میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، مدیرکل دفتر بازسازی و حفاظت ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران گفت: هدف برنامه سال ۱۴۰۰ رهاسازی حدود ۵۰۰ میلیون قطعه انواع بچه ماهی است و عملیات رهاسازی از اواخر فروردین ماه آغاز و تقریباً تا آبان ماه ادامه دارد.
ناصر کرمی راد افزود: سال جاری با توجه به تغییرات اقلیمی نامناسب، عمده رهاسازی بچه ماهیها به میزان ۷۵ درصد در دریای خزر و بقیه در آبهای داخلی و مقدار جزیی در آبهای خلیج فارس انجام شده است.
وی اظهار داشت: در دریای خزر پنج گونه بچه ماهی خاویاری و انواع بچه ماهی استخوانی از جمله ماهی سفید، ماهی کولی، سوف و ماهی آزاد در دریای خزر رهاسازی میشود.
کرمی راد ادامه داد: در آبهای داخلی به طور عمده رهاسازی گونههای بومی و در حوزه آبهای خلیج فارس ماهیان دریایی و انواع میگوهای بومی را در برنامه داریم.
وی با بیان اینکه سال گذشته رهاسازی ۴۷۰ میلیون قطعه بچه ماهی هدف برنامه بود، گفت: از این میزان بیش از ۸۹ درصد معادل ۴۲۵ میلیون قطعه بچه ماهی رهاسازی شد.
مدیرکل دفتر بازسازی و حفاظت ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران هدف از تکثیر و رهاسازی بچه ماهی از سوی سازمان شیلات ایران را پشتیبانی از جامعه صیادان و حفاظت از ذخایر ژنتیکی آبریان عنوان کرد.
وی درباره مراکز بازسازی ذخایر آبزیان در کشور تصریح کرد: در حال حاضر هشت مرکز بازسازی ذخایر آبزیان خاویاری و استخوانی در حاشیه دریای خزر و در سه استان شمالی کشور فعالیت میکنند که قدمت حدود ۵۰ ساله دارند.
کرمی راد تعداد مراکز بازسازی ذخایر آبزیان در حاشیه آبهای داخلی را چهار مورد عنوان و اذعان کرد: در استانهای خوزستان دو مرکز، سیستان و بلوچستان یک مرکز و در آذربایجان غربی یک مرکز ذخایر بازسازی ذخایر آبزیان فعالیت میکنند.
وی با تاکید بر اینکه در حاشیه دریای خلیج فارس و دریای عمان نیاز به احداث ۱۰ مرکز بازسازی ذخایر آبزیان است، گفت: در حال حاضر یک مرکز بازسازی ذخایر آبزیان در حوزه خلیج فارس و دریای عمان داریم.
مدیرکل دفتر بازسازی و حفاظت ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران اظهار داشت: تمام این مراکز دولتی هستند و در سایر کشورهایی که در این حوزه فعال هستند از جمله چین، نروژ و ژاپن ۹۹ درصد این مراکز توسط دولتها احداث و مدیریت میشوند.
وی در مورد هزینههای مراکز بازسازی ذخایر آبزیان گفت: سازمان شیلات ایران سالانه بیش از ۳۰ میلیارد تومان برای این مراکز هزینه میکند که شامل اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای و بخشی دیگر حقوق، و دستمزد و سایر موارد است.
کرمی راد تصریح کرد: سازمان شیلات ایران تنها سازمانی است که به مراکز بازسازی ذخایر آبزیان کمک میکند و لازم است سایر دستگاهها همچون سازمان برنامه و بودجه با توجه به نرخ تورم و حجم عملیات در این مراکز حمایتهایی را انجام دهند.
منبع : خبرگزاری مهر
حجم معاملات روزانه بازار ارز تجاری از ۷۳ میلیون دلار گذشت
توسعه همکاریها ایران و عراق در حوزه خدمات فنی و مهندسی
امضای تفاهمنامه برای خرید ۳۰ هزار تن ریل ملی
تحویل ۸۷۶ میلیون متر مکعب گاز به شبکه سراسری
پرداخت ۲۱۷ «همت» وام ازدواج و فرزندآوری در ۱۰ ماهه اول سال
مستمری دی ماه مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد
هشتاد و دومین حراج شمش طلا، ۲۳ دیماه برگزار میشود
آغاز مجدد ریل گذاری راه آهن چابهار- زاهدان پس از دو سال وقفه
پرونده سامانه نیما ۱۰ روز دیگر بسته میشود
صادرات نفت ایران ادامه دارد
وزش باد شدید در برخی از نقاط کشور
قیمت جهانی نفت ۲۰ دی ماه؛ برنت ۷۶ دلار و ۸ سنت
معافیت ۱۰۰ درصدی مالیاتی حقوق بگیران در سال ۱۴۰۴ تایید شد
از اعطای زمین رایگان به کارگران تا کاهش قدرت خرید مسکن مستاجران
چگونه کارت سوخت دریافت کنیم؟
قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار به ۵ میلیون و ۲۷۱ هزار تومان رسید
چاه های کشاورزی برای معافیت از مدیریت مصرف نیروگاه خورشیدی احداث کنند
ضرورت توسعه انرژیهای تجدیدپذیر در کشور
مصرف ۸۰ هزار مگاواتی برق در تابستان
شروط سازمان بورس برای بازگشایی نماد پتروشیمیها
تزریق ۲۱ هزار و ۹۷۰ میلیارد تومان به شبکه بانکی و موسسات اعتباری
خدمترسانی به جامعه عشایری تسهیل شود
تزریق پول ۲۱ هزار و ۹۷۰ میلیارد تومانی به شبکه بانکی و موسسات اعتباری
گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی بانک مرکزی + تعریف کامل اجزا
۸۰ میلیارد تومان تسهیلات به دیمکاران پرداخت شد
دستور وزیر اقتصاد برای جلوگیری از فروش ماینرهای غیرمجاز
افزایش ۱۰۰ درصدی معافیت مالیاتی حقوقبگیران و مشاغل خرد
سامانه ارز تجاری میتواند به بورس و بازارهای مولد کمک کند
تولید ۱۹۷۵ دستگاه لوکوموتیو و واگن در ۸ ماه
وزیر نیرو: امکان قاچاق سوخت از داخل مخازن نیروگاهها وجود ندارد