میرنیوز
به گزارش ایسنا، گروه اوپک پلاس در ژوییه افزایش ماهانه ۴۰۰ هزار بشکه در روز را به منظور احیای محدودیت عرضه تصویب کرده بود. تصمیم روز چهارشنبه وزیران این گروه به معنای آن است که اوپک پلاس در اکتبر تولیدش را مانند سپتامبر ۴۰۰ هزار بشکه در روز افزایش می دهد. دیدار بعدی وزیران اوپک پلاس چهارم اکتبر (۱۳ مهر) تعیین شد.
اوپک پلاس در بیانیه ای اعلام کرد اگرچه تبعات شیوع پاندمی کووید ۱۹ همچنان ابهاماتی را به همراه دارد اما عوامل بنیادین بازار تحکیم شده و ذخایر نفت سازمان توسعه و همکاری اقتصادی با بهبود تقاضا، همچنان روند رو به کاهشی داشته است.
کارشناسان اوپک پلاس روز سه شنبه پیش بینی رشد تقاضا برای نفت در سال ۲۰۲۲ را ۴.۲ میلیون بشکه در روز برآورد کردند که بالاتر از برآورد قبلی ۳.۲۸ میلیون بشکه در روز بود و احتمال تولید بالاتر این گروه در آینده را تقویت کرد.
دورنمای تقاضا برای نفت در سال ۲۰۲۲ بر اساس آمار سال ۲۰۲۱ خوش بینانه به نظر می رسد. اوپک پلاس انتظار دارد تقاضا برای نفت که سال ۲۰۲۰ به میزان حدود ۹ میلیون بشکه در روز کاهش داشت، امسال ۵.۹۵ میلیون بشکه در روز رشد کند اما تقاضا در نیمه اول سال ۲۰۲۱ تنها حدود سه میلیون بشکه در روز رشد کرد.
آمریتا سن، هم موسس اندیشکده انرژی اسپکتس در این باره گفت: تقاضا نسبت به انتظارات بالایی که وجود داشته، ناامیدکننده بوده و همچنان موانعی به خصوص در آسیا وجود دارد. ما تنها انتظار داریم تقاضا در نیمه دوم سال ۲۰۲۲ به سطح سال ۲۰۱۹ برگردد.
با صعود قیمت هر بشکه نفت برنت به بالای ۷۰ دلار، آمریکا خواستار افزایش سریعتر تولید اوپک پلاس شده است.
کمیته فنی مشترک اوپک پلاس روز سه شنبه گزارش جدیدی درباره وضعیت بازار در سالهای ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ ارائه کرد. به گفته منابع آگاه در اوپک پلاس، در این گزارش که علنی منتشر نشد، پیش بینی شده است امسال بازار ۰.۹ میلیون بشکه در روز کمبود عرضه خواهد داشت. این گزارش پیشتر مازاد عرضه ۲.۵ میلیون بشکه در روز را برای سال ۲۰۲۲ پیش بینی کرده بود اما به دلیل تقاضای قویتر برآورد خود را به ۱.۶ میلیون بشکه در روز اصلاح کرد.
این منابع گفتند ذخایر نفت تجاری سازمان توسعه و همکاری اقتصادی که اعضای آن اقتصادهای توسعه یافته جهان هستند، تا ماه مه سال ۲۰۲۲ پایین میانگین پنج ساله ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ خواهد ماند.
بر اساس گزارش رویترز، بیورن تونهاگن، مدیر بازارهای نفت انرژی اسپکتس گفت: با در نظر گرفتن قرنطینه های جدیدی که برای مقابله با کرونای دلتا وضع شده اند، هنوز معلوم نیست آیا تقاضا می تواند به سرعتی که اوپک پلاس و بازار پیش بینی کرده اند، رشد کند.
قیمتهای نفت روز چهارشنبه پس از اعلام توافق وزیران اوپک پلاس به سیاست فعلی افزایش تدریجی تولید کاهش پیدا کرد. بهای معاملات نفت برنت با ۱۸ سنت کاهش، به ۷۱ دلار و ۴۵ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با شش سنت کاهش، به ۶۸ دلار و ۴۴ سنت در هر بشکه رسید.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
رشد ۴۴۷۴۱ هزار واحدی شاخص کل بورس
فرزین: ریال دیجیتال به زودی عملیاتی می شود
تنظیمگری و نظارت بر مبادله رمزپولها وظیفه قانونی بانک مرکزی است
برف و باران نوار غربی کشور را فرامیگیرد
یازدهمین همایش سالانه بانکداری نوین و نظامهای پرداخت برگزار شد
شروط مهم واردات خودرو در آیین نامه جدید دولت
۶ دستور همتی به رئیس کل جدید گمرک
قیمت جهانی طلا ۵ آذر؛ هر اونس ۲۶۹۵ دلار و ۶ سنت
قیمت جهانی نفت ۵ آذر؛ برنت ۷۴ دلار و ۸۶ سنت شد
آیین نامه جدید واردات خودرو ابلاغ شد
پیشرفت ۸۸ درصدی پروژه بنزینسازی پالایشگاه تهران
تخلیه و بارگیری ۱۵۵ میلیون تن کالا در بنادر طی ۸ ماهه ۱۴۰۳
چک الکترونیک راهکاری برای افزایش امنیت مبادلات
۳۰ هزار تن قهوه در ۷ ماهه امسال وارد کشور شد
شیوه تعیین فهرست سیگار تولید داخل با نشان خارجی اصلاح میشود
قیمت برق تجدیدپذیر برای صنایع در آذرماه اعلام شد
نتیجه بیست و نهمین مرحله حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
قیمت برق تجدیدپذیر برای صنایع در آذر ماه اعلام شد
فرآیندهای مالیاتستانی، سیستمی میشود
۵۶ تکلیف روی میز شورای ملی تامین مالی
۳۲۲ کیلومتر راه و راهآهن در ۱۰۰ روز به بهرهبرداری و احداث رسید
دریاچه ارومیه پربارانترین حوضههای درجه دو کشور
۱۰ صنعت بورسی با بیشترین اثرگذاری در آبان ماه
استانداردهای قوی، زمینهساز استفاده بهینه از فناوریهای نو
شاخص بورس رکوردشکنی میکند؟
کالاهای صادرات برگشتی مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد
شاخص بورس رکوردشکنی میکند؟
کالاهای صادارات برگشتی مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد
اتمام مصوبه ترخیص درصدی کالاهای حوزه صنعت
پروژه قطار برقی تهران - مشهد از محل تهاتر نفت تامین میشود