میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی صبح امروز در نشست خبری که در ساختمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد، از غیرحضوری شدن آزمون های این دانشگاه خبر داد.
وی ادامه داد: قرار بود آزمون های دانشگاه جامع علمی کاربردی به صورت حضوری برگزار شود ولی با اوج گیری مجدد این بیماری، در خردادماه و همچنین در تیرماه آزمون هایی که قرار بود حضوری برگزار شوند، با هماهنگی هایی که به عمل آمده از ۲۱ تیرماه تا ۱۷ مرداد به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
امید تصریح کرد: وضعیت همه استان ها با هم یکی نیست. با هماهنگی که با ستاد ملی مبارزه با کرونا انجام شده است، مقرر شد در استان هایی که سفید بوده و امکان برگزاری حضوری آزمون وجود داشته باشد، این آزمون ها به صورت حضوری برگزار شود، بنابراین الزامی برای برگزاری مجازی در همه کشور نیست.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: اگر ستاد استانی مبارزه با کرونا در استان های مختلف و رئیس دانشگاه علوم پزشکی آن استان اجازه برگزاری آزمون حضوری را بدهند، آزمون ها در آن استان ها به صورت حضوری برگزار می شود. با شرکت های مختلف صحبت شده و حق انتخاب به استان ها داده شده است.
وی ادامه داد: برخی از امتحانات ما به صورت متمرکز و سراسری برگزار می شد که این آزمون در کل کشور در یک زمان مشخص به صورت مجازی برگزار می شود و این در کل کشور هم برای استان های سفید و هم برای استان های قرمز برای دروس متمرکز و سراسری به صورت مجازی برگزار خواهد شد، ولی برگزاری آزمون برای سایر دروس منوط به شرایط استان ها است. اگر امکان حضوری باشد، حضوری برگزار شده و امکان آن نباشد، به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.
امید تصریح کرد: امسال زمان آزمون های ما نیز از دو هفته به چهار هفته افزایش یافته است.
وی درباره دروس عملی نیز گفت: بخش زیادی از دروس ما عملی و کارگاهی هستند و برای این دروس غیر از آزمون عملی راهی نیست. این دروس و آزمون در استان های سفید برقرار است و اگر استاد سرفصل ها را تمام کند و شرایط نیز مهیا باشد، آزمون آن نیز به صورت عملی برگزار خواهد شد، ولی در استان هایی که جزو استان های قرمز بوده و شرایط برگزاری کلاس درس عملی و آزمون آن نباشد، این دروس تا پایان شهریورماه ناتمام می ماند و هر وقت اجازه کلاس عملی داده شد، این کلاس ها و آزمون های عملی برگزار می شود.
تسهیلات آزمونی دانشگاه جامع برای دانشجویان مبتلا به کرونا
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی از فراهم شدن شرایط برای دانشجویانی که کرونا دارند، در آزمون ها خبر داد و گفت: ممکن است دانشجویی بیمار باشد، بنابراین شرایط را فراهم کردیم تا پایان تابستان هر زمان توانست در آزمون شرکت کند. الزامی وجود ندارد که این افراد در آزمون ها در زمان مشخص شرکت کنند. اگر عذرشان موجه باشد و پزشک نیز آن را تأیید کند، برای این دانشجویان با تأخیر، آزمون جداگانه ای برگزار می شود.
سیر صعودی پذیرش دانشجو در دانشگاه جامع
وی در ادامه به آمار پذیرش دانشجویان در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: پذیرش در این چند سال سیر صعودی داشته به طوری که در سال ۹۹-۹۸، ۱۵۹ هزار و ۸۳۰ نفر پذیرش شده اند که ۲۰ درصد رشد داشته است. در سال تحصیلی جاری ۹۰ هزار و ۳۹ نفر در مقطع کاردانی و ۶۹ هزار و ۷۹۱ نفر در مقطع کارشناسی پذیرش شده اند که در مجموع ۱۵۹ هزار و ۸۳۰ نفر می شود.
امید دلیل افزایش پذیرش در دانشگاه علمی کاربردی را فراهم بودن تمام رشته های موردنیاز دانشجویان در تمام استان ها اعلام کرد و گفت: در شرایطی زندگی می کنیم که دانشجویان ترجیح می دهند در محل زندگی خود تحصیل کنند و ما نیز در تمام شهرها یک سبد کامل از رشته ها را داریم.
افزایش شاغلین دانشگاه جامع به ۸۵ درصد
وی در ادامه به وضعیت اشتغال دانش آموختگان این دانشگاه اشاره کرد و گفت: وضعیت اشتغال دانش آموختگان را رصد می کنیم. در سه سال ۹۶، ۹۷، ۹۸، تعداد شاغلان دانشگاه جامع علمی کاربردی از ۶۵ درصد به ۸۵ درصد رسیده و کسانی که در رشته های مرتبط خود مشغول به کار هستند از ۲۲ درصد به ۳۳ درصد رسیده اند. همچنین سهمیه آزادها که بیش از ۹۳ درصد آنها هنگام ورود به دانشگاه شاغل نبودند، در حال حاضر ۶۰ درصد آنها شغل دارند.
امید افزود: ۸۵ درصد دانش آموختگان ما که دو سال پیش دانش آموخته شدند در حال حاضر شاغل هستند و این برای ما دستاورد بزرگی است و پایان شهریور امسال نیز برای فارغ التحصیلان امسال رصد شغلی را انجام می دهیم و یکی از شاخص های ما در ارزیابی مراکز ما، رصد اشتغال دانش آموختگان آن است.
پذیرش کاردانی و کارشناسی های دانشگاه جامع با تاخیر
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی ادامه داد: پذیرش مهرماه ما نیز با تأخیر برگزار شده، کاردانی ها ۴ تا ۱۱ شهریور و کارشناسی ها ۱۱ تا ۱۷ شهریور پذیرش می شوند.
راه اندازی اولین مدرسه تابستانی کسب و کار در دانشگاه جامع به صورت مجازی
وی تصریح کرد: تابستان امسال مدرسه کسب و کار جامع را به صورت مجازی برگزار می کنیم. دانش آموختگان ما با اولویت اول می توانند در این کلاس ها شرکت کنند. این کلاس ها از ۲۵ تیر شروع می شود. چهار کلاس مختلف و ۱۰ ساعت فشرده در زمینه های مختلف کسب و کار است
امید ادامه داد: همچنین قرار است آزمون تعیین علاقه شغلی برگزار شود و توصیه ما به دانش آموزان سال آخر متوسطه این است که در این کلاس ها شرکت کنند و در این کلاس ها مشخص می شود که افراد در چه شغل هایی موفق خواهند شد.
منبع : خبرگزاری مهر
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است
کره جنوبی روبات دوست ترین کشور دنیاست
ادعای جدید ماسک برای دسترسی ساده موبایل به اینترنت استارلینک
تغییر دو عضو شورای عالی حوزههای علمیه
امروز آخرین مهلت ثبتنام ارشد بدون آزمون دانشگاه علم و صنعت
فرصت انتخاب رشته در آزمون دکتری تخصصی رشتههای علوم پزشکی آغاز شد
بوی کپسول روسی در فضا پیچید
افشین: پارکهای انیمیشن توسط بخش خصوصی راه اندازی میشود
۲میلیارد تراکنش در «مرکز ملی تبادل اطلاعات» از ابتدای دولت چهاردهم
نانوحبابها داروی ضدسرطان را به ریه میرسانند
شاخص بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان منصوب شد
شاخصهای بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
متا سال آینده برای خرید اینستاگرام و واتس اپ به دادگاه می رود
زمان برگزاری هفدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
دو بیماری که سلامت زنان را تهدید میکند
خطر ایجاد کارخانه تولید مقاله با هوش مصنوعی!
مدارک دکتری و پزشکی دانشگاههای آذربایجان فاقد اعتبار است
واکنش «زاکانی» به چادرخوابی همراهان بیمار