میرنیوز
به گزارش ایسنا و به نقل از العربیه، چندی است که از داروی "رمدسیویر" به عنوان یک داروی بالقوه برای درمان کووید-۱۹ یاد میشود و محققان در تلاش هستند قابلیت آن را اثبات یا رد کنند. در نهایت سازمان غذا و داروی ایالات متحده(FDA) در تاریخ اول مه مجوز استفاده فوری از آن را صادر کرد، اما بیمارستانها نگران استفاده از آن هستند.
دکتر "هلن بوچر" رئیس بخش بیماریهای عفونی مرکز پزشکی "تافتز" در بوستون به رویترز گفت: ما دوست داریم توزیع عادلانه و شفاف این منبع بسیار گرانبها را شاهد باشیم.
براساس آمارهای FDA، در مطالعات شرکت "گیلید" حدود ۸۰۰۰ نفر شامل بیماران مبتلا به کووید-۱۹ با وضعیت وخیم و بیمارانی که شرایط متوسطی دارند، ثبت نام کردهاند. این کارآزماییها "اوپن لیبل"(open label) است، به این معنی که محققان درمان را با دارونما مقایسه نمیکنند و شرکت کنندگان میدانند که دارو را دریافت میکنند.
علاقه به این دارو با توجه به برخی دادههای اولیه امیدوارکننده و فقدان درمانهای تأیید شده یا واکسنهای پیشگیرانه برای کووید-۱۹ زیاد شده است، چرا که این بیماری همهگیر تاکنون بیش از ۴.۵ میلیون نفر را در سراسر جهان آلوده کرده و بیش از ۳۰۵ هزار قربانی گرفته است.
نتایج اولیه آزمایشی که توسط موسسه ملی بهداشت ایالات متحده(NIH) انجام شد، نشان داد که مدت زمان بستری در بیمارستان با استفاده از "رمدسیویر" در مقایسه با دارونما ۳۱ درصد کاهش یافته است. NIH اکنون این دارو را به تنهایی و در مقایسه با ترکیب "رمدسیویر" با "الومیانت"(Olumiant) که یک داروی ضد التهابی است که برای آرتریت روماتوئید تأیید شده، مطالعه میکند.
"رمدسیویر" هنوز برای زنان باردار یا کودکان زیر ۱۸ سال با احتیاط تجویز و استفاده میشود، اما اغلب بیماران مبتلا به کووید-۱۹ به زودی فقط تحت مجوز استفاده اضطراری به این دارو دسترسی خواهند داشت.
دکتر "بوچر" گفت: ما اینجا در "تافتز" در آزمایشات بالینی "گیلید" مشارکت داریم و به ما اطلاع داده شد که حداکثر تا پایان ماه مه به پایان خواهد رسید.
"گیلید" می گوید اکنون تحت مجوز استفاده اضطراری در حال گذار به توزیع محصول است.
"گیلید" متعهد شده است برای مبارزه با این بیماری همهگیر جهانی، ۱.۵ میلیون آمپول "رمدسیویر" اهدا کند. این دارو به صورت تزریقی در بیمارستانها استفاده میشود.
وزارت بهداشت، درمان و خدمات انسانی آمریکا گفت که این شرکت متعهد شده است حدود ۶۰۷ هزار آمپول "رمدسیویر" یعنی حدود ۴۰ درصد از تعهد اهدای خود را که برای درمان حداقل ۷۸ هزار بیمار به کار می آید، به بیمارستانهای آمریکا اهدا کند.
بعد از اینکه پزشکان، شفافیت روند توزیع دارو را زیر سوال بردند، آژانس فدرال آمریکا گفت که سازمانهای بهداشتی ایالتی این دارو را توزیع میکنند.
همچنین انجمن بیماریهای عفونی آمریکا روز پنجشنبه خواستار دیدار با دولت ترامپ شد تا در مورد نحوه توزیع "رمدسیویر" صحبت کند.
"گیلید" می گوید نتایج اولیه اولین مطالعه نشان داده است که این دارو بیماران مبتلا به کووید-۱۹ را که وضع وخیمی دارند، بهبود میبخشد و قصد دارد یافتههای مطالعه دوم خود را روی بیماران با شرایط متوسط در اواخر ماه جاری میلادی منتشر کند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند