میرنیوز
به گزارش ایسنا، بلومبرگ به نقل از یک منبع آگاه نوشت: این غول کرهای شهر تیلور را که نزدیک مجتمع تولید فعلیاش قرار دارد، انتخاب کرد. سامسونگ و مقامات تگزاس این تصمیم را بعدازظهر روز سهشنبه اعلام خواهند کرد. با این حال یک نماینده سامسونگ اعلام کرد هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده است و از اظهارنظر بیشتر خودداری کرد.
سامسونگ امیدوار است مشتریان آمریکایی بیشتری را جلب کرده و فاصله با رقیب تایوانی خود شرکت TSMC را کم کند. این تصمیم چند ماه پس از آزاد شدن لی جائه یونگ از زندان و پس از اعلام سرمایهگذاری چند میلیاردی TSMC و اینتل برای تاسیسات تولید پیشرفته در جهان گرفته می شود. صنعت تراشه سازی در شتاب برای تامین تقاضای فزاینده پساکرونایی است که ظرفیت جهانی را با محدودیت روبرو کرده است.
کارخانه جدید حضور سامسونگ در شهر آستین را تقویت خواهد کرد. این شرکت در آستین تاکنون حدود ۱۷ میلیارد دلار سرمایه گذاری کرده و بیش از سه هزار کارمند دارد و بخشی از پیشرفتهترین تراشههای آمریکا را تولید می کند. طبق اسنادی که سامسونگ به مقامات تیلور ارائه کرده است، این شرکت سرمایه گذاری حدود ۱۷ میلیارد دلار و ایجاد حدود ۱۸۰۰ شغل در ۱۰ سال نخست را در برنامه خود دارد.
خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی و وال استریت ژورنال پیشتر گزارش کرده بودند تیلور برای محل کارخانه تراشه سازی جدید سامسونگ انتخاب شده است.
سامسونگ از اقدام دولت آمریکا برای مقابله با قدرت اقتصادی رو به رشد چین و انتقال بخشی از تولید پیشرفته که در دهههای گذشته به آسیا منتقل شده بود به آمریکا، بهره می برد. طرح مذکور پس از کمبود جهانی تراشه که صنعت خودروسازی و صنایع دیگر را مختل کرد، فوریت بیشتری پیدا کرد. کمبود تراشه میلیاردها دلار به درآمد شرکتها ضربه زد و کارخانهها را ناچار کرد کارگرانشان را به مرخصی اجباری بفرستند و آسیب پذیری آمریکا در برابر زنجیره تامین متنوع را نمایانتر ساخت. جو بایدن، رییس جمهور آمریکا در ژوئن طرحی را پیشنهاد کرد که شامل ۵۲ میلیارد دلار برای تقویت تولید داخلی تراشه بود.
دولت بایدن مکررا بر ضرورت افزایش تولید تراشه در آمریکا تاکید و اعلام کرده که بهترین راه برای جلوگیری از محدودیتهای زنجیره تامین یا اختلالاتی مشابه تاثیر پاندمی کووید ۱۹ بر تامین است. آمریکا ماه گذشته یک سیستم هشدار زودهنگام برای شناسایی شوکهای مربوط به کووید برای زنجیره تامین نیمه رسانا ایجاد کرد. دولت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان خواسته است نظرسنجی درباره موجودی انبار خود، تقاضا و سیستمهای تحویل را کامل کنند تا دولت بتواند مسائل احتمالی را بهتر شناسایی کند.
بر اساس گزارش بلومبرگ، این اواخر دولت آمریکا با برنامه شرکت اینتل برای اداره کارخانهای در چنگدوی چین برای تولید ویفرهای سیلیکونی مخالفت کرد. کاخ سفید از دموکراتها در مجلس نمایندگان آمریکا خواسته است لایحه ۵۲ میلیارد دلاری موسوم به قانون تراشهها را تصویب کنند که تحقیقات نیمه رسانا و تولید داخلی را تامین مالی خواهد کرد. دولت بایدن گفته است این قانون به آمریکا کمک خواهد کرد با چین رقابت کرده و از کمبود عرضه بلندمدت جلوگیری کند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
۳۱ هزار و ۷۰۰ هکتار چغندرقند پاییزه کشت شد
تاثیر ۴ عامل در میزان محاسبه حقوق دولتی در حوزه معدن
بانک توسعه اسلامی نقش مؤثرتری در تأمین مالی پروژههای ایران ایفا کند
دیدار سهجانبه برای مدیریت آفات و کاهش خسارتهای کشاورزی
رویکرد فعال ایران برای ایفای نقش در تغییر پارادایم صنعتی جهان
تمدید دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات ارزی کوتاهمدت تا پایان سال
۱۴.۵ میلیون تن کالاهای اساسی در بنادر کشور تخلیه شد
مدیرعامل شرکت نفت: برنامه دقیقی برای عبور از زمستان داریم
معاون وزیر نفت: ناترازی انرژی در کشور یک مسئله جدی است
وزیر اقتصاد با رئیس صندوق اوپک گفتگو کرد
ثبت آیفون مسافری از امروز آغاز شد
صادرات گاز ایران به عراق از یک نقطه متوقف شد
معاون وزیر نفت:ناترازی انرژی در کشور یک مسئله جدی است
بازار بهینهسازی برق با صدور گواهی صرفهجویی برای دو سرمایهگذار عملیاتی میشود
خودروسازان باید پول قطعه سازان را بدهند
راهنمای معاملات سامانه ارز تجاری منتشر شد
اتابک: بسیاری از معادن ایمن سازی نشده اند
نرخ ارز در مرکز مبادله ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
چالشها و فرصتهای توسعه صنعت پتروشیمی برسی شد
الگوی کشت باید پویا و تابع اصول حکمرانی آب باشد
تداوم پیشتازی بورس؛ شاخص کل در آستانه فتح کانال ۲.۴ میلیون
ایران دغدغهای برای فروش و صادرات نفت ندارد
تداوم پیشتازی بورس؛ شاخص کل در مرز ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد
همتی تهران را به مقصد ریاض ترک کرد
پرداخت موبایلی تا پایان سال اجرایی میشود
نرخ ارز مبادله ای ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
تحریم ایلان ماسک رد شد
رفع فوری ۲۴۲ مورد تعرض به اراضی دولتی در آبانماه
جمعآوری ۳۰۰ هزار ماینر غیرمجاز با ۱۰۰۰ مگاوات توان مصرفی در کشور
تخصیص ۶۵ میلیارد مترمکعب آب به بخش کشاورزی تا پایان برنامه هفتم