میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، عباسعلی کریمی، در نشست هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران، افزود: شاید ما نتوانیم به خوبی شرایط اقتصادی مردم را درک کنیم ولی افرادی هستند که در این شرایط در لبه باریک تیغ حرکت می کنند و با اندک مسئله ای ممکن است زندگی آنان با بحران مواجه شود.
وی به دوران پساکرونا اشاره کرد و گفت: پساکرونا به این معنی نیست که این بحران تا تاریخ مشخصی تمام می شود و پس از آن همه به زندگی عادی خود باز می گردند بلکه منظورم این است که از این پس دوران کرونا و دوران زندگی با کرونا را خواهیم داشت و باید این نوع زندگی کردن را یاد بگیریم.
کریمی، دوران پساکرونا یا دوران زندگی با کرونا را دوران تعقل بیشتر دانست و افزود: در این دوران بایستی با عقل گرایی بیشتر زندگی کنیم و ما و مردم یاد بگیریم در این دوران تغییراتی را در روش زندگی و کاری مان به وجود آوریم.
وی افزود: روی سخنم با جامعه دانشگاهی است. کرونا بحرانی بود که اوجی داشت و ممکن است در آینده، دوباره اوج بگیرد و دوران رکودی هم خواهد داشت. باید برویم به سمتی که در آموزش، پژوهش، درمان و مدیریت، زندگی با کرونا را یاد بگیریم و تمرین کنیم.
کریمی ادامه داد: ازاین پس در حوزه های آموزشی، پژوهشی و درمانی و امور دیگر دانشگاه باید بدانیم با کرونا چگونه همزیستی و کار و مدیریت کنیم. بنابراین پساکرونایی نخواهیم داشت که بتوانیم بگوییم در آن بدون کرونا زندگی خواهیم کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با تأکید براینکه برای مدیریت در این دوران باید بیشتر فکر کنیم، افزود: اگر لازم است در روش ها و کارهایمان تغییراتی به وجود آوریم حتماً این کار را بکنیم. در جلسات دانشگاه نیز این تغییرات اعمال شده و ازاین پس جلسات محدودتر و کاربردی تر خواهیم داشت که قابل بهره برداری باشد.
وی با اشاره به پیش بینی اپیدمیولوژیستها از این بحران، گفت: احتمال اینکه اگر احتیاط های لازم رعایت نشود؛ به صورت خوشه ای، منطقه ای، شهری، دانشگاهی، بیمارستانی و…، با اوج بیماری مواجه خواهیم شد. ولی اینکه به صورت عمومی در کشور چه پیش می آید را دقیقاً نمی دانیم. به هرحال بایستی آمادگی های لازم را برای احتمالات دیگر در نظر بگیریم.
کریمی با تأکید بر از سرگیری فعالیت های بیمارستان ها، تصریح کرد: در حال حاضر سه تا چهار درصد از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تهران بستری هستند و ما نمی توانیم ۹۶ درصد باقی مانده ظرفیت بیمارستان ها را خالی نگه داریم.
وی با بیان اینکه ۴ هزار تخت بیمارستانی با چند هزار پرسنل ظرفیتی است که باید از آن استفاده شود، افزود: دانشگاه مأموریت های متعددی در حوزه آموزش و پژوهش دارد. ۳۰۰۰ فلوشیپ و رزیدنت در دانشگاه آموزش می بینند که چند ماه از آن را ازدست داده اند. علاوه بر این بیماران بسیاری هستند که باید برای پیگیری درمان خود مراجعه کنند اما به دلیل کرونا مراجعه نمی کنند و آسیبی که از بیماری خود می بینند به مراتب بیشتر از کرونا است.
کریمی با تأکید بر اینکه از سرگیری فعالیت های بیمارستان ها فقط هدف مادی به همراه ندارد، گفت: بعضی تصور می کنند تأکید ما بر از سرگیری بیمارستان ها هدف مادی دارد که البته هدف مادی هم دارد چون در اثر کاهش درآمد اختصاصی و محدودیت منابع، بیمارستان ها در آینده دچار مشکل می شوند و این امر به سلامت مردم آسیب می زند. لذا باید به سرعت بیمارستان ها را برای ازسرگیری فعالیت هایشان تجهیز کنیم.
وی تصریح کرد: اگر هم با موج دیگری از کرونا مواجه شدیم وضعیت ما از دوم اسفند ۹۸ که عمق مسئله را نمی دانستیم بدتر نخواهد بود.
منبع : خبرگزاری مهر
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین
«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئنتر پروژههای صنعتی راه اندازی شد
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است