میرنیوز
دکتر غلامرضا اسماعیلی جاوید در گفتوگو با ایسنا، به مهمترین برنامههای مرکز ترمیم زخم و بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در سال جاری، اشاره و اظهار کرد: یکی از مهمترین برنامه مجموعه پژوهشکده زخم یارا و به تبع آن مرکز و کلینیک ترمیم زخم و بافت، پروژه فناورانه تولید پانسمانها و زخم پوشهای پر مصرف در کشور است. در سال گذشته پروژهای از دفتر مرکزی به پژوهشکده داده شده که در این پروژه برنامهریزی شده تا چهار محصول و زخمپوش پر مصرف با مدیریت پژوهشکده زخم و محوریت مرکز ترمیم زخم و با همکاری واحدهای فنی و مهندسی جهاد دانشگاهی تولید و مراحل ارزیابی زیستی و بالینی آن در مجموعه مرکز زخم انجام شود.
وی ادامه داد: در سال گذشته با همکاری واحدهایی مانند یزد و مشهد و پژوهشگاه ابن سینا و امیرکبیر اقدامات اولیه تولید سه زخمپوش صورت گرفت و طرحهای مطالعاتی انجام شد. تولید نمونه اولیه برخی از این پروژهها انجام شده و برنامه ما در مرکز ترمیم زخم این است که بتوانیم پس از تأیید مشخصات فیزیکی، زیستی و ایمنی از این نمونههای اولیه برای خدمات کارآزمایی بالینی در مجموعه زخم استفاده کنیم.
مدیر مرکز ترمیم زخم و بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران به دیگر برنامه مرکز ترمیم زخم و بافت اشاره و خاطرنشان کرد: در نظر داریم علاوه بر توسعه خدمات به بیماران، خدمات نوین دیگری را نیز اضافه کنیم. سال گذشته در فاز مطالعاتی و در قالب کارآزماییهای بالینی از زخمپوشهای حاوی سلول و سلول درمانی در مرکز استفاده کردیم، امسال برنامه داریم که با همکاری پژوهشگاههایی مثل ابن سینا در این زمینه فعالیت خود را گسترده کنیم و بیماران بیشتری را تحت درمان قرار دهیم؛ به گونهای که هم بیماران بتوانند از این خدمات استفاده کنند و هم ما بتوانیم بر پایه نتایجی که از بیماران به دست میآید، محصولات جدیدتری معرفی کنیم تا مورد استفاده بیماران قرار بگیرد.
دکتر جاوید گفت: سیستمهای مختلف بدن بیماران مبتلا به زخم به دلیل شدت و مدت بیماری دیابتی نیازمند غربالگری بسیار جامع و ارزیابیهای ارگانهای مختلف بدن است، بدین منظور کلینیکهای تخصصی و فوق تخصصی را افزایش خواهیم داد تا ضمن اینکه زخم بیماران مورد بررسی قرار میگیرد و خدمات لازم ارائه میشود، بتوانیم موارد و عوارض ناشی از دیابت را نیز کنترل کنیم.
مدیر مرکز ترمیم زخم و بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در پاسخ به این پرسش که شیوع کرونا در کشور چه تغییری در برنامههای مرکز ترمیم زخم و بافت به وجود آورده است؟ اظهار کرد: بیمارانی که ما با آنها در ارتباط هستیم، در مقابل کرونا به شدت پر خطر هستند و احتمال اینکه مبتلا شوند و عوارض شدید کرونا در آنها ظاهر شود، بسیار بالاست؛ به همین دلیل سعی کردیم از مراجعات غیر ضروری، پیشگیری و جلوگیری شود و تا حد امکان به صورت روشهای مجازی و سیستمهای پیامرسانهایی که بر پایه اینترنت هستند، وضعیت بیماران را کنترل کنیم و از این طریق تا حد امکان خدمات را در منزل ارائه دهیم، اما متاسفانه این نتایج را صرفاً میتوان به صورت موقت اجرا کرد و این بیماران در درازمدت دچار مشکلات شدیدی خواهند شد که ضروری است بیماران دیابتی به کلینیک و مرکز مراجعات مستمر داشته باشند و در این مراجعات هم زخم و هم ارگانهای دیگر بدن مورد بررسی قرار گیرد و مهمتر از همه، آموزش به بیماران داده شود.
دکتر جاوید با بیان اینکه همهگیری کرونا بیماران دیابتی را تحت تأثیر قرار داده است، تصریح کرد: در زمانی که همهگیری کرونا در کشور بسیار بالا بود و بیمارستانها ظرفیت پذیرش بیماران غیر کرونایی را نداشتند، ارزیابیهای عروقی بیمار و جراحیهایی که باید صورت میگرفت یا سایر مواردی که نیازمند بستری در بیمارستان بودند، کمتر انجام میشد و از سوی دیگر پزشکان کمتری در دسترس بودند، به همین دلیل این بیماران زمان طلایی برای درمان را از دست میدادند و عارضه آنان بیشتر میشد. امیدوارم با کنترل مناسب در حوزه همهگیری کرونا بیماران بتوانند مانند گذشته خدمات لازم را دریافت کنند و بهبودی لازم را به دست آورند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
سامانه جدید وزارت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راهاندازی شد
بیشترین درخواست «پیشینه پژوهش» از سوی کاربران دانشگاه آزاد
معرفی برگزیدگان ریسرچپیچ و اینوتکسپیچ تهران
دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاهها با مشارکت بخش خصوصی
منابع مالی برای رسیدن به رتبه علمی ۱۴ پرداخت نشد
دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاهها
کمبود ۴۵۰ قلم دارو در کشور
ادغام صدا و تصویر در یک دستگاه و پایان عصر اسپیکرها
بازدید وزیر علوم از خوابگاهها و فضای پیرامون دانشگاه صنعتی شریف
سامانه جدید وزرت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راهاندازی شد
اعطای تسهیلات تا سقف ۱۵ میلیارد تومان به برگزیدگان «جایزه ملی نکست»
وزیر علوم: رئیس اتحادیه کانون های وکلا، وکالت اولیای دم را بر عهده میگیرد
راه اندازی اتاق فکر تخصصی در زمینه کاهش آسیبهای اعتیاد
راهکار کنترل حالت تهوع در بارداری
چت بات هوش مصنوعی ایلان ماسک رونمایی می شود
معرفی تجهیزات پزشکی ایرانساخت در نمایشگاه چین
آنچه مردان باید از پروستات بدانند
رشد چشمگیر روشهای نوین درمان سرطان در ایران
جذب امریه سربازی در وزارت ارتباطات برای اعزام ۱۴۰۴
تعامل حوزههای علمیه قم و نجف تقویت میشود
پیگیری دانشگاه تربیت مدرس در خصوص ارتقای امنیت فضای اطراف دانشگاه
نشست تخصصی تجارت فناوری ۹ اسفند برگزار میشود
بستههای حمایتی معاونت علمی برای رشد اقتصاد هوش مصنوعی
پارچه درخشانی که نور و صدا تولید میکند!
رقیب «دیپ ریسرچ» اوپن ای آی و گوگل ارائه شد
تشکیل جلسه فوقالعاده کمیسیون آموزش مجلس برای بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران
کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسیارشد سال ۱۴۰۴ منتشر شد
در حادثه دانشگاه تهران برخی موضوع اجتماعی را به مسائل سیاسی ربط دادند
تاکید وزیر علوم بر حفظ رویکرد غیرسیاسی شورای صنفی دانشجویان در پیگیری مطالبات
کشورهایی که در معرض برخورد سیارکی قرار دارند