میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا الله یار شب گذشته (چهارشنبه ۱۳ بهمن) در ارتباط تلفنی با استودیو خبر ۲۱ شبکه یک سیما در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامهای برای آزاد سازی سواحل دارد؟ افزود: این سازمان به عنوان متولی صدور مجوزهای ساخت و سازهای دریایی در چند سال گذشته اقدامات گستردهای در این زمینه انجام داد.
وی تصریح کرد: از ساخت و سازهایی که در شمال کشور است تقریباً کمتر از ۴۰ درصد در اختیار مجموعههای دولتی و بیش از ۶۰ درصد در اختیار بخش خصوصی است که پیگیری لازم از مراجع قضائی برای ساخت و سازهای بدون مجوز یا خارج از مجوز انجام شد و حدود ۲۸۰ تشکیل پرونده با هماهنگی بین نهادها و حمایت قوه قضائیه، ۱۷۰ پرونده منجر به نتیجه و بقیه پروندهها در حال پیگیری است.
الله یار گفت: فقط در یک پرونده نزدیک به ۴۰ کیلومتر تصرف در سواحل استان مازندران بود که آزاد سازی شد.
وی در پاسخ به این پرسش که چقدر از حریم سواحل در اختیار سازمان بنادر و دریانوردی قرار دارد؟ گفت: پنج بندر ملکی تجاری آستارا، انزلی، فریدون کنار، نوشهر و امیر آباد در اختیار سازمان بنادر و دریانوردی است که این بنادر کار تردد کالا و حمل و نقل را انجام میدهند و یک مرکز آموزش هم در مجموعه کلارآباد است که در این زمینه حدود پنج سال پیش سازمان بنادر و دریانوردی به آزاد سازی ساحل این مجموعه اقدام کرد.
عضو هیئت عامل سازمان بنادر و دریانوردی خاطرنشان کرد: بر اساس قانون برنامه چهارم، یکی از موضوعاتی که انجام شد طرح مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی کشور است که طبق این قانون و آئین نامه اجرایی که داشت مصوب شورای عالی شهرسازی و معماری شد و همچنین در این زمینه دستوراتی مبنی بر انجام تحقیق این طرح از مقیاس ملی به مقیاس استانی بود تا برای هر شهرستان ساحلی برنامه عملی ارائه شود.
معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: هدف اصلی این طرح، توسعه دریا محور، توسعه پایدار و متوازن مناطق ساحلی بود که این موضوع بر عهده سازمان بنادر و دریانوردی با همکاری ۱۸ نهاد مختلف شد که مراحل نهایی تدوین این طرح در واحد استانهای شمالی کشور در حال انجام است.
وی افزود: در سواحل استان هرمزگان و بوشهر این طرح به اتمام رسیده است.
الله یار ادامه داد: یکی از موضوعات دیگر استقرار این طرح در مناطق ساحلی از طریق کمیتههای ساماندهی و مدیریت سواحل استانها به ریاست استانداران است.
معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: هدف این کمیتهها ایجاد هماهنگی بین مجموعه هاست و مدیران مرتبط با این موضوع در عرصه استانها عضو این کمیته هستند و این کمیتهها بستر مناسبی است تا هم واخواهی ها در این زمینه را داشته باشند و هم دستورات رئیس جمهور را اجرایی و پیگیریهای ویژهای را انجام دهند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به بستری که در استانها شکل گرفته است میتواند یکی از کارهای بسیار مهم برای تسریع دستور رئیس جمهور باشد که نه تنها در خصوص ساخت و سازهای مرتبط با بخش دولتی بلکه در ارتباط با ساخت و سازهای بخش خصوصی هم پیگیری لازم انجام شود.
منبع : خبرگزاری مهر
تخصیص پنج هزار ربع سکه ضرب ۱۴۰۳ در حراج امروز
افزایش ۴۶۲ درصدی واردات طلا
نرخ جدید گاز مایع اعلام شد
واردات ۱.۶ میلیارد دلاری موبایل در ۸ ماه
شرط تحویل خودرو صفر در مراکز اسقاط اعلام شد
برخورد دوگانه در صنایع غذایی و عدم فهم مشترک از نیازها
قیمت طلا و سکه امروز ۷ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد
صدور ۴ هزار و ۷۱۴ گواهی تمکن مالی الکترونیک در ۸ ماه
۲۹۴۱۸ خودرو از گمرک ترخیص شد
ورود دومین محموله شمش نقره به خزانه بورس کالا
جزئیات تورم خوراکی ها در آبان؛ گوجه ۷۹ درصد گران شد!
۴۶.۸ میلیارد دلار ارز واردات تامین شد
ورود ۲۴ همت پول حقیقی به کارگزاریها
تقاضای صرفهجویی در مصرف گاز بهمعنای مصرف نکردن نیست
۳۱ هکتار از اراضی ملی استان تهران طی ۱۰۰ روز رفع تصرف شد
سوخت ورودی به نیروگاهها امکان قاچاق شدن ندارد
مصوبات کارگروه بازگشت ارز ابلاغ شد
پرداخت تسهیلات ارزی کوتاهمدت برای واردات دارو
صعود بورس؛ شاخص کل ۱۱ هزار واحد رشد کرد
تورم کالاهای صادراتی اعلام شد
فهرست ارزش گمرکی آیفون برای پرداخت هزینه رجیستری منتشر شد
مالیات سیگار ۵۰ درصد افزایش یافت
اتابک: ارز حاصل از صادرات باید در اختیار تولیدکننده باشد
کاهش ۲.۱ درصدی تورم تولیدکننده برق
کاهش ۶۰ درصدی ذخایر نیروگاهی علت خاموشی های پاییزی بود؟
دو دیدار مهم همتی با وزرای اقتصاد و سرمایه گذاری عربستان
وزیر راه: آماده همکاری با دیگر کشورها در حوزه دریانوردی هستیم
۳۸ هزار دستگاه خودرو از گمرکات ترخیص شد
ابلاغ نحوه واگذاری ارز حاصل از صادرات به دیگران
قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ چهارشنبه ۷ آذر