میرنیوز

تعیین تکلیف ۱۳ هزار میلیارد تومان کالای متروکه در ۷ ماهه ۱۴۰۱/ رشد ۶۸۱ درصدی ارزش کالاهای فروخته شده

 تعیین تکلیف ۱۳ هزار میلیارد تومان کالای متروکه در ۷ ماهه ۱۴۰۱/ رشد ۶۸۱ درصدی ارزش کالاهای فروخته شده 2022-11-02T12:32:07+03:30

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عبدالمجید اجتهادی با بیان اینکه رئیس جمهور در دومین سفر استانی که سال گذشته در 16 مهر ماه سال گذشته به استان بوشهر داشتند، سه مطالبه اصلی داشتند، افزود: مطالبه نخست ایشان اصلاح ساختاراین سازمان ظرف حداکثرسه ماه بود، چون یکی از مشکلات اصلی سازمان، ساختار معیوب آن است، چون از سال 70 که تشکیل شد به فراموشی سپرده شد و در استان‌ها نهایتاً مدیریت یا اداره بود و درستاد سازمان هیچ اداره کلی وجود نداشت.

او گفت: مطالبه دوم رئیس جمهور بررسی جامع واصلاح قانون سازمان و موضوع سوم ساماندهی انبار‌ها و تعیین تکلیف کالا‌ها بود.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی افزود: موضوع ساختار با پیگیری ویژه وزیر امور اقتصادی و دارایی و مساعدت ویژه سازمان امور استخدامی نهایی و از ابتدای سال جاری به سازمان ابلاغ شد و با شکل گیری ساختار در ستاد سازمان، همه قسمت‌های ستادی سازمان به اداره کل ارتقاء پیدا کرد.
دومین دستوری که آقای رئیس جمهور فرمودند بحث قانون سازمان اموال تملیکی بود، قانون تاسیس سازمان مربوط به سال 70 است، طبیعتاً با توجه به دگرگونی‌ها و موارد متعددی که در تجارت خارجی، داخلی و اتفاقاتی که افتاده نیاز بوده که این قانون تغییراتی کند، برخی از قوانین مانند قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، بخش‌هایی تغییراتی را ایجاد کرده است که این تغییرات وظایف سازمان مضاعف کرده است.

اجتهادی با بیان اینکه تا قبل از سال 1392 سازمان اموال تملیکی صرفاً وظیفه تعیین تکلیف و فروش کالا‌های قاچاق را بر عهده داشت و کالا‌هایی که به ظن قاچاق کشف می‌شد در اختیار انبار‌های گمرک بود و مراجع رسیدگی کننده رای صادر می‌کردند، افزود: از سال 92 با تصویب قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز که لازم الاجرا شد ما دقیقاً می‌توانیم بگوییم که وظایف سازمان اموال تملیکی هفت برابر شده، ولی امکانات، ساختار، قانونی که این سازمان بر مبنای آن کار می‌کند مربوط به سال 70 باقی مانده است.

او گفت: با دستوررئیس جمهور، اواخر آذر ماه سال 1400 سازمان اموال تملیکی یک لایحه دو فوریتی را برای اصلاح قانون تاسیس تصویب و به مجلس ارسال کرد، اما آن قانون تاکنون اعلام وصول نشد که علت آن مطالبات متعدد دولت بود که هر چه سریعتاً از ضروریات تحقق آن دستورها، وظایف و مطالباتی که مردم و مسئولین از سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی دارند این هست که این قانون باید زودتر اعلام وصول و تصویب شود. با تصویب این لایحه امیدواریم بخش عظیمی از مشکلات، معضلات و مواردی که سال‌ها شاید انباشت شده در سازمان اموال تملیکی مرتفع شود.

اجتهادی درباره حیطه وظایف سازمان اموال تملیکی گفت: در بحث کالا، اموال منقول کالا به ظن قاچاق که توقیف می‌شود در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار داده می‌شود که این سازمان بایستی انبار مناسب داشته باشد و بتواند کالا را صحیح نگهداری کند تا زمانی که رای قطعی از طرف مرجع ذیصلاح رسیدگی کننده صادر شود، امکان دارد این کالا سریع الفساد، سریع الاشتعال، یا احشام و طیور باشد یا کالا‌هایی که به مروز زمان سبب تغییرات کمی و کیفی می‌شود. این‌ها قبل از صدور رای قطعی به جهت ضرورتی که وجود دارد با نظر مرجع رسیدگی کننده مجوز داده می‌شود به جهت اینکه از فساد کالا جلوگیری شود و سازمان قبل از صدور رای قطعی می‌تواند تعیین تکلیف کند، کالا‌های ضبطی و یا اموال غیر منقول ضبطی، اموالی هستند که ضبط و مصادره می‌شود این‌ها هم به صورت قانونی مسئولیت سرپرستی و تعیین تکلیف این‌ها سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی است.
طبق قانون بخشی از کالا‌ها باید منهدم و امحا شود به جهت اینکه مضر برای سلامت جامعه است، یا برای بخشی از کالا‌ها رای برائت صادر می‌شود این کالا باید استرداد و سالم نگهداری شود و بخشی از این کالا هم باید از طریق فروش تعیین تکلیف شود.

مدیرعامل سازمان اموال تملیکی گفت: در بحث تعیین تکلیف کالا‌هایی که در انبار‌ها بوده، ارزش پرونده‌های کالا‌هایی که فروخته شده در هفت ماهه سال 1401 در مقایسه با سال 1400، 681 درصد رشد داشته و حدود 13 هزار میلیارد تومان کالا هم در همین مدت تعیین تکلیف شده است. در زمینه انهدام کالا‌های فاسد شده یا کالا‌های بهداشتی غیرقابل مصرف، 470 درصد افزایش داشتیم و در بحث فروش از لحاظ پرونده‌ای 226 درصد افزایش پیدا کرده است.

اجتهادی افزود: اقدامات خیلی خوبی در بحث ساماندهی انبار‌ها انجام گرفته، حدود 16 هزار متر مربع قفسه بندی را انجام دادیم و حدود 43 درصد ظرفیت انبار‌ها افزایش پیدا کرده است.
تا یکی دو ماه آینده با برنامه‌ای که تدوین شده باید کل انبار‌های سازمان، انبار‌های ملکی، استیجاری و امانی در سراسر کشور قفسه بندی و تجهیزات لازم انبار داری انجام شود.

وی گفت: درآمد‌های سازمان اموال تملیکی در مقایسه با درآمد‌های دولت و بودجه‌هایی که دولت هزینه می‌کند، بسیار ناچیز است، پیش بینی خاصی در رابطه با اینکه دولت در بودجه سنواتی رقم خاصی را در نظر بگیرد که این رقم از محل فروش اموال در اختیار سازمان حاصل شود چنین چیزی نیست.

اجتهادی افزود: رقمی که برای این سازمان در بودجه سالیانه در نظر گرفته می شود عدد ناچیزی است، منظور این است که اصلا دولت نگاه درآمدی را به سازمان اموال تملیکی ندارد، درصد زیادی از این کالا‌ها با آراء برائتی که صادر می‌شود استرداد می‌شود، 50 درصد پرونده‌های قاچاق نهایتاً منجر به برائت می‌شود، وظیفه دولت این است که این کالا را سالم نگهداری کند. در دوره جدید وزیر اقتصادی و دارایی زمان زیادی را در اختیار رفع مشکلات اموال تملیکی می‌گذارد، طبیعتاً درآمد‌های اموال تملیکی توجیه گر این اقدامات نیست، سازمان اموال تملیکی یک شرکت دولتی است، اما وظایف حاکمیتی این دستگاه به مراتب بیشتر از وظایف در بحث به عنوان شرکت دولتی، شاید در خیلی از جا‌ها دولت به سازمان کمک می‌کند برای اینکه وظایف حاکمیتی را بتواند به نحو احسن انجام دهد.

مبارزه با قاچاق کالا برای حمایت از تولید داخل است

مدیرعامل سازمان اموال تملیکی گفت: در بحث مبارزه با قاچاق علت این است که بحث حمایت از تولید داخل است، حمایت از سرمایه گذاری و اشتغال سالم است، تجارت قانونی، این اعتقاد وجود دارد که کالای قاچاق وقتی می‌آید اگر کالای قاچاق این آسیب را می‌رساند، طبیعتاً وقتی دست دولت آمد دولت نباید جایگزین قاچاقچی قرار گیرد، لذا در قانون مبارزه با قاچاق و آیین نامه‌های اجرایی مقرراتی در این خصوص وضع شده، و بعضاً مطالباتی هم در این خصوص وجود دارد، اما مردم نسبت به آن واکنش مثبتی ندارند. در بحث خودرو‌های لوکس امحاء فنی صورت گرفت یعنی این خودرو‌ها امکان فروش در داخل را نداشت، مکرر در مزایده‌های فروش خارج از کشور و صادرات عرضه شد، ولی متقاضی نداشت، امحاء فنی از این طریق شد که ما الان اولین مصوبه را برای یکی از دانشگاه‌های فنی تصویب کردیم و موتور‌ها و گیربکس این خودرو که منهدم نشده در اختیار این دانشگاه‌ها قرار داده شده است، به هر حال وظیفه سازمان این است که اگر کالایی بحث فروش داخل را امکان طبق مقررات ندارد، و نمی‌تواند صادر شود نهایتاً باید به انهدام برسد.

اجتهادی افزود: در مبحث خودرو‌ها، ما بیش از 17 هزار پیشنهاد دهنده و نزدیک به سه میلیون نفر بازدید کننده داشتیم که بی سابقه است، لذا این شفافیت و اطلاع رسانی گسترده به حمدالله موجب این شده که می‌توانیم بگوییم مزایده‌ها در شفاف‌ترین و سالم‌ترین وضع در حال برگزاری است و ما شکایت خاصی را در بحث اینکه در این مزایده اتفاق خاصی افتاده است یا رانتی برای کسی ایجاده شده، الحمدالله نداریم.

او گفت: در بحث خودرو‌ها که تعداد شان هزار و 62 دستگاه بوده مربوط به پرونده‌هایی است که در سال 96 و 97 تشکیل شده و در مراجع قضایی در حال رسیدگی است، به جهت مشکلاتی که داشته هنوز منجر به صدور رای قطعی نشده است. اتهام، اتهام قاچاق بوده است. این خودرو‌ها مطالبه رئیس جمهور هم بوده که تعیین تکلیف شود. در بازدیدی که رئیس قوه قضاییه در بازدید که از گمرک بوشهر داشتند خودشان کاملا در جریان موضوع قرار گرفتند و تاکید کردند که باید تا قبل از صدور رای باید تعیین تکلیف انجام گیرد لذا شعبه 15 دادگاه انقلاب که این پرونده در آنجا مطرح است تصمیمی را اتخاذ کردند و به سازمان اموال تملیکی ابلاغ کردند در آنجا قرار شد که در یک مزایده فوق العاده به فروش گذاشته شود.

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اقتصادی

جهش ۵۴۴ درصدی اعتبارگیری قاعده مند شبکه بانکی در دی ماه ۱۴۰۳

جهش ۵۴۴ درصدی اعتبارگیری قاعده مند شبکه بانکی در دی ماه ۱۴۰۳
2025-01-15T13:42:55+03:30
مجموع ارزش اعتبارگیری قاعده مند شبکه بانکی از بانک مرکزی در دی ماه ۱۴۰۳ به بیش از ۵۵۹ همت رسید که نسبت به اعتبارگیری ۸۶ همتی در مهر ۱۴۰۳ رشد ۵۴۴ درصدی اعتبار...

نیمی از تلفات شبکه‌های برق، غیرفنی و حاصل انشعابهای غیرمجاز است

نیمی از تلفات شبکه‌های برق، غیرفنی و حاصل انشعابهای غیرمجاز است
2025-01-15T13:16:26+03:30
شرکت توانیر به دنبال انتشار خبری با عنوان «20 درصد از برق تولیدی در هنگام توزیع هدر می‌رود» توضیحاتی را ارائه داد.

نتایج قرعه کشی خودرو عصر امروز اعلام می‌شود

نتایج قرعه کشی خودرو عصر امروز اعلام می‌شود
2025-01-15T12:36:23+03:30
عصر امروز چهارشنبه ۲۶ دی ماه نتایج قرعه کشی خودروهای وارداتی اعلام می شود.

تورم تولید خدمات ۳۸ درصد افزایش یافت

تورم تولید خدمات ۳۸ درصد افزایش یافت
2025-01-15T10:49:36+03:30
بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، در آذرماه ۱۴۰۳، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش­های خدمات در ۱۲ ماه منتهی به آذرماه ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۸.۴ ...

واردات طلا معاف از مالیات شد

واردات طلا معاف از مالیات شد
2025-01-15T10:09:36+03:30
رئیس کل سازمان امور مالیاتی در بخشنامه ای اعلام کرد: واردات طلا، پلاتین و نقره به صورت خام از پرداخت عوارض گمرکی و هرگونه مالیات از قبیل مالیات عملکرد و ارزش...

قیمت جهانی طلا امروز ۲۶ دی؛ قیمت هر اونس به ۲۶۷۸ دلار و ۵۰ سنت رسید

قیمت جهانی طلا امروز ۲۶ دی؛ قیمت هر اونس به ۲۶۷۸ دلار و ۵۰ سنت رسید
2025-01-15T09:56:17+03:30
قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۴ درصد افزایش به ۲۶۷۸ دلار و ۵۰ سنت رسید.

قیمت جهانی طلا امروز ۲۶ دی؛ روند قیمت کاهشی شد

قیمت جهانی طلا امروز ۲۶ دی؛ روند قیمت کاهشی شد
2025-01-15T09:29:36+03:30
قیمت هر اونس طلا با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۶۷۲ دلار و ۹۳ سنت رسید.

قیمت دلار ۲۶ دی ماه؛ هر دلار در بازار توافقی ۶۶ هزار تومان

قیمت دلار ۲۶ دی ماه؛ هر دلار در بازار توافقی ۶۶ هزار تومان
2025-01-15T09:16:17+03:30
قیمت دلار حواله در معاملات نیما امروز چهارشنبه ۲۶ دی‌ماه، در کانال ۶۶ هزار تومان نرخ خورده است.

هشدار ویژه هواشناسی برای ۱۷ استان؛ افزایش آلودگی تهران و کرج

هشدار ویژه هواشناسی برای ۱۷ استان؛ افزایش آلودگی تهران و کرج
2025-01-15T09:16:16+03:30
سازمان هواشناسی با صدور هشدار ویژه نارنجی برای ۱۷ استان از کاهش ۸ درجه‌ای دما، کاهش منابع انرژی، یخ‌زدگی جاده‌های مواصلاتی و لغزندگی جاده‌ها خبر داد.

رشد صبح گاهی شاخص کل بورس به ۱۸۵۶۰ واحد رسید

رشد صبح گاهی شاخص کل بورس به ۱۸۵۶۰ واحد رسید
2025-01-15T09:02:56+03:30
امروز چهارشنبه ۲۶ دی ماه شاخص کل با رشد ۱۸۵۶۰ واحد به عدد ۲,۸۸۵,۲۱۳ واحد رسید.

قیمت نفت ۲۶ دی ماه؛ برنت ۸۰ دلار و ۳ سنت شد

قیمت نفت ۲۶ دی ماه؛ برنت ۸۰ دلار و ۳ سنت شد
2025-01-15T09:02:55+03:30
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۱۱ سنت معادل ۰.۱۴ درصد افزایش به ۸۰ دلار و ۳ سنت رسید.

قیمت دلار ۲۶ دی ماه؛ هر دلار در بازار توافقی ۶۶ هزار توامن

قیمت دلار ۲۶ دی ماه؛ هر دلار در بازار توافقی ۶۶ هزار توامن
2025-01-15T09:02:55+03:30
قیمت دلار حواله در معاملات نیما امروز چهارشنبه ۲۶ دی‌ماه، در کانال ۶۶ هزار تومان نرخ خورده است.

قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین

قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین
2025-01-15T08:49:36+03:30
امروز چهارشنبه ۲۶ دی ماه ۱۴۰۳ قیمت هر کیلوگرم مرغ گوشتی زنده به طور میانگین کشوری ۵۵ هزار تومان است.

فاکتورینگ سیستم مالی بدون تورم

فاکتورینگ سیستم مالی بدون تورم
2025-01-15T08:22:58+03:30
موضوع تأمین مالی نیازهای گوناگون در سطح دولت و بخش خصوصی، به عنوان یکی از چالش‌های اساسی اقتصاد ایران مطرح می‌شود که سیستم فاکتورینگ می تواند منابع مالی بدون...

صادرات ۳۶ میلیارد دلاری محصولات کشاورزی ترکیه

صادرات ۳۶ میلیارد دلاری محصولات کشاورزی ترکیه
2025-01-15T08:09:36+03:30
بخش کشاورزی ترکیه فروش خود را در سال گذشته تقریباً ۳ درصد در مقایسه با سال قبل افزایش داده است تا به بالاترین میزان صادرات سالانه در تمام دوران برابر ۳۶٫۲ می...

تجار ایرانی به بازار تاجیکستان به عنوان یک فرصت بنگرند

تجار ایرانی به بازار تاجیکستان به عنوان یک فرصت بنگرند
2025-01-15T07:42:56+03:30
رئیس اتاق ایران، سفر رئیس‌جمهور ایران به تاجیکستان اشاره کرد و این رویداد را بستری ارزشمند برای تعمیق روابط اقتصادی و فرهنگی دو کشور برشمرد.

صادرات ۳۵۸۰ میلیارد دلاری چین؛ مازاد تجاری هزار میلیارد دلار شد

صادرات ۳۵۸۰ میلیارد دلاری چین؛ مازاد تجاری هزار میلیارد دلار شد
2025-01-15T07:42:55+03:30
چین در سال ۲۰۲۴ مازاد تجاری تاریخی نزدیک به هزار میلیارد دلار را ثبت کرد که در نوع خود در تاریخ مدرن این کشور بزرگ‌ترین رقم به شمار می‌رود.

هواشناسی ایران ۲۶ دی؛ تداوم بارش گسترده برف و باران در ۱۳ استان

هواشناسی ایران ۲۶ دی؛ تداوم بارش گسترده برف و باران در ۱۳ استان
2025-01-15T06:49:35+03:30
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از تداوم بارش باران، برف، وزش باد و کاهش نسبی دما در ۱۳ استان‌ کشور تا روز جمعه (۲۸ دی) خبر داد.

۲ عامل نوسان بازار روغن خوراکی مشخص شد

۲ عامل نوسان بازار روغن خوراکی مشخص شد
2025-01-14T15:42:56+03:30
دبیر ستاد هماهنگی امنیت غذایی وزارت جهاد کشاورزی گفت: دو عامل اصلی تأثیرگذار بر وضعیت بازار افزایش قیمت جهانی روغن و تغییر سهام یکی از کارخانه‌ها است.

تسریع در احداث نیروگاه‌های خورشیدی ۳ مگاواتی تا سال ۱۴۰۴

تسریع در احداث نیروگاه‌های خورشیدی ۳ مگاواتی تا سال ۱۴۰۴
2025-01-14T15:42:56+03:30
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر گفت: هدف‌گذاری ما این است که نیروگاه‌های ۳ مگاواتی تا پیش‌از اوج بار ۱۴۰۴ به بهره برداری برسند تا به کاهش ناترازی کمک کنند.

بیمه شخص ثالث با ۴۳ درصد، در صدر شکایات بیمه گذاران

بیمه شخص ثالث با ۴۳ درصد، در صدر شکایات بیمه گذاران
2025-01-14T15:42:55+03:30
آمار شکایات نه‌ماهه امسال که توسط بیمه‌گذاران، بیمه‌شدگان و ذی‌نفعان بیمه‌نامه در سامانه رسیدگی و پاسخگویی به شکایات ثبت شده، نشان می‌دهد بیشتر شکایات با ۴۳ ...

قطار تهران - وان ترکیه به‌زودی راه‌اندازی می‌شود

قطار تهران - وان ترکیه به‌زودی راه‌اندازی می‌شود
2025-01-14T12:49:36+03:30
مدیرعامل شرکت رجا از آغاز به کار ستاد هماهنگی قطارهای نوروزی با هدف برنامه‌ریزی و بهبود خدمات‌رسانی خبر داد و گفت:‌قطار تهران - وان به‌زودی راه‌اندازی می‌شود.

فاکتورینگ سیستم مالی بدون تورمی

فاکتورینگ سیستم مالی بدون تورمی
2025-01-14T12:36:19+03:30
موضوع تأمین مالی نیازهای گوناگون در سطح دولت و بخش خصوصی، به عنوان یکی از چالش‌های اساسی اقتصاد ایران مطرح می‌شود که سیستم فاکتورنیگ می تواند منابع مالی بدون...

همتی: مهمترین دغدغه کشور باید ثبات‌بخشی به اقتصاد باشد

همتی: مهمترین دغدغه کشور باید ثبات‌بخشی به اقتصاد باشد
2025-01-14T12:22:58+03:30
وزیر امور اقتصادی گفت: امروز در مسیر پیشرفت کشور و در رقابت منطقه‌ای و جهانی، مهمترین دغدغه سیاسیون باید ثبات‌بخشی به اقتصاد و پیش‌بینی‌پذیر کردن آن برای بست...

رکورد جدید معاملات ارز تجاری؛ ۱۲۰ میلیون دلار در یک روز معامله شد

رکورد جدید معاملات ارز تجاری؛ ۱۲۰ میلیون دلار در یک روز معامله شد
2025-01-14T12:22:57+03:30
مرکز مبادله ایران اعلام کرد: حجم کل معاملات از ابتدای فعالیت بازار به ۹۴۷ میلیون دلار رسید، همچنین روز دوشنبه (۲۴ دی‌) ارزهای مختلف به ارزش ۱۲۰ میلیون دلار م...

زمان بندی تحویل سکه‌های حراج شماره ۶۰ مرکز مبادله مشخص شد

زمان بندی تحویل سکه‌های حراج شماره ۶۰ مرکز مبادله مشخص شد
2025-01-14T11:02:58+03:30
مرکز مبادله ایران اعلام کرد: زمان تحویل بدون هزینه انبارداری حراج شماره ۶۰ سکه طلای مرکز مبادله ایران در بازه زمانی ۴ الی ۱۳ بهمن‌ خواهد بود.

یارانه دی ماه واریز شد

یارانه دی ماه واریز شد
2025-01-14T11:02:58+03:30
یارانه مرحله ١٦٧ (دی ماه) به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های اول تا سوم واریز شد.‎

قیمت جهانی طلا امروز ۲۵ دی؛ هر اونس طلا ۲۶۶۸ دلار و ۱۴ سنت

قیمت جهانی طلا امروز ۲۵ دی؛ هر اونس طلا ۲۶۶۸ دلار و ۱۴ سنت
2025-01-14T10:42:56+03:30
قیمت هر اونس طلا امروز (سه‌شنبه، ۲۵ دی) با ۰.۱۹ درصد افزایش به ۲۶۶۸ دلار و ۱۴ سنت رسید.

قیمت جهانی نفت امروز ۲۵ دی؛ هر بشکه برنت ۸۰ دلار و ۵۸ سنت

قیمت جهانی نفت امروز ۲۵ دی؛ هر بشکه برنت ۸۰ دلار و ۵۸ سنت
2025-01-14T09:49:36+03:30
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز (سه‌شنبه، ۲۵ دی) با ۴۳ سنت معادل ۰.۵۳ درصد کاهش به ۸۰ دلار و ۵۸ سنت رسید.

مقایسه قیمت فرآورده‌های لبنی پرمصرف از ۲۰ فروردین تا ۲۰ دی ماه امسال

مقایسه قیمت فرآورده‌های لبنی پرمصرف از ۲۰ فروردین تا ۲۰ دی ماه امسال
2025-01-14T09:49:36+03:30
اگر بخواهیم بررسی روی برخی اقلام پرمصرف‌تر داشته باشیم، قیمت‌های ۵ قلم در دو مقطع زمانی ۲۰ فروردین و ۲۰ دی ماه امسال مورد مقایسه قرار گرفت که درصد افزایش قیم...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)