میرنیوز
به گزارش خبرگزاری تسنیم، امیر سیاح طی سخنانی در حاشیه شصت و هفتمین نشست هیئت مقررات زدایی و بهبود فضای کسب و کار، اظهار داشت: بر اساس مصوبات این جلسه، برای اولین بار، همه مجوز های پروانه های صنفی، استاندارد شده، پروانه هایی که در سراسر کشور توسط اتحادیه ها صادر و بعضا سلیقه های فردی در آن اعمال میشد اما از امروز به بعد، دیگر این رفتار ها تمام خواهد شد.
سیاح گفت: این اتفاق بزرگ و گام بلندی به سمت باز شدن درب ها به روی متقاضیان شروع بیش از 30 هزار کسب و کار صنفی بود که با همکاری ویژه اتاق اصناف، وزارت صمت، نیروی انتظامی و وزارت بهداشت، به نتیجه رسید.
وی تصریح کرد: شرایط این مجوز ها تا پیش از این، متناقض و بعضا بسیار ناهنجار بود و امضای طلایی در آن وجود داشت اما با این مصوبه، کل این 30 هزار عنوان در 83 کاربرگ خلاصه و کاملا استاندارد شده و دیگر امضای طلایی از همه کسانی که می توانستند بنا بر میل شخصی اعمال نظر کنند گرفته شد.
رئیس مرکز پایش و بهبود محیط کسب و کار با بیان اینکه بالغ بر سه هزار رسته کاری در صنوف فعالیت داشته و نیاز به کسب مجوز هستند اعلام کرد: نزدیک به 85 درصد از این رسته ها، بطور کامل "ثبت محور" شدند و دیگر نیازی نیست افراد برای کسب مجوز به جایی مراجعه کنند و یا مأمور حکومتی برود مغازه را ببیند؛ تنها کافی است درخواست خود را در سامانه، ثبت نموده و تعهد های لازم را نیز در همان سامانه بدهند و کار خود را شروع کنند.
سیاح در بخش دیگری از سخنان خود گفت: یکی از مشکلاتی که متقاضیان مجوز های کسب و کار کشور، همواره با آن مواجه بوده اند، فواصل طولانی بین برگزاری آزمون های مربوط از سوی نهاد های مرتبط است، به شکلی که گاه، بر خی آزمون ها بیش از پنج یا حتی 10 سال است که برگزار نشده اند.
وی گفت: هیئت مقررات زدایی و بهبود فضای کسب و کار، همه صادر کننده های مجوز را موظف کرده، این آزمون ها را هر چه سریع تر و در فاصله زمانی کوتاه تری برگزار کنند و حداکثر سه ماه یکبار باید این اتفاق رخ دهد تا کسی برای شروع کسب و کار خود معطل آزمون نماند.
سیاح یکی از آزمون های صدور مجوز که سالهاست، متقاضیان، معطل برگزاری آن هستند را آزمون مربوط به دریافت شرکت حمل و نقل بین المللی توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای عنوان کرد که باعث شده انحصار در این زمینه ایجاد شود و نرخ آن را تا پنج میلیارد تومان بالا برده است.
رئیس مرکز پایش و بهبود محیط کسب و کار با بیان اینکه برخی دستگاه ها از اتصال سامانه صدور مجوز خود به درگاه ملی مجوز های کشور تا پایان مهلت قانونی انتهای اسفند سال گذشته خودداری کردند، گفت: ما امسال تا پایان بهار هم به آنها مهلت دادیم تا وظیفه قانونی خود را انجام دهند، اما بالغ بر 30 دستگاه، هنوز تا انتهای مرداد ماه نیز از انجام این امر استنکاف کرده اند که ما در مقابل، همه فشار های قانونی لازم را به آنها وارد خواهیم آورد؛ چرا که آنها مردم را از حق قانونی خود محروم کرده اند.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
تعرفه گاز برای مشترکان پر مصرف افزایش یافت
بیمه محصولات کشاورزی در اجرای حمایت از کشاورزان ضروری است
دستورالعمل معاملات بازار ارز تجاری مرکز مبادله ارز و طلا ابلاغ شد
امروز اول آذر سکه در بازار طلا ۵۲میلیون و ۶۳۰هزار تومان معامله شد
آزادراه تهران-شمال و محور چالوس تا شنبه سوم آذر مسدود است
قیمت هر بشکه نفت خام ۱۰ سنت افزایش یافت
یارانه آبان ماه کی واریز می شود؟
کشف فرار مالیاتی یک رستوران در غرب تهران
پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری از مرز ۱۷۳ همت گذشت
بنگاه داری بانکها موجب آسیب رسیدن به بازار مسکن خواهد شد
فردا رگبار پراکنده در ارتفاعات نوارشرقی کشور
ورود ۳۵۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر به شبکه سراسری تا اوج بارسال آینده
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
اطلاعات صورت های مالی صندوق بازنشستگی کشوری افشا شد
افزایش قیمت خودرو شامل قراردادهای فروش فوری و فوق العاده نمی شود
معاون وزیر کار: مهارت فقط کلید اشتغال نیست بلکه مهمترین مؤلفه آن است
مصرف بنزین تا سال ۱۴۰۸ به ۲۵۰ میلیون لیتر در روز میرسد
مصرف بنزین تا سال ۱۴۰۸ به ۲۵۰ میلیون لیتر در روز میرسد
بیش از ۵ میلیارد دلار سرمایهگذاری خارجی تصویب شد
ثبت سفارش واردات قطعات خودروهای کمتر از یورو ۵ ممنوع شد
توسعه صادرات کشور با راهاندازی بازار ارز توافقی
افت ۱۲ هزار واحدی شاخص بورس
ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول پلاکمحور است
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
سامانه های بانک ملت از دسترس خارج شد
آغاز شمارهگذاری ۶۶۳۶ خودروی یورو ۴/ تولید ممنوع است
جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد
سقف وام مسکن ایثارگران ۷۵۰ میلیون تومان شد
کشف سه فقره فرار مالیاتی به ارزش ۹ میلیارد تومان در استان گلستان
علت افزایش مصرف برق در ماه های سرد سال چیست؟