میرنیوز

گزارشی از مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران

گزارشی از مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران 2020-06-03T10:34:37+04:30

به گزارش ایسنا، در این مراسم ضمن قدردانی از زحمات ۵۳ ماهه دکتر سیدمهدی طبایی و معرفی دکتر مسعود حبیبی به عنوان سرپرست، رییس سازمان جهاد دانشگاهی تهران، دکتر طبایی، دکتر حبیبی و همچنین برخی از مدیران این سازمان به ایراد سخنرانی پرداختند.

رئیس جهاد دانشگاهی در این مراسم ضمن تشکر از زحمات دکتر طبایی، گفت: زمانی که در سالهای ۸۵ تا ۸۹ توفیق مسئولیت در جهاد دانشگاهی را داشتم، بر این باور بودم که سازمان علوم پزشکی تهران وظایف و مسئولیت خود را به نحو احسن به انجام می رساند. در طول مدت فعالیت سازمان علوم پزشکی تهران، دکتر حبیبی و دکتر طبایی منشاء اقدامات خیر و بزرگی شدند و زیرساخت های خوبی را بنا نهادند.

دکتر طیبی گفت: همه هدف ما در جهاد دانشگاهی این است که بتوانیم الگوسازی کنیم و توسعه علمی و فناوری که لازمه پیشرفت کشور است را محقق کنیم. امیدواریم که در سال های پیش رو جهاد دانشگاهی منشاء اقدامات بزرگی در کشور شود.

حفظ پویایی سازمان در اولویت برنامه ها قرار گیرد

دکتر حسام الدین علامه در این مراسم حضور دکتر طبایی را نقطه عطف جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران دانست و گفت: در این دوره جهاد دانشگاهی، فضای جهادی رقم خورد و دکتر طبایی فارغ از روندهای بروکراتیک عمل کرد.

وی ادامه داد: امروزه سازمان های پویا و منعطف موفق تر از نهادهای دیگر هستند. چنین سازمان هایی برای یک مورد خاص فعال می شوند و نقاط خلاء را شناسایی می کنند که جهاد نیز در راستای همین اصل حرکت می کند. در حال حاضر بحث های جدیدی در حوزه های میان رشته ای مانند مدیریت سلامت و جامعه شناسی سلامت یا حتی هوش مصنوعی وجود دارد که جهاد دانشگاهی می تواند در این زمینه ها نقشی پویا داشته باشد.

وی دوران قبول مسئولیت دکتر طبایی را دورانی خاص عنوان و اظهار کرد: بسیاری افراد در هلال احمر، دانشگاه و مراکز مختلف مشغول به فعالیت شدند، اما دکتر طبایی با وجود آنکه شرایط عضویت در هیات علمی دانشگاه را داشت، ایستاد و شجره طیبه جهاد دانشگاهی مثل ایسنا، ایسپا، پژوهشکده زخم و … را حفظ کرد لذا از ایشان کمال تقدیر را دارم و معتقدم ایشان ویژگی های استادی در دانشگاه را دارد و امیدوارم در این مسیر به موفقیت دست یابد.

دکتر علامه در تبیین ویژگی های سرپرست جدید سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، گفت: سوابق نشان می دهد که دکتر مسعود حبیبی یک مدیر موفق هستند و امیدواریم پویایی جهاد دانشگاهی را مانند دکتر طبایی حفظ کنند.

پیشرفت های چشمگیر در تجهیزات پزشکی

در ادامه این مراسم حجت‌الاسلام‌والمسلمین غفاری، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: تاکید مقام معظم رهبری بر این است که در مجموعه ها تعامل سازنده با نهادهای دیگر موج بزند. رهبری امسال را سال جهش تولید نامگذاری کرده اند و دانشگاه ما نیز باید عرصه جهش تولید تجهیزات پزشکی باشد.

غفاری ادامه داد: در سال های قبل عده ای که خیر کشور را نمی خواستند دنبال پنجر کردن بخش دفاعی کشور بودند و ادعا می کردند مردم از گرسنگی می میرند و عده ای هم این بحث ها را می پذیرفتند، اما امروز شاهدیم بسیاری از افراد و حتی کشورها به پیشرفت های چشمگیر کشور در زمینه تجهیزات پزشکی اعتراف می کنند و این مساله را مدیون اساتید علمی کشورمان هستیم.

وی تشکر از زحمات افراد را شایسته اسلام و مورد تأکید اهل بیت(ع) عنوان کرد و از زحمات دکتر طبایی و دکتر حبیبی قدردانی کرد.

تفاوت جهاد دانشگاهی با نهادهای دیگر

در ادامه دکتر حسین یاری، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، یکی از تفاوت های جهاد دانشگاهی با نهادهای دیگر را ریاست آن دانست و بیان کرد: در جهاد رئیس معمولاً ریاست نمی کند بلکه مدیریت می کند. مقام معظم رهبری فرمودند که جهاد دانشگاهی یک نهاد نیست بلکه یک فرهنگ است و این فرهنگ در حوزه ریاست بسیار نمود دارد.

وی با اشاره به کتاب «سیره نبوی منطق عملی» گفت: دکتر مصطفی دلشاد تهرانی نویسنده این کتاب، شاخصه های مدیریتی از پیامبر(ص) معرفی می کند و  من شهادت می دهم که بسیاری از این معیارها را در مدیریت دکتر طبایی دیده ام. اصل شرح صدر، تفویض اختیار در عین مسئولیت خواهی، انضباط و جدیت، پایبندی به عهد و پیمان، نصیحت و انتقاد، جلوگیری از سوء استفاده اطرافیان، رعایت اهلیت و غیرت به مجموعه از اصولی هستند که در عملکرد دکتر طبایی وجود داشت.

یاری در ارتباط با دوران مدیریت پیشین دکتر حبیبی نیز گفت: اولین تصویری که از جهاد دانشگاهی در خاطر دارم این است که آقای حبیبی، آقای صالحی و … کنار ایشان نشسته بودند، اما مشخص نبود کدام یک رئیس و کدام یک مرئوس هستند. باید از دکتر طبایی برای متقاعد کردن دکتر حبیبی و از آقای دکتر حبیبی برای پذیرش مسئولیت تشکر کرد.

گزارش عملکرد ۵۳ ماهه

در بخش دیگر  این مراسم دکتر سیدمهدی طبایی، رئیس پیشین جهاد دانشگاهی علوم پزشکی از تلاش های اعضای سازمان در دوران ۵۳ ماه مسئولیت خود تشکر و قدردانی کرد و گزارشی از دوران مدیریتش ارائه داد.

طبایی با بیان اینکه سعی کردیم در این چند سال هدفمند و پایبند به نظم حداکثری در فعالیت ها باشیم، گفت: یکی از دستاوردهای ما در حوزه پژوهشی تاسیس پژوهشکده زخم و بافت یارا در واحد علوم پزشکی تهران بود که سبب شد واحد علوم پزشکی تهران ارتقای سازمانی پیدا کند و به سازمان علوم پزشکی تهران تبدیل شود.

وی افزود: شرایط واحد علوم پزشکی تهران بعد از جدا شدن پژوهشکده برست شرایط ناپایداری شد. پژوهشکده به بالندگی و رشد خو رسیده بود. بنا بر تصمیم و سیاست های وقت جهاد این پژوهشکده از واحد علوم پزشکی تهران جدا شد و ما یک سابقه تلخ از جدا شدن پژوهشکده های مختلف از جهاد دانشگاهی داشتیم. سوابقی مثل جدا شدن پژوهشگاه رویان از نهاد علوم پزشکی ایران، جدا شدن پژوهشگاه ابن سینا از جهاد علوم پزشکی شهید بهشتی خسران و زیان زیادی به واحدهای مادر وارد کرده بود، اما جهاد علوم پزشکی تهران به مدد نیروی انسانی متعهد و نخبه خود بعد از جدا شدن پژوهشکده برست سر بلند کرد و با معرفی پژوهشکده زخم که ضرورت کشور بود توانست خود را دوباره معرفی کند و فصل جدیدی را در فصول جهاد دانشگاهی کشور آغاز کند.

وی ادامه داد: تملک۶۶۰ متر فضای فیزیکی برای پژوهشکده اتفاق افتاد. توسعه مرکز خدمات تخصصی زخم نیز با اختصاص حدود ۲۰۰ متر فضای فیزیکی و کاری رخ داد. راه اندازی مرکز فوق تخصصی واریس در حوزه زخم با اختصاص ۲۰۰ متر مربع فضای فیزیکی و تجهیزاتی به ارزش سه میلیارد تومان جزء دستاوردهای حوزه پژوهشی سازمان بود.

وی ادامه داد: توسعه مرکز خدمات تخصصی ژنتیک با اختصاص ۱۸۰ متر فضای فیزیکی، طرح عظیم ملی به نام طرح ملی غربالگری معلولان کشور و انعقاد تفاهم نامه با سازمان بهزیستی کشور می تواند مایه خیر و برکت برای جهاد دانشگاهی در آینده باشد.

به گفته طبایی تاسیس مرکز نوآوری و شتابدهی سازمان علوم پزشکی تهران با اختصاص ۱۵۰ متر فضای فیزیکی با هدف جذب ایده های جدید با هدف تجاری و کاربردی کردن آنها در عرصه کشور جزء سیاست های اصلی مرکز است. توسعه و تجهیز آزمایشگاه تحقیقاتی مرکزی سازمان علوم پزشکی تهران با راه اندازی بخش های مجزای میکروبی، ملکولی و سلولی به ارزش یک میلیارد تومان از دستاوردهای حوزه پژوهشی بود. اخذ موافقت قطعی مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی به عنوان یکی از زیرساخت های مهم از وزارت بهداشت و درمان یکی از ارزشمندترین کارهایی بود که حوزه پژوهشی توانست به سرانجام برساند.

طبایی گفت: گروه پژوهشی سبک زندگی و سلامت را تاسیس کردیم که مرتبط با فعالیت مرکز درمان در منزل است. هسته اولیه گروه پژوهشی آلرژی و ایمونولوژی تدارک دیده شده که در آینده نزدیک می توان از پتانسیل بسیار بالای آن برای تبدیل شدن به یک مرکز تحقیقات جامع استفاده کرد.

طبایی از دستاوردهای حوزه تحقیقاتی را ثبت دو ژن جدید در حوزه ترمیم و برگزاری چهار دوره کنگره بین المللی زخم دانست و در حوزه خدمات درمانی به ارائه خدمات تخصصی به بیش از ۲۵۰ هزار نفر اشاره کرد.

رئیس سابق جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران گفت: در این دوران دو طرح ملی به ارزش پنج میلیارد تومان در حوزه طرح های فناورانه تصویب شده است. همچنین ده ها کارگاه پژوهشی و انتشار ۱۶ شماره فصلنامه پژوهشی لیزرپزشکی از دیگر دستاوردهای پژوهشی این دوران بود.

طبایی گفت: از جمله دستاوردهای چشمگیر فرهنگی دوستان ما برگزاری چهار دوره همایش نکوداشت مقام استاد به عنوان یک همایش برند برای جهاد دانشگاهی بود. راه اندازی مجدد ایسنای علوم پزشکی تهران به عنوان زیرساختی برای معرفی دستاوردهای پزشکی و جریان سازی در حوزه پزشکی در این سالها رقم خورد. مجوز انتشارات سازمان علوم پزشکی تهران از وزارت ارشاد اخذ شده است. اولین رویداد استارآپ ویکند دانشجویی در دوران زخم برگزار شد که جزو کنگره زخم بود و بسیار از آن استقبال شد. برگزاری همایش افسردگی و سلامت روان در دانشجویان هم جزو همایش های شاخص بود.

وی حوزه آموزشی را جزو حوزه های درخشان در دوران مدیرت خود دانست و گفت: تاسیس اولین مرکز آموزش تخصصی دندان پزشکی که مرجع مهمی در حوزه آموزش های دندان پزشکی است با تخصیص حدود ۵۰۰ متر فضای فیزیکی مستقل و امکانات بی نظیر آموزشی مدرن به ارزش تقریبی چهار میلیارد تومان جزو دستاوردهای آموزش های ما بود. اخذ نمایندگی انحصاری بین المللی در حوزه آموزش زخم با مرکز ICW آلمان و برگزاری دو دوره بین المللی نیز از دستاوردهای مهم ما بود. در دوران کرونا توانستیم نرم افزار سی چک را با کاربرد ارائه خدمات آموزشی و درمانی در حوزه کرونا به صورت ضرب العجل در دوران تعطیلات عید رقم بزنیم.

طبایی با بیان اینکه هیچ یک از فعالیت بدون حمایت حوزه پشتیبانی ممکن نبود گفت: تشکیل ساختار برنامه و بودجه منسجم با پایش مداوم هزینه ها جزو کارهای زیربنایی بود که به مدد همت دوستان رقم خورد و توانستیم نظم و انضباط مالی را در سازمان نهادینه کنیم. تمام فعالیت های توسعه درحالی انجام شده که تعداد نیروهای انسانی موجود با تعداد نیروهای سال ۹۱ برابر است، ما نگاه دولتی به افزایش تعداد نیرو نداشتیم، بلکه با افزایش بهره وری و برنامه ریزی و استفاده حداکثری از توان داخلی در واحد توانستیم این فعالیت ها را انجام دهیم.

بزرگترین سرمایه جهاد دانشگاهی نیروی انسانی است

در ادامه دکتر حبیبی، سرپرست جدید سازمان علوم پزشکی تهران با طرح این سوال که چرا فعالیت های جهاد دانشگاهی با وجود تعداد پایین نیرو در جامعه چشمگیر است؟ گفت: جهاد دانشگاهی تولید دانش می کند. همین امروز در جهاد زخم پوش تولید می کنیم. فعالیت های جهاد دانشگاهی تولید، ترویج و انتقال دانش است و در آن اقداماتی انجام می شود که نیازهای مردم مرتفع گردد.

حبیبی با بیان اینکه اثرگذاری جهاد دانشگاهی در بخش های مختلف بسیار بالاست، اظهار کرد: در مدتی که در هلال احمر تمرکز بیشتر داشتم یک اصل برایم به یادگار ماند. یکی از اصول هفت گانه هلال احمر «بشر دوستی» است به عبارت دیگر انسان بماهو انسان ارزشمند است، از تمام مدت زمانی که بنده در هلال احمر مشغول به فعالیت بودم، این اصل را به یادگار دارم و قطعاً در جهاد دانشگاهی نیز به این موضوع توجه ویژه خواهم داشت.

وی افزود: بزرگترین ثروت ما در جهاد دانشگاهی منابع انسانی است لذا برای آنها فرصت ایجاد می کنیم که بتوانند کار و پژوهش کنند.

حبیبی با اشاره به سی و یکمین سالگرد رحلت امام خمینی (ره) گفت: امام(ره) در ابتدای انقلاب بزرگترین مسئولیت ها را به جوانان داد.

در این مراسم دکتر عبدالرحمن رستمیان، دکتر کاووس حیدری، دکتر غلامرضا اسماعیلی جاوید، مهندس حاجیلری، دکتر رییس کرمی، دکتر ابوالفضل سروش، دکتر فرشاد علامه، دکتر حمید چوبینه، دکتر پروین منصوری، دکتر حسین وفاپور، دکتر پورغریب، دکتر بهرامی، دکتر حسن زاده، دکتر شریف زاده، دکتر منتظری و جمعی دیگر نیز حضور داشتند.

یادآور می شود این مراسم با پنجمین سالگرد درگذشت مرحوم معتمدی مصادف شده بود و سخنرانان و اعضای سازمان جهاد علوم پزشکی ضمن قرائت فاتحه و پخش کلیپ از آن مرحوم یاد کردند.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

مکملی برای درمان موثر بیماری‌های ریوی

مکملی برای درمان موثر بیماری‌های ریوی
2024-11-27T06:53:59+03:30
محققان دانمارکی گزارش دادند که دوز روزانه ویتامین B۳ باعث کاهش التهاب در ریه های بیماران مبتلا به بیماری مزمن انسدادی ریه می شود.

«سیگار» نقش اول نمایش‌های خانگی!

«سیگار» نقش اول نمایش‌های خانگی!
2024-11-27T05:47:18+03:30
رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات گفت: مطالعات انجام‌شده نشان می‌دهد که بیش از ۳۰ درصد از جوانان به دلیل تأثیر تبلیغات و نمایش دخانیات به این رفتار روی ...

راهکارهای طلایی طب ایرانی برای درمان حساسیت فصلی

راهکارهای طلایی طب ایرانی برای درمان حساسیت فصلی
2024-11-27T05:33:59+03:30
متخصص طب سنتی درخصوص درمان حساسیت فصلی با روش‌های طب سنتی توصیه‌هایی ارائه داد.

نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند

نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
2024-11-26T16:40:44+03:30
جلسه توجیهی ویژه کارکنان نیروهای پلیس راهور تهران بزرگ با حضور بیش از ۱۰۰ نفر در سالن الغدیر پلیس راهور برگزار شد.

حضور ۱۸ شرکت‌ دانش‌بنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانه‌ای روسیه

حضور ۱۸ شرکت‌ دانش‌بنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانه‌ای روسیه
2024-11-26T16:14:03+03:30
هیئت تجاری متشکل از شرکت‌های دانش‌بنیان کشورمان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی در نمایشگاه صنعت بازی رایانه‌ای مسکو حاضر شدند.

پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوری‌های پاک به رهبری چین

پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوری‌های پاک به رهبری چین
2024-11-26T15:47:23+03:30
یک نشریه اقتصادی در گزارشی پیش بینی کرده در سال آتی میلادی چین سردمدار تولید فناوری های حافظ محیط زیست خواهد بود و آینده هوش مصنوعی با وجود سرمایه گذاری کلان...

«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئن‌تر پروژه‌های صنعتی راه اندازی شد

«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئن‌تر پروژه‌های صنعتی راه اندازی شد
2024-11-26T15:47:22+03:30
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور گفت: یک صندوق بیمه تشکیل شده و تقریبا ۱۲ بیمه کشور در آن حاضر هستند تا ریسک پروژه های صنعتی مخصوصا در حوزه ...

فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام

فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
2024-11-26T15:34:03+03:30
نشست فیلترینگ فضای مجازی در ایران با محوریت ابعاد حقوقی آن ظهر امروز در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.

پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی می‌کند

پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی می‌کند
2024-11-26T14:54:05+03:30
ارتش چین مدعی شده یک پوشش ضد رادار جدید ابداع کرده که می تواند هدف های مورد نظر را از رادارهای ضد پنهان کاری( شناساگر) مخفی کند.

۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد

۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
2024-11-26T14:40:43+03:30
رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: ۶۴۵ میلیارد تومان، وام ودیعه مسکن توسط صندوق رفاه دانشجویان پرداخت شده است.

پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی می‌کند

پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی می‌کند
2024-11-26T14:27:34+03:30
ارتش چین مدعی شده یک پوشش ضد رادار جدید ابداع کرده که می تواند هدف های مورد نظر را از رادارهای ضد پنهان کاری( شناساگر) مخفی کند.

مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند

مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
2024-11-26T14:27:33+03:30
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: قیمت تمام شده آموزش توسط مراکز آموزش علمی کاربردی ارائه شود.

مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد

مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
2024-11-26T14:27:33+03:30
فرصت شرکت در مرحله تکمیل ظرفیت سی و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار در رشته های تخصصی دندانپزشکی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ با توجه به ایجاد ظرفیت های جدید تا ۱۰ آذ...

پرهیز از تبعیض میان تشکل‌های دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر

پرهیز از تبعیض میان تشکل‌های دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
2024-11-26T14:27:28+03:30
معاون وزیر علوم با اشاره به ۱۶ آذر گفت: ضروری است معاونان دانشجویی با هماهنگی روسای دانشگاه‌ها اقداماتی را برای پاسخ‌گویی به سوالات دانشجویان داشته باشند.

مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد

مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
2024-11-26T14:14:04+03:30
فرصت شرکت در مرحله تکمیل ظرفیت سی و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار در رشته های تخصصی دندانپزشکی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ با توجه به ایجاد ظرفیت های جدید تا ۱۰ آذ...

دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد

دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
2024-11-26T13:47:22+03:30
درس «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» برای دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور توسط دانشگاه علوم پزشکی هوشمند ارائه شده و این دوره از امروز ۶ آذر آغاز شد...

حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامه‌سازی رایان»

حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامه‌سازی رایان»
2024-11-26T13:34:05+03:30
مسابقه‌ بین‌المللی برنامه‌سازی رایان با حمایت معاونت علمی و ستاد اقتصاد دانش‌­بنیان دیجیتال به میزبانی دانشگاه شریف برگزار می‌­شود.پیش بینی می شود از ۷۰ کشور...

دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران

دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
2024-11-26T13:34:04+03:30
وزیر ارتباطات با تأکید بر اهمیت کیفیت خدمات دیجیتال از ضعف جدی در اجرای پروژه فیبرنوری و فاصله ۲۵درصدی با استانداردهای جهانی خبر داد و خواستار نقش‌آفرینی تسه...

افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر

افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
2024-11-26T13:34:04+03:30
تیم دانشگاه تهران موفق شد در المپیاد جهانی معماری منظر در بخش «همکاری دانشجویی»، رتبه نخست را کسب کند.

برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند

برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
2024-11-26T13:20:46+03:30
چهارمین همایش ملی کتاب سال بانوان با پیام آیت‌الله العظمی سبحانی و تقدیر از برگزیدگان به کار خود پایان داد.

هوش مصنوعی آهنگساز می شود

هوش مصنوعی آهنگساز می شود
2024-11-26T12:40:42+03:30
انویدیا یک مدل هوش مصنوعی جدید برای تولید موسیقی و صوت رونمایی کرد که می تواند اصوات را اصلاح و صداهای جدید تولید کند.

دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد

دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
2024-11-26T12:00:39+03:30
درس «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» برای دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور توسط دانشگاه علوم پزشکی هوشمند ارائه شده و این دوره از امروز ۶ آذر آغاز شد...

دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد

دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
2024-11-26T11:47:23+03:30
کارشناس حوزه جمعیت گفت: موضع گیری هایی که از سوی شخص رئیس جمهور تخاذ شده است، نشان می دهد اهتمام زیادی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارند.

استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی

استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
2024-11-26T11:47:22+03:30
رئیس شانزدهمین کنگره دندان پزشکان عمومی ایران گفت: هوش مصنوعی مبحث تازه ای است که کاربردهای موثری را در درمان دندان پزشکی دارد و استفاده از این ظرفیت کار دند...

حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت

حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
2024-11-26T11:47:22+03:30
رئیس جمهور، روز سه شنبه ششم آذر ۱۴۰۳ به طور سرزده راهی وزارت بهداشت شد.

اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد

اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
2024-11-26T11:47:21+03:30
وزارت صنعت اندونزی پیشنهاد اپل برای سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیون دلاری در کارخانه تولید تجهیزات و قطعات آیفون در این کشور را قبول نکرد.

امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیام‌نور فراهم شد

امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیام‌نور فراهم شد
2024-11-26T11:47:20+03:30
بر اساس تقویم آموزشی دانشگاه پیام‌نور امکان تغییر محل آزمون برای دانشجویان این دانشگاه در سامانه گلستان فراهم شد.

برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی

برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
2024-11-26T11:20:39+03:30
مشاور اقتصادی وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: پیش‌بینی ما این است که در دوره چهارساله وزارت دکتر سیمایی حدود ۳۰ هزار خوابگاه متأهلی ایجاد کنیم.

پرهیز از تمایز میان تشکل‌های دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر

پرهیز از تمایز میان تشکل‌های دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
2024-11-26T11:20:39+03:30
معاون وزیر علوم با اشاره به ۱۶ آذر گفت: ضروری است معاونان دانشجویی با هماهنگی روسای دانشگاه‌ها اقداماتی را برای پاسخ‌گویی به سوالات دانشجویان داشته باشند.

تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها

تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
2024-11-26T10:54:06+03:30
محققان دستگاه اپتوالکترونیکی ساختند که از بینایی انسان برای محاسبات درون حسگری تقلید می‌کند؛ این سامانه مصرف انرژی کم و سرعت بالایی دارد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)