میرنیوز

توزیع هوشمند ۲۵ قلم کالای اساسی/ رشد قیمت ۷۰۰ درصدی برخی اقلام

توزیع هوشمند ۲۵ قلم کالای اساسی/ رشد قیمت ۷۰۰ درصدی برخی اقلام 2021-12-03T10:19:13+03:30

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل قادری فر با حضور در برنامه گفت و گوی ویژه خبری پنجشنبه شب شبکه دو سیما درباره فروش اینترنتی کالاهای اساسی اظهار کرد: وزارت جهاد کشاورزی در دولت سیزدهم با رویکرد امنیت غذایی پایدار و با سیاست ارزان سازی و فراگیرسازی دسترسی همه مردم به غذای سالم آغاز به کار کرد.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران ادامه داد: یکی از سیاست‌های مهم امنیت غذایی در کنار تولید، موضوع توزیع هوشمند است یعنی با استفاده از ابزارهای نوین، کسب وکارهای نو و استارت آپ ها، خدماتی در زنجیره نهایی توزیع با هدف کنترل بازار مصرف به نفع مردم انجام دادیم. این طرح را با کمک رسانه ملی از روز ۱۸ آبان به صورت آزمایشی در شهر تهران با توزیع مرغ منجمد و تخم مرغ از طریق یک کسب و کار اینترنتی شروع کردیم.

وی خاطرنشان کرد: ظرفیت روزانه در شهر تهران برای این دو قلم کالا حدود ۳۰۰ تن مصرف خانوار است؛ البته با رعایت قیمت مصوب تحویل درب منازل می شود.

قادری فر در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا این طرح از تهران شروع شد، گفت: تهران کلان شهری است که با همه اقوام تراکم جمعیت بالایی دارد و درگام دوم بعضی از کلان شهرها مانند اصفهان، شیراز، مشهد، یزد و کرج انجام می‌شود و در گام بعدی هر جایی که به واسطه اخلال در شبکه توزیع و ورود واسطه گری با عرضه نامناسب روبرو شود، از این طریق استفاده می‌کنیم.

وی تصریح کرد: پایش‌های میدانی نشان می‌دهد که کمبودی در خیلی از مناطق کشور نداریم، اما با هوشمندی و رصد روزانه که انجام می‌شود هر کجایی که احساس کنیم اخلال در روند توزیع و دسترسی مردم وجود دارد، هوشمندانه وارد می‌شویم و رفع مشکل می‌کنیم.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: یکی از ارکان اصلی رویکرد امنیت غذایی توزیع هوشمند و دسترسی آسان همه مردم به غذا است.

وی افزود: مردم در تمام نقاط ایران بدانند هر جایی که دچار اخلال در روند توزیع باشیم، وزارت جهاد کشاورزی با همه ابزارهای سیاستی به میدان خواهد آمد تا هم محصول کشاورزی با قیمت مناسب به فروش برسد و هم مردم به سهولت به ارزاق عمومی دسترسی آسان داشته باشد.

وی افزود: از هفته گذشته مقارن با هفته بسیج با مانور سراسری موضوع طرح شهید امانی با همکاری بسیج وزارت صمت و بحث پایش مستمر در سراسر کشور آغاز شد و به عنوان قانون انتزاع آغاز کردیم و درکنار این توزیع هوشمند را در مرحله اول به صورت اینترنتی درب منازل مردم آغاز کردیم و در گام دوم با کمک اصناف و حذف واسطه گری‌های غیرضروری و قیمت مصوب به دست اصناف می‌رسانیم و در آنجا نظارت هوشمند می‌شود تا یک بار برای همیشه موضوع دلالی، واسطه گری و افزایش قیمت‌هایی که ناشی از سفته بازی بوجود می‌آید، مرتفع شود.

قادری فر گفت: اختلال کوتاهی امروز در سامانه اتفاق افتاد که بلافاصله برطرف شد، ما هیچ محدودیتی نداریم و یک شب رکورد ۱۴۴۰۰ درخواست در ثانیه را ثبت کردیم که نشان دهنده زیرساخت بسیار قوی است.

همه ۲۵ قلم کالای اساسی توزیع هوشمند می‌شود

مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: در صورتی که همه پلتفرم‌ها و استارت آپ‌ها پای کار بیایند و زیرساخت‌ها فراهم شود، تا پایان سال همه ۲۵ قلم کالای اساسی را هوشمند توزیع می‌کنیم.

قادری فر افزود: متاسفانه در کشور برخی اقلام تا ۷۰۰ درصد افزایش قیمت داشته است و توزیع هوشمند یعنی از مزرعه تا سفره را به نحوی پایش کنیم که محصول تولیدی کشاورز و دامدار با احتساب هزینه‌های تمام شده و سود مناسب خریداری شود و به مصرف کننده با قیمت مناسب برسد.

وی تصریح کرد: مصرف روزانه مرغ برای شهر تهران ۱۳۰۰ تا ۱۵۰۰ تن است و برای مرغ منجمد بر اساس برآورد حدود ۳۰۰ تن است و هیچ محدودیتی برای دسترسی نداریم، حدود ۲۰۰ تن هم مصرف تخم مرغ است که عرضه می‌شود و هر جایی هم نیاز مردم باشد هیچ محدودیتی در عرضه وجود ندارد.

قادری فر گفت: در سامانه‌ای که پیش بینی شده است صرفا با ثبت یک شماره تلفن و انتخاب مکان وارد سامانه می‌شوند؛ سامانه امکان دریافت کد ملی را دارد که به معنای محدودیت در عرضه نیست بلکه برای مدیریت در توزیع است.

وی افزود: برای این طرح سقف قرار نداریم، اما ۵ تا ۱۰ کیلوگرم مرغ، ۱۰ کیلوگرم برنج و یک شانه تخم مرغ را در بازه‌های زمانی تقدیم می‌کنیم و هیچ گونه محدودیتی ناشی از کمبود در سامانه‌ها اعمال نخواهد شد.

جلوی دلال بازی‌ها را با سامانه‌های هوشمند خواهیم گرفت

قادری فر ادامه داد: جلوی دلال بازی‌ها را با سامانه‌های هوشمند خواهیم گرفت؛ نباید شبکه دلالی وارد فضای مجازی شود.

وی عنوان کرد: ما برای خرید محدودیت نداریم بلکه بر اساس سرانه مصرف، ارزاق عمومی را تقدیم می‌کنیم؛ شکر، برنج وارداتی و روغن هم در سامانه در حال توزیع است.

قادری فر با بیان اینکه فرمانده میدان غذای مملکت، وزارت جهاد کشاورزی است، افزود: شبکه تعاونی روستایی کشور بیش از ۱۶ میلیون نفر را در قالب حدود ۸۸۰۰ تشکل تحت پوشش دارد؛ البته نزدیک به ۳۴۰۰ فروشگاه تعاونی داریم که این شبکه‌ها را تحت عنوان روستابازار فعال می‌کنیم تا توزیع و دسترسی در دورترین مناطق کشور میسر شود.

تا پایان سال ۱۴۰۰ شبکه روستابازار را فعال می کنیم

وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم تا پایان سال ۱۴۰۰ شبکه روستابازار را فعال کنیم که این کار از حدود ۳ هفته گذشته از روستاهای اطراف مشهد مقدس شروع شده است و در حال تجهیز روستا بازارها هستیم.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا از یک سامانه برای فروش اینترنتی استفاده می‌کنید، گفت: به دلیل اینکه کار ضربتی داشتیم به صورت تلفنی از تعدادی از بزرگترین سامانه‌های اینترنتی دعوت کردیم و از بین آن‌ها به لحاظ بعد لجستیک، تامین و زنجیره سرد که یکی از زیربناهای مهم است یکی از آن‌ها اعلام آمادگی کرد؛ البته ضمن اینکه فراخوانی را مبنی بر اینکه از همه فعالان زیست بوم و نوآوری خواستیم که به کمک معاونت علمی و فناوری بیایند، اما دو شرط اساسی دارد اول اینکه کسب و کارها حتماً باید محصولات را با قیمت مصوب توزیع کنند و دوم زنجیره تامین داشته باشند که با این دو شرط در خدمت همه شرکت‌های دانش بنیان هستیم.

وی افزود: در بعد امنیت غذایی؛ زنجیره تولید، تامین و توزیع به هم پیوسته است که باید همه این‌ها هوشمند شود.

قادری فر ادامه داد: آنچه که با همه سامانه‌ها مقرر کردیم این است که برگشت اقلام بدون قید و شرط باشد البته در پایگاه اطلاع رسانی خودمان ثبت شکایات را قرار دادیم و شماره تماس ۸۸۱۰۰۰۳۲ به عنوان مرکز تلفن فعال شده است، مردم انتقاد و شکایت خود را منعکس کنند و رسیدگی خواهیم کرد؛ تاکنون یک تا دو درصد اقلام مرجوعی شده است.

قادری فر گفت: چون این بسته بندی‌ها دارای بسته بندی استاندار خاصی نیستند ممکن است اختلاف وزن داشته باشد و از دو روز گذشته امکان بازپرداخت اضافه دریافتی بر اساس وزن نهایی را فعال کردیم.

وی خاطر نشان کرد: ما از لحاظ بازاررسانی در برخی از محدوده‌های سمت جنوب شرق تهران مثل میدان خراسان و شهر ری اختلالی را داشتیم، البته ضمن عذرخواهی حتماً رسیدگی می‌کنیم و از روز یکشنبه شهرهای اقماری تهران مانند شهر قدس، اسلامشهر، پردیس و بومهن هم تحت پوشش قرار می‌گیرند، کم کم نواقص را بر طرف می‌کنیم؛ البته سامانه آماده شده که حدود ۲۳۰ مغازه را به صورت هوشمند در مناطق جنوبی تهران که این اختلال وجود دارد پوشش دهد و تمهید کردیم که توزیع مویرگی را در مغازه‌های هدف انجام دهیم.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: این شبکه فروش اینترنتی یک شرکت تعاونی دانش بنیان است که از حدود ۴ سال پیش فعال است.

وی افزود: در هوشمند سازی سامانه در خدمت اصناف هم هستیم یعنی اصناف هم می‌توانند بدون واسطه اجناس را در بستر هوشمند تحویل بگیرند و این کار به زودی انجام خواهد شد.

قادری فر ادامه داد: نتیجه هوشمند سازی شبکه توزیع را طی این دو تا سه هفته‌ای که شروع شده است مردم لمس کرده اند، وقتی کمبود در بازار نباشد هوشمندی عرضه و زنجیره می‌تواند به تثبیت قیمت کمک کند.

قادری فر گفت: پنیر UF را که فسادپذیری پایین تری دارد از روز یکشنبه به سبد اضافه می‌کنیم و به تدریج شیر و ماست را اضافه خواهیم کرد.

وی خاطر نشان کرد: ما بر اساس هر نشانی ثبتی و شماره موبایل ارزاق را ارسال می‌کنیم، اما اینکه احتکار خانگی صورت پذیرد این شایسته فرهنگ ایرانیان نیست.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران افزود: برای شب عید و ماه مبارک رمضان تمهید مناسبی داریم.

وی ادامه داد: هزینه ارسال این اقلام به درب منازل با استارت آپ‌ها است.

قادری فر خاطرنشان کرد: با تلاشی که وزیر جهاد کشاورزی دارد این قول را می‌دهیم که ثبات و آرامش در بازار ارزاق عمومی و مصرف مردم با نگاه امنیت غذایی تثبیت شود؛ از ۱۸ آبان شروع کردیم و تثبیت قیمت در مرغ و تخم مرغ شاهد بودیم و از دیروز هم شاهد تثبیت قیمت برنج، روغن و شکر بودیم و از هفته آینده هم سراغ لبنیات خواهیم رفت و به تدریج همه ۲۵ قلم کالا را در اختیار مردم قرار می‌دهیم؛ همچنین توزیع میوه شب عید هم در برنامه است.

تعداد سامانه‌های توزیع بیشتر شود

رضا الفت نسب عضو هیئت مدیره اتحادیه کشوری کسب و کار اینترنتی هم در ارتباط تصویری با این برنامه درباره سامانه فروش اینترنتی اقلام ضروری گفت: یک نقد را در روزهای گذشته به آقای قادری فر داشتیم مبنی بر اینکه این ظرفیت در کسب وکارهای آنلاین عضو اتحادیه کشوری وجود دارد و درخواست کردیم تا از هم ظرفیت استفاده شود و صرفا از یک سامانه استفاده نشود.

وی افزود: مقرر شد از هفته آینده از این ظرفیتی که وجود دارد استفاده شود تا سامانه‌های دیگر در سراسر کشور در صورتی که زیرساخت لازم را داشته باشند در این طرح شرکت داشته باشند و محصولات را به دست مردم برسانند.

الفت ادامه داد: به دلیل اینکه این طرح نیاز به یک سرمایه گذاری جدی دارد بنابراین این شرایط بستگی به این دارد که دولت مصمم باشد و این طرح چه مدت ادامه پیدا می‌کند.

تامین امنیت غذایی بطور کامل با وزارت جهاد کشاورزی است

محمد جواد عسگری رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی هم در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: تامین امنیت غذایی به طور کامل با وزارت جهاد کشاورزی است.

وی افزود: فروش اینترنتی اقلام ضروری حرکت خوبی است؛ اگر در توزیع و نحوه آن دقت نشود حتماً مشکلاتی را در پی خواهد داشت.

عسگری افزود: درحوزه نظارت، دستگاه‌های متولی به گونه‌ای برنامه را پیش ببرند که همه مردم دسترسی داشته باشند و زمانی که بازار اشباع شد بتوانیم به مسیر مورد نظر برسیم.

توزیع هوشمند انحصاری نشود

قاسم نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف تهران هم در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: این فروشگاه اینترنتی را در سال ۹۲ در قانون صنفی پیش بینی کردیم، شبکه توزیع به اندازه کافی در کشور داریم، ولی اگر مقرر شده است از فروشگاه اینترنتی استفاده کنند لازم نیست شبکه جدیدی تاسیس شود.

وی افزود: بازار را عرضه و تقاضا تنظیم می‌کند، بنابراین قیمت مصوب مرغ به صورت عمده فروش ۲۹ هزار تومان بود که امروز به ۲۷ هزار تومان رسید و تخم مرغ ۴۳ هزار تومان بود که حدود ۴۰ هزار تومان شده است، چون زمانی که عرضه فراوان باشد قیمت پایین می‌آید.

نودفراهانی ادامه داد: صد در صد با حذف دلال‌ها موافقیم.

فراهانی گفت: این روند نباید در شرکت‌های اینترنتی انحصاری شود.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اقتصادی

هدف‌گذاری تجارت یک میلیارد دلاری ایران و قزاقستان در سال ۲۰۲۵

هدف‌گذاری تجارت یک میلیارد دلاری ایران و قزاقستان در سال ۲۰۲۵
2025-02-16T22:29:36+03:30
وزیر تجارت قزاقستان طی دیدار با وزیر راه و شهرسازی ایران از پیش‌بینی افزایش مبادلات تجاری دو کشور ایران و قزاستان به یک میلیارد دلار طی سال ۲۰۲۵ خبر داد.

مشکلات رانندگان ایرانی در قزاقستان به زودی رفع می‌شود

مشکلات رانندگان ایرانی در قزاقستان به زودی رفع می‌شود
2025-02-16T22:16:24+03:30
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به گفتگو با وزیر تجارت قزاقستان گفت: مشکلات رانندگانی که به قزاقستان سفر می‌کنند و ترانزیت دارند به زودی رفع می‌شود.

بیانیه اختتامیه همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی

بیانیه اختتامیه همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی
2025-02-16T20:29:38+03:30
بیانیه اختتامیه همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی توسط کوروش پرویزیان رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی قرائت شد.

تحول دیجیتال و هوشمندسازی در صنعت لیزینگ

تحول دیجیتال و هوشمندسازی در صنعت لیزینگ
2025-02-16T20:29:38+03:30
نشست «هوشمندسازی و تحول دیجیتال در صنعت لیزینگ» با حضور مقام‌های بانکی و متخصصان صنعت لیزینگ برگزار شد.

استانداردهای گزارشگری و مدیریت شرکت‌های لیزینگ

استانداردهای گزارشگری و مدیریت شرکت‌های لیزینگ
2025-02-16T20:29:38+03:30
نشست تحلیلی «استانداردهای گزارشگری و مدیریت شرکت‌های لیزینگ» در ادامه همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی برگزار شد.

بالا بودن هزینه‌های سربار در حوزه لیزینگ از موانع جدی رشد این صنعت است

بالا بودن هزینه‌های سربار در حوزه لیزینگ از موانع جدی رشد این صنعت است
2025-02-16T20:29:37+03:30
امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳ نشست «فضای کسب‌وکار و چالش‌های صنعت لیزینگ» در حاشیه همایش صنعت لیزینگ و تأمین مالی برگزار شد.

نرخ سود بالا و فرآیندهای پیچیده تأمین مالی دو تنگنای مهم صنعت لیزینگ

نرخ سود بالا و فرآیندهای پیچیده تأمین مالی دو تنگنای مهم صنعت لیزینگ
2025-02-16T20:29:37+03:30
نشست «تأمین مالی صنعت لیزینگ» در حاشیه همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی برگزار شد و کارشناسان بر لزوم کاهش نرخ سود، تسهیل فرآیندهای پیچیده و تنوع‌بخشی به ا...

رئیس مرکز تنظیم‌گری بانک مرکزی: صنعت لیزینگ در ایران توسعه پیدا نکرده است

رئیس مرکز تنظیم‌گری بانک مرکزی: صنعت لیزینگ در ایران توسعه پیدا نکرده است
2025-02-16T20:29:36+03:30
امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ نشست سیاستی «تنظیم‌گری و محیط قانونی صنعت لیزینگ» در اولین همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی برگزار شد.

ضمانت‌ های اجرایی قانون ساماندهی تجارت مرزی اعلام شد

ضمانت‌ های اجرایی قانون ساماندهی تجارت مرزی اعلام شد
2025-02-16T20:16:17+03:30
معاون برنامه‌ریزی و مقررات سازمان توسعه تجارت ایران، ضمن اشاره به قانون ساماندهی تجارت مرزی از هزینه کردن بخشی از درآمد تجارت ته لنجی‌ها برای اشتغال و توسعه ...

توافق ایران و عربستان بر توسعه روابط اقتصادی و تسهیل فرآیندهای مالی حجاج

توافق ایران و عربستان بر توسعه روابط اقتصادی و تسهیل فرآیندهای مالی حجاج
2025-02-16T19:11:03+03:30
در دیدار وزیر اقتصاد ایران و وزیر دارایی عربستان، دوطرف بر تقویت همکاری‌های اقتصادی و تسهیل فرآیندهای مالی حجاج تأکید کردند.

توافق ایران و عربستان با هدف توسعه روابط اقتصادی و مالی

توافق ایران و عربستان با هدف توسعه روابط اقتصادی و مالی
2025-02-16T18:56:23+03:30
در دیدار وزیر اقتصاد ایران و وزیر دارایی عربستان، دوطرف بر تقویت همکاری‌های اقتصادی و تسهیل فرآیندهای مالی حجاج تأکید کردند.

هشدار هواشناسی؛ ورود موج سرد و بارش برف و باران در کشور

هشدار هواشناسی؛ ورود موج سرد و بارش برف و باران در کشور
2025-02-16T16:30:01+03:30
سازمان هواشناسی نسبت به بارش برف و باران و کاهش دما در نقاط مختلف کشور هشدار نارنجی صادر کرد.

لیزینگ واسط بین عرضه و تقاضا است

لیزینگ واسط بین عرضه و تقاضا است
2025-02-16T15:36:17+03:30
رئیس هیئت‌مدیره انجمن لیزینگ ایران گفت: لیزینگ به عنوان واسطه‌ای میان عرضه و تقاضا می‌تواند نقش کلیدی در حل مشکل فروش از طریق افزایش قدرت خرید ایفا کند.

نقش حیاتی لیزینگ در رشد اقتصادی کشور

نقش حیاتی لیزینگ در رشد اقتصادی کشور
2025-02-16T15:23:00+03:30
یک کارشناس بورس گفت: نبود زیرساخت‌های مالی، عامل عقب‌ماندگی لیزینگ دارایی‌های بزرگ است.

لیزینگ واسطع بین عرضه و تقاضا است

لیزینگ واسطع بین عرضه و تقاضا است
2025-02-16T15:10:00+03:30
رئیس هیئت‌مدیره انجمن لیزینگ ایران گفت: لیزینگ به عنوان واسطه‌ای میان عرضه و تقاضا می‌تواند نقش کلیدی در حل مشکل فروش از طریق افزایش قدرت خرید ایفا کند.

رئیس کل بانک مرکزی: صنعت لیزینگ نیازمند توسعه است

رئیس کل بانک مرکزی: صنعت لیزینگ نیازمند توسعه است
2025-02-16T14:03:08+03:30
 رئیس کل بانک مرکزی، در همایش صنعت لیزینگ و تأمین مالی بر لزوم توسعه این صنعت و تخصصی‌تر شدن بانک‌ها تأکید کرد.

دیدار و توافقات وزیر اقتصاد با رئیس صندوق اوپک در عربستان

دیدار و توافقات وزیر اقتصاد با رئیس صندوق اوپک در عربستان
2025-02-16T14:03:06+03:30
وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه حضور در کنفرانس سالانه چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اقتصادهای نوظهور در عربستان با رئیس صندوق اوپک دیدار و گفت‌وگو کرد.

تولید نفت آغاجاری در دولت چهاردهم افزایش یافت

تولید نفت آغاجاری در دولت چهاردهم افزایش یافت
2025-02-16T14:03:04+03:30
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب گفت: شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری در بحث افزایش تولید در دولت چهاردهم خوش درخشیده است.

چقدر گاز در روزهای سرد امسال به نیروگاه‌ها تحویل شد؟

چقدر گاز در روزهای سرد امسال به نیروگاه‌ها تحویل شد؟
2025-02-16T13:09:41+03:30
سرمای زودرس و زمستان سرد سبب ثبت رکوردهای متعددی در مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری شد، با این حال آمارها نشان می‌دهد تحویل گاز به نیروگاه‌ها در ماه‌های آذر، د...

مصرف ۷۳ درصد گاز طبیعی در بخش خانگی

مصرف ۷۳ درصد گاز طبیعی در بخش خانگی
2025-02-16T12:56:17+03:30
سخنگوی شرکت ملی گاز ایران از مصرف ۷۳ درصد کل گاز طبیعی تحویلی به شبکه سراسری در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء خبر داد.

حضور همتی در کنفرانس چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اقتصادهای نوظهور

حضور همتی در کنفرانس چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اقتصادهای نوظهور
2025-02-16T12:56:16+03:30
وزیر امور اقتصادی و دارایی در کنفرانس دو روزه چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اقتصادهای نوظهور، حضور یافت.

بخش کشاورزی پیشران همکاری مشترک بین ایران و قزاقستان

بخش کشاورزی پیشران همکاری مشترک بین ایران و قزاقستان
2025-02-16T12:43:01+03:30
رئیس سازمان حفظ نباتات از ظرفیت بالای همکاری ایران و قزاقستان در بخش کشاورزی خبر داد.

ریزش ۴۷ هزار واحدی شاخص کل بورس با وجود دلار ۹۰ هزار تومانی

ریزش ۴۷ هزار واحدی شاخص کل بورس با وجود دلار ۹۰ هزار تومانی
2025-02-16T12:43:00+03:30
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز یکشنبه بیست‌وهشتم بهمن با افت ۴۷ هزار و ۶۷۹ واحدی به ۲ میلیون و ۶۷۸ هزار واحد رسید.

راه‌اندازی گمرک در منطقه آپرین

راه‌اندازی گمرک در منطقه آپرین
2025-02-16T12:03:05+03:30
گمرک و شرکت راه آهن جهت راه اندازی گمرک در منطقه آپرین اسلامشهر توافق کردند.

واردات خودرو از گمرک خسروی و پرویزخان مجاز شد

واردات خودرو از گمرک خسروی و پرویزخان مجاز شد
2025-02-16T11:49:43+03:30
گمرک خسروی و پرویزخان به فهرست گمرکات تخصصی مجاز به ترخیص خودروی سواری اضافه شدند.

توافق گمرک و شرکت راه‌آهن جهت راه‌اندازی گمرک در منطقه آپرین

توافق گمرک و شرکت راه‌آهن جهت راه‌اندازی گمرک در منطقه آپرین
2025-02-16T11:49:42+03:30
گمرک و شرکت راه آهن جهت راه اندازی گمرک در منطقه آپرین اسلامشهر توافق کردند.

قیمت دلار ۲۸ بهمن؛ دلار به ۷۲ هزار و ۶۳۲ تومان رسید

قیمت دلار ۲۸ بهمن؛ دلار به ۷۲ هزار و ۶۳۲ تومان رسید
2025-02-16T11:49:41+03:30
قیمت توافقی هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران با افزایش نسبت به روز کاری قبل به ۷۲ هزار و ۶۳۲ تومان و نرخ حواله یورو نیز به ۷۰ هزار و ۶۵۳ تومان رسیده است.

اضافه شدن خسروی و پرویزخان به فهرست گمرکات مجاز ترخیص خودرو سواری

اضافه شدن خسروی و پرویزخان به فهرست گمرکات مجاز ترخیص خودرو سواری
2025-02-16T11:36:17+03:30
گمرک خسروی و پرویزخان به فهرست گمرکات تخصصی مجاز به ترخیص خودروی سواری اضافه شدند.

رونق تولید و مصرف با توسعه صنعت لیزینگ

رونق تولید و مصرف با توسعه صنعت لیزینگ
2025-02-16T11:22:59+03:30
قائم مقام وزارت صمت گفت: پیش از این از صنعت لیزینگ دربرخی از بخش های اقتصاد استفاده می شد که با توسعه آن می توان بازار مصرف و تولید را رونق داد.

افزایش ۳۱ درصدی تراکنش همراه‌بانک صادرات ایران

افزایش ۳۱ درصدی تراکنش همراه‌بانک صادرات ایران
2025-02-16T10:43:00+03:30
​استقبال مشتریان و کاربران از نرم‌افزار ارتقایافته و امن همراه‌بانک صادرات ایران با افزایش بیش از ۳۱ درصدی تراکنش‌ها در ۱۰ ماه ابتدای سال جاری همراه شد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)