میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، سید امیر سیاح، رئیس مرکز پایش محیط کسب و کار وزارت اقتصاد در حاشیه جلسه هیأت مقررات زدایی گفت: در این جلسات مقررات مخل کسب و کار و تولید مطرح شد و بنا شد ۳ مشکلی که مطرح شده بود رفع شود.
وی با تأکید بر اینکه برای اولین بار درباره مجوزهای شهرداریها تصمیم گیری و تسهیل سازی صورت گرفت، افزود: همچنین ۲۱ مجوز شهرداری تهران به نمایندگای از شهرداریهای سراسر کشور به تصویب رسید که تسهیل شود. مقرر شد در صورتی که این مجوزها به تأیید شهرداری هم رسید، با همکاری وزارت کشور سایر ۱۲۰۰ شهری که شهرداری دارد سایر مجوزهایشان اعم از پروانه کسب، مجوزهای حمل و نقل و ساخت و ساز نیز تسهیل شود.
این مقام مسئول در رابطه با مشکل اصناف برای اخذ مجوز ادامه داد: اصناف تا قبل از اینکه پروژه صدور مجوزهایشان کلید بخورد، از طریق درگاه اصناف مجوز خودشان را میگرفتند و کمتر مشکل داشتند ولی الان که مجوزهای دستگاهی در حال صدور است، سختیهای مجوزهای اصناف در حال روشن شدن است. یک مشکل فنی وجود داشت و در جلسهای که با اتاق اصناف دراسفندماه داشتیم قول دادند که تا آخر خرداد سامانه ایرانیان اصناف را بالا بیاورند
وی در رابطه با مشکلی که درگاه ملی مجوزها با ثبت احوال داشت، گفت: ثبت احوال همکاری نکرد و مشکل احراز هویت را از طریق همکاری با وزارت ارتباطات رفع کردیم.
رئیس مرکز پایش محیط کسب و کار افزود: یک مشکل برای مشاغل خانگی غذایی این است که سازمان غذا و دارو همکاری و تسهیل نمیکند. بهمن ماه به توافق رسیدیم که شرایطی را تدوین کنند که خانهای اگر آن شرایط را داشت و تأیید کردند مجوز بدهند. اما وقتی خواستیم در درگاه مجوزها ببریم شروط جدیدی گذاشتند. در حال حاضر مجوز تمام مشال خانگی صادر میشود به جز مشاغلی که به حوزه خوراکی مربوط میشود.
سیاح با بیان اینکه از این هفته انشاالله هر هفته فهرست درخواست و دور مجوز توسط دستگاهها را منتشر میکنیم، گفت: در یک ماه منتهی به ۲۱ خرداد، ۵۳ هزار مجوز درخواست شده که ۱۴ هزار تای آن، یعنی ۲۷ درصد از کل صادر شده. برخی دستگاهها از جمله وزارت صمت، جهاد کشاورزی، علوم، فرهنگ، بهداشت و بانک مرکزی مجوزها را صادر نکرده اند. البته برخی دستگاهها مثل آموزش پرورش زمان صدور مجوزهایشان بیش از ۳۰ روز است.
سیاح در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت اینماد گفت: درباره ای نماد باید رئیس کارگروه مربوطه یعنی وزیر ارتباطات پاسخ دهد. در اینباره هیأت مقررات زدایی ای نماد را به رسمیت نشناخته و در دوره جدید همه مجوزهای وزارت صمت به جز ای نماد به تصویب رسیده است. دلیل آن هم این است که اینماد هویت کسب و کاری ندارد و ما درباره هزینهای که گرفته میشود اشکال میگیریم. چرا باید وزارت صمت برای گرفتن نماد اعبتار پول بگیرد. همچنین مجوز نقل نماد اعتبار یک بیزینس بخش خصوصی است و طبق اصل ۴۴ دولت نباید وارد شود.
منبع : خبرگزاری مهر
تعرفه گاز برای مشترکان پر مصرف افزایش یافت
بیمه محصولات کشاورزی در اجرای حمایت از کشاورزان ضروری است
دستورالعمل معاملات بازار ارز تجاری مرکز مبادله ارز و طلا ابلاغ شد
امروز اول آذر سکه در بازار طلا ۵۲میلیون و ۶۳۰هزار تومان معامله شد
آزادراه تهران-شمال و محور چالوس تا شنبه سوم آذر مسدود است
قیمت هر بشکه نفت خام ۱۰ سنت افزایش یافت
یارانه آبان ماه کی واریز می شود؟
کشف فرار مالیاتی یک رستوران در غرب تهران
پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری از مرز ۱۷۳ همت گذشت
بنگاه داری بانکها موجب آسیب رسیدن به بازار مسکن خواهد شد
فردا رگبار پراکنده در ارتفاعات نوارشرقی کشور
ورود ۳۵۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر به شبکه سراسری تا اوج بارسال آینده
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
اطلاعات صورت های مالی صندوق بازنشستگی کشوری افشا شد
افزایش قیمت خودرو شامل قراردادهای فروش فوری و فوق العاده نمی شود
معاون وزیر کار: مهارت فقط کلید اشتغال نیست بلکه مهمترین مؤلفه آن است
مصرف بنزین تا سال ۱۴۰۸ به ۲۵۰ میلیون لیتر در روز میرسد
مصرف بنزین تا سال ۱۴۰۸ به ۲۵۰ میلیون لیتر در روز میرسد
بیش از ۵ میلیارد دلار سرمایهگذاری خارجی تصویب شد
ثبت سفارش واردات قطعات خودروهای کمتر از یورو ۵ ممنوع شد
توسعه صادرات کشور با راهاندازی بازار ارز توافقی
افت ۱۲ هزار واحدی شاخص بورس
ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول پلاکمحور است
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
سامانه های بانک ملت از دسترس خارج شد
آغاز شمارهگذاری ۶۶۳۶ خودروی یورو ۴/ تولید ممنوع است
جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد
سقف وام مسکن ایثارگران ۷۵۰ میلیون تومان شد
کشف سه فقره فرار مالیاتی به ارزش ۹ میلیارد تومان در استان گلستان
علت افزایش مصرف برق در ماه های سرد سال چیست؟