میرنیوز
به گزارش ایسنا، صبح امروز (یکشنبه) همایش ملی فرصتهای سرمایهگذاری در صنعت فولاد با محوریت ظرفیتها و خلاهای موجود در چرخه تولید فولاد، بررسی چالشها و نیازهای واحدهای صنعتی فعال، بررسی مشکلات کورههای ذوب القایی، شناسایی فرصتهای ورود بخش خصوصی به عنوان سرمایهگذار و جذب سرمایهگذار بخش خصوصی جهت تامین زنجیره فولاد با حمایت فعالان این حوزه برگزار شد.
در این همایش ظرفیتها و خلاهای موجود در چرخه تولید و زنجیره تولید فولاد توسط متخصصان این صنعت مورد بحث و بررسی قرار گرفته و بررسی چالشها و نیازهای واحدهای صنعتی فعال در حوزه فولاد کشور و نقش تکنولوژیهای کارآمد در کمیت و کیفیت تولید فولاد از مهمترین محورهای برگزاری این همایش اعلام شده است و نمایندگان سه شرکت خارجی اشتیبل آلمان، سیبان اسپانیا و او تی اس کی چین در این همایش آخرین دستاوردهای تجهیزات تولیدکنندگان صنعت فولاد را در جهان ارائه کردهاند.
همچنین بررسی مشکلات دسترسی کورههای ذوب القایی به قراضه و آهن اسفنجی توسط فعالان صنعت فولاد کشور از دیگر محورهای همایش ظرفیتهای سرمایهگذاری در صنعت فولاد است. مزیتهای سرمایهگذاری در صنعت فولاد کشور و راهکارهای توسعه این صنعت نیز مورد بررسی است. همزمان با برگزاری این همایش میزگرد فرصتهای سرمایهگذاری در صنعت فولاد در کشور توسط مدیران شرکت های فولادی مورد بحث و بررسی قرار داشت.
در این همایش مهدی کلبی خانی - دبیر همایش فرصت های سرمایهگذاری در صنعت فولاد - اظهار کرد: هدف از برگزاری این همایش ملی ایجاد فرصتهای سرمایهگذاری در زنجیره فولاد کشور است. تامین مواداولیه مورد نیاز در زنجیره فولاد و بررسی فرصتهای اجرایی آن در حوزه فولاد سازی نیز از جمله نکات مهمی است که بایستی بدان پرداخته شود.
ضرورت توسعه تولید فولاد کیفی با ارزش افزوده
بزرگمهر غفرانی-معاون توسعه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو- در همایش فرصتهای سرمایهگذاری در صنعت فولاد کشور اعلام کرد: تولید صنعت فولاد کیفی ارزش افزوده زیادی دارد و در این حوزه باید تولید خود را توسعه دهیم. بدون شک تولید فولاد کیفی درآمدهای زیادی را نصیب کشور خواهد کرد و بایستی تلاش کنیم در این حوزه تولید خود را بیش از پیش توسعه دهیم.
وی افزود: در این همایش صحبت از توسعه و فرصتهای سرمایهگذاری است در حالی که ما باید در صنعت فولاد کیفی تلاش خود را بیشتر کنیم چون ارزش افزوده بسیاری خواهد داشت. علیرغم اینکه در افق ۱۴۰۴ در نظر داریم سالانه ۵۵ میلیون تن سنگ آهن تولید کنیم اما در این افق آمادگی لازم را برای تولید این مقدار سنگ آهن نداریم. در حال حاضر تولید سنگ آهن در کشور به ۳۵ میلیون تن رسیده است اما مشکلات در این بخش سبب شده که شرایط مناسبی را نداشته باشیم.
معاون توسعه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو تاکید کرد: به نظر میرسد بایستی تولید سنگ آهن را در همین میزان ۳۵ میلیون تن در سال نگه داشته تا بتوانیم علاوه بر این در حوزه تولید محصولات فولاد کیفی در جهان توانمندیهای خود را نشان دهیم.
ادامه دارد...
منبع : خبرگزاری ایسنا
دومین نوبت طرح پیش فروش انواع سکه ضرب ۱۴۰۴ امروز انجام می شود
صادرات و واردات ترانزیتی ۱۲ میلیون تن کالا طی ۱۰ ماهه امسال
کارشکنیهای بورس و وزارت صمت در تامین مواد اولیه تولید
مصرف گاز در بخش خانگی به ۶۲۹ میلیون مترمکعب رسید
هشدار سازمان هواشناسی درباره کاهش شدید دما؛ یخبندان گسترده نداریم
همکاری پژوهشگاه نیرو و مپنا برای توسعه نوآوری در صنعت آب و برق
بارش مناسب برف نیز جبران کمبارشی نشد
موفقیت شاخص کل برای بازگشت به تراز ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد
هشدار سازمان هواشناسی در باره کاهش شدید دما؛ یخبندان گسترده نداریم
قیمت دلار و یورو امروز دوشنبه ۲۹ بهمن
قیمت دلار، یورو امروز دوشنبه ۲۹ بهمن
جمعیت ایران در مرز ۸۶ میلیون نفر
قیمت جهانی طلا امروز ۲۹ بهمن؛ طلا صعود کرد
روسیه ذخایر طلای خود را خرج میکند؟
هزینه مصرف گاز صنایع بورسی اعلام شد
هواشناسی ایران ۲۹ بهمن؛ آغاز بارش برف و باران در ۲۰ استان
قیمت جهانی نفت امروز ۲۹ بهمن؛ نفت رشد کرد
هزینه رجیستری آیفونهای واردشده قبل از رفع ممنوعیت اعلام شد
فرزین: صنعت لیزینگ نیازمند توسعه است
کسری تجاری ۱.۲ هزار میلیارد دلاری آمریکا
صنعت لیزینگ در ایران توسعه پیدا نکرده است
هدفگذاری تجارت یک میلیارد دلاری ایران و قزاقستان در سال ۲۰۲۵
مشکلات رانندگان ایرانی در قزاقستان به زودی رفع میشود
بیانیه اختتامیه همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی
تحول دیجیتال و هوشمندسازی در صنعت لیزینگ
استانداردهای گزارشگری و مدیریت شرکتهای لیزینگ
بالا بودن هزینههای سربار در حوزه لیزینگ از موانع جدی رشد این صنعت است
نرخ سود بالا و فرآیندهای پیچیده تأمین مالی دو تنگنای مهم صنعت لیزینگ
رئیس مرکز تنظیمگری بانک مرکزی: صنعت لیزینگ در ایران توسعه پیدا نکرده است
ضمانت های اجرایی قانون ساماندهی تجارت مرزی اعلام شد