میرنیوز
به گزارش ایسنا، حسین سلطانینژاد اظهار کرد: یکی از اهداف اصلی المپیاد سلولهای بنیادی ایجاد انگیزه و اشتیاق در دانشآموزان برای آشنایی با علم سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی است و بر کاربردهای مختلف این علم نوین در جامعه امروزی تاکید دارد.
وی افزود: المپیاد سلولهای بنیادی محیطی دوستانه فراهم کرده است تا برترین دانش آموزان از سراسر کشور در این حوزه با یکدیگر به آشنایی، تعامل و تبادل علم بپردازند. بدون شک یکی از حوزههای علمی که با رشد شتابانی در جهان در حال شکستن مرزهای دانش است و انقلاب بزرگی در آینده در درمان بیماری ایجاد خواهد کرد، حوزه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی است.
سلطانینژاد تصریح کرد: حرکت شتابان علمی در کشورمان در این حوزه نیز همگام با دنیا ستودنی است. بیدرنگ استمرار این حرکت در کشور در گرو شکوفایی علمی استعدادها و کشف دانشآموزان علاقهمند در این زمینه است. با همت و اراده ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی و با همکاری مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانشپژوهان جوان، پنجمین المپیاد دانشآموزی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در حال برگزاری است.
وی ادامه داد: از دلایل تاثیرگذاری المپیاد دانشآموزی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی میتوان به رویکرد نوین و نسل سومی، بین رشتهای بودن، مبتنی بر تفکر جانبی و خلاقیت، داشتن تمرکز بر کار گروهی و افزایش مهارتهای نرم دانشآموزان اشاره کرد.
رئیس کمیته علمی المپیاد دانشآموزی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی یادآور شد: همچنین با تقویت حس اعتماد به نفس و خودباوری دانشآموزان و معرفی برگزیدگان این المپیاد به مراکز پژوهشی و درمانی، استفاده مفیدی از استعدادها و ظرفیتهای کارآفرینانه این افراد برای تعریف پروژههای محصول محور انجام شود.
وی ادامه داد: بر این اساس نفرات برگزیده مرحله دوم، برای پرورش ایدههای خود وارد دوره جذاب و کاربردی تابستان میشوند. هدف دوره تابستان تمرکز بر زیست بوم نوآوری و فناوری، خلاقیت، شناسایی استعدادهای انفرادی و آموزش کارهای گروهی به صورت عملی در مراکز تحقیقاتی است.
سلطانینژاد خاطرنشان کرد: دوره تابستان با رویکرد از ایده تا محصول برگزار میشود، به نحوی که دانشآموزان پس از پرورش ایدههای خود، آموزشهای لازم را در زمینه کسب و کار و فرآیند تجاریسازی به خوبی فرا میگیرند و در نهایت بازدید از مراکز تولیدی محصولات حوزه سلولهای بنیادی در کشور انجام میشود. برگزیدگان این دوره با حمایتهای بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، برای گذراندن دورههای تکمیلی وارد مراکز تکمیلی به منظور انجام ایدههای خود تا رسیدن به فرآیند تجاریسازی میشوند.
وی با بیان این که سایر المپیادها در حوزه جهانی برای کشف استعدادهای برتر دنیا برگزار میشود، اظهار کرد: ما نیز با توجه به تجارب خوبی که در حوزه سلولهای بنیادی در ایران وجود دارد، در تلاش هستیم که با کمک اساتید متخصص در این زمینه و مدال آوران دورههای قبل، المپیاد سلولهای بنیادی بینالمللی را برای نخستین بار در ایران برگزار کنیم تا شاهد پرچمداری و پیشگامی ایران در برگزاری جهانی این المپیاد باشیم.
بر اساس اعلام معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، رئیس کمیته علمی المپیاد دانشآموزی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی اظهار امیدواری کرد که هسته نخبگانی بسیار خوبی از برگزیدگان تمام دورههای این المپیاد شکل گیرد و روزی فرا رسد که این افراد، دانشمندان جوان آینده کشور، تصمیمگیرنده و تاثیرگذار در این حوزه باشند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین
«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئنتر پروژههای صنعتی راه اندازی شد
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است