میرنیوز
به گزارش ایسنا، در هفته گذشته با وجود آنکه ممنوعیتی برای سفرهای مردم در نظر گرفته نشده بود، اما ترددهای جادهای کمتر از هفته قبل از آن و حتی سال گذشته شد و به نظر میرسد که مردم نسبت به گذشته نگرانی بیشتری از ابتلاء به کرونا دارند و پروتکلها را خودشان رعایت کردند. البته با وجود این شرایط قرمز کرونایی در کشور انتظار میرفت آمارها روند کاهشی بیشتری نسبت به آنچه در آمارهای رسمی آمده است داشته باشد.
چرا که براساس جدیدترین گزارش مرکز مدیریت راه های کشور از تحلیل وضعیت تردد وسایل نقلیه مختلف در بازه زمانی ۱۵ تا ۲۱ مرداد ماه، متوسط تردد روزانه بین استانی یک میلیون و ۵۹۴ هزار و ۲۱۰ وسیله نقلیه بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۱ درصد ودر قیاس با هفته گذشته هفت درصد کاهش داشته است.
این آمار کاهشی در حالی رقم خورده که تعداد خودروهای غیر بومی در محورهای مواصلاتی کشور کاهش چندانی نداشته است چرا که در همین بازه زمانی حدود هشت میلیون و ۶۳۰ هزار پلاک یکتا (هر پلاک یکبار در نظر گرفته شده باشد) در جادههای کشور مشاهده شده که این آمار ۱۶۴ هزار خودرو کمتر از هفته دوم مرداد ماه است. اما این یعنی تعداد مسافران و خودروهای آنها چندان کمتر نشده اما شاید جا به جایی این خودروها کمتر از قبل شده که سبب پایین آمدن آمارها شده است.
این خودروها مثل همیشه عمدتا متعلق به استانهای تهران و البرز بوده و خودروهای این شهروندان سهمی بیش از ۲۰ درصد در میان خودروهای دیگر داشته است. پس از آن، خودرو استانهای فارس، مازندران، خراسان رضوی، اصفهان و آذربایجان شرقی در رتبههای بعدی قرار میگیرند. جالب اینکه خودروها با پلاک استان فارس در رتبه سوم و قبل از استانهای دیگر قرار دارد و این نشان میدهد که سفر مردم این استان با شتاب بالایی در هفته گذشته افزایش یافته که توانسته از خراسان رضوی هم که تا هفتههای قبل در این جایگاه بود، پیشی بگیرد.
از سوی دیگر ورود و خروج وسایل نقلیه در استانهای مختلف نشان میدهد که استانهای کرمان با شش درصد و فارس با دو درصد افزایش، نسبت به هفته گذشته تنها استانهایی باشند که میزان تردد خودرو در آنها بیشتر از هفته گذشته شده است و سفرهای ورودی و خروجی استانهای ایلام با ۱۹ درصد، خراسان شمالی با ۱۵ درصد و خراسان رضوی با ۱۴ درصد افت بیشترین کاهش ترددهای استانی را نسبت به هفته گذشته تجربه کردند.
همچنین ورود و خروج وسایل نقلیه در استانهای مازندران با ۲۸ درصد، گیلان با ۲۲ درصد، قزوین با ۲۰ درصد و خراسان شمالی با ۱۹ درصد کاهش نسبت به هفته مشابه سال گذشته بیشترین کاهش و سفرهای ورودی و خروجی استانهای آذربایجان غربی با پنج درصد، یزد با سه درصد، فارس با دو درصد و هرمزگان، سمنان و خوزستان هر یک با یک درصد رشد، بیشترین افزایش ترددهای بین استانی را نسبت به هفته مشابه سال گذشته داشتند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
بیانیه اختتامیه همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی
تحول دیجیتال و هوشمندسازی در صنعت لیزینگ
استانداردهای گزارشگری و مدیریت شرکتهای لیزینگ
بالا بودن هزینههای سربار در حوزه لیزینگ از موانع جدی رشد این صنعت است
نرخ سود بالا و فرآیندهای پیچیده تأمین مالی دو تنگنای مهم صنعت لیزینگ
رئیس مرکز تنظیمگری بانک مرکزی: صنعت لیزینگ در ایران توسعه پیدا نکرده است
ضمانت های اجرایی قانون ساماندهی تجارت مرزی اعلام شد
توافق ایران و عربستان بر توسعه روابط اقتصادی و تسهیل فرآیندهای مالی حجاج
توافق ایران و عربستان با هدف توسعه روابط اقتصادی و مالی
هشدار هواشناسی؛ ورود موج سرد و بارش برف و باران در کشور
لیزینگ واسط بین عرضه و تقاضا است
نقش حیاتی لیزینگ در رشد اقتصادی کشور
لیزینگ واسطع بین عرضه و تقاضا است
رئیس کل بانک مرکزی: صنعت لیزینگ نیازمند توسعه است
دیدار و توافقات وزیر اقتصاد با رئیس صندوق اوپک در عربستان
تولید نفت آغاجاری در دولت چهاردهم افزایش یافت
چقدر گاز در روزهای سرد امسال به نیروگاهها تحویل شد؟
مصرف ۷۳ درصد گاز طبیعی در بخش خانگی
حضور همتی در کنفرانس چالشها و فرصتهای پیش روی اقتصادهای نوظهور
بخش کشاورزی پیشران همکاری مشترک بین ایران و قزاقستان
ریزش ۴۷ هزار واحدی شاخص کل بورس با وجود دلار ۹۰ هزار تومانی
راهاندازی گمرک در منطقه آپرین
واردات خودرو از گمرک خسروی و پرویزخان مجاز شد
توافق گمرک و شرکت راهآهن جهت راهاندازی گمرک در منطقه آپرین
قیمت دلار ۲۸ بهمن؛ دلار به ۷۲ هزار و ۶۳۲ تومان رسید
اضافه شدن خسروی و پرویزخان به فهرست گمرکات مجاز ترخیص خودرو سواری
رونق تولید و مصرف با توسعه صنعت لیزینگ
افزایش ۳۱ درصدی تراکنش همراهبانک صادرات ایران
همایش صنعت لیزینگ آغاز به کار کرد
بانک مرکزی به دنبال تدوین دستور العمل صنعت لیزینگ