میرنیوز
به گزارش ایسنا، نخستین نشست از سلسله نشستهای فرصتها و چالشهای ارتباط با جامعه و صنعت با حضور دکتر محمدسعید سیف، مدیر کل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روز گذشته(چهارشنبه، ۴ تیر) در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار شد.
در این نشست دکتر قبادی، رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به رویکرد جدید پژوهشگاه نسبت به طرحهای ذینفع محور در قالب برنامه راهبردی دوم اشاره کرد و تغییر ساختار پژوهشگاه با افزودن معاونت کاربردیسازی پژوهشهای علوم انسانی و فرهنگی را مصداقی از این رویکرد فعالانه دانست.
در ادامه دکتر پارساپور، معاون کاربردیسازی پژوهشهای علوم انسانی و فرهنگی به ضرورت توجه به رشتههای علوم انسانی و اجتماعی در پیشبرد اهداف جامعه و صنعت اشاره کرد و به شرح برخی از برنامههای آتی این معاونت در این راستا پرداخت.
سپس دکتر الهام ابراهیمی، مدیر نوآوری و کاربردیسازی پژوهشهای علوم انسانی آماری از تعداد طرحهای کاربردی و کارفرمایی پژوهشگاه طی سالهای ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۹ ارائه داد و از اعضای هیأت علمی حاضر در نشست درخواست کرد، پیشنهادهای خود را برای غنی سازی و افزایش اثربخشی این طرحها ارائه دهند.
دکتر علیرضا ملاییتوانی، معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه نیز ضرورت تدوین تاریخ شفاهی صنایع و سازمانها را از جمله طرحهای کاربردی اثربخش دانست.
دکتر فرزانه میرشاهولایتی، معاون نوآوری و کاربردیسازی پژوهشهای علوم انسانی به تواناییها و ظرفیت پژوهشگاه برای مشارکت در طرح مپسا اشاره کرد.
دکتر منصور ساعی نیز به دو مقولهی تأسیس کلینیک علوم انسانی با هدف ارائهی مشاورههای تخصصی و کاربردی به افراد، سازمانها و کسب و کارها و همچنین پرداختن به جایگاه روابط عمومی در برندسازی صنعت و محصولات تأکید داشت.
دیگر اعضای هیأت علمی نیز پیشنهادهایی در راستای برقراری حلقهی واسط میان پژوهشهای حوزهی علوم انسانی و اجتماعی با جامعه و صنعت ارائه کردند.
در ادامه دکتر سیف ضمن پاسخگویی به سوالات اعضای حاضر، راهکارهایی در حیطههای مختلف ارتباط پژوهشگاه با جامعه و صنعت ارائه کرد که از جمله آنها میتوان به فرصتهای مطالعاتی در صنعت و شرایط خاص آن، برگزاری میز تخصصی ارتباط علوم انسانی با جامعه و صنعت با محوریت پژوهشگاه، برگزاری نشستهای مستمر با دانشگاههای فنی برای تعامل هرچه بیشتر صنایع با حوزههای علوم انسانی و اجتماعی اشاره کرد.
در پایان دکتر سیف بر ضرورت حصول نتیجه ملموس از این سلسله نشستها تأکید و ابراز امیدواری کرد، این جلسات به برقراری ارتباط میان پژوهشگاه و سازمانهای ذینفع در حوزهی پژوهشهای علوم انسانی و اجتماعی منجر شود.
بنا بر اعلام روابط عمومی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، زمان برگزاری دومین نشست از سلسله نشستهای فرصتها و چالشهای ارتباط با جامعه و صنعت از طریق روابط عمومی پژوهشگاه اطلاعرسانی خواهد شد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
مقاومت میکروبی درمان سرطان را دچار چالش می کند
درمان خارش در بیماریهای کبدی
آخرین وضعیت سلامت آب روستاها و شهرهای کشور اعلام شد
جریمه اتحادیه اروپا در انتظار آمازون
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و واحد سنندج منصوب شد
۲ انتصاب در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
افسردگی از شایعترین اختلالات روانپزشکی است
نشست مسئولان حوزههای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار شد
انتصاب مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در امور فرهنگی
درمان بیماری ایدز در کشور رایگان است
کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار میشود
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد