میرنیوز
به گزارش ایسنا، طبق اعلام این شرکت خودروساز گروه صنعتی ایران خودرو توانسته از ابتدای امسال تا روز گذشته (دهم مردادماه) سند بیش از ۱۴۴ هزار دستگاه خودرو را صادر کرده و محصولات متنوع خود را تحویل مشتریان دهد که طبق ادعای ایرانخودرو، این عدد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، بیانگر افزایش بیش از ۳۰ درصدی است و این در حالیست که در مدت مشابه سال گذشته ۱۱۰ هزار دستگاه خودرو توسط ایرانخودرو وارد بازار شده بود.
این در حالی است که در سه ماهه نخست امسال آمار خودروهای تحویلی ۸۹ هزار و ۵۳۱ دستگاه ثبت شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۷ درصدی را نشان میدهد و طبق آن، خانواده پژو پارس، بیشترین آمار خودروهای مورد تقاضا از سوی مشتریان را به خود اختصاص داده و بیشترین تعداد تحویل به مشتریان را از آن خود کرده است.
طبق ادعای ایرانخودرو کسر این آمار نشان میدهد از ابتدای تیر ماه تا روز گذشته (یکشنبه/ دهم تیرماه) بالغ بر ۵۴ هزار و ۴۶۹ دستگاه خودرو تحویل مشتری شده است که میتواند افزایش قابل توجهی برای ۴۲ روز باشد.
طبق اعلام این شرکت بزرگ خودروسازی این افزایش تحویل در شرایطی است که کارکنان خطوط تکمیل کاری گروه صنعتی در تعطیلات تابستانی نیز در محل کار حضور داشتند و توانستند حدود ۱۰ هزار خودرو را تکمیل کرده و هم زمان، تحویل خودرو به مشتریان نیز به صورت عادی در حال انجام بوده است. بر همین اساس برنامههای فروش محصولات این شرکت نیز همانند سال گذشته ادامه داشته و مطابق با مجوز کمیته خودرو، طرحهای فروش در سه قالب فروش فوقالعاده، پیشفروش یکساله و مشارکت در تولید نیز طبق برنامه تولید در دستور کار قرار دارد.
لازم به ذکر است که به گفته مدیرعامل گروه صنعتی ایرانخودرو نیز در روزهای پایانی اسفندماه، ۱۴ هزار خودروی ناقص تکمیل، تحویل یا آماده تحویل به مشتریان شده است.
از ۴۷ هزار و ۸۱۵ خودرو تولیدی تیرماه، ۴۴ هزار و ۴۳۰ خودرو فروخته شد
بررسی آمار تولید و فروش گروه صنعتی ایرانخودرو در تیرماه امسال نشان میدهد که این شرکت ۳۶ هزار و ۲۲۸ دستگاه از محصولات خانواده پژو (بهجز پژو ۲۰۰۸) تولید کرده که ۳۳ هزار و ۱۲۸ دستگاه آن را فروخته و ۱۰۳ دستگاه هم پژو ۲۰۰۸ تولید کرده که همه ۱۰۳ دستگاه آن را فروخته است.
لازم به ذکر است در مواردی که میزان فروش از میزان تولید بیشتر است، بدین معناست که از تولیدهای ماههای گذشته به هردلیل (همچون کسری برخی قطعات) تجاری نشده بود، تجاری و فروخته شده است.
همچنین تولید محصولات خانواده سمند در تیرماه ۱۴۰۰ نیز ۳۱۰۱ دستگاه بوده که از این تعداد ۳۳۷۹ دستگاه را تجاری کرده است.
علاوه بر این در چهارمین ماه سال جاری ۴۶۷۴ دستگاه دنا، ۲۵۲۰ دستگاه رانا و ۴۲۸ دستگاه تارا در مجموعه گروه صنعتی ایرانخودرو تولید شده است که به ترتیب از این میزان تولیدها، ۵۴۶۷ دستگاه دنا، ۱۵۶۸ دستگاه رانا و هشت دستگاه تارا توسط ایرانخودرو فروخته شده است.
ایران خودرو در محصولات مونتاژی نیز درتیرماه امسال ۷۶۱ دستگاه هایما و همانطور که اشاره شد ۱۰۳ دستگاه پژو ۲۰۰۸ تولید کرده است که به ترتیب ۷۷۱ دستگاه هایما و ۱۰۳ دستگاه پژو ۲۰۰۸ فروخته است.
از تولیدات مونتاژی پیشین این گروه صنعتی، سه دستگاه تندر (L۹۰) و از تولیدات داخلی گذشته آن سه دستگاه وانت آریسان در تیرماه ۱۴۰۰ به فروش رسیده است.
براین اساس ۴۷ هزار و ۸۱۵ دستگاه خودرو در گروه صنعتی ایرانخودرو در تیر ماه تولید شده که برای ۴۴ هزار و ۴۳۰ دستگاه آن صورت مالی ثبت شده و ۳۳۸۵ دستگاه از خودروهای تولیدی ایرانخودرو در این ماه تجاری و به بازار عرضه نشده است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
هدفگذاری تجارت یک میلیارد دلاری ایران و قزاقستان در سال ۲۰۲۵
مشکلات رانندگان ایرانی در قزاقستان به زودی رفع میشود
بیانیه اختتامیه همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی
تحول دیجیتال و هوشمندسازی در صنعت لیزینگ
استانداردهای گزارشگری و مدیریت شرکتهای لیزینگ
بالا بودن هزینههای سربار در حوزه لیزینگ از موانع جدی رشد این صنعت است
نرخ سود بالا و فرآیندهای پیچیده تأمین مالی دو تنگنای مهم صنعت لیزینگ
رئیس مرکز تنظیمگری بانک مرکزی: صنعت لیزینگ در ایران توسعه پیدا نکرده است
ضمانت های اجرایی قانون ساماندهی تجارت مرزی اعلام شد
توافق ایران و عربستان بر توسعه روابط اقتصادی و تسهیل فرآیندهای مالی حجاج
توافق ایران و عربستان با هدف توسعه روابط اقتصادی و مالی
هشدار هواشناسی؛ ورود موج سرد و بارش برف و باران در کشور
لیزینگ واسط بین عرضه و تقاضا است
نقش حیاتی لیزینگ در رشد اقتصادی کشور
لیزینگ واسطع بین عرضه و تقاضا است
رئیس کل بانک مرکزی: صنعت لیزینگ نیازمند توسعه است
دیدار و توافقات وزیر اقتصاد با رئیس صندوق اوپک در عربستان
تولید نفت آغاجاری در دولت چهاردهم افزایش یافت
چقدر گاز در روزهای سرد امسال به نیروگاهها تحویل شد؟
مصرف ۷۳ درصد گاز طبیعی در بخش خانگی
حضور همتی در کنفرانس چالشها و فرصتهای پیش روی اقتصادهای نوظهور
بخش کشاورزی پیشران همکاری مشترک بین ایران و قزاقستان
ریزش ۴۷ هزار واحدی شاخص کل بورس با وجود دلار ۹۰ هزار تومانی
راهاندازی گمرک در منطقه آپرین
واردات خودرو از گمرک خسروی و پرویزخان مجاز شد
توافق گمرک و شرکت راهآهن جهت راهاندازی گمرک در منطقه آپرین
قیمت دلار ۲۸ بهمن؛ دلار به ۷۲ هزار و ۶۳۲ تومان رسید
اضافه شدن خسروی و پرویزخان به فهرست گمرکات مجاز ترخیص خودرو سواری
رونق تولید و مصرف با توسعه صنعت لیزینگ
افزایش ۳۱ درصدی تراکنش همراهبانک صادرات ایران