میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، دکتر هومان پارسایی درباره نحوه پرداخت وام دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی، گفت: در گذشته صندوق رفاه به دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی وام ضروری به مبلغ یک میلیون تومان و وام ودیعه مسکن به متأهلین پرداخت میکرد اما توجه به حوزه رفاهی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی بسیار کمرنگ بود.
دبیر شورای مرکزی مجمع دبیران شوراهای صنفی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی وزارت بهداشت گفت: با آغاز به کار اولین مجمع دبیران شوراهای صنفی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی در وزارت بهداشت، مکاتبات متعددی در جهت شرح وضع موجودصورت گرفت و با مشاورههای انجام شده از سوی این مجمع تصمیم بر ایجاد تحول در راستای تکریم و رفاه دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی گرفته شد.
این فعال دانشجویی با اشاره به اختصاص ردیف ویژه وام دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی در لایحه بودجه کشور، گفت: امیدواریم در سالهای آتی روند اجرای این وام مستمر باشد و د نگرانی برای دانشجویان دستیاری وجود نداشته باشد. بودجه اختصاص داده شده از سمت صندوق رفاه در یکی از بانکهای کشور سرمایهگذاری شده و منبع مالی مربوط به این وام چیزی در حدود ۱۵۰ میلیارد تومان خواهد بود.
پارسایی در تشریح چگونگی دریافت وام دستیاری خطاب به دانشجویان دستیاری و دکترای تخصصی بیان داشت: بر این اساس همکاری دو طرفه بین صندوق رفاه و بانک طرف قرارداد، به دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی متقاضی وام، وامی به مبلغ ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان به صورت قرضالحسنه اعطا خواهد شد.
وی افزود: روند اجرایی شدن این وام به این نحو است که از اوآخر مهرماه و اوایل آبان ماه جاری به دانشجویان جهت ثبت نام برای دریافت وام دستیاری اطلاعرسانی خواهد شد و آنها میتوانند از طریق پورتال صندوق رفاه دانشگاه خود در این خصوص اقدام به نامنویسی کنند. در ادامه اسامی این دانشجویان از طریق دانشگاه محل تحصیل به صندوق رفاه ارسال خواهد شد و پس از تأیید صندوق رفاه، اسامی به بانک جهت افتتاح حساب ارسال میشود.
دبیر شورای مرکزی مجمع دبیران شوراهای صنفی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی وزارت بهداشت یادآور شد: در گام بعد دانشجویان جهت افتتاح حساب به سایت بانک مربوطه مراجعه کرده و پس از افتتاح حساب، کارت بانکی به درب منزل آنها پست خواهد شد.
این فعال دانشجویی افزود: برای دریافت این وام که به صورت قرضالحسنه با سود چهار درصد خواهد بود، نیاز به یک ضامن کارمند یا کاسب معتبر است که دارای چک یا سفته باشد. مبلغ وام بسته به تعداد دانشجوی متقاضی میتواند متفاوت باشد، بنابراین اگر تعداد افراد متقاضی در حدود ۱۰ هزار نفر باشد، مبلغ وام ۱۵ میلیون تومان به ازای هر نفر خواهد بود که درطی سه بازه زمانی سه ماهه و در هر بازه ۵ میلیون تومان پرداخت خواهد شد. در صورتی که تعداد افراد متقاضی از عدد اعلام شده(۱۰ هزار نفر) بیشتر و یا کمتر باشد مبلغ وام دستیاری نیز متغیر خواهد بود.
وی با بیان اینکه بازپرداخت ۱۵ میلیون تومام وام دستیاری، ۱۲ ماه پس از دریافت اولین پنج میلیون تومان خواهد بود، اظهار داشت: بازپرداخت این وام ۳۶ ماهه بوده و پرداخت اولین قسط آن ۱۲ ماه پس از دریافت اولین پنج میلیون تومان یعنی آذر ماه سال ۱۴۰۰ خواهد بود.
پارسایی با اشاره به خبرهای خوش در حوزه دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی تاکید کرد: از اوایل مهرماه تمام دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی که بیمه نیستند تحت پوشش بیمه سلامت ایرانیان قرار میگیرند.
منبع : خبرگزاری مهر
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند
بازنگری ۲۰۰ برنامه درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ۱۲ استان
تدوین سند ذخایر راهبردی داروهای اساسی و واکسن
راکت لب ۵ ماهواره اینترنت اشیا به مدار زمین برد
انعقاد توافقنامه میان دانشگاه خواجه نصیر و یک شرکت فولادی
برنامه تحول دانشکده اقتصاد دانشگاه علامهطباطبائی رونمایی شد
ارزشیابی اساتید دانشگاه پیامنور تا ۱۹ آذرماه ادامه دارد
هند تهیه گزارش آنتی تراست درباره اپل را متوقف نمی کند
معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان منصوب شد
لایحه حمایت قضایی از کادر درمان تدوین میشود
سازمان ملی هوش مصنوعی با نظام صنفی رایانهای تفاهمنامه امضا کرد
لزوم ایجاد «آزمایشگاههای ملی مدرن» در راستای جهش و مرجعیت علمی کشور