میرنیوز

فعالیت ۴۲ هزار گروه جهادی در کشور/ چرا لایحه اصلاح قانون بسیج سازندگی در مجلس خاک می‌خورد؟

 فعالیت ۴۲ هزار گروه جهادی در کشور/ چرا لایحه اصلاح قانون بسیج سازندگی در مجلس خاک می‌خورد؟ 2022-11-15T08:25:26+03:30

علی ایل بیگی مسئول مرکز مطالعات و هدایت گروه‌های جهادی بسیج سازندگی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در خصوص اقدامات انجام شده در این مرکز  گفت: کار ما با گروه‌های جهادی است. هم‌اکنون بالغ بر 42 هزار گروه جهادی در کشور وجود دارند. این گروه‌ها آتش به اختیار در استان فعالیت می‌کنند. اوج فعالیت گروه‌های جهادی در تابستان و عید است که اوقات فراغت دانشجویان و دانش‌آموزان است. گروه‌های جهادی در بحران‌هایی نظیر کرونا فعالیت کردند.

وی افزود: در حال حاضر نیز این گروه‌ها در خوی استان آذربایجان غربی فعال هستند تا بخشی از خسارات زلزله را جبران کنند. شاید امروز کسی چندان به خوی توجه نداشته باشد اما اقدامات مربوط به آواربرداری و بازسازی خانه‌ها پیش از فصل سرما در حال انجام است. در بحران‌ها برای گروه‌های جهادی قرارگاه تشکیل می‌شود و به صورت مشترک کار انجام می‌شود.

ایل بیگی با بیان اینکه در طول سال دو رزمایش برگزار می‌کنیم، گفت: یک رزمایش 10 روزه در روز تشکیل بسیج سازندگی برگزار می‌شود و رزمایش دیگر نیز در روز بسیج انجام می‌شود. در رزمایش به تمامی گروه‌های جهادی فراخوان می‌دهیم. البته حضور در رزمایش اختیاری است اما یک کار مشترک انجام خواهد شد.

تا امروز سه رزمایش بزرگ به این شکل در کشور انجام شده است. اولین رزمایش روز بسیج سال گذشته برگزار شد و دومین رزمایش در اردیبهشت ماه و در روز تشکیل بسیج سازندگی انجام شد. سومین رزمایش نیز با نام جهادگران فاطمی 2 از 26 آبان تا 15 آذر برگزار خواهد شد.

وی در خصوص علت نام‌گذاری این رزمایش گفت: مقام معظم رهبری در دیدار سال گذشته خود با مداحان فرمودند که خدا در قرآن حضرت زهرا (س) را به عنوان نماد خدمت بی‌منت معرفی کرده است. ایشان اشاره کردند که حرکت گروه‌های جهادی در ادامه حرکت حضرت زهرا (س) است. در نتیجه اولین مرحله رزمایش اعلام رمز به نام مقدس حضرت زهرا (س) است.

مسئول هدایت گروه‌های جهادی بسیج سازندگی با اشاره به اینکه در روز اول زمایش همه گروه‌های جهادی در یک نقطه از استان خود تجمع می‌کنند و رمز عملیات به آنها اعلام خواهد شد، گفت: پس از آن در یک نقطه محروم استان خود مستقر می‌شوند و براساس تخصص خود اقداماتی نظیر بازسازی منازل، تعمیر وسایل مورد استفاده مردم، توزیع سبد کالا، کشاورزی و ... را انجام می‌دهند.

به طور مثال طی یک سال روز اول رزمایش در استان تهران، در محله هرندی انجام شد و گروه‌هایی که داوطلبانه در رزمایش شرکت کرده بودند، در این محله خدمت کردند.

وی اظهار کرد: از روز دوم رزمایش همه گروه‌های جهادی به شهرستان‌های خود بازمی‌گردند و به یک نقطه محروم در شهرستان خود می‌روند. در روز دوم رزمایش حدود 500 نقطه محروم در نظر گرفته شده است. در روز سوم رزمایش گروه‌های جهادی به جغرافیای هدف خود می‌روند و خدمات خود را آغاز می‌کنند تا روز پایان رزمایش ادامه می دهند.

در پایان رزمایش نمایشگاه دستاوردهای 19 روزه و خدمات ارائه شده برگزار خواهد شد و اقداماتی که طی سال انجام شده بود را ارائه می‌کنند. اگر خیری تمایل داشته باشد که در مواردی مانند مدرسه سازی و آبرسانی مشارکت داشته باشد می‌تواند در پروژه‌ها مشارکت کند. هم اکنون یک گروه جهادی در ارومیه با پول خیرین در حال آبرسانی به یک روستا است.

بسیج سازندگی ,

پیشنهاد جایگزینی حکم حبس با حکم همکاری با بسیج سازندگی

ایل بیگی در ادامه گفت: قطعا در چنین رزمایش‌هایی واقعیت اساسی جوانان ما به نمایش گذاشته خواهد شد و نشان داده می‌شود که چگونه جوانان برای سازندگی کشور خود خدمت می‌کنند. همچنین بسیاری از قضات ما به جای احکام زندانی و حبس با همکاری بسیج سازندگی، حکم معادل می‌دهند تا افراد با گروه‌های جهادی به مناطق محروم بروند. این کار پیش از اتفاقاتی که اخیرا رخ داد نیز انجام می‌شده است.

به طور مثال مجازات یک فرد این است که ده روز بیاید در یک گروه جهادی و به مردم خدمت کند. قضات تجربه موفقی در این حوزه داشتند و می‌توان چنین اقداماتی را گسترش داد.بسیج بستر لازم را ایجاد می‌کند تا افراد بیایند در قالب خدمت به کشور کمک کنند.

فعالیت 42 هزار گروه جهادی در کشور

وی با بیان اینکه سامانه‌ای با عنوان اطلس جهادی "www.atlasjahadi.ir"وجود دارد، گفت: هر فردی که تمایل داشته باشد تا عده‌ای از دوستان خود را جمع کند تا تشکیل یک گروه جهادی را بدهند، می‌‌تواند در این سامانه ثبت نام کند. متناسب با شهرستانی که انتخاب می‌کنند، ناحیه بسیج آن شهرستان با آنها تماس خواهد گرفت.

مسئول هدایت گروه‌های جهادی بسیج سازندگی با اشاره به اینکه یک جلسه حضوری با متقاضیان برگزار خواهد شد و پس تایید شرایط یک کد به گروه جهادی اختصاص داده می‌شود، گفت: امروز 42 هزار گروه جهادی داریم که در نقاط مختلف کشور فعالیت می‌کنند. برخی از گروه‌ها تک تخصصی هستند و در یک عرصه کار می‌کنند و برخی گروها نیز در چند حوزه کار می‌کنند. به طور مثال ممکن است یک گروه جهادی علاوه بر کار عمرانی یک گروه پزشکی نیز همراه خود داشته باشد.

هدف‌گذاری برای اجرای 40 هزار پروژه کوچک زود بازده توسط جهاد سازندگی

وی در پاسخ به سوالی در مورد پروژه‌های انجام شده و حوزه‌های فعالیت گروه‌های جهادی گفت: بسیج در سال 1396 سیاست گذاری کرد که 40 هزار پروژه کوچک زود بازده توسط گروه‌های جهادی انجام شود. تقریبا سال 1397 بود که 20 هزار پروژه تحویل داده شد. در حال حاضر گروه‌های جهادی تلاش می‌کنند تا همان 40 هزار پروژه را پیش ببرند. این پروژه شامل مواردی نظیر یک مدرسه کوچک سه کلاسه در مناطق مرزی، یک پروژه آبرسانی برای یک روستا و حتی ساخت یک خانه یا بازسازی آن برای یک محروم می‌شود.

ایل بیگی ادامه داد: وقتی از 40 هزار پروژه صحبت می‌کنیم تصور این است که از پروژه‌های سد سازی صحبت می‌کنیم اما رسالت گروه‌های جهادی پروژه‌های کوچک زود بازده مردم پایه است. شاید یک مدرسه 30 کلاسه درست نکنند اما این گروه‌ها قرار است نیاز مناطق محروم را برطرف کنند. بعضا کار این گروه‌ها این است که یک سرویس کامل حمام برای یک روستا و یا در کنار هر یک از خانه‌های آن بسازند.

وظیفه بسیج سازمان‌دهی و اعزام گروه‌های جهادی و وظیفه دولت پشتیبانی است

وی در پاسخ به سوالی در خصوص حمایت و پشتیبانی‌هایی که باید از گروه‌های جهادی انجام شود گفت: وقتی مقام معظم رهبری در سال 1379 فرمان تشکیل بسیج سازندگی را صادر کردند، چند وظیفه را از همان روز اول مشخص کردند. براین اساس سازمان‌دهی، دسته‌بندی، اعزام و اداره به عهده بسیج قرار گرفت. رزمایشاتی که به آن اشاره شد نمونه‌ای از اعزام هدفمند است.

مسئول هدایت گروه‌های جهادی بسیج سازندگی افزود: در حوزه سازماندهی قرارگاه‌های جهادی ایجاد شده است. در بحث دسته‌بندی نیز تخصص‌های مختلف را تفکیک کردیم و به صورت هم‌زمان دوره‌های آموزشی نیز برگزار می‌شود. این موارد شامل وظایف بسیج بود. مقام معظم رهبری در همان زمان تشکیل بسیج سازندگی، شناسایی مناطق محروم را به وزارت جهاد دادند که در آن زمان هنوز با وزارت کشاروزی تلفیق نشده بود.

وی با بیان اینکه در ابتدای سال 1380 نیز مقام معظم رهبری مجددا به این موضوع اشاره و وظایف را تشریح کردند، گفت: در آن سخنرانی فرمودند که کاری از بسیج خواسته شده و بیش از آنچه که انتظار داشتیم انجام شده است. ایشان دستور دادند که به مناطق و سازمان‌های مختلف بروید و پروژه در اختیار بگیرید.

بنابراین وظیفه شناسایی مناطق محروم به عهده معاونت مناطق محروم ریاست جمهوری و وزارت جهاد واگذار شد و دولت نیز وظیفه پشتیبانی نیز به عهده دولت گذاشته شد. در حوزه پشتیبانی‌ها طی سال‌های مختلف اتفاق چندانی رخ نداده است. در همان سال تشکیل بسیج سازندگی مقام معظم رهبری به رییس جمهور وقت نامه زدند که از این طرح پشتیبانی شود.

ایل بیگی اظهار کرد: در ابتدای کار با سازمان‌های دولتی تفاهم‌نامه امضا شد تا پروژه‌های خود را در اختیار قرار دهند و همچنین منابع مالی را نیز تامین کنند. به این دلیل که این اتفاقات رخ نداد، نیروی‌های جهادی خود کارشناسایی پروژه‌های را انجام می‌دهند و سپس منابع مالی را از طریق خیرین تامین می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه با پیگیری‌هایی که انجام دادیم متوجه شدیم که دولت به مجموعه‌های مردم پایه پروژه واگذار نمی‌کند، گفت: در نتیجه مجبور شدیم تا قانونی را به مجلس شورای اسلامی ببریم که در سال 1386 به تصویب رسید. براساس این قانون بسیج سازندگی به عنوان دستگاه اجرایی شناخته می‌شود تا بتواند پروژه‌ها را از دستگاه‌های دولتی بگیرد و به گروه‌های جهادی بدهد.

مسئول هدایت گروه‌های جهادی بسیج سازندگی گفت: تا امروز چنین هویتی را برای گروه‌های جهادی در نظر نگرفته‌اند. پروژه‌های مناطق محروم را معمولا پیمان‌کاران قبول نمی‌کنند و بعضا مسیر رسیدن به این مناطق با مشکلات زیادی مواجه است. به طور مثال در همان پروژه آبرسانی در ارومیه که مربوط به برادران اهل تسنن نیز بود، پروژه از سال 1390 تعریف شده بود اما پیمانکاری آن را قبول نمی‌کرد و اگر هم قبول می‌کردند پس از مدتی کار را رها می‌کردند.

وی در خصوص دلایل عدم پذیرش پروژه‌های مناطق محروم توسط پیمانکاران گفت: معمولا مسیر دسترسی به مناطق محروم دچار مسائل فراوانی است به طوری که بسیج سازندگی نیز طی این مدت 57 شهید جهادگر در این مسیر ها داشته است. در قانون مصوب سال 1386 ذکر شد که پروژه‌های عام المنفعه زود بازده به بسیج سازندگی واگذار شود. این قانون دچار نقص بود چرا که در آن ذکر شده بود که دستگاه‌های دولتی می‌توانند پروژه‌ها را به بسیج واگذار کنند. به دلیل همین قید پروژه‌ها به بسیج واگذار نمی‌شود.

بسیج سازندگی ,

خاک خوردن لایحه اصلاح قانون بسیج سازندگی در مجلس

ایل بیگی در خصوص انگیزه‌های عدم واگذاری پروژه‌های کوچک و عام المنفعه به بسیج سازندگی گفت: بعضا مدیران تمایل دارند تا پول پروژه‌ها بازگشت بخورد. ضمن اینکه برخی مدیران تحمل سر و کله زدن با گروه‌های مردمی را ندارند چرا که آنها پیگیر و مطالبه‌گر هستند و وقتی یک پروژه را انجام می‌دهند پروژه‌های بعدی را نیز مطالبه می‌کنند.

وی افزود: در قانونی که دو سال است در طبقات مجلس خاک می‌خورد و با وجود تصویب کمیسیون امنیت ملی در نوبت رسیدگی صحن علنی معطل مانده است، قید «می‌تواند» دستگاه‌های اجرایی در واگذاری پروژه‌ها را به ملکف است تغییر دادیم. گروه‌های جهادی بعضا خود نیاز به تعریف پروژه دارند چرا که وارد منطقه‌ای می‌شوند و مشاهده می‌کنند که اولویت اول مردم آن منطقه آب یا مدرسه است اما دولت برای آن منطقه پروژه دکل مخابراتی تعیین کرده است.

در نتیجه ما یک نقص در قانون برای پشتیبانی از گروه‌های جهادی داریم که لایحه آن را به مجلس ارائه کردیم. یک جنس پشتیبانی از گروه‌های جهادی حمایت‌های معنوی است. ما 57 شهید جهادگر داشتیم و در لایحه ذکر کردیم تا افرادی که در این مسیر جان خود را از دست می‌دهند به عنوان شهید خدمت در نظر گرفته شوند.

دولت هویت لازم را به گروه‌های جهادی بدهد

مسئول هدایت گروه‌های جهادی بسیج سازندگی با بیان اینکه در حال حاضر با برخی دستگاه‌ها ارتباط برقرار کردیم و قرارگاه‌های جهادی در این دستگاه‌ها فعال خواهند شد تا آنها از ظرفیت گروه‌های جهادی استفاده کنند، گفت: در این بین ساز و کارهایی در دستگاه‌های اجرایی وجود دارد که این امکان را نمی‌دهد، به طور مثال برای واگذاری پروژه حتما باید مناقصه برگزار شود که این موضوع سبب تاخیر و ایجاد مشکل می‌شود چرا که گروه‌های جهادی باید بروند برای شرکت در مزایده شرکت ثبت کنند.

وی در ادامه گفت: در برخی موارد می‌‌خواهند جنس پشتیبانی را از حالت مردمی خارج کنند و گروه‌های جهادی را وارد سیستم بروکراتیک کنند اما گروه‌ها به این دلیل که علاقه‌ای به این حوزه ندارند اساسا وارد آن نمی‌شوند. پیشنهاد جهاد سازندگی در قانون مصوب سال 1386 اینگونه نبود اما با تغییراتی که در مجلس ایجاد شد، شاهد مشکلات فعلی هستیم.

وقتی یک گروه جهادی به یک روستا می‌رود با کمک اهالی روستا مشکل را حل می‌کنند. بچه‌های جهادی سر سفره مردم روستا می‌نشینند. خود روستاییان نیز وقتی کار روزانه آنها تمام می‌شود برای کمک می‌آیند و پروژه را برای خودشان احساس می‌کنند.

ایل بیگی با اشاره به اینکه دولت باید هویت لازم را به گروه‌های جهادی یا بسیج سازندگی بدهد، گفت: گروه‌های جهادی را نیز رتبه بندی کرده‌ایم. برنامه بعدی ما این است که متناسب با همان شکلی که شرکت‌ها دارند، براساس رتبه بندی امکانات در اختیار آنها قرار دهیم تا بتوانند پروژه‌ها را انجام دهند.

بسیج سازندگی ,

چگونه پیشرفت عدالت محوز به حاشیه رانده شد؟

وی با تاکید بر این نکته که مسائل و مشکلات یک منطقه بر روی یکدیگر اثرگذار هستند، گفت: اگر شما می‌خواهید مشکل آب یک روستا را حل کنید باید برای مسیر آن نیز فکری کنید. حتی مدرسه نیز به راه مرتبط است. نمی‌توانیم برای هر هفت روستایی که در یک منطقه هستند دبیرستان بسازیم اما کافیست در یک روستا این کار را انجام دهیم و مسیر ارتباطی این روستاها را درست کنیم. با حل چنین مشکلاتی حتی می‌توان مهاجرت معکوس را رقم زد.

مسئول هدایت گروه‌های جهادی بسیج سازندگی گفت: نظام انقلاب اسلامی از ابتدای کار خود توسعه را از روستاها آغاز کرد اما تفکرات لیبرال در دولت های مختلف سبب شد تا پیشرفت عدالت محور به حاشیه رانده شود. همچنان نیز ساز و کارهای بروکرات فسادزا هستند. اگر ساز و کارها مردم پایه شود و خود مردم کار را به دست بگیرند، اثر و کارایی آن افزایش پیدا می‌کند. ضمن اینکه فساد نیز کاهش پیدا می‌کند.

فساد در بستر طبقاتی کردن اقتصاد، شبکه‌سازی و باندبازی لیبرالی به وجود می‌آید. وقتی شما مدل بانکداری طبقاتی را پیگیری می‌کنید، فساد شکل خواهد گرفت. اقداماتی که در حوزه تشکیل صندوق های قرض الحسنه انجام گرفته است نیز در همین جهت است. مردم در این صندوق‌ها خودشان پول خودشان را جمع می‌کنند و به جای اینکه پول خود را در بانک بگذارند به یکدیگر وام می‌دهند.

مقاومت سیستم بروکراتیک نسبت به اصلاح فرآیندها/ از مشارکت نهادهای عمومی غیردولتی استفاده می‌کنیم

وی در خصوص لزوم تغییر فرآیندها گفت: فرآیندها باید اصلاح شود تا پشتیبانی‌ها رخ دهد اما سیستم بروکراتیک به دلیل فضای حاکم بر آن نسبت به این موضوع مقاومت دارد. کارها با مشارکت سایر دستگاه‌های عمومی غیردولتی مانند بنیاد علوی و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در حال انجام است. در حال حاضر کار مشترکی با بنیاد علوی در استان هرمزگان در حال انجام است که رویداد گنج نام دارد.

ایل بیگی با بیان اینکه در این رویداد 92 طرح که از سوی گروه‌های جهادی پیشنهاد و داوری شده است، گفت: از این بین 62 طرح به عنوان طرح‌های برتر شناخته می‌شود. سپس کار پشتیبانی از طرح‌های برگزیده در دستور کار قرار خواهد گرفت. این بدین معنا است که مشکلات اساسی مردم را به کمک خود مردم بر طرف می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اقتصادی

تسریع در احداث مسیر ریلی شلمچه - بصره

تسریع در احداث مسیر ریلی شلمچه - بصره
2024-11-21T22:00:40+03:30
مدیرعامل راه‌آهن با اشاره به اهمیت احداث و بهره‌برداری از مسیر ریلی شلمچه - بصره برای دو کشور ایران و عراق، گفت: در ۲ ماه گذشته، اقدامات خوبی در این پروژه ان...

تعرفه گاز برای مشترکان پر مصرف افزایش یافت

تعرفه گاز برای مشترکان پر مصرف افزایش یافت
2024-11-21T17:20:40+03:30
با هدف مدیریت مصرف گاز طبیعی در زمان اوج مصرف، پاداش صرفه جویی تا سقف ۲۰ هزارمیلیارد ریال در نظر گرفته شد و همچنین تعرفه گاز فقط برای مشترکین بسیار پرمصرف اف...

بیمه محصولات کشاورزی در اجرای حمایت از کشاورزان ضروری است

بیمه محصولات کشاورزی در اجرای حمایت از کشاورزان ضروری است
2024-11-21T14:27:20+03:30
نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: در اجرای حمایت از کشاورزان باید بیمه محصولات کشاورزی، بیمه گندم‌کاران، برنامه‌های آموزشی به آنها، آموزش‌های ترویجی و نظار...

دستورالعمل معاملات بازار ارز تجاری مرکز مبادله ارز و طلا ابلاغ شد

دستورالعمل معاملات بازار ارز تجاری مرکز مبادله ارز و طلا ابلاغ شد
2024-11-21T13:14:04+03:30
بانک مرکزی دستورالعمل معاملات بازار ارز تجاری مرکز مبادله ارز و طلای ایران را ابلاغ کرد.

امروز اول آذر سکه در بازار طلا ۵۲میلیون و ۶۳۰هزار تومان معامله شد

امروز اول آذر سکه در بازار طلا ۵۲میلیون و ۶۳۰هزار تومان معامله شد
2024-11-21T13:14:04+03:30
امروز اول آذر ۱۴۰۳، قیمت هر قطعه سکه امامی در بازار طلا ۵۲ میلیون و ۶۳۰ هزار تومان در حال داد و ستد است که این عدد برای تک‌فروشی ۵۲ میلیون و ۸۳۰ هزار تومان ا...

آزادراه تهران-شمال و محور چالوس تا شنبه سوم آذر مسدود است

آزادراه تهران-شمال و محور چالوس تا شنبه سوم آذر مسدود است
2024-11-21T12:20:39+03:30
بر اساس اعلام مدیریت راه های کشور، آزادراه تهران – شمال و محور چالوس مسیر (رفت و برگشت) تا ساعت ۱۴ روز شنبه مورخ ۳ آذر ماه مسدود است.

قیمت هر بشکه نفت خام ۱۰ سنت افزایش یافت

قیمت هر بشکه نفت خام ۱۰ سنت افزایش یافت
2024-11-21T11:40:41+03:30
امروز پنجشنبه اول آذر ۱۴۰۳ قیمت هر بشکه نفت خام ۶۹ دلار و ۱۲ سنت شد که نسبت به روز گذشته ۱۰ سنت افزایش یافت.

یارانه آبان ماه کی واریز می شود؟

یارانه آبان ماه کی واریز می شود؟
2024-11-21T10:47:20+03:30
سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها در گفتوگویی اعلام کرده است تلاش می‌شود یارانه دهک‌های چهارم تا نهم تا پایان امشب پرداخت شود.

کشف فرار مالیاتی یک رستوران در غرب تهران

کشف فرار مالیاتی یک رستوران در غرب تهران
2024-11-21T10:20:41+03:30
رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور از کشف و شناسایی یک فقره فرار مالیاتی در رستورانی در غرب تهران خبر داد.

پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری از مرز ۱۷۳ همت گذشت

پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری از مرز ۱۷۳ همت گذشت
2024-11-21T09:40:41+03:30
بیش از ۱۷۳ همت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری توسط شبکه بانکی به ۷۹۴ هزار و ۷۸۷ نفر از متقاضیان از ابتدای سال جاری تا ۳۰ آبان ماه پرداخت شده است.

بنگاه داری بانک‌ها موجب آسیب رسیدن به بازار مسکن خواهد شد

بنگاه داری بانک‌ها موجب آسیب رسیدن به بازار مسکن خواهد شد
2024-11-21T09:40:41+03:30
یک کارشناس بازار مسکن گفت: خرید ملک توسط بانک‌ها نقطه عطفی برای گرانی مسکن بود، در نتیجه بنگاه داری بانک‌ها موجب آسیب رسیدن به بازار مسکن خواهد شد.

فردا رگبار پراکنده در ارتفاعات نوارشرقی کشور

فردا رگبار پراکنده در ارتفاعات نوارشرقی کشور
2024-11-21T09:13:59+03:30
فردا (جمعه) در مناطقی از نوار شرقی کشور، وزش باد و در ارتفاعات منطقه افزایش ابر و رگبار پراکنده انتظار می‌رود.

ورود ۳۵۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر به شبکه سراسری تا اوج بارسال آینده

ورود ۳۵۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر به شبکه سراسری تا اوج بارسال آینده
2024-11-21T09:00:41+03:30
معاون وزیر نیرو گفت: با برنامه‌ریزی صورت گرفته قرار است ۲۵ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی و ۵هزار مگاوات نیروگاه بادی در کشور احداث شود.

کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت

کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
2024-11-20T16:20:44+03:30
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: ایران جزو کشورهای پرمصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جهان است. با دستورالعمل‌ها، شیوه‌نامه‌ها و الزامات بهداشتی باید به کاهش مصرف بی‌رویه ...

اطلاعات صورت های مالی صندوق بازنشستگی کشوری افشا شد

اطلاعات صورت های مالی صندوق بازنشستگی کشوری افشا شد
2024-11-20T15:27:21+03:30
صندوق بازنشستگی کشوری در عمل به اصل ۴۴ قانون اساسی اقدام به انتشار و افشای اطلاعات صورت های مالی تلفیقی این صندوق در سامانه کدال کرد.

افزایش قیمت خودرو شامل قراردادهای فروش فوری و فوق العاده نمی شود

افزایش قیمت خودرو شامل قراردادهای فروش فوری و فوق العاده نمی شود
2024-11-20T15:00:42+03:30
یک مقام مسئول در سازمان حمایت گفت: در صورتی که قرارداد فروش منعقد شده خودروساز با مشتریان در قالب «تحویل فوری» و یا «فروش فوق العاده» باشد، خودرو مشمول هیچ گ...

معاون وزیر کار: مهارت فقط کلید اشتغال نیست بلکه مهم‌ترین مؤلفه آن است

معاون وزیر کار: مهارت فقط کلید اشتغال نیست بلکه مهم‌ترین مؤلفه آن است
2024-11-20T14:47:21+03:30
معاون وزیر کار گفت: مهارت فقط کلید اشتغال نیست، بلکه مهم‌ترین مؤلفه آن است و کارآموزان برای جذب بازار کار، علاوه بر کسب آموزش‌های فنی، نیازمند توسعه مهارت‌ها...

مصرف بنزین تا سال ۱۴۰۸ به ۲۵۰ میلیون لیتر در روز می‌رسد

مصرف بنزین تا سال ۱۴۰۸ به ۲۵۰ میلیون لیتر در روز می‌رسد
2024-11-20T14:47:20+03:30
در حال حاضر شکاف تولید و مصرف بنزین ۲۰ میلیون لیتر است، گفت: در صورت تداوم شرایط فعلی پیش بینی می شود تا سال ۱۴۰۸ مصرف بنزین به ۲۵۰ میلیون لیتر در روز می‌رسد.

مصرف بنزین تا سال ۱۴۰۸ به ۲۵۰ میلیون لیتر در روز میرسد

مصرف بنزین تا سال ۱۴۰۸ به ۲۵۰ میلیون لیتر در روز میرسد
2024-11-20T14:34:02+03:30
در حال حاضر شکاف تولید و مصرف بنزین ۲۰ میلیون لیتر است، گفت: در صورت تداوم شرایط فعلی پیش بینی می شود تا سال ۱۴۰۸ مصرف بنزین به ۲۵۰ میلیون لیتر در روز می‌رسد.

بیش از ۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی تصویب شد

بیش از ۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی تصویب شد
2024-11-20T14:20:43+03:30
بیش از پنج میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی در دویست و هشتاد و ششمین جلسه هیئت سرمایه‌گذاری خارجی و چهارمین جلسه در دولت چهاردهم تصویب شد.

ثبت سفارش واردات قطعات خودروهای کمتر از یورو ۵ ممنوع شد

ثبت سفارش واردات قطعات خودروهای کمتر از یورو ۵ ممنوع شد
2024-11-20T14:07:21+03:30
مصوبه هیئت وزیران درباره بلامانع بودن شماره گذاری تعداد ۶۶۳۶ دستگاه خودروی دیزلی با استاندارد یورو ۴ به همراه صافی (فیلتر) جاذب دوده منطبق با مشخصات خریدار و...

توسعه صادرات کشور با راه‌اندازی بازار ارز توافقی

توسعه صادرات کشور با راه‌اندازی بازار ارز توافقی
2024-11-20T13:54:01+03:30
عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: دو نرخی شدن ارز از نقاط برجسته لایحه بودجه سال آینده است و ارز توافقی باعث تشویق صادرات خواهد شد.

افت ۱۲ هزار واحدی شاخص بورس

افت ۱۲ هزار واحدی شاخص بورس
2024-11-20T13:27:27+03:30
شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با افت ۱۲هزار واحدی روبرو شد.

ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول پلاک‌محور است

ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول پلاک‌محور است
2024-11-20T13:27:26+03:30
رییس سازمان امور اراضی کشور گفت: استان‌هایی که رفع تداخلات را به صورت بلوکی کار کرده‌اند باید آن را تبدیل به پلاک کنند چون قانون ثبت معاملات اموال غیرمنقول، ...

۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب در حال ساخت است

۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب در حال ساخت است
2024-11-20T13:00:40+03:30
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از احداث ۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب با ظرفیت دو میلیون و ۶۶۴ هزار مترمکعب در شبانه‌روز در آینده خبر داد.

سامانه های بانک ملت از دسترس خارج شد

سامانه های بانک ملت از دسترس خارج شد
2024-11-20T12:20:44+03:30
طبق گزارش مخاطبان و استعلام خبرنگار «مهر»، سامانه‌های بانک ملت از صبح امروز دچار اختلال شده و هم اکنون نیز از دسترس خارج شده است.

آغاز شماره‌گذاری ۶۶۳۶ خودروی یورو ۴/ تولید ممنوع است

آغاز شماره‌گذاری ۶۶۳۶ خودروی یورو ۴/ تولید ممنوع است
2024-11-20T12:07:22+03:30
مصوبه هیئت وزیران درباره بلامانع بودن شماره گذاری تعداد ۶۶۳۶ دستگاه خودروی دیزلی با استاندارد یورو ۴ به همراه صافی (فیلتر) جاذب دوده منطبق با مشخصات خریدار و...

جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد

جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد
2024-11-20T12:07:22+03:30
رئیس ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل جزئیات فرآیند طرح‌های جایگزینی و اسقاط خودروهای فرسوده را اعلام کرد.

سقف وام مسکن ایثارگران ۷۵۰ میلیون تومان شد

سقف وام مسکن ایثارگران ۷۵۰ میلیون تومان شد
2024-11-20T12:07:21+03:30
با تصویب هیات وزیران درخصوص اصلاح ماده ۳ اصلاحی آیین نامه تسهیلات خرید یا ساخت مسکن آزادگان، جانبازان و خانواده شهدا، بانک مرکزی سقف وام مسکن ایثارگران را به...

کشف سه فقره فرار مالیاتی به ارزش ۹ میلیارد تومان در استان گلستان

کشف سه فقره فرار مالیاتی به ارزش ۹ میلیارد تومان در استان گلستان
2024-11-20T11:54:02+03:30
رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی از کشف و شناسایی سه فقره فرار مالیاتی در استان گلستان خبر داد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)