میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، بهروز رحیمی در گفتگوی خبری درباره میزان وام دانشجویان دستیاری و دانشجویان دکتری تخصصی گفت: دانشجویان دستیاری پزشکی و دانشجویان پزشکی تخصصی سخت ترین دوران دانشجویی را نسبت به سایر دانشجویان طی می کنند و بار سنگینی بر دوش این افراد در بیمارستان ها قرار دارد. این افراد متخصصانی هستند که در یکی دو سال آینده به مردم به ویژه در مناطق محروم خدمت ارائه می کنند.
وی افزود: دستیاران پزشکی و دانشجویان دکتری تخصصی همواره دو مشکل را مطرح می کردند که یکی از آنها نداشتن بیمه به عنوان خدمات بیمه پایه بود و دیگر اینکه این افراد برخلاف دیگر دانشجویان هیچ نوع وامی را از صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت دریافت نمی کردند.
رحیمی خاطرنشان کرد: بررسی ها انجام شد و با هماهنگی صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت با سازمان برنامه و بودجه و تاکید وزیر بهداشت، یک ردیف در بودجه سال ۹۹ به عنوان وام دستیاری و دانشجویان دکتری تخصصی تخصیص داده شد.
وی گفت: جامعه هدف دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی جامعه ای ۲۲ هزار نفری در نظام سلامت است و از سال تحصیلی جدید وام دستیاری و دانشجویان دکتری ارائه می شود. برنامه ریزی اولیه برای ۱۵ هزار نفر در نیمسال اول تحصیلی و اگر منابع به موقع تخصیص پیدا کند برای ۷ هزار نفر هم در نیمسال دوم تحصیلی وام تخصیص پیدا می کند.
وام دستیاری بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان برای هر فرد
رئیس صندوق رفاه وزارت بهداشت ابراز امیدواری کرد وام ها برای افراد بیشتری اختصاص یابد و افزود: مبلغ وام دستیاری بر اساس الگوهای بین ۱۰ هزار تا ۱۵ هزار نفر، بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان برای هر فرد است. این وام به صورت قرض الحسنه است و بازپرداخت آن بعد از فراغت از تحصیل در یک دوره ۴۸ ماهه و بدون سود خواهد بود. پیش بینی ما این است که طی دو الی سه مرحله به هر یک از دانشجویان ملبغ ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان پرداخت می شود.
وی تاکید کرد: سامانه های وام صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت تمام الکترونیک است و مراجعه حضوری انجام نمی شود. پرداخت وام ها برای کل دانشجویان به صورت ثبت نام اینترنتی و در فضای دانشگاهی انجام می شود. مطابق با فهرست هایی که ما در دسترس داریم و از طریق دانشجو و دانشگاه ارسال می شود ما آنها را به نظام بانکی معرفی می کنیم و با توافقی که با بانک های قرض الحسنه انجام شده، دانشجویان وام را دریافت می کنند.
خرید کالاهای پزشکی پرمصرف برای دانشجویان
رحیمی گفت: یک برنامه دیگر صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت پیش بینی کرده است که خرید کالاهای پزشکی پرمصرف است که دانشجویان در ابتدای کار خود نیاز دارند و این تجیهزات را صندوق رفاه خریداری می کند و در اختیار دانشجویان قرار می دهد و با الگوی وام دانشجو پس از فراغت از تحصیل در اقساط بلند مدت پول را به صندوق رفاه دانشجویان بازمی گرداند.
وی گفت: این اتفاق کمک می کند به دانشجویان که اجناس با کیفیت تر خریداری شود و به صورت رایگان در اختیار دانشجویان قرار بگیرد و پس از فراغت از تحصیل اصل پول را به صورت اقساط بلند مدت دریافت کنیم.
رئیس صندوق رفاه وزارت بهداشت درباره بسته های حمایتی از دانشجویان علوم پزشکی گفت: زحمات زیادی را مدافعان سلامت در دوران مبارزه با کرونا متحمل شدند. در کنار مدافعان سلامت دانشجویان در درمان، پیشگیری، رفتارهای جهادی و بهداشتی کمک های زیادی در حوزه مبارزه با کرونا انجام دادند.
واریز تمامی وام های دانشجویی در اسفندماه ۹۸
وی گفت: ما منتظر سال تحصیلی دوم نماندیم و تمامی وام های دانشجویی که درخواست شده بود را در اسفندماه ۹۸ به حساب دانشجویان واریز کردیم. هیچ وامی مانده نداشتیم. برخی از دانشجویان فارغ التحصیل شده بودند و باید وام ها را بازپرداخت می کردند که این بازپرداخت ها برای سه ماه اسفند، فروردین و اردیبهشت معلق کردیم و به انتهای دوره منتقل کردیم. همچنین تمام خدمات را غیرحضوری انجام دادیم و همه را به صورت آنلاین ارائه کردیم.
رحیمی افزود: برای دانشجویانی که درگیر کرونا بودند وام را به صورت اختصاصی برای آنها درنظر گرفتیم که پس از فراغت از تحصیل به صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت بازمی گردد.
توافق اولیه برای بیمه تکمیلی دستیاری و دانشجویان دکتری
رئیس صندوق رفاه دانشجویی وزارت بهداشت یادآور شد: یکی از دغدغه های اصلی دانشجویان دستیاری نبود بیمه بود. با جلساتی که با سازمان بیمه سلامت یک تفاهم نامه اولیه امضا شد. این تفاهم نامه مقرر شد تمام دانشجویان دستیاری و دانشجویان دکتری تخصصی (Ph.D) و خانواده های آنان تحت پوشش بیمه خدمات درمانی قرار می گیرند. ۵۰ درصد هزینه این بیمه از طرف وزارت بهداشت و ۵۰ درصد سهم دانشجو را صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت تقبل می کند.
وی گفت: در این مرحله دانشجو بیمع می شود و پولی پرداخت نمی کند و ۵۰ درصد سهم خود را پس از فراغت از تحصیل پرداخت می کند. در همان جلسه توافق اولیه برای بیمه تکمیلی صورت گرفت و برآورد می کنیم قبل از سال تحصیلی جدید بیمه تکمیلی را برای دستیاران و دانشجویان دکتری فراهم کنیم.
رحیمی افزود: امیدواریم که بیمه تکمیلی را برای تمامی دانشجویان علوم پزشکی تسری بدهیم که در این صورت ثمرات مثبتی برای آرامش فکری و روانی دانشجویان ایجاد می شود.
منبع : خبرگزاری مهر
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند
بازنگری ۲۰۰ برنامه درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ۱۲ استان
تدوین سند ذخایر راهبردی داروهای اساسی و واکسن
راکت لب ۵ ماهواره اینترنت اشیا به مدار زمین برد
انعقاد توافقنامه میان دانشگاه خواجه نصیر و یک شرکت فولادی
برنامه تحول دانشکده اقتصاد دانشگاه علامهطباطبائی رونمایی شد
ارزشیابی اساتید دانشگاه پیامنور تا ۱۹ آذرماه ادامه دارد
هند تهیه گزارش آنتی تراست درباره اپل را متوقف نمی کند
معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان منصوب شد
لایحه حمایت قضایی از کادر درمان تدوین میشود
سازمان ملی هوش مصنوعی با نظام صنفی رایانهای تفاهمنامه امضا کرد