میرنیوز
به گزارش ایسنا، کرامت ویسکرمی میانگین روزانه توزیع بنزین در کشور را از ابتدای سال تا پایان آبانماه ۱۴۰۰، ۸۵ میلیون لیتر اعلام کرد و گفت: این رقم در مقایسه با مدت مشابه پارسال با ۷۵ میلیون لیتر توزیع روزانه، ۱۰ میلیون لیتر افزایش یافته است.
وی بیشترین مقدار توزیع بنزین کشور در سال جاری را مربوط به تابستان با ۱۰۴ میلیون لیتر اعلام کرد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران گفت: از هفت سال گذشته تاکنون در تنها نیروگاه بخار (سوخت دوم نفت کوره) استان تهران، حتی یک لیتر مازوت هم توزیع و مصرف نشده است.
۷ سال گذشته یک لیتر مازوت هم در تنها نیروگاه بخار تهران مصرف نشده است
ویس کرمی در این باره افزود: برخی علت آلودگی هوا در شهر تهران را مازوت مصرفی در نیروگاهها میدانند، در حالی که از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون تنها ۱۰ درصد از مصرف سوخت نیروگاهی سوخت مایع بوده که از این میان سهم استان تهران از نفت کوره صفر است.
وی با تأکید بر اینکه امسال حدود ۱.۵ برابر ظرفیت ذخیرهسازی نیروگاهها سوخت مایع تحویل دادهایم، گفت: از ابتدای امسال تاکنون حدود ۹۰ درصد سوخت تحویلی به نیروگاهها گاز طبیعی و تنها ۱۰ درصد آن سوخت مایع شامل نفتگاز و نفت کوره بوده که البته این معادله در ماههای سرد زمستان با تغییر همراه است.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی تأکید کرد: در آبانماه با توجه به مصرف سوخت مایع نیروگاهها در فصل تابستان، مقدار ذخیره نفتگاز و نفت کوره نیروگاهی بیش از ۷۲ درصد بوده است.
نظارت دقیق بر روند توزیع سوخت زمستانی در سطوح مختلف مدیریتی
ویسکرمی با اشاره به تشکیل کارگروه سوخت زمستانی در ابتدای ۶ ماه دوم سال در شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران گفت: کارگروه اضطرار تأمین سوخت نیروگاهها که از دو سال گذشته اجرایی میشد، امسال نیز نشستهای خود را با حضور مدیران شرکتهای ملی گاز، شرکت تولید نیروی برق حرارتی ایران، شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی، وزارت نفت، سازمان حفاظت محیط زیست، نماینده دادستانی، سازمان هواشناسی و ... برگزار میکند.
وی افزود: در این نشستها بهمنظور تأمین بهموقع سوخت صنایع عمده و نیروگاهی در آن تصمیمگیری، همفکری و سرانجام برنامهریزی میشود، اما امسال افزون بر نشستهای کمیته اضطرار، یک کارگروه متشکل از مدیران شرکت ملی گاز، وزارت نیرو، شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی، معاونت برنامهریزی وزارت نفت و راهآهن ایجاد شده است که در آن هماهنگیهای لازم برای تأمین سوخت زمستانی نیروگاهها در سطح معاونان وزارت نفت انجام میشود.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی افزود: یک کارگروه تأمین سوخت زمستانی در سطح وزارت نفت با حضور وزیر نفت برگزار میشود و بهصورت دو هفته یکبار بر روند تأمین گاز طبیعی و سوخت زمستانی نیروگاهها نظارت میکند.
ویسکرمی درباره مقدار سوخت تحویلی به نیروگاهها در سال ۱۴۰۰ گفت: در هشت ماه منتهی به آبانماه امسال (ابتدای فروردین تا پایان آبانماه ۱۴۰۰) در مقایسه با مدت مشابه پارسال در مجموع ۱۲ درصد سوخت مایع بیشتر تحویل نیروگاههای کشور شد و در مجموع مقدار ذخیره سوخت نیروگاهی نیز نسبت به پارسال مثبت بوده است.
وی با اشاره به سرمای زودرس دهه سوم آبانماه امسال گفت: در چنین شرایطی که کاهش دمای هوا تأمین گاز نیروگاهی را متأثر میکند، افزون بر برگزاری نشستهای کمیته اضطرار بهصورت مستمر و هفتگی، بهمنظور برنامهریزی روزانه برای تأمین سوخت مایع در روزهای خاص، هماهنگیهای روزانه میان دیسپچینگ شرکت توزیع نیروی برق، شرکت ملی گاز و همکاران تأمین و توزیع شرکت ملی پخش انجام میشود.
تأمین سوخت دیگر صنایع به قیمت یارانهای و اعتباری
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی گفت: هیچگونه جای نگرانی درباره تأمین سوخت دیگر صنایع از جمله صنایع سیمان که محدودیت تأمین گاز برای آنها وجود دارد، نیست و این صنایع میتوانند در صورت نیاز به سوخت دوم، نفت کوره را به همان قیمت گاز طبیعی تحویل بگیرند.
ویسکرمی افزود: تسهیلاتی ایجاد شده است تا این صنایع بتوانند حتی در صورت تأمین نشدن نقدینگی، سوخت را بهصورت اعتباری خرید کنند.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی تأکید کرد: صنایع دیگری نیز که امکان استفاده از سوخت دوم را دارند، امکان تأمین آن در شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با همان قیمت یارانهای وجود دارد.
تمامی سوخت مصرفی در تهران و حومه یورو است
ویسکرمی گفت: وزارت نفت در زمینه ارتقای کیفیت سوخت به تکالیف قانونی خود از جمله قانون هوای پاک و مصوبه هیئت وزیران عمل کرده است. هماکنون بنزین توزیعی در کلانشهر تهران و حتی حومه شهر یورو ۴ است، همچنین در همه شهرستانهای شرق استان تهران از جمله پردیس، بومهن، رودهن، دماوند و فیروزکوه نیز بنزین یورو ۴ توزیع میشود.
وی اظهار کرد: حتی در شهر تهران بیش از تکالیف قانونی خود عمل کردهایم و در همه جایگاههای سطح شهر و حتی جایگاههای بخش حملونقل اطراف تهران، گازوئیل یورو ۴ توزیع میشود.
صدور کارت المثنی سوخت تا چند روز آینده از سر گرفته میشود
طبق اعلام شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی، او با اشاره به توزیع تمامی بنزین و گازوئیل کشور از طریق سامانه هوشمند سوخت گفت: در تلاش هستیم خدماتی نظیر صدور کارت سوخت المثنی را که پیش از این از طریق سامانه هوشمند سوخت انجام میشد، با رعایت ملاحظات امنیتی و رعایت پروتکلها و دستورعملها و هماهنگی با دستگاههای ذیربط، ایمنسازی کنیم و پس از ارتقای سطح ایمنی و امنیتی، آنها را در سرویس قرار دهیم. امیدواریم تا چند روز آینده بتوانیم این سرویس را برقرار کنیم و صدور کارت هوشمند سوخت از سر گرفته شود.
ویسکرمی تأکید کرد: کارت سوخت المثنی در مرحله اول برای خودروهای عمومی اعم از بنزینی و دیزلی و کسانی که کارت سوختشان مفقود شده است، صادر میشود
وی گفت: در جریان قطعی سامانه هوشمند سوخت در ابتدای آبانماه، تلاش کردیم عرضه سوخت در جایگاهها با نرخ دوم را در کمترین زمان ممکن و در همان ساعات نخستین برقرار کنیم و خوشبختانه با صبوری مردم و همراهی اصحاب رسانه از جمله صداوسیما، عصر همان روز نیز عرضه سوخت سهمیهای در نخستین جایگاه ممکن شد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
تخصیص پنج هزار ربع سکه ضرب ۱۴۰۳ در حراج امروز
افزایش ۴۶۲ درصدی واردات طلا
نرخ جدید گاز مایع اعلام شد
واردات ۱.۶ میلیارد دلاری موبایل در ۸ ماه
شرط تحویل خودرو صفر در مراکز اسقاط اعلام شد
برخورد دوگانه در صنایع غذایی و عدم فهم مشترک از نیازها
قیمت طلا و سکه امروز ۷ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد
صدور ۴ هزار و ۷۱۴ گواهی تمکن مالی الکترونیک در ۸ ماه
۲۹۴۱۸ خودرو از گمرک ترخیص شد
ورود دومین محموله شمش نقره به خزانه بورس کالا
جزئیات تورم خوراکی ها در آبان؛ گوجه ۷۹ درصد گران شد!
۴۶.۸ میلیارد دلار ارز واردات تامین شد
ورود ۲۴ همت پول حقیقی به کارگزاریها
تقاضای صرفهجویی در مصرف گاز بهمعنای مصرف نکردن نیست
۳۱ هکتار از اراضی ملی استان تهران طی ۱۰۰ روز رفع تصرف شد
سوخت ورودی به نیروگاهها امکان قاچاق شدن ندارد
مصوبات کارگروه بازگشت ارز ابلاغ شد
پرداخت تسهیلات ارزی کوتاهمدت برای واردات دارو
صعود بورس؛ شاخص کل ۱۱ هزار واحد رشد کرد
تورم کالاهای صادراتی اعلام شد
فهرست ارزش گمرکی آیفون برای پرداخت هزینه رجیستری منتشر شد
مالیات سیگار ۵۰ درصد افزایش یافت
اتابک: ارز حاصل از صادرات باید در اختیار تولیدکننده باشد
کاهش ۲.۱ درصدی تورم تولیدکننده برق
کاهش ۶۰ درصدی ذخایر نیروگاهی علت خاموشی های پاییزی بود؟
دو دیدار مهم همتی با وزرای اقتصاد و سرمایه گذاری عربستان
وزیر راه: آماده همکاری با دیگر کشورها در حوزه دریانوردی هستیم
۳۸ هزار دستگاه خودرو از گمرکات ترخیص شد
ابلاغ نحوه واگذاری ارز حاصل از صادرات به دیگران
قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ چهارشنبه ۷ آذر