میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اتحادیه واردکنندگان نهاده های دام و طیور ایران، اعضای هیات مدیره این اتحادیه با سید محمد آقامیری رئیس سازمان دامپزشکی کشور دیدار کرده و خواستار رفع مشکلات شدند.
محمد مهدی نهاوندی، عضو هیات مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده های دام وطیور ایران در این جلسه اظهار کرد: اتحادیه واردکنندگان نهاده های دام وطیور ایران ۸۴ عضو داشته و ۷۰ درصد واردات نهاده های دامی منهای سهم دولتی ها از واردات کالای اساسی را انجام می دهند.
وی افزود: پیش از این فرآیند کار میان سازمان استاندارد و سازمان دامپزشکی کشور به صورت موازی انجام می شد که این امر هزینه بسیاری را به فعالان اقتصادی تحمیل می کرد. اما اکنون که این نمونه برداری ها به صورت مشترک صورت می گیرد بخشی از معضلات در مسیر ترخیص کالاهای اساسی کاهش یافته است.
این مسئول صنفی با تاکید بر ضرورت کاهش زمان اعلام نتایج آزمایشات از کالاهای اساسی ادامه داد: این امر موجب می شود تا علاوه بر کاهش هزینه های تحمیلی به فعالان اقتصادی؛ ریسک فسادپذیری کالاها نیز به حداقل برسد.
اخذ نتایج آزمایشگاهی زمان بر شده است
درادامه این جلسه، ناصر ایمانی مشاور عالی اتحادیه واردکنندگان نهاده های دام وطیور ایران اظهار کرد: متاسفانه مراحل ترخیص کالا به دلیل طولانی بودن فرآیند اخذ نتایج آزمایشگاهی بسیار زمان بر شده است.
وی افزود: کالاهای وارداتی توسط شرکتهای بین المللی بازرسی و گواهی کیفیت و سلامت(جهت تراریخته نبودن محصول) دریافت می کنند. ضمن اینکه در پرونده وارداتی تمامی کالاها اطلاعات مرتبط در زمینه تراریخته بودن یا ارگانیک بودن محصول قید شده است بنابراین نیازی به تکرار این آزمایشات و یا طولانی کردن فرآیند جوابدهی نیست.
مشاور عالی اتحادیه واردکنندگان نهاده های دام وطیور ایران ادامه داد: بررسی کیفیت کالاهای اساسی که مستقیما با سلامت انسان در ارتباط است جزو وظایف حاکمیتی سازمان دامپزشکی کشور است اما لازم است به منظور کاهش هزینه های ناشی از تاخیر در ترخیص کالاها اقدامات لازم جهت کوتاه شدن بازه زمانی برای نمونه برداری و ارسال جواب آزمایشها صورت بگیرد.
فرآیند صدور مجوزها حتما اصلاح می شود
سید محمد آقامیری رئیس سازمان دامپزشکی کشور در این جلسه اظهار کرد: در شرایط جهاد اقتصادی که دشمنان برای آسیب زدن و از بین بردن ملت ایران از هیچ اقدامی فروگذار نمی کنند، بدون شک بررسی سلامت و کیفیت مواد غذایی امری الزامی است زیرا دشمن می تواند با ارسال مواد غذایی آلوده اقدام به آسیب رساندن به ایرانیان نماید بدون اینکه در این جنگ از بمب و اسلحه ای استفاده شود.
وی افزود: سازمان دامپزشکی کشور باید از سلامت و کیفیت کالاهای وارداتی اطمینان قلبی حاصل نماید اما لازم است تا برای تسهیل شرایط واردات وترخیص کالا فرآیند صدور مجوزها و اعلام نتایج آزمایشات سهل تر شود.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با تاکید براینکه نباید مدت زمان جوابدهی به آزمایشات بیش از بازه زمانی تعیین شده طول بکشد، خاطرنشان کرد: فرآیند صدور مجوزها حتما اصلاح خواهد شد.
منبع : خبرگزاری مهر
تعرفه گاز برای مشترکان پر مصرف افزایش یافت
بیمه محصولات کشاورزی در اجرای حمایت از کشاورزان ضروری است
دستورالعمل معاملات بازار ارز تجاری مرکز مبادله ارز و طلا ابلاغ شد
امروز اول آذر سکه در بازار طلا ۵۲میلیون و ۶۳۰هزار تومان معامله شد
آزادراه تهران-شمال و محور چالوس تا شنبه سوم آذر مسدود است
قیمت هر بشکه نفت خام ۱۰ سنت افزایش یافت
یارانه آبان ماه کی واریز می شود؟
کشف فرار مالیاتی یک رستوران در غرب تهران
پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری از مرز ۱۷۳ همت گذشت
بنگاه داری بانکها موجب آسیب رسیدن به بازار مسکن خواهد شد
فردا رگبار پراکنده در ارتفاعات نوارشرقی کشور
ورود ۳۵۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر به شبکه سراسری تا اوج بارسال آینده
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
اطلاعات صورت های مالی صندوق بازنشستگی کشوری افشا شد
افزایش قیمت خودرو شامل قراردادهای فروش فوری و فوق العاده نمی شود
معاون وزیر کار: مهارت فقط کلید اشتغال نیست بلکه مهمترین مؤلفه آن است
مصرف بنزین تا سال ۱۴۰۸ به ۲۵۰ میلیون لیتر در روز میرسد
مصرف بنزین تا سال ۱۴۰۸ به ۲۵۰ میلیون لیتر در روز میرسد
بیش از ۵ میلیارد دلار سرمایهگذاری خارجی تصویب شد
ثبت سفارش واردات قطعات خودروهای کمتر از یورو ۵ ممنوع شد
توسعه صادرات کشور با راهاندازی بازار ارز توافقی
افت ۱۲ هزار واحدی شاخص بورس
ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول پلاکمحور است
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
سامانه های بانک ملت از دسترس خارج شد
آغاز شمارهگذاری ۶۶۳۶ خودروی یورو ۴/ تولید ممنوع است
جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد
سقف وام مسکن ایثارگران ۷۵۰ میلیون تومان شد
کشف سه فقره فرار مالیاتی به ارزش ۹ میلیارد تومان در استان گلستان
علت افزایش مصرف برق در ماه های سرد سال چیست؟