میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، جلال الدین میرزای رزاز، افزود: تعداد موارد مبتلا به این بیماری به قدری سریع رو به افزایش است که از ظرفیت درمانی در ایران و بسیاری از کشورها فراتر رفته است. این مسله بیش از پیش ارجحیت پیشگیری نسبت به درمان را برای نظام سلامت گوشزده کرده است و برهمین اساس و در راستای رسالت ها و وظایف سازمانی، انستیتو تحقیقات تغذیه بلافاصله پس از شیوع این بیماری در کشور فعالیت های زیر به سرعت آغاز کرد.
وی ادامه داد: تیمی متشکل از اعضا هیئت علمی بیشتر دانشگاه های کشور در خصوص تدوین و تالیف گایدلاین های حمایت های تغذیه ای با محوریت و سه موضوعیت گایدلاین و دستورالعمل های تغذیه ای برای پیشگیری از کرونا با تاکید بر تقویت سیتم ایمنی، گایدلاین و دستورالعمل حمایت های جامع تغذیه ی برای بیماران بستری در بیمارستان خصوصاً بیماران بستری در بخش های مراقبت ویژه و گایدلاین و دستورالعمل های تغذیه ای برای دوران نقاهت پس از کرونا برای کوتاه کردن دوران نقاهت تشکیل شد.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع موادغذایی کشور بیان کرد: این گایدلاین و دستورالعمل های تغذیه ای برای استفاده سایر کشورها بلافاصله توسط دفتر بین الملل انستیتو به زبان انگلیسی ترجمه شد.
رزاز ادامه داد: انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انجمن تغذیه ایران با بهره گیری از شبکه گسترده دانش آموختگان تغذیه، طی یک اقدام سریع و هدفمند با بسیج همه امکانات به نیاز اجتماعی دسترسی به اطلاعات تغذیه ای موثق برای مقابله با بیماری کرونا، در قالب طراحی و تولید اپلیکیشن تاک (تغذیه، ایمنی و کرونا) کرده اند.
وی افزود: پس از یک دوره فشرده ۱۵ روزه با حضور بیش از صد نفر در تیم آی تی و تولید محتوا این اپلیکیشن هم اکنون از گوگل پلی استور، کافه بازار، مایکت، و به طور مستقیم از تارنمای اپلیکیشن به آدرس taccpp به صورت رایگان قابل بارگذاری است. در کمتر از یک هفته پس از رونمایی از تاک، با بهره گیری از گسترده ترین شبکه مجازی دانش آموختگان تغذیه به بیش از ۵۰۰۰ پرسش از سوی کاربران پاسخ داده شده است. علاوه بر این در حال حاضر بیش از ۱۰ هزار کاربر فعال از این اپلیکیشن استفاده می کنند که پاسخ به بسیاری از سوالات آنها به صورت پیش فرض در اپلیکیشن ارایه شده است.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع موادغذایی کشور در خصوص حضور در شبکه های رادیویی و تلویزیونی در مورد نقش تغذیه برای مقابله با کرونا گفت: با توجه به لزوم تاکید نقش تغذیه برای مقابله با کرونا تاکنون در ده ها برنامه رادیویی و تلویزیونی حضور داشتم و بر اهمیت نقش و جایگاه تغذیه تاکید کرده ام که این مشارکت در برنامه ها همچنان ادامه دارد.
وی افزود: قرارداد تولید حدود ۱۵ موشن گرافی برای انتشار در فضای مجازی در حوزه غذا و تغذیه بسته شده که به تدریج تولید و منتشر می شود.
منبع : خبرگزاری مهر
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است
کره جنوبی روبات دوست ترین کشور دنیاست
ادعای جدید ماسک برای دسترسی ساده موبایل به اینترنت استارلینک
تغییر دو عضو شورای عالی حوزههای علمیه
امروز آخرین مهلت ثبتنام ارشد بدون آزمون دانشگاه علم و صنعت
فرصت انتخاب رشته در آزمون دکتری تخصصی رشتههای علوم پزشکی آغاز شد
بوی کپسول روسی در فضا پیچید
افشین: پارکهای انیمیشن توسط بخش خصوصی راه اندازی میشود
۲میلیارد تراکنش در «مرکز ملی تبادل اطلاعات» از ابتدای دولت چهاردهم
نانوحبابها داروی ضدسرطان را به ریه میرسانند
شاخص بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان منصوب شد
شاخصهای بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
متا سال آینده برای خرید اینستاگرام و واتس اپ به دادگاه می رود
زمان برگزاری هفدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
دو بیماری که سلامت زنان را تهدید میکند
خطر ایجاد کارخانه تولید مقاله با هوش مصنوعی!
مدارک دکتری و پزشکی دانشگاههای آذربایجان فاقد اعتبار است
واکنش «زاکانی» به چادرخوابی همراهان بیمار
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»