میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه امیرکبیر، محمد حسین کریمیان با اشاره به برگزاری غیرحضوری امتحانات پایان ترم دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: امتحانات دانشجویان این دانشگاه از ۱۴ تیرماه آغاز و تا ۲۶ تیرماه ادامه دارد.
وی افزود: قرار است پروتکل هایی را برای برگزاری امتحانات به صورت غیرحضوری تدوین کنیم تا بر این اساس نظارت و اطمینان بیشتری در روند برگزاری حاصل شود.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: تلاش داشتیم امتحانات به صورت حضوری برگزار شود زیرا امتحانات حضوری از دقت بیشتری برخوردار است و به لحاظ آموزشی نیز عادلانه تر است اما به دلیل شیوع بیشتر بیماری کرونا تصمیم بر غیرحضوری بودن امتحانات گرفته شد.
کریمیان خاطرنشان کرد: در امتحانات حضوری دانشجو می تواند به راحتی از استاد سوالات خود را بپرسد اما در امتحانات غیرحضوری این مزیت کمتر ایجاد می شود.
وی عنوان کرد: فضا و شرایط برگزاری امتحانات حضوری به نفع دانشجویان است اما پس از بررسی های صورت گرفته و به دلیل شیوع مجدد بیماری کرونا و عدم بازگشایی خوابگاه ها قرار است امتحانات دانشگاه به صورت غیرحضوری برگزار شود.
آغاز برگزاری کلاسهای عملی از ۱۵ شهریورماه
وی گفت: برنام داریم دروس عملی را از ۱۵ شهریورماه آغاز کنیم و تا ۱۰ مهرماه ادامه دهیم البته درحال بررسی وضعیت برای دانشجویان خوابگاهی هستیم.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: دانشجویانی که امکان حضور در دانشگاه و کلاسهای عملی را ندارند می توانند درس خود را حذف کنند.
کریمیان اضافه کرد: دانشجویان می توانند بنا به درخواست خود برای شرکت در کلاس های عملی در دانشگاه و خوابگاه (اگر شرایط آن فراهم شد) حضور یابند. در صورت بازگشایی محدود خوابگاه ها دانشگاه نیز پروتکل های بهداشتی لازم برای خوابگاه ها را اجرا خواهد کرد.
وی تاکید کرد: اگر درس عملی تشکیل نشود و دانشجویی که باید فارغ التحصیل شود، نتواند در این دروس را بگذراند برای این نوع دانشجویان تصمیم ویژه ای می گیریم.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: امتحانات دانشجویان ترکیبی از ارزیابی اساتید براساس ارزیابی مستمر دانشجویان در طول ترم، مشارکت در کلاس های مجازی و امتحان غیر حضوری خواهد بود.
کریمیان خاطرنشان کرد: اگر در زمان برگزاری امتحان اینترنت دانشجو به هر دلیلی قطع شد و دانشجو نتوانست امتحان خود را تکمیل کند به تشخیص استاد درس، شیوه ارزیابی مجدد دانشجو عملی خواهد بود.
تصمیم گیری برای روند آموزشی دانشگاه در ترم جدید
وی گفت: قرار است نحوه برگزاری ترم آینده در جلسه شورای معاونین آموزشی ۱۳ دانشگاه همکار کشور مورد بررسی قرار گیرد و این دانشگاه ها به یک رویه مشخص دست یابند.
معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: طرحی وجود دارد که ترم آینده به صورت حضوری و غیرحضوری ارائه شود که این طرح را در جلسه شورای معاونین ۱۳ دانشگاه همکار کشور مطرح خواهیم کرد. البته همه این طرحها بسته به تصمیمات ستاد کرونا در کشور دارد.
کریمیان عنوان کرد: دانشگاه های کشور از جمله دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه آموزش مجازی طی ماه های اخیر خوب عمل کردند.به طور مثال در این دانشگاه حدود هزار و پانصد درس غیر عملی در مقاطع مختلف ارائه شد که اساتید برای اکثر آنها در همین ترم محتوای لازم را تهیه و در کلاس های غیرحضوری ارائه کردند.
وی اظهار داشت: باید روند فعالیت ها بر بستر مجازی در آینده نیز مورد توجه قرار گیرد چرا که وقتی بخشی از کارها به شکل مجازی باشد باعث می شود راندمان افزایش یابد.
معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: برنامه داریم تمام کلاس های تدریس یاری را به صورت مجازی و آنلاین برگزار کنیم چراکه براین اساس دیگر محدودیت زمانی برای برگزاری این کلاس ها نخواهیم داشت.
کریمیان با بیان اینکه دانشگاه امیرکبیر حدود ۱۳ هزار دانشجو فعال دارد، خاطرنشان کرد: برنامه داریم سال تحصیلی جدید را از مهرماه آغاز کنیم.
جزئیات برگزاری ترم جدید
معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خصوص زمان آغاز ترم جدید و حضور نودانشجویان در این دانشگاه اظهار کرد: سازمان سنجش اعلام کرده که اسامی دانشجویان ورودی جدید را تا ۲۰ مهرماه به دانشگاه ها اعلام می کند اگر اسامی به موقع اعلام شود ما با برگزاری کلاس های جبرانی تلاش می کنیم که ترم جدید از مهرماه آغاز شود.
کریمیان با بیان اینکه بیماری کرونا بر جلسات پایان نامه ها نیز تاثیر داشته، گفت: در حال حاضر جلسات دفاع با کمترین حضور فیزیکی داوران برگزار می شود.
وی ادامه داد: طبق آخرین مصوبه هیات رئیسه حضور دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی در دانشگاه برای پیگیری امور آموزشی و پژوهشی خود بلامانع است. هماهنگیهای لازم نیز باید با دانشکده ها صورت گیرد.
معان آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: دانشجویان خارجی نیز در کلاس های آنلاین شرکت می کنند و از ابتدا نیز قرار بود امتحانات این دانشجویان به صورت مجازی برگزار شود.
منبع : خبرگزاری مهر
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد