میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر مهر به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، محمد ضرغام با اعلام این خبر گفت: به دنبال برگزاری حضوری مرحله اول کارگاه «آشنایی با مفاهیم و روشهای تدبر در قرآن کریم» ویژه دانشجویان ۱۲ دانشگاه علوم پزشکی و با توجه به شیوع ویروس کرونا، مراحل دوم و سوم این کارگاه در بستر فضای مجازی برگزار میشود.
وی در خصوص برگزاری مراحل دوم و سوم کارگاه، گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی دانشگاهها و برنامههای مختلف دانشگاهی از جمله فعالیتهای قرانی بر آن شدیم تا در ادامه روند برگزاری مرحله اول «کارگاه آشنایی با مفاهیم و روشهای تدبر در قرآن کریم» به صورت حضوری، دو مرحله دیگر این طرح را به شکل مجازی برای ۱۲ دانشگاه برگزار کنیم.
رئیس اداره آموزش مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با بیان این که مرحله اول این کارگاهها آبان ماه ۹۸ به صورت حضوری برگزار شد، از اولویت حضور در مراحل دوم و سوم دوره برای شرکت کنندگان مرحله اول خبر داد و اظهار داشت: این دو مرحله به شکل مجازی به صورت گروه بندی در شش مرحله برگزار میشود. شرکت کنندگان در دوره مجازی، تکالیف خود را از استاد دوره دریافت کرده و پاسخهای لازم را در قالب همان گروه آموزشی برای استاد دوره ارایه میکنند.
ضرغام در خصوص استقبال دانشجویان برای حضور در این جلسات، گفت: پیش بینی ما این است که در هر جلسه حدود ۲۰۰ نفر شرکت کننده داشته باشیم که در مجموع این تصور میرود که حدود ۴۰۰ دانشجو به صورت آنلاین در این دورهها شرکت کنند.
وی درباره خروجی کارگاههای «آشنایی با مفاهیم و روشهای تدبر در قرآن کریم» گفت: بعد از گذراندن این سه مرحله، جلد یک کتاب «مقدمات تدبر در قرآن» به پایان رسیده و تنها مرحله جمع بندی و رفع اشکال را در پیش داریم. در صورت پایان یافتن مشکل شیوع ویروس کرونا در کشور میتوانیم این مرحله را به صورت حضوری برگزار کنیم اما در صورت وجود شرایط کنونی، این مرحله نیز به صورت مجازی برگزار میشود.
رئیس اداره آموزش مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت اضافه کرد: در پایان این مرحله در نظر داریم بر اساس پایشهای صورت گرفته در هر مرحله، از میان دانشگاههای شرکت کننده در این سه دوره، کادری متخصص تربیت کنیم تا این افراد در دانشگاههای خود اقدام به راه اندازی حلقههای تدبر در قرآن کرده و به وظایف قرآنی خود آنگونه که شایسته است، بپردازند.
ضرغام با بیان این که تلاش داریم این دورهها را برای تمامی دانشگاههای علوم پزشکی بر اساس ظرفیت و پتانسیلی که دارند برگزار کنیم، گفت: در این میان ۶ دانشگاه علوم پزشکی نتوانستند به خاطر شیوع ویروس کرونا مرحله اول کارگاهها را برگزار کنند؛ اما تلاش ما بر این است که این طرح را بعد از برطرف شدن مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا برای تمامی دانشگاههای علوم پزشکی برگزار کنیم.
رئیس اداره آموزش مرکز قرآن و عترت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، خاطر نشان کرد: ما از دانشگاههای علوم پزشکی خواستهایم تا از ظرفیت کانونهای قرآن و عترت و کانونهای مذهبی استفاده کنند زیرا این افراد دانشجو هستند و انگیزه لازم را دارند و میتوانند تبلیغ کننده این طرح شوند. این طرح تلاش دارد تا زمینه مبحث انس با قرآن را در دانشگاهها فراهم کند.
منبع : خبرگزاری مهر
تغذیه دوران شیردهی؛ مادران این توصیهها را جدی بگیرند
دانشگاه پیام نور در ارشد و دکتری پذیرش «فراگیر» ندارد
مقاومت میکروبی درمان سرطان را دچار چالش می کند
درمان خارش در بیماریهای کبدی
آخرین وضعیت سلامت آب روستاها و شهرهای کشور اعلام شد
جریمه اتحادیه اروپا در انتظار آمازون
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و واحد سنندج منصوب شد
۲ انتصاب در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
افسردگی از شایعترین اختلالات روانپزشکی است
نشست مسئولان حوزههای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار شد
انتصاب مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در امور فرهنگی
درمان بیماری ایدز در کشور رایگان است
کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار میشود
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک