میرنیوز

محدودیت‌های تردد جاده‌ها در ایام سفرهای نوروزی اعلام شد

محدودیت‌های تردد جاده‌ها در ایام سفرهای نوروزی اعلام شد 2022-03-20T13:22:50+03:30

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز مدیریت راه‌های کشور محدودیت‌های ترافیکی ایام نوروز ۱۴۰۱ از تاریخ ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ لغایت ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ را اعلام کرد.

با توجه به پیش بینی وضعیت تردد و اقدامات ترافیک تعطیلات نوروز سال ۱۴۰۱ و ارتقا ضریب ایمنی و تسهیل عبور و مرور وسایل نقلیه محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی از روز چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ تا پایان روز یکشنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ به شرح ذیل اجرا خواهد شد:

محدودیت‌های کلی

۱. عبور و مرور انواع موتور سیکلت در ایام اجرای طرح نوروزی در تمامی آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها، محورهای کرج – چالوس، هراز، فیروزکوه و سایر محورهایی که ضرورت ایجاب نماید ممنوع می‌باشد.

۲. در تمامی محورهای برون شهری که در ایام فوق ممنوعیت و محدودیت ترافیکی برای انواع تریلر و کامیون اعمال می‌گردد، عبور و مرور انواع تریلر، ناوگان ترانزیتی، کامیون و تانکرهای حامل مواد سوختی و فاسد شدنی، بهداشتی، ضد عفونی کننده و کالاهای اساسی (گندم، جو، برنج، سویا، دانه‌های روغنی و …) یا دارای مجوز از پلیس راهور ناجا از این امر مستثنی بوده و ممنوعیت تردد این قبیل وسایل نقلیه فقط در راه‌هایی اعمال می‌گردد که مقررات یکطرفه شدن عبور و مرور در آنها اجرا می‌شود و یا ممنوعیت تردد در طول سال دارند.

۳. تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت به استثنا حامل مواد سوختی و فاسد شدنی، بهداشتی، ضد عفونی کننده و کالاهای اساسی دارای مجوز در تاریخ ۱۴۰۱/۰۱/۱۳ در کلیه محورهای برون شهری کشور ممنوع می‌باشد.

محدودیت‌های محوری

۱. محور کرج - چالوس

۱-۱. تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت همچنان در محور کرج – چالوس و بالعکس ممنوع می‌باشد.

۱-۲. تردد انواع وسایل نقلیه در محور کرج - چالوس از ساعت ۱۲:۰۰ روزهای چهارشنبه، پنجشنبه، جمعه، شنبه و یکشنبه ۲۵، ۲۶، ۲۷، ۲۸ و ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ الی ساعت ۲۴:۰۰ همان روز، از مرزن آباد به سمت کرج ممنوع بوده و با اعلام مأمورین پلیس راه مستقر در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۶:۰۰ تاریخ‌های مذکور الی ساعت ۲۴:۰۰، از میدان امیرکبیر کرج به سمت مرزن آباد به صورت یک طرفه می‌باشد.

۱-۳. تردد انواع وسایل نقلیه در محور کرج – چالوس از ساعت ۱۲:۰۰ روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه و یکشنبه ۴، ۵، ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۱ الی ساعت ۰۲:۰۰ بامداد روز بعد، از کرج میدان امیرکبیر و ابتدای آزادراه تهران - شمال (انتهای بزرگراه آزادگان) به سمت مرزن آباد ممنوع بوده و با اعلام مأمورین پلیس راه مستقر در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۶:۰۰ تاریخ‌های مذکور الی ساعت ۰۲:۰۰ بامداد روز بعد، از مرزن آباد به سمت کرج به صورت یک طرفه خواهد بود.

تبصره:

در صورت افزایش حجم تردد در آزاد راه تهران - شمال و احتمال کندی ترافیک در داخل تونل‌ها با اعلام مأمورین مستقر در محل مسیر جنوب به شمال یا شمال به جنوب به صورت مقطعی از ابتدای آزاد راه در هر دو مسیر مسدود خواهد شد.

۲. محور هراز

۱-۲. تردد انواع تریلر در محور هراز همچنان ممنوع می‌باشد.

۲-۲. تردد انواع کامیون و کامیونت به استثنا حامل مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت ۰۶:۰۰ چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ الی ساعت ۰۲:۰۰ بامداد روز شنبه ۶ فروردین ۱۴۰۱ و از ساعت ۰۶:۰۰ روز پنجشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۱ الی ساعت ۰۲:۰۰ بامداد سه شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۱ از رودهن به آمل و بالعکس ممنوع می‌باشد.

۳-۲. تردد انواع وسایل نقلیه و با اعلام مأمورین پلیس راه مستقر در محل از ساعت ۰۹:۰۰ الی ساعت ۲۴:۰۰ تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۷ لغایت ۱۴۰۰/۱۲/۲۹، از آمل به تهران ممنوع بوده و تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۲:۰۰ همان روز از رودهن به آمل به صورت یک طرفه خواهدبود.

۴-۲. تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۵:۰۰ روز ۴ تا ۵ فروردین ۱۴۰۱ و همچنین ۱۳ تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ الی ساعت ۰۲:۰۰ روز بعد، از رودهن به سمت آب اسک ممنوع بوده و با اعلام مأموران پلیس راه مستقر در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۳:۰۰ تاریخ‌های مذکور الی ساعت ۲۴:۰۰ از آب اسک به رودهن به صورت یک طرفه خواهد بود.

۳. محور فیروزکوه

۱-۳. تردد انواع تریلرها از ساعت ۱۲:۰۰ الی ۲۴:۰۰ روز ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ از مسیر جنوب به شمال محور تهران - فیروزکوه - قائمشهر ممنوع می‌باشد.

۲-۳. تردد کلیه تریلرها از ساعت ۰۶:۰۰ روزهای پنجشنبه، جمعه، شنبه و یکشنبه ۲۶، ۲۷، ۲۸ و ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ از مسیر جنوب به شمال محور تهران - فیروزکوه - قائمشهر ممنوع می‌باشد.

۳-۳. تردد کلیه تریلرها از ساعت ۰۶:۰۰ الی ساعت ۲۴:۰۰ روزهای پنجشنبه، جمعه، شنبه و یکشنبه تاریخ‌های ۴، ۵، ۱۲، ۱۳ و ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ از مسیر شمال به جنوب محور قائمشهر - فیروزکوه - تهران ممنوع می‌باشد.

۴. آزادراه کرج - قزوین

تردد انواع تریلر و کامیون در مسیر کرج به قزوین از ساعت ۰۷:۰۰ الی ساعت ۲۴:۰۰ تاریخ‌های ۲۶، ۲۷، ۲۸ و ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ و در مسیر قزوین به کرج نیز از ساعت ۰۷:۰۰ الی ساعت ۲۴:۰۰ تاریخ‌های ۵، ۱۱، ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۱ ممنوع می‌باشد.

۵. محور قدیم قزوین - رشت و بالعکس

تردد انواع تریلر و کامیون در ساعات و تاریخ‌های ذیل در این محور ممنوع می‌باشد:

۱-۵. از ساعت ۰۷:۰۰ الی ساعت ۲۴:۰۰ روزهای ۲۶، ۲۷، ۲۸ و ۲۹ اسفند ۱۴۰۰

۲-۵. از ساعت ۰۷:۰۰ الی ساعت ۲۴:۰۰ روزهای ۱۱، ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۱

۶. محورهای اردبیل - آستارا، اردبیل - سرچم و بالعکس

تردد انواع تریلر و کامیون در ساعات و تاریخ‌های ذیل در این محورها ممنوع می‌باشد:

۱-۶. از ساعت ۰۸:۰۰ الی ۲۴:۰۰ روزهای ۲۶، ۲۷، ۲۸ و ۲۹ اسفند ۱۴۰۰

۲-۶. از ساعت ۰۸:۰۰ الی ۲۴:۰۰ روزهای ۱۱، ۱۲، ۱۳ و ۱۴ فروردین ۱۴۰۱

۷. محورهای آزادراهی و بزرگراهی مشهد - قوچان، مشهد - سبزوار، مشهد- تربت حیدریه و بالعکس

تردد انواع تریلر و کامیون در ساعات و تاریخ‌های ذیل در این محورها ممنوع می‌باشد:

۱-۷. از ساعت ۰۷:۰۰ الی ساعت ۲۲:۰۰ روزهای ۲۸ و ۲۹ اسفند ۱۴۰۰

۲-۷. از ساعت ۰۷:۰۰ الی ساعت ۲۲:۰۰ روزهای ۱، ۴، ۸، ۱۳ و ۱۴ فروردین ۱۴۰۱

۸. محور فاروج - شیروان - بجنورد - چمن بید - جنگل گلستان و بالعکس

تردد انواع تریلر و کامیون در ساعات و تاریخ‌های ذیل در این محور ممنوع می‌باشد:

۱-۸. از ساعت ۰۷:۰۰ الی ۲۳:۰۰ روزهای ۲۶، ۲۷، ۲۸ و ۲۹ اسفند ۱۴۰۰

۲-۸. از ساعت ۰۷:۰۰ الی ۲۳:۰۰ ۱، ۲، ۳، ۴، ۵ و ۶ فروردین ۱۴۰۱

۳-۸. از ساعت ۰۷:۰۰ الی ساعت ۲۳:۰۰ روزهای ۱۱، ۱۲، ۱۳ و ۱۴ فروردین ۱۴۰۱

۹. محور گلوگاه - گرگان - جنگل گلستان - چمن بید و بالعکس

تردد انواع تریلر و کامیون در ساعات و تاریخ‌های ذیل در این محور ممنوع می‌باشد:

۱-۹. از ساعت ۰۷:۰۰ الی ۲۴:۰۰ روز ۲۹ اسفند ۱۴۰۱

۲-۹. از ساعت ۰۷:۰۰ الی ۲۴:۰۰ روزهای ۱، ۲، ۳، ۴، ۵ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۱

۱۰. محور یزد - طبس، طبس - اصفهان، بیرجند - قائن و بالعکس

تردد انواع تریلر و کامیون در ساعات و تاریخ‌های ذیل در این محور ممنوع می‌باشد:

۱-۱۰. از ساعت ۰۷:۰۰ الی ساعت ۲۲:۰۰ روز ۲۹ اسفند ۱۴۰۰

۲-۱۰. از ساعت ۰۷:۰۰ الی ۲۲:۰۰ روزهای ۱، ۵، ۶، ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۱

۱۱-. محورهای اصلی استان بوشهر

تردد انواع کامیون‌های کمپرسی حامل سنگ و مصالح ساختمانی از ساعت ۰۷:۰۰ ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ الی ساعت ۲۴:۰۰ روز ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ در محورهای اصلی استان بوشهر ممنوع می‌باشد.

۱۲. محور بوشهر - شیراز

تردد انواع تریلر و کامیون و کامیونت به استثنا حامل مواد سوختی از ساعت ۰۷:۰۰ الی ساعت ۲۴:۰۰ روز ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ تا فروردین ۱۴۰۱ در این محور ممنوع می‌باشد.

۱۳. محورهای پلدختر - اسلام آباد، خرم آباد - پلدختر و بالعکس

تردد کلیه اتوبوس‌ها در محور خرم آباد – پلدختر از ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ الی پایان روز ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ ممنوع بوده و مسیر آزاد راه خرم آباد – پل زال به عنوان مسیر جایگزین تعیین می‌گردد.

محدودیت‌های محمولات ترافیکی

۱. حمل و نقل محمولات ترافیکی که از قبل پروانه عبور اخذ کرده اند در تمامی راه‌های اصلی برون شهری از ساعت ۰۷:۰۰ صبح چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ تا ۰۷:۰۰ صبح جمعه ۵ فروردین ۱۴۰۱ و از ساعت ۰۷:۰۰ صبح یکشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۱ تا ۰۷:۰۰ صبح سه شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۱ و همچنین از ساعت ۰۷:۰۰ صبح جمعه ۱۲ فروردین ۱۴۰۱ تا ساعت ۰۷:۰۰ صبح دوشنبه تاریخ ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ ممنوع می‌باشد.

۲. صدور مجوز عبور برای خودروهای ترافیکی از ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ ممنوع می‌باشد.

تبصره: برای تاریخ‌های ۵، ۶، ۹ و ۱۰ فروردین ۱۴۰۱ صرفاً برای محمولات ترافیکی دارای ضرورت ملی حسب تشخیص مراجع صادر کننده، مجوز عبور محموله صادر می‌گردد.

محدودیت‌های خودروهای ترانزیت حامل مواد سوختی

ورود و تردد کلیه خودروهای ترانزیت مواد سوختی از ساعت ۰۷:۰۰ صبح چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ تا ساعت ۰۷:۰۰ صبح جمعه ۵ فروردین ۱۴۰۱ و از ساعت ۰۷:۰۰ صبح یکشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۱ تا ساعت ۰۷:۰۰ صبح سه شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۱ و همچنین از ساعت ۰۷:۰۰ صبح پنجشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۱ تا ساعت ۰۷:۰۰ صبح یکشنبه ۴ فروردین ۱۴۰۱ ممنوع می‌باشد. ضمن اینکه خودروهای مذکور در سایر ایام طرح نوروز سال ۱۴۰۱ صرفاً در ساعات روز مجاز به تردد بوده و در ساعات شب ملزم به توقف در محل‌های ایمن بین راهی خواهند بود.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اقتصادی

توافق ایران و عربستان بر توسعه روابط اقتصادی و تسهیل فرآیندهای مالی حجاج

توافق ایران و عربستان بر توسعه روابط اقتصادی و تسهیل فرآیندهای مالی حجاج
2025-02-16T19:11:03+03:30
در دیدار وزیر اقتصاد ایران و وزیر دارایی عربستان، دوطرف بر تقویت همکاری‌های اقتصادی و تسهیل فرآیندهای مالی حجاج تأکید کردند.

توافق ایران و عربستان با هدف توسعه روابط اقتصادی و مالی

توافق ایران و عربستان با هدف توسعه روابط اقتصادی و مالی
2025-02-16T18:56:23+03:30
در دیدار وزیر اقتصاد ایران و وزیر دارایی عربستان، دوطرف بر تقویت همکاری‌های اقتصادی و تسهیل فرآیندهای مالی حجاج تأکید کردند.

هشدار هواشناسی؛ ورود موج سرد و بارش برف و باران در کشور

هشدار هواشناسی؛ ورود موج سرد و بارش برف و باران در کشور
2025-02-16T16:30:01+03:30
سازمان هواشناسی نسبت به بارش برف و باران و کاهش دما در نقاط مختلف کشور هشدار نارنجی صادر کرد.

لیزینگ واسط بین عرضه و تقاضا است

لیزینگ واسط بین عرضه و تقاضا است
2025-02-16T15:36:17+03:30
رئیس هیئت‌مدیره انجمن لیزینگ ایران گفت: لیزینگ به عنوان واسطه‌ای میان عرضه و تقاضا می‌تواند نقش کلیدی در حل مشکل فروش از طریق افزایش قدرت خرید ایفا کند.

نقش حیاتی لیزینگ در رشد اقتصادی کشور

نقش حیاتی لیزینگ در رشد اقتصادی کشور
2025-02-16T15:23:00+03:30
یک کارشناس بورس گفت: نبود زیرساخت‌های مالی، عامل عقب‌ماندگی لیزینگ دارایی‌های بزرگ است.

لیزینگ واسطع بین عرضه و تقاضا است

لیزینگ واسطع بین عرضه و تقاضا است
2025-02-16T15:10:00+03:30
رئیس هیئت‌مدیره انجمن لیزینگ ایران گفت: لیزینگ به عنوان واسطه‌ای میان عرضه و تقاضا می‌تواند نقش کلیدی در حل مشکل فروش از طریق افزایش قدرت خرید ایفا کند.

رئیس کل بانک مرکزی: صنعت لیزینگ نیازمند توسعه است

رئیس کل بانک مرکزی: صنعت لیزینگ نیازمند توسعه است
2025-02-16T14:03:08+03:30
 رئیس کل بانک مرکزی، در همایش صنعت لیزینگ و تأمین مالی بر لزوم توسعه این صنعت و تخصصی‌تر شدن بانک‌ها تأکید کرد.

دیدار و توافقات وزیر اقتصاد با رئیس صندوق اوپک در عربستان

دیدار و توافقات وزیر اقتصاد با رئیس صندوق اوپک در عربستان
2025-02-16T14:03:06+03:30
وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه حضور در کنفرانس سالانه چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اقتصادهای نوظهور در عربستان با رئیس صندوق اوپک دیدار و گفت‌وگو کرد.

تولید نفت آغاجاری در دولت چهاردهم افزایش یافت

تولید نفت آغاجاری در دولت چهاردهم افزایش یافت
2025-02-16T14:03:04+03:30
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب گفت: شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری در بحث افزایش تولید در دولت چهاردهم خوش درخشیده است.

چقدر گاز در روزهای سرد امسال به نیروگاه‌ها تحویل شد؟

چقدر گاز در روزهای سرد امسال به نیروگاه‌ها تحویل شد؟
2025-02-16T13:09:41+03:30
سرمای زودرس و زمستان سرد سبب ثبت رکوردهای متعددی در مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری شد، با این حال آمارها نشان می‌دهد تحویل گاز به نیروگاه‌ها در ماه‌های آذر، د...

مصرف ۷۳ درصد گاز طبیعی در بخش خانگی

مصرف ۷۳ درصد گاز طبیعی در بخش خانگی
2025-02-16T12:56:17+03:30
سخنگوی شرکت ملی گاز ایران از مصرف ۷۳ درصد کل گاز طبیعی تحویلی به شبکه سراسری در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء خبر داد.

حضور همتی در کنفرانس چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اقتصادهای نوظهور

حضور همتی در کنفرانس چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اقتصادهای نوظهور
2025-02-16T12:56:16+03:30
وزیر امور اقتصادی و دارایی در کنفرانس دو روزه چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اقتصادهای نوظهور، حضور یافت.

بخش کشاورزی پیشران همکاری مشترک بین ایران و قزاقستان

بخش کشاورزی پیشران همکاری مشترک بین ایران و قزاقستان
2025-02-16T12:43:01+03:30
رئیس سازمان حفظ نباتات از ظرفیت بالای همکاری ایران و قزاقستان در بخش کشاورزی خبر داد.

ریزش ۴۷ هزار واحدی شاخص کل بورس با وجود دلار ۹۰ هزار تومانی

ریزش ۴۷ هزار واحدی شاخص کل بورس با وجود دلار ۹۰ هزار تومانی
2025-02-16T12:43:00+03:30
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز یکشنبه بیست‌وهشتم بهمن با افت ۴۷ هزار و ۶۷۹ واحدی به ۲ میلیون و ۶۷۸ هزار واحد رسید.

راه‌اندازی گمرک در منطقه آپرین

راه‌اندازی گمرک در منطقه آپرین
2025-02-16T12:03:05+03:30
گمرک و شرکت راه آهن جهت راه اندازی گمرک در منطقه آپرین اسلامشهر توافق کردند.

واردات خودرو از گمرک خسروی و پرویزخان مجاز شد

واردات خودرو از گمرک خسروی و پرویزخان مجاز شد
2025-02-16T11:49:43+03:30
گمرک خسروی و پرویزخان به فهرست گمرکات تخصصی مجاز به ترخیص خودروی سواری اضافه شدند.

توافق گمرک و شرکت راه‌آهن جهت راه‌اندازی گمرک در منطقه آپرین

توافق گمرک و شرکت راه‌آهن جهت راه‌اندازی گمرک در منطقه آپرین
2025-02-16T11:49:42+03:30
گمرک و شرکت راه آهن جهت راه اندازی گمرک در منطقه آپرین اسلامشهر توافق کردند.

قیمت دلار ۲۸ بهمن؛ دلار به ۷۲ هزار و ۶۳۲ تومان رسید

قیمت دلار ۲۸ بهمن؛ دلار به ۷۲ هزار و ۶۳۲ تومان رسید
2025-02-16T11:49:41+03:30
قیمت توافقی هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران با افزایش نسبت به روز کاری قبل به ۷۲ هزار و ۶۳۲ تومان و نرخ حواله یورو نیز به ۷۰ هزار و ۶۵۳ تومان رسیده است.

اضافه شدن خسروی و پرویزخان به فهرست گمرکات مجاز ترخیص خودرو سواری

اضافه شدن خسروی و پرویزخان به فهرست گمرکات مجاز ترخیص خودرو سواری
2025-02-16T11:36:17+03:30
گمرک خسروی و پرویزخان به فهرست گمرکات تخصصی مجاز به ترخیص خودروی سواری اضافه شدند.

رونق تولید و مصرف با توسعه صنعت لیزینگ

رونق تولید و مصرف با توسعه صنعت لیزینگ
2025-02-16T11:22:59+03:30
قائم مقام وزارت صمت گفت: پیش از این از صنعت لیزینگ دربرخی از بخش های اقتصاد استفاده می شد که با توسعه آن می توان بازار مصرف و تولید را رونق داد.

افزایش ۳۱ درصدی تراکنش همراه‌بانک صادرات ایران

افزایش ۳۱ درصدی تراکنش همراه‌بانک صادرات ایران
2025-02-16T10:43:00+03:30
​استقبال مشتریان و کاربران از نرم‌افزار ارتقایافته و امن همراه‌بانک صادرات ایران با افزایش بیش از ۳۱ درصدی تراکنش‌ها در ۱۰ ماه ابتدای سال جاری همراه شد.

همایش صنعت لیزینگ آغاز به کار کرد

همایش صنعت لیزینگ آغاز به کار کرد
2025-02-16T10:29:37+03:30
همایش صنعت لیزینگ و تأمین مالی با حضور مسئولان، کارشناسان و فعالان این حوزه آغاز به کار کرد.

بانک مرکزی به دنبال تدوین دستور العمل صنعت لیزینگ

بانک مرکزی به دنبال تدوین دستور العمل صنعت لیزینگ
2025-02-16T10:29:37+03:30
یک مقام مسئول گفت:بانک مرکزی در پی تدوین دستورالعمل جامع در راستای توسعه صنعت لیزینگ است.

دریای خزر و خلیج فارس پرباران‌ترین حوضه در هفته جاری

دریای خزر و خلیج فارس پرباران‌ترین حوضه در هفته جاری
2025-02-16T10:02:59+03:30
حوضه دریای خزر با مقدار میانگین بارش ۱۵.۹ میلی‌متر و و حوضه خلیج فارس و دریای عمان با مقدار میانگین بارش ۸.۵ میلی‌متر پرباران‌ترین حوضه‌های‌ درجه ۱ کشور در ه...

نحوه اخذ ضمانت‌نامه بانکی برای افزایش سقف اعتباری واردات و صادرات

نحوه اخذ ضمانت‌نامه بانکی برای افزایش سقف اعتباری واردات و صادرات
2025-02-16T10:02:58+03:30
مشخصات ضمانت‌نامه بانکی جهت افزایش سقف اعتباری واردات و صادرات اعلام شد.

حضور گمرکات اجرایی تهران در اولین نمایشگاه حماسه حراست

حضور گمرکات اجرایی تهران در اولین نمایشگاه حماسه حراست
2025-02-16T09:49:40+03:30
گمرکات اجرایی تهران در اولین نمایشگاه حماسه حراست در مصلی برگزار شد.

اجرای طرح باک پر با صلاحدید وزیر راه تعلیق می شود

اجرای طرح باک پر با صلاحدید وزیر راه تعلیق می شود
2025-02-16T09:49:40+03:30
طبق مصوبه هیئت وزیران اجرای طرح باک پر در صورت ضرورت در هر یک از مرزهای کشور، با تشخیص وزیر راه و شهرسازی و توسط وزارت نفت تعلیق می‌شود.

ثبت‌سفارش ۱۶۰۰۰ تن چای مانع گرانی می‌شود

ثبت‌سفارش ۱۶۰۰۰ تن چای مانع گرانی می‌شود
2025-02-16T09:49:40+03:30
اتحادیه چای کشور طی نامه‌ای به معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی از کمبود و گرانی چای در آستانه ماه رمضان و عید نوروز ابراز نگرانی کرد.

استفاده از فناروی‌های نوین و هوش مصنوعی در صنعت آب حیاتی است

استفاده از  فناروی‌های نوین و هوش مصنوعی در صنعت آب حیاتی است
2025-02-16T09:49:39+03:30
مدیرعامل آبفای کشور استفاده از تجربیات و دانش‌های روز دنیا در حوزه فناوری اطلاعات برای ارائه خدمات بهتر به مشترکان را یک اصل محوری در فعالیت‌های صنعت آب و فا...

حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند مشارکت همگانی است

حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند مشارکت همگانی است
2025-02-16T09:49:39+03:30
رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت همه دستگاه‌های ذی‌ربط و مردم امکان‌پذیر است.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)