میرنیوز
سعید سلطانی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه افزایش ناگهانی قیمت گوشت فقط مختص به تهران است و این موضوع در استانهای دیگر که شیوع کرونا در آنها کمتر است، به چشم نمیخورد، گفت: به طور معمول روزانه مقداری گوشت به بازار عرضه میشود اما وقتی شایعه شد که تهران احتمال قرنطینه شدن دارد، برخی از مردم به بازار هجوم آورند و هر چیزی که میتوانستند خریداری کردند و همین باعث شد که تقاضا در این چند روز بالا برود.
وی ادامه داد: دام گران نشده است و قیمت گوشت توسط دامدار تعیین نمیشود، بلکه دامدار، دامش را به دلال و واسطه گران تحویل میدهد و آنها نیز این دام را تحویل کشتارگاهها، مراکز بستهبندی و قصابیها می دهند. در حقیقت بازیگردان اصلی این میدان دلالان و واسطه گران هستند که هم برای گوشت و هم برای آلایش گوشت قیمت تعیین میکنند.
مدیرعامل اتحادیه دامداران کشور گفت: سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان بر قیمتگذاری و عرضه با قیمت مصوب کالاهای تعزیراتی نظارت میکند ولی در گوشت و آلایش گوشت، این نظارتها صورت نمیگیرد و وقتی دام از دست دامدار بیرون می آید، مدیریتش با دلالان است.
سلطانی تصریح کرد: آلایش گوشت با شیوع کرونا و احتیاط کشورها، صادر و وارد نمی شود. از طرفی تقاضای این اقلام در بازارها داخلی نیز کم شده است و همین امر باعث می شود که به قیمت گوشت اضافه شود. به عبارت دیگر چون اکثرا مردم کله پاچه و جگر را در رستوران ها مصرف می کردند، طبیعتا با کمتر شدن مراجعات به رستورانها مصرف این اقلام نیز کمتر شده است.
وی با اشاره به اینکه قیمت گوساله زنده با وزن ۳۰۰ تا ۶۰۰ کیلوگرم ۲۷ الی ۲۸ هزار تومان و قیمت گوسفند زنده کیلویی حدود ۳۶ هزار تومان است، گفت: گوشت گوسفند نهایتا کیلویی ۸۰ هزار تومان و گوشت گاو بدون استخوان هم کیلویی ۶۰ تا ۶۵ هزارتومان درخرده فروشیها باید به فروش برسد.
او همچنین به وضعیت تولید و صادرات شیر در کشور اشاره کرد و گفت: متاسفانه شیر تولیدی در کشور با وضعیت نامناسبی روبهرو است، زیرا عراق به عنوان یکی از بزرگترین مصرف کننده لبنیات کشور ما، از ورود لبنیات به داخل عراق جلوگیری کرده و همین امر باعث شده که به این محصول لطمه وارد شود و چون شیر فسادپذیر است، اگر روی آن فرآوری نشود و به بازار عرضه نشود، خراب خواهد شد.
مدیرعامل اتحادیه دامداران اضافه کرد: از طرفی زایش دامهای سبک و سنگین با آغاز فصل بهار شروع می شود و همین امر منجر به افزایش شیر آنها و عرضه آن شیر به بازار خواهد شد. اما با توجه به شرایط پیش آمده، یعنی کم شدن صادرات لبنیات و کاهش تقاضای داخلی، شیر در دست تولید کننده باقی خواهد ماند و بنابراین باید برای خروج از این وضعیت و جلوگیری از ضرر دامداران خرید تضمینی انجام شود وضعیت صادرات نیز بهبود یابد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
تداوم پیشتازی بورس؛ شاخص کل در آستانه فتح کانال ۲.۴ میلیون
ایران دغدغهای برای فروش و صادرات نفت ندارد
تداوم پیشتازی بورس؛ شاخص کل در مرز ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد
همتی تهران را به مقصد ریاض ترک کرد
پرداخت موبایلی تا پایان سال اجرایی میشود
نرخ ارز مبادله ای ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
تحریم ایلان ماسک رد شد
رفع فوری ۲۴۲ مورد تعرض به اراضی دولتی در آبانماه
جمعآوری ۳۰۰ هزار ماینر غیرمجاز با ۱۰۰۰ مگاوات توان مصرفی در کشور
تخصیص ۶۵ میلیارد مترمکعب آب به بخش کشاورزی تا پایان برنامه هفتم
از امروز دیگر خاموشی در بخش خانگی نداریم؟
ترمز افزایش قیمت طلا کشیده شد
اروپا در آستانه یک بحران گازی دیگر
۱۳۰ هزار میلیارد تومان برای تهاتر سوخت در نظر گرفته شد
ابلاغیه پرورش کاکتوس در راستای توسعه کشت گیاهان کم آببر
هاشمی: نگاه منفعلانه به فناوری جواب نداده است
دیگر خاموشی در بخش خانگی نداریم؟
در کمتر از ۵ سال از صادرکننده سوخت به واردکننده تبدیل شدیم
جاده ۱۵ استان امروز بارانی است
فرزین: ریال دیجیتال به زودی عملیاتی میشود
رشد ۴۴۷۴۱ هزار واحدی شاخص کل بورس
فرزین: ریال دیجیتال به زودی عملیاتی می شود
تنظیمگری و نظارت بر مبادله رمزپولها وظیفه قانونی بانک مرکزی است
برف و باران نوار غربی کشور را فرامیگیرد
یازدهمین همایش سالانه بانکداری نوین و نظامهای پرداخت برگزار شد
شروط مهم واردات خودرو در آیین نامه جدید دولت
۶ دستور همتی به رئیس کل جدید گمرک
قیمت جهانی طلا ۵ آذر؛ هر اونس ۲۶۹۵ دلار و ۶ سنت
قیمت جهانی نفت ۵ آذر؛ برنت ۷۴ دلار و ۸۶ سنت شد
آیین نامه جدید واردات خودرو ابلاغ شد