میرنیوز
به گزارش ایسنا، محمد پور قاسم رییس اداره انجمنهای علمی اداره کل فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت ضمن بیان این مطلب، در خصوص مدل اجرای انتخابات انجمنهای علمی در سال جاری توضیح داد: طبق شیوهنامه فعالیت انجمن علمیدانشجویی و ابلاغیههایی که به معاونتهای فرهنگی و دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور ابلاغ شده است، «انجمنهای علمی دانشجویی» باید در بازه زمانی اردیبهشتماه هر سال انتخابات خودشان را برگزار کنند اما با توجه به وضعیت موجود کشور و عدم امکان برگزاری انتخابات به صورت حضوری، پیشنهادات مختلفی را در این خصوص داشتیم و نهایتاً جمعبندی شد که اگر قرار باشد که انتخابات انجمنهای علمی به صورت مجازی برگزار شود باید تحت شرایطی باشد که اولا «هویت» افراد تأیید شود و همچنین «قابلیت نظارت» از سوی دانشگاه امکانپذیر شود تا در روند برگزاری انتخابات مشکلی پیش نیاید.
وی ادامه داد: به همین منظور با فراهم آوردن زیر ساختها و امکانات لازم، سامانهای در معاونت فرهنگی دانشجویی طراحی و راهاندازی شده تا انتخابات به صورت متمرکز و به صورت مجازی برگزار شود. بر این اساس فرمهای اولیه طراحی و در چند دانشگاه به صورت پایلوت در حال برگزاری است و پیشبینی میشود تا بعد از برطرف شدن مشکلات احتمالی در تیر ماه سامانه مذکور در اختیار کلیه دانشگاهها قرار گرفته و انتخابات سالانه انجمن های علمیدانشجویی به صورت مجازی برگزار شود.
وی در ادامه در خصوص دیگر برنامههای اداره انجمنهای علمیدانشجویی در سال جاری گفت: مقرر است جشنواره فرهنگی ویژه انجمنهای علمیدانشجویی (مانند جشنواره حرکت) برگزار شود که درحال تدوین و اصلاح آییننامه و شیوهنامه مربوطه آن هستیم و بعد از تدوین پیشنویس و نظرخواهی از کارشناسان دانشگاهی و دیگر صاحبنظران به احتمال زیاد در سال آینده برگزار میشود.
رییس اداره انجمنهای علمیدانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت اعطای مجوز فعالیت به «نشریه دانشجویی فاس» که در خواست آن توسط اولین انجمن علمیدانشجویی کشوری فناوری اطلاعات سلامت مطرح شده بود را از دیگر اقدامات انجام شده عنوان کرد و گفت: مجوز انتشار «نشریه دانشجویی فاس» به انجمن علمیدانشجویی کشوری فناوری اطلاعات سلامت اعطا شد و درتلاش هستیم که به درخواست مجوز فعالیت نشریات علمی دانشجویی هم در سطح دانشگاهها و هم در ستاد بر طبق ضوابط و پس از طی مراحل قانونی با صرف کمترین زمان ممکن رسیدگی شود.
پورقاسم برگزاری «جشنواره ایدههای برتر» را از دیگر برنامههای اداره انجمنهای علمی دانشجویی در سال جاری عنوان کرد و گفت: «جشنواره ایدههای برتر» برای اولین بار در کشور در سال گذشته برگزار شد، این جشنواره در سال جاری تفاوتهایی با سال قبل دارد به طوری که امسال علاوه بر «انجمنهای علمیدانشجویی»، «کانونهای فرهنگی» نیز امکان شرکت در این جشنواره را پیدا کردند.
وی هدف برگزاری «جشنواره ایدههای برتر» را ایجاد زمینه تبادل اطلاعات و تعامل سازنده بین نهادهای دانشجویی دانست و تصریح کرد: هر کدام از انجمنهای علمی دانشجویی و کانونهای فرهنگی فعالیتهای خاص و متفاوتی دارند که بقیه نهادهای دانشجویی از آن بیاطلاع هستند، در این جشنواره قصد داریم فرصتی را برای شرکتکنندگان فراهم آوریم تا بهترین ایدهها و فعالیتهای جدید خود را با بقیه دانشجویان به اشتراک گذاشته و از هم ایده بگیرند. فراخوان ارسال آثار اردیبهشتماه اعلام شد و به انجمنهای علمیدانشجویی و کانونهای فرهنگی تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری فرصت داده شد تا آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند و در مجموع ۱۵۰ اثر را دریافت کردهایم. امیدواریم بتوانیم در دهه کرامت برندگان نهایی این جشنواره را اعلام کنیم.
رییس اداره انجمنهای علمی دانشجویی اداره کل فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در پایان ضمن بیان عدم برگزاری جلسات حضوری با دانشجویان و دبیران کشوری و دانشگاهی انجمنهای علمیدانشجویی به دلیل محدودیتهای اعمال شده پس از شیوع ویروس کرونا، گفت: اولین جلسه مجازی را با حضور مدیر کل محترم فرهنگی و دبیران کشوری انجمنهای علمی دانشجویی در اواخر اردیبهشت ماه امسال برگزار شد و در نظر است جلسات مجازی در طول سال بهطور مستمر جهت همفکری و تبادل اطلاعات، طرح نظرات و پیشنهادات دانشجویان برگزار شود.
به گزارش مفدا، «انجمنهای علمی دانشجویی» یکی از نهادهای دانشجویی است که به منظور تقویت بنیه علمی دانشجویان و فراهم آوردن بستر فعالیت علمی گروهی دانشجویان در سال ۱۳۹۴ و مستند به یکی از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور تشکیل شد.
هماکنون بیش از ۸۲۰ انجمن علمیدانشجویی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور وجود دارد و بیش از ۱۰هزار دانشجو در این انجمنها مشغول فعالیتهای علمی هستند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
«سیگار» نقش اول نمایشهای خانگی!
راهکارهای طلایی طب ایرانی برای درمان حساسیت فصلی
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین
«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئنتر پروژههای صنعتی راه اندازی شد
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان