میرنیوز
به گزارش ایسنا، سهیل المزروعی، وزیر انرژی امارات متحده عربی به خبرگزاری دولتی WAM گفت: جهان به سرمایه گذاریهای بیشتر در گریدهای نفتی مختلف سراسر جهان نیاز دارند و شرکتهای نفتی بین المللی که در این بخش کار می کنند، باید به کارشان ادامه دهند و مشوقهای سرمایه گذاری نفت و گاز باید وجود داشته باشد تا از افزایش چشمگیر قیمت نفت جلوگیری کند.
وزیر انرژی امارات گفت: امارات متحده عربی که سومین تولیدکننده بزرگ عضو اوپک است، متعهد است از اوپک پلاس پشتیبانی کرده و با این گروه در افزایش ماهانه تولید نفت همکاری کند تا توازن عرضه و تقاضا برقرار شود.
اوپک پلاس در راستای تسهیل تدریجی محدودیت عرضه ای که سال ۲۰۲۰ در اوج پاندمی به اجرا گذاشت، هر ماه ۴۰۰ هزار بشکه در روز به تولیدش اضافه می کند اما این روند بازار را آرام نکرده و بهای معاملات نفت برنت به بالای ۸۸ دلار در هر بشکه صعود کرده که بالاترین قیمت در هفت سال اخیر بوده است.
اوپک پلاس که هر ماه جلسه برای ارزیابی وضعیت بازار برگزار می کند، جلسه بعدی خود را دوم فوریه تعیین کرده است تا درباره سطح تولید نفت این گروه در مارس تصمیم گیری شود.
آژانس بین المللی انرژی روز چهارشنبه در جدیدترین گزارش ماهانه خود از بازار نفت پیش بینی کرد با فروکش جدیدترین نگرانیها نسبت به شیوع ویروس کرونا، تقاضای جهانی برای نفت در سال ۲۰۲۲ از سطح پیش از شیوع پاندمی عبور خواهد کرد و احتمالا سال پرنوسانی را برای قیمتهای نفت به وجود می آورد.
این آژانس برآورد خود از تقاضا برای نفت در سالهای ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ را به میزان ۲۰۰ هزار بشکه در روز بالا برد که منعکس کننده تاثیر نسبتا ضعیف شیوع اُمیکرون بر فعالیت اقتصادی و تقاضا برای نفت است.
طبق گزارش آژانس بین المللی انرژی، تقاضای جهانی برای نفت ۵.۵ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۲۱ رشد کرده و به میزان ۳.۳ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۲۲ رشد می کند و از سطح ۹۹.۷ میلیون بشکه در روز تقاضا پیش از شیوع پاندمی در سال ۲۰۱۹ عبور می کند.
آژانس اعلام کرد تقاضای جهانی برای نفت در سه ماهه پایانی سال ۲۰۲۱ برخلاف انتظارات، به میزان ۱.۱ میلیون بشکه در روز رشد کرد و به ۹۹ میلیون بشکه در روز رسید که ۳۴۵ هزار بشکه در روز بالاتر از برآورد قبلی این سازمان بود.
بر اساس گزارش پلاتس، اوپک در جدیدترین گزارش ماهانه خود که سه شنبه هفته جاری منتشر کرد، نسبت به نوسان بازار نفت تحت تاثیر تداوم کانونهای شیوع کووید ۱۹، افزایش تورم و ادامه اختلالات عرضه هشدار داد اما در عین حال خاطرنشان داد ادامه خروج اقتصاد جهانی از پاندمی در سال ۲۰۲۲ از قیمتها تا پایان سال پشتیبانی می کند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
تخصیص پنج هزار ربع سکه ضرب ۱۴۰۳ در حراج امروز
افزایش ۴۶۲ درصدی واردات طلا
نرخ جدید گاز مایع اعلام شد
واردات ۱.۶ میلیارد دلاری موبایل در ۸ ماه
شرط تحویل خودرو صفر در مراکز اسقاط اعلام شد
برخورد دوگانه در صنایع غذایی و عدم فهم مشترک از نیازها
قیمت طلا و سکه امروز ۷ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد
صدور ۴ هزار و ۷۱۴ گواهی تمکن مالی الکترونیک در ۸ ماه
۲۹۴۱۸ خودرو از گمرک ترخیص شد
ورود دومین محموله شمش نقره به خزانه بورس کالا
جزئیات تورم خوراکی ها در آبان؛ گوجه ۷۹ درصد گران شد!
۴۶.۸ میلیارد دلار ارز واردات تامین شد
ورود ۲۴ همت پول حقیقی به کارگزاریها
تقاضای صرفهجویی در مصرف گاز بهمعنای مصرف نکردن نیست
۳۱ هکتار از اراضی ملی استان تهران طی ۱۰۰ روز رفع تصرف شد
سوخت ورودی به نیروگاهها امکان قاچاق شدن ندارد
مصوبات کارگروه بازگشت ارز ابلاغ شد
پرداخت تسهیلات ارزی کوتاهمدت برای واردات دارو
صعود بورس؛ شاخص کل ۱۱ هزار واحد رشد کرد
تورم کالاهای صادراتی اعلام شد
فهرست ارزش گمرکی آیفون برای پرداخت هزینه رجیستری منتشر شد
مالیات سیگار ۵۰ درصد افزایش یافت
اتابک: ارز حاصل از صادرات باید در اختیار تولیدکننده باشد
کاهش ۲.۱ درصدی تورم تولیدکننده برق
کاهش ۶۰ درصدی ذخایر نیروگاهی علت خاموشی های پاییزی بود؟
دو دیدار مهم همتی با وزرای اقتصاد و سرمایه گذاری عربستان
وزیر راه: آماده همکاری با دیگر کشورها در حوزه دریانوردی هستیم
۳۸ هزار دستگاه خودرو از گمرکات ترخیص شد
ابلاغ نحوه واگذاری ارز حاصل از صادرات به دیگران
قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ چهارشنبه ۷ آذر