میرنیوز
به گزارش خبرگزاری تسنیم، مهدی حاجیوند در گفتگو با شبکه افق با اشاره به واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: زمانی که صحبت از واگذاری و اجرای خصوصیسازی در کشور بویژه در حوزه ورزش میشود، باید به دنبال نظام جامع خصوصیسازی باشگاهها باشیم و بگوییم باشگاههای ورزشی و تیمهای فوتبال باید به این سبک و روش واگذار شوند؛ نه این که صرفا برای دو باشگاه استقلال و پرسپولیس نسخه واگذاری داشته باشیم.
نویسنده کتاب خصوصیسازی فوتبال افزود: یکی از ثمرات کرونا برای ورزش و فوتبال کشور ما این بود که نشان داد کلیت ورزش و باشگاههای ورزشی در کشور دولتی هستند، چرا که عملکرد مالی باشگاههای فوتبال در دنیا طی یکی دو سال گذشته نشان از کاهش درآمدها و حتی زیاندهی آنها دارد، تا جایی که برخی از باشگاههای ورزشی اقدام به دریافت وام از سیستم بانکی کردند و در برخی از باشگاهها نیز قرارداد بازیکنان تحت تاثیر این افتاق بود؛ این در حالی است که در ورزش کشور ما هیچ کدام از این اتفاقات در دوران کرونا نیفتاد.
وی در تقسیمبندی تیمهای فوتبال در کشور گفت: باشگاههای فوتبال ما مانند استقلال و پرسپولیس دولتی هستند، یا مانند فولاد و ذوبآهن صنعتی(نیمه دولتی و خصولتی) هستند، یا مانند ملوان و فجر سپاسی نظامی هستند و یا مانند هوادار و استیل آذین خصوصی هستند که از قضا خصوصیها عمر و حیات زیادی ندارند.
حاجیوند با تاکید بر این که شرایط موجود در ورزش و فوتبال کشور زائیده مدیریت و مالکیت دولت است، اذعان داشت: خصوصیسازی امری حتمی در فوتبال کشور بود که متاسفانه دیر و البته پرهزینه به دنبال آن رفتیم.
وی ادامه داد: خصوصیسازی یک فرآیند است که در سه مرحله باید اجرا شود؛ نخست اصلاح ساختار بنگاهها و توانمندسازی باشگاهها است، مرحله دوم تعیین روش، ارزشگذاری و فروش بنگاهها همزمان با انتقال مدیریت و مالکیت آنها از دولت به بخش خصوصی است و در مرحله بعد نیز باید نظارتها و حمایتهای دولت بر بخش خصوصی و بنگاههای واگذار شده جاری و ساری باشد.
این کارشناس بازار سرمایه افزود: توانمندسازی باشگاهها پس از واگذاری به این معنا است که به عنوان مثال یکی از منابع درآمدزایی باشگاهها داشتن ورزشگاه اختصاصی میباشد که ساخت آن برای بخش خصوصی پرهزینه است. این در حالی است که در کشوری مانند ترکیه در راستای حمایت از بخش خصوصی نیمی از هزینه ساخت باشگاهها توسط دولت پرداخت و در برخی موارد این تسهیلات نیز به بخش خصوصی بخشیده شده است.
وی همچنین نبود عزم و اراده، جسارت و دانش کافی را یکی از دلایل عدم واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس طی سالهای گذشته قلمداد کرد و گفت: حذف استقلال و پرسپولیس از جام باشگاههای آسیا توفیق اجباری بود که موجب شد بالاخره به سمت خصوصیسازی این دو باشگاه برویم.
حاجیوند اضافه کرد: اقدامات صورت گرفته تا کنون یک گام به جلو در راستای واگذاری این دو باشگاه است و باید تلاش کنیم تا در آینده نزدیک با واگذاری باقی سهام این دوباشگاه، شاهد انتقال مالکیت و مدیریت سرخابیها از دولت به بخش خصوصی باشیم.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
زمینخواری با پنجره واحد مدیریت زمین متوقف میشود؟
بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز میشود
نرخ تورم سالانه آبان ماه خانوارهای کشور ۳۳.۱ درصد اعلام شد
تسریع در احداث مسیر ریلی شلمچه - بصره
تعرفه گاز برای مشترکان پر مصرف افزایش یافت
بیمه محصولات کشاورزی در اجرای حمایت از کشاورزان ضروری است
دستورالعمل معاملات بازار ارز تجاری مرکز مبادله ارز و طلا ابلاغ شد
امروز اول آذر سکه در بازار طلا ۵۲میلیون و ۶۳۰هزار تومان معامله شد
آزادراه تهران-شمال و محور چالوس تا شنبه سوم آذر مسدود است
قیمت هر بشکه نفت خام ۱۰ سنت افزایش یافت
یارانه آبان ماه کی واریز می شود؟
کشف فرار مالیاتی یک رستوران در غرب تهران
پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری از مرز ۱۷۳ همت گذشت
بنگاه داری بانکها موجب آسیب رسیدن به بازار مسکن خواهد شد
فردا رگبار پراکنده در ارتفاعات نوارشرقی کشور
ورود ۳۵۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر به شبکه سراسری تا اوج بارسال آینده
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
اطلاعات صورت های مالی صندوق بازنشستگی کشوری افشا شد
افزایش قیمت خودرو شامل قراردادهای فروش فوری و فوق العاده نمی شود
معاون وزیر کار: مهارت فقط کلید اشتغال نیست بلکه مهمترین مؤلفه آن است
مصرف بنزین تا سال ۱۴۰۸ به ۲۵۰ میلیون لیتر در روز میرسد
مصرف بنزین تا سال ۱۴۰۸ به ۲۵۰ میلیون لیتر در روز میرسد
بیش از ۵ میلیارد دلار سرمایهگذاری خارجی تصویب شد
ثبت سفارش واردات قطعات خودروهای کمتر از یورو ۵ ممنوع شد
توسعه صادرات کشور با راهاندازی بازار ارز توافقی
افت ۱۲ هزار واحدی شاخص بورس
ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول پلاکمحور است
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
سامانه های بانک ملت از دسترس خارج شد
آغاز شمارهگذاری ۶۶۳۶ خودروی یورو ۴/ تولید ممنوع است