میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر محمد حسین کریمیان با اشاره به برگزاری غیرحضوری امتحانات پایان ترم دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: امتحانات دانشجویان این دانشگاه از ۱۴ تیرماه آغاز و تا ۲۶ تیرماه ادامه دارد.
وی افزود: قرار است پروتکل هایی را برای برگزاری امتحانات به صورت غیرحضوری تدوین کنیم تا براین اساس نظارت و اطمینان بیشتری در روند برگزاری حاصل شود.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: تلاش داشتیم امتحانات به صورت حضوری برگزار شود زیرا امتحانات حضوری از دقت بیشتری برخوردار است و به لحاظ آموزشی نیز عادلانه تر است اما به دلیل شیوع بیشتر بیماری کرونا تصمیم بر غیرحضوری بودن امتحانات گرفته شد.
دکتر کریمیان خاطرنشان کرد: در امتحانات حضوری دانشجو می تواند به راحتی از استاد سوالات خود را بپرسد اما در امتحانات غیرحضوری این مزیت کمتر ایجاد می شود.
وی عنوان کرد: فضا و شرایط برگزاری امتحانات حضوری به نفع دانشجویان است اما پس از بررسی های صورت گرفته و به دلیل شیوع مجددا بیماری کرونا و عدم بازگشایی خوابگاه ها قرار است امتحانات دانشگاه به صورت غیرحضوری برگزار شود.
آموزش مجازی جای آموزش حضوری را نمی گیرد
معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: کیفیت آموزش مجازی مانند کیفیت آموزش حضوری نیست اما در شرایط فعلی و شیوع بیماری کرونا مجبور به برگزاری کلاس ها به صورت مجازی هستیم.
دکتر کریمیان افزود: اساتید خیلی سریع توانستند خود را برای برگزاری کلاس های مجازی آماده کنند و محتوای درسی خوبی برای ارائه طی ماه های اخیر برای کلاس های مجازی تهیه شده است که باید این روند در آینده نیز تقویت شود.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه به طور کلی در حوزه آموزش مجازی تجربیات خوبی کسب کردیم و باید این روند برای آینده ارتقا یابد، اظهار داشت: در تعطیلات نوروز زیرساخت های آموزش مجازی دانشگاه تقویت و ۲ سرور جدید برای این امر خریداری شد.در عین حال برای ارتقا کیفیت آموزش مجازی دانشگاه لازم است نرم افزارهای موجود بیشتر ارتقا یابند.
آغاز برگزاری کلاسهای عملی از ۱۵ شهریورماه
وی گفت: برنام داریم دروس عملی را از ۱۵ شهریورماه آغاز کنیم و تا ۱۰ مهرماه ادامه دهیم البته درحال بررسی وضعیت برای دانشجویان خوابگاهی هستیم.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: دانشجویانی که امکان حضور در دانشگاه و کلاس های عملی را ندارند می توانند درس خود را حذف کنند.
دکتر کریمیان اضافه کرد: دانشجویان می توانند بنا به درخواست خود برای شرکت در کلاس های عملی در دانشگاه و خوابگاه (اگر شرایط آن فراهم گردید) حضور یابند. در صورت بازگشایی محدود خوابگاهها دانشگاه نیز پروتکل های بهداشتی لازم برای خوابگاه ها را اجرا خواهد کرد.
وی تاکید کرد: اگر درس عملی تشکیل نشود و دانشجوی که باید فارغ التحصیل شود نتواند در این دروس را بگذراند برای این نوع دانشجویان تصمیم ویژه ای می گیریم.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: امتحانات دانشجویان ترکیبی از ارزیابی اساتید براساس ارزیابی مستمر دانشجویان در طول ترم، مشارکت در کلاس های مجازی و امتحان غیر حضوری خواهد بود.
دکتر کریمیان خاطرنشان کرد: اگر در زمان برگزاری امتحان اینترنت دانشجو به هر دلیلی قطع شد و دانشجو نتوانست امتحان خود را تکمیل کند به تشخیص استاد درس شیوه ارزیابی مجدد دانشجو عملی خواهد بود.
تصمیم گیری برای روند آموزشی دانشگاه در ترم جدید
وی گفت: قرار است نحوه برگزاری ترم آینده در جلسه شورای معاونین آموزشی ۱۳ دانشگاه همکارکشور مورد بررسی قرار گیرد و این دانشگاه ها به یک رویه مشخص دست یابند.
معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: طرحی وجود دارد که ترم آینده به صورت حضوری و غیرحضوری ارائه شود که این طرح را در در جلسه شورای معاونین ۱۳ دانشگاه همکار کشور مطرح خواهیم کرد. البته همه این طرحها بسته به تصمیمات ستاد کرونا در کشور دارد.
دکتر کریمیان عنوان کرد: دانشگاه های کشور از جمله دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه آموزش مجازی طی ماه های اخیر خوب عمل کردند.به طور مثال در این دانشگاه حدود هزار و پانصد درس غیر عملی در مقاطع مختلف ارائه شد که اساتید برای اکثر آنها در همین ترم محتوای لازم را تهیه و در کلاس های غیرحضوری ارائه کردند.
وی اظهار داشت: باید روند فعالیت ها بر بستر مجازی در آینده نیز مورد توجه قرار گیرد چراکه وقتی بخشی از کارها به شکل مجازی باشد باعث می شود راندمان افزایش یابد.
معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: برنامه داریم تمام کلاس های تدریس یاری را به صورت مجازی و آنلاین برگزار کنیم چراکه براین اساس دیگر محدودیت زمانی برای برگزاری این کلاس ها نخواهیم داشت.
دکتر کریمیان با بیان اینکه دانشگاه امیرکبیر حدود ۱۳ هزار دانشجو فعال دارد، خاطرنشان کرد: برنامه داریم سال تحصیلی جدید را از مهرماه آغاز کنیم.
جزئیات برگزاری ترم جدید
معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خصوص زمان آغاز ترم جدید و حضور نودانشجویان در این دانشگاه اظهار کرد: سازمان سنجش اعلام کرده که اسامی دانشجویان ورودی جدید را تا ۲۰ مهرماه به دانشگاه ها اعلام می کند اگر اسامی به موقع اعلام شود ما با برگزاری کلاس های جبرانی تلاش می کنیم که ترم جدید از مهرماه آغاز شود.
دکتر کریمیان با بیان اینکه بیماری کرونا بر جلسات پایان نامه ها نیز تاثیر داشته، گفت: در حال حاضر جلسات دفاع با کمترین حضورفیزیکی داوران برگزار می گردد.
وی ادامه داد: طبق آخرین مصوبه هیات رئیسه حضور دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی در دانشگاه برای پیگیری امور آموزشی و پژوهشی خود بلامانع است. هماهنگیهای لازم نیز باید با دانشکده ها صورت گیرد.
معان آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: دانشجویان خارجی نیز در کلاس های آنلاین شرکت می کنند و از ابتدا نیز قرار بود امتحانات این دانشجویان به صورت مجازی برگزار شود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
ویتامین B۳ درمان موثری برای بیماری ریوی
مبنای رتبهبندی و سطح بندی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی اعلام شد
تولید تصویر ماهوارهای با رزولوشن ۳۵ تا ۴۵ سانتیمتر برای اولین بار در کشور
بیانیه بسیج دانشجویی در پی نحوه عزل رئیس سابق دانشگاه فردوسی مشهد
شیوع پوسیدگی دندان از کجا نشات میگیرد؟
۱۴ کشته در اثر رانش زمین در شرق اوگاندا؛ ۴۰ خانه مدفون شد
رئیسی: مردم از نظام سلامت کشور رضایت ندارند
وزارت بهداشت خبر شیوع ویروس گوارشی را تکذیب کرد
آغاز تحقیق از مایکروسافت برای زورگویی به مشتریان
دگرگونی ماهیت ۴۰ درصدی مشاغل جهانی با گسترش استفاده از هوش مصنوعی
برخورد با رئیس سابق دانشگاه فردوسی مشهد خلاف کرامت انسانی بوده است
۱۶ آذرماه یکی از نمادهای دموکراتیک و مردمسالارانه جمهوری اسلامی است
بومی سازی «کیتهای تشخیص بر بالین» برای تسهیل انجام آزمایش در مناطق محروم
تمام آنچه دانشآموختگان ۲۴ رشته علوم پزشکی باید درباره خدمات قانونی و طرح بدانند
چگونه با طب سنتی لاغر شویم+ روشهای پاکسازی بدن
چگونه با طب سنتی لاغر شویم +روشهای پاکسازی بدن
ماجرای پیوند قرنیه در یکی از بیمارستانهای تهران
هوش مصنوعی در قالب مادربزرگ از کلاهبرداری جلوگیری می کند
معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال منصوب شد
متولیان: کنشگری بانوان طلبه نخبه توسعه مییابد
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران می رود
ظفرقندی: ۲۰ سال آینده سالخوردهترین کشور منطقه میشویم
طرح پزشک خانواده ۴ بار شکست خورد
فعالیت ۵۰ هزار بهورز در بحث آموزش سلامت دهان و دندان
جهش علمی در حوزه علمیه خواهران نیاز است / بیان چالشهای نخبگی و راهکارها
گلریزان ۴ میلیاردی یکی از پیام رسانها برای کمک به محور مقاومت
علائمی که خبر از ابتلا به کرونای بلند مدت میدهند
مسجد حتی در عصر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا کارکرد اثربخش دارد
ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه است
خواب نامنظم مشکلات قلبی را افزایش میدهد