنها فکر کنیم، چرا که اگر ما بخواهیم به هر شکلی حضور دانشجویان در دانشگاه را داشته باشیم دو نکته اساسی را باید در نظر بگیریم اول حفظ سلامت دانشجویان، اساتید و کارمندان و دوم کیفیت آموزش و پژوهش دانشگاه.
وی در خصوص وضعیت تحصیلی دانشجویان جدیدالورود برای ترم آینده نیز گفت: هنوز در این خصوص تصمیمی نگرفتیم اما طبق اعلام وزارت علوم این دانشجویان از اوایل آبانماه کلاسهای درسشان شروع میشود. طبیعی است اگر بخواهیم کلاسهای آموزشی این دانشجویان را حضوری برگزار کنیم باید خوابگاه به آنها داده شود و باید دید وضعیت بیماری به چه صورت پیش می رود. در حال حاضر اولویت با دانشجویان تحصیلات تکمیلی است که برای فعالیتهای آموزشی و پژوهشی خود نیاز به حضور فیزیکی در دانشگاه و آزمایشگاههای خود دارند و یا دانشجویانی که در شرف فارغالتحصیلی هستند.
دکتر فتوحی در خصوص نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشگاه شریف اظهار کرد: امتحانات پایان ترم دانشجویان به صورت مجازی در حال برگزاری است. اگرچه بسیاری از اساتید تلاش کرده اند تا در طول ترم نیز ارزیابی مستمر نیز داشته باشند. علاوه بر این تعدادی از اساتید علاوه بر امتحانات کتبی پایان ترم ارزیابی به صورت امتحان شفاهی نیز انجام داده اند.
رییس دانشگاه صنعتی شریف در خصوص برنامه این دانشگاه برای برگزاری ترم تابستانی دانشجویان ادامه داد: برنامه ما قبلا این بود که اگر بخواهیم دانشجویان در دانشگاه حضور داشته باشند این فرصت برای دروس عملی اتفاق میافتد تا دانشجویانی که در شرف فارغالتحصیلی هستند ازاین فرصت استفاده کنند ولی با توجه به شیوع مجدد ویروس کرونا و ادامهی این وضعیت بعید میدانم بتوانیم در تابستان شاهد حضور دانشجویان در دانشگاه باشیم. البته باید دید در چند هفته آینده روند شیوع این بیماری رو به کاهش خواهد بود و یا خیر.
دکتر فتوحی از فوت سه دانشجوی دانشگاه شریف طی ماههای اخیر خبر داد و گفت: متاسفانه یکی از دانشجویان کارشناسی مهندسی عمران این دانشگاه در اثر بیماری کرونا در یکی از شهرستانهای شمال کشور فوت کرد. همچنین با کمال تاسف دو دانشجوی تحصیلات تکمیلی دانشگاه، یکی دانشجوی دکتری نانو و دیگری دانشجوی ام بی ا که هر دو مراحل پایانی کار خود را می گذراندند، نیز در این مدت فوت کردند که علت فوت آنها بیماری کرونا نبوده است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
جریمه اتحادیه اروپا در انتظار آمازون
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و واحد سنندج منصوب شد
۲ انتصاب در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
افسردگی از شایعترین اختلالات روانپزشکی است
نشست مسئولان حوزههای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار شد
انتصاب مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در امور فرهنگی
درمان بیماری ایدز در کشور رایگان است
کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار میشود
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم