میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر رامین کردی در نشست با نمایندگان دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن بیان این مطلب گفت: با تکیه بر خودگردان بودن پردیس بینالملل دانشکدههای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی دانشگاه، عدم بهرهمندی این مجموعهها از یارانه دولتی و مسائل مالی پیش رو، امکان پرداخت کارانه طرح کارورزی به دانشجویان شهریه پرداز وجود ندارد.
وی در ادامه تصریح کرد: تلاش میشود در دوران کرونا دانشجویان ایرانی و بینالمللی که شهریه خود را نپرداخته یا نیمی از آن را پرداختهاند به منظور استفاده از سامانه سیپاد و انجام فعالیتهای آموزشی همکاری لازم صورت گیرد، البته این موضوع در هیأترئیسه پردیس بینالملل مطرح و مصوبات جهت تصمیمگیری نهایی در اختیار هیأتامنای دانشگاه قرار میگیرد.
معاون بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید بر اینکه ممکن است در ترم آتی نیز با کرونا و پیامدهای آن مواجه باشیم، افزود: با شرایط پیش رو و بازگشت تعداد قابلتوجهی از دانشجویان بینالمللی به کشورهایشان، در صدد راهاندازی سیستمی آنلاین برای ارتباط سریع و راحت این دانشجویان با مدیران و مسئولان و ارسال نامهها و درخواستهایشان هستیم.
دکتر کردی تصریح کرد: معاونت و پردیس بینالملل دانشگاه تلاش میکنند از طریق این سیستم به مسائل، دغدغهها و درخواستهای دانشجویان بینالمللی در کمترین زمان ممکن پاسخگو باشند.
وی تخفیف در شهریه دانشجویان و یا عدم افزایش شهریه ترم آتی را نیز منوط به بررسی دقیقتر میزان هزینهها توسط روسای دانشکدههای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران دانست و بیان کرد: روند ترم جاری برگزاری 80 درصد کلاسهای تئوری به صورت آنلاین و 20 درصد مابقی به صورت حضوری و عملی طی تابستان خواهد بود که در صورت تأثیر بر هزینهها و کاهش آن، با تخفیف شهریه دانشجویان موافقت میشود.
معاون بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: پردیس بینالملل دانشگاه طی چند سال اخیر حداقل افزایش شهریه را داشته است و برای ترم آتی نیز با توجه به مسائل اقتصادی ناشی از کرونا، حداکثر همکاری با دانشجویان خواهد شد.
دکتر کردی با بیان اینکه پیرو افزایش تولید اقلام بهداشتی و مواد ضدعفونیکننده در کشور مدتی پس از شیوع ویروس کرونا، به نظر نمیرسد بخشهای بالینی دانشکدهها با کمبودی مواجه شوند، اظهار داشت: در خصوص مدیریت استفاده از این اقلام نیازمند همکاری بیشتر دانشجویان و طراحی مدلهای کارآمدتر هستیم.
وی با تأکید بر اینکه شیوع ویروس کرونا فرصتی برای مجازیسازی آموزش و تلاش برای بهبود زیرساختهای مورد نیاز را فراهم کرد، گفت: دانشگاه درصدد برگزاری کلاسهای مجازی و آنلاین با سطح کیفی مناسب است بنابراین انتقال چالشها و موانع و همراهی بیش از پیش دانشجویان میتواند، این مجموعه را در ارتقاء وضع موجود یاری کند.
معاون بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران سیاست وزارت بهداشت و این دانشگاه را تداوم آموزش دانشجویان در شرایط فعلی عنوان کرد و افزود: در صورت عدم امکان ادامه ترم تحصیلی، دانشجویان میتوانند بدون احتساب سنوات، مرخصی تحصیلی بگیرند.
دکتر کردی یادآور شد: وضعیت شهریه پرداختی دانشجویان با حذف ترم تحصیلی، مطابق با آییننامه مالی محاسباتی دانشگاه خواهد بود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد