میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، پیرو آنکه مهدی کریمی تفرشی، به عنوان نماینده جوانان گام دوم انقلاب اسلامی، رسالت سفیر حسن نیت بحران قرن را پذیرفته اند، در آستانه سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)، حسن عارفی، پزشک بنیانگذار انقلاب اسلامی به نیابت از ستاد ملی مقابله با کرونا و به عنوان چهره ماندگار ایران، پس از جشنواره فرشته مهر و جلسه هیئت امنای موسسه بهداری رزمی، عصاره ای از توصیه های خود را به عنوان بدرقه نامه با آرزوی توفیق روزافزون برای رسالت سفیر حسن نیت بحران قرن مبذول نمود.
عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی، گفت: در تمام دوران مبارزاتی قبل از انقلاب، من و تمام کسانی که پیرو مجاهد بزرگی چون امام خمینی رحمه الله علیه بودیم؛ سختی های زیادی را تحمل کردیم. در تمام طول دوران مبارزه چه در داخل و چه حتی در خارج از کشور، ذره ای از شوق ما برای نیل به هدف و رسیدن به اهداف عالیه امام (ره) کم نشد. همواره در پی تحصیل در عالی ترین سطح بودیم تا بتوانیم با سلاح دانش با دشمنان مقابله کنیم. در حین تحصیل در هر جایی، حتی در عمل به جزیی ترین نکات شرعی و دینی و در عین حال اهداف انقلابی فروگذار نمی کردیم، تا جایی که همگان به تبعیت از روزه داری ما در کشور امریکا، برنامه بیمارستانی ما را منعطف قرار می دادند . در بازگشت خدمت حضرت امام رسیدم؛ و برای توسعه علم و دانش با ایشان صحبت کردم. بنابراین با موافقت ایشان تمام حمیت خود را برآن قرار دادم که چه در بحث آموزش عالی و چه درمانی، کشور ما حتی در شرایط جنگ تحمیلی هم همپای کشورهای دیگر باشد.
عارفی با اشاره به سال جهش تولید، افزود: حال در چنین بحرانی که در تمام دنیا وجود دارد، الحمدلله در کشور ما هم پیشرفت های علمی و عملی خوبی صورت گرفته است. در شرایط تحریمی ما باید تولید را جدی بگیریم، جهت همین هم جهش تولید در صدر امور است.
وی با توجه به اینکه مهدی کریمی تفرشی که نشان جهادگر خودکفایی را از ریاست جمهوری دریافت کرد، روز پزشک مورخ یکم شهریور، گزارشی از فعالیت های ۴ نهاد بین المللی در مقایسه با کمپین ایران همدل را ارائه می دهد، تصریح کرد: شما جوانان باید در این زمان چه تا روز پزشک و چه تا پایان چنین بحرانی خودکفایی را بیازمایید، اگر ماسک و دستکش کم است تولید شود و اگر کفایت می کند تولیدات زیربنایی را افزایش دهیم. دانش بالا و تجربه کافی وجود دارد پس با اهتمام هرچه بیشتر باید پیش بروید تا در همین شرایط، جهش تولید ما به جهش اقتصادی منجر شود.
با توجه به اینکه مهدی کریمی تفرشی، نشان شوالیه صنعت غذای اروپا در ایران را کسب نمود، خاطره پزشک بنیانگذار انقلاب اسلامی نیز قابل توجه بود که برای تهیه مواد غذایی در آمریکا به شدت در پی غذای حلال بودند و آن زمان بسیار کم بود و حتماً احکام روزه داری را رعایت می کردند. هنگامی که خدمت حضرت امام خمینی رحمه الله علیه رسیدند فرمودند: وصف حال شما به ما رسیده که چگونه در بلاد کفر یک پزشک متدین بودید.
منبع : خبرگزاری مهر
جریمه اتحادیه اروپا در انتظار آمازون
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و واحد سنندج منصوب شد
۲ انتصاب در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
افسردگی از شایعترین اختلالات روانپزشکی است
نشست مسئولان حوزههای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار شد
انتصاب مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در امور فرهنگی
درمان بیماری ایدز در کشور رایگان است
کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار میشود
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم