میرنیوز

تغییرات نرخ کره در سال آینده

تغییرات نرخ کره در سال آینده 2020-02-08T15:37:11+03:30

به گزارش ایسنا، مرتضی رضایی امروز شنبه در نشستی اظهار کرد: در فرآیند تولید شیر از مرحله سلامت گوساله و گاو، محل نگهداری آنها و تغذیه تا ورود شیر به کارخانه به تمام جزیات بهداشتی توجه می‌شود.

وی با طرح این پرسش که وقتی یک دام  چند میلیون تومان قیمت دارد، چطور می شود که دامدار به آن بی‌توجه باشد؟ افزود: از طرفی تمام کارخانه‌های لبنی به خاطر خودشان موظفند تمام فاکتورهای بهداشتی و میکروبی را اندازه‌گیری کنند.

معاون امور تولیدات وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه موضوع وجود سم آفلاتوکسین در شیر به ناحق مطرح شد، گفت: مگر می‌شود از استانداردهای بهداشتی در کشور عبور کرد و کسی متوجه نشود؟ در حقیقت با مطرح کردن آلودگی شیر به این صنعت ظلم شده است و وظیفه ما این است که به صورت واقع بینانه به مردم اطلاع رسانی کنیم زیرا  تولید با ضوابط فنی و منطقی  در جریان است.

وی اضافه کرد:‌در دهه فجر ۱۳۰۱ پروژه به صورت رسمی افتتاح شد و به بهره برداری رسید که ۶۲۱ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی و ۷ میلیون تومان نیز توسط بخش دولتی سرمایه‌گذاری شده است. این پروژه‌ها به صورت مستقیم برای ۳۶۴۰  نفر و برای ۲۱۹۶  نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال زایی کرد.

رضایی در ادامه به عملکرد تولیدات کشور در سالهای ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ اشاره کرد و گفت: در این سال‌ها ۸۳۰ هزار تن گوشت قرمز تولید داخل داشته‌ایم که پیش بینی می‌شود این مقدار در سال ۱۳۹۸ به ۸۶۰ هزار تن برسد. همچنین در سال ۱۳۹۷،   ۱۰ میلیون و ۵۸۹ هزار تن شیر خام تولید کردیم که پیش بینی می‌شود امسال از مرز ۱۱ میلیون تن بگذرد.

وی اضافه کرد:‌در سال ۱۳۹۷، ۲ هزار و ۳۵۵ هزار تن گوشت طیور تولید شده است که پیش بینی می‌شود در سال ۱۳۹۸، به ۲ هزار و ۶۰۰ تن برسد. همچنین تولیدات تخم مرغ در سال ۱۳۹۷، ۹۰۱ هزار تن بود که پیش بینی می‌شود در سال  ۱۳۹۸  از مرز یک میلیون تن بگذرد. یعنی رشد ۱۲.۱ درصدی خواهد داشت.

معاون امور تولیدات وزارت جهاد کشاورزی به تولیدات عسل نیز اشاره کرد و گفت: در سال ۱۳۹۷، ۹۰ هزار تن و در سال ۱۳۹۸، ‌۱۱۲ هزار تن عسل تولید شده است یعنی امسال با رشد ۲۴.۴ درصدی مواجه شدیم. همچنین تولیدات پیله تر نیز سال گذشته ۹۸۷ هزار تن بود که امسال ۳۸۵ هزار تن رسید.

به گفته وی سرانه مصرف گوشت مرغ در کشور سالانه ۳۱ کیلوگرم و سرانه مصرف تخم مرغ ۱۱.۸ کیلوگرم بود.

باقی ماندن ذرت‌های آلوده‌ در انبارها

رضایی در ادامه صحبت‌هایش به ذرت‌های آلوده اشاره کرد و گفت: تمام محصولات در کشور مبدا اندازه گیری می‌شوند و برگه سلامت و گواهی به آنها داده می‌شود. پس از ورود به کشور نیز در گمرک نمونه گیری‌های لازم بر روی آنها انجام می‌شود و اگر استاندارد را پاس نکند اجازه ترخیص داده نمی‌شود. برای مثال ذرت‌های آلوده‌ای که وارد کشور شد در انبارها باقی ماند و گرمی از آن وارد کشور نشد. در خصوص باقی محصولات وارداتی نیز همین حساسیت‌هاوجود دارد.

وی اضافه کرد:‌میانگین تولید شیر در گاوداری‌های صنعتی روزانه بیش از ۳۵ کیلوگرم است که سعی کردیم برای تولید بیشتر اقدامات ژنتیکی انجام دهیم. همچنین بیش از ۵۰ درصد گوشت کشور از دام سنگین تامین می‌شود که برای افزایش تولید گوشت نژادهای چند منظوره آورده‌ایم. نژادهایی که مقاومت بالایی در برابر بیماری دارند و از نظر کمیت و کیفیت گوشت در وضعیت بهتری هستند.

وی در ادامه اضافه کرد:‌سال  ۱۳۹۷ جمعیت گاوهای آمیخته ۲۸۰ هزار راس بود که امسال این تعداد به ۳۵۰ هزار راس رسید و پیش بینی می‌شود که در افق ۱۴۰۰ به ۶۰۰ راس برسد. همچنین نژاد بز شیری در سال ۱۳۹۷، ۵۰ هزار راس بود که در سال ۱۳۹۸ به ۹۳ هزار راس خالص رسید و پیش بینی می‌شود در افق ۱۴۰۰  به ۳۴۰ هزار راس خالص برسد.

رضایی همچنین به گوسفندهای چندقلوزا اشاره کرد و گفت:‌در سال ۱۳۹۷،   ۶۰ هزار راس از این گوسفندان داشتیم و امسال نیز به ۱۱۰ هزار راس رسید و پیش بینی می‌شود در سال ۱۴۰۰، به ۸۰۰ هزار راس برسد. همچنین گله‌های گوسفند نژاد افشاری چند قلو زا شده و برنامه‌هایی برای نژادهای دیگر نیز در نظر گرفته شده است.

به گفته‌ی وی با وجود تحریم‌ها هیچ مشکلی در تامین مواد ژنتیکی گوشت مرغ وجود  ندارد. تمهیدات لازم اندیشیده شده که در صورت تحریم این مشکل برطرف شود.

وی در ادامه به اصلاح واحیای مرغ لاین ایرانی اشاره  کرد و گفت: امسال برنامه کلانی در این زمینه نهایی شده که لاین آرین وارد تولیدات گوشت مرغ شود.

رضایی همچنین به تولیدات گوشت بوقلمون نیز اشاره کرد و گفت: در سال ۱۳۹۷، ۲۹ هزار تن گوشت بوقلمون تولید شد و امسال این مقدار به ۳۵ هزار تن رسید یعنی با رشد ۲۰ درصدی در تولید گوشت بوقلمون مواجه شدیم و پیش بینی می‌شود سال بعد نسبت به امسال با رشد ۳۵ درصدی در تولید این گوشت مواجه شویم.

وی همچنین به بیماری آنفولانزای طیور نیز اشاره کرد و گفت:‌در سال جاری بیماری آنفولانزا خاموش شده و تاکنون موردی در کشور وجود نداشته است.

پیش بینی صادرات هزار میلیون دلاری لبنیات در سال جاری

در ادامه قدوسی - مدیر عامل صنایع شیر ایران - با اشاره به این که از سال ۱۳۸۰ سالانه ۴۰۰ میلیون دلار واردات لبنیات به کشور داشتیم گفت:درحال حاضر نه تنها وابستگی در این بخش نداریم بلکه در سال ۱۳۹۷، ۷۰۰ میلیون دلار صادرات لبنیات انجام شد و پیش بینی می‌شود امسال هزار میلیون دلار صادرات در این بخش داشته باشیم.

در ادامه این نشست خبری چمنی - مشاور انجمن صنایع شیر ایران - با اشاره به این که باید تولیدات شیر از مبدا تا مقصد کنترل شود گفت: گاهی شیر خام بدون شناسنامه دست مردم قرار می‌گیرد و به دلیل این که هزینه برای شناسنامه دار کردن آن زیاد است، این اقدام انجام نمی‌شود در نتیجه قیمت آن هم ارزان‌تر خواهد بود. در حالی که انجام آزمایشات بر روی شیر خام هزینه بر است و این هزینه قدرت رقابت را از صنعت که متعهد به سلامت مصرف کننده است می‌گیرد.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اقتصادی

هدف‌گذاری تجارت یک میلیارد دلاری ایران و قزاقستان در سال ۲۰۲۵

هدف‌گذاری تجارت یک میلیارد دلاری ایران و قزاقستان در سال ۲۰۲۵
2025-02-16T22:29:36+03:30
وزیر تجارت قزاقستان طی دیدار با وزیر راه و شهرسازی ایران از پیش‌بینی افزایش مبادلات تجاری دو کشور ایران و قزاستان به یک میلیارد دلار طی سال ۲۰۲۵ خبر داد.

مشکلات رانندگان ایرانی در قزاقستان به زودی رفع می‌شود

مشکلات رانندگان ایرانی در قزاقستان به زودی رفع می‌شود
2025-02-16T22:16:24+03:30
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به گفتگو با وزیر تجارت قزاقستان گفت: مشکلات رانندگانی که به قزاقستان سفر می‌کنند و ترانزیت دارند به زودی رفع می‌شود.

بیانیه اختتامیه همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی

بیانیه اختتامیه همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی
2025-02-16T20:29:38+03:30
بیانیه اختتامیه همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی توسط کوروش پرویزیان رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی قرائت شد.

تحول دیجیتال و هوشمندسازی در صنعت لیزینگ

تحول دیجیتال و هوشمندسازی در صنعت لیزینگ
2025-02-16T20:29:38+03:30
نشست «هوشمندسازی و تحول دیجیتال در صنعت لیزینگ» با حضور مقام‌های بانکی و متخصصان صنعت لیزینگ برگزار شد.

استانداردهای گزارشگری و مدیریت شرکت‌های لیزینگ

استانداردهای گزارشگری و مدیریت شرکت‌های لیزینگ
2025-02-16T20:29:38+03:30
نشست تحلیلی «استانداردهای گزارشگری و مدیریت شرکت‌های لیزینگ» در ادامه همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی برگزار شد.

بالا بودن هزینه‌های سربار در حوزه لیزینگ از موانع جدی رشد این صنعت است

بالا بودن هزینه‌های سربار در حوزه لیزینگ از موانع جدی رشد این صنعت است
2025-02-16T20:29:37+03:30
امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳ نشست «فضای کسب‌وکار و چالش‌های صنعت لیزینگ» در حاشیه همایش صنعت لیزینگ و تأمین مالی برگزار شد.

نرخ سود بالا و فرآیندهای پیچیده تأمین مالی دو تنگنای مهم صنعت لیزینگ

نرخ سود بالا و فرآیندهای پیچیده تأمین مالی دو تنگنای مهم صنعت لیزینگ
2025-02-16T20:29:37+03:30
نشست «تأمین مالی صنعت لیزینگ» در حاشیه همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی برگزار شد و کارشناسان بر لزوم کاهش نرخ سود، تسهیل فرآیندهای پیچیده و تنوع‌بخشی به ا...

رئیس مرکز تنظیم‌گری بانک مرکزی: صنعت لیزینگ در ایران توسعه پیدا نکرده است

رئیس مرکز تنظیم‌گری بانک مرکزی: صنعت لیزینگ در ایران توسعه پیدا نکرده است
2025-02-16T20:29:36+03:30
امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ نشست سیاستی «تنظیم‌گری و محیط قانونی صنعت لیزینگ» در اولین همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی برگزار شد.

ضمانت‌ های اجرایی قانون ساماندهی تجارت مرزی اعلام شد

ضمانت‌ های اجرایی قانون ساماندهی تجارت مرزی اعلام شد
2025-02-16T20:16:17+03:30
معاون برنامه‌ریزی و مقررات سازمان توسعه تجارت ایران، ضمن اشاره به قانون ساماندهی تجارت مرزی از هزینه کردن بخشی از درآمد تجارت ته لنجی‌ها برای اشتغال و توسعه ...

توافق ایران و عربستان بر توسعه روابط اقتصادی و تسهیل فرآیندهای مالی حجاج

توافق ایران و عربستان بر توسعه روابط اقتصادی و تسهیل فرآیندهای مالی حجاج
2025-02-16T19:11:03+03:30
در دیدار وزیر اقتصاد ایران و وزیر دارایی عربستان، دوطرف بر تقویت همکاری‌های اقتصادی و تسهیل فرآیندهای مالی حجاج تأکید کردند.

توافق ایران و عربستان با هدف توسعه روابط اقتصادی و مالی

توافق ایران و عربستان با هدف توسعه روابط اقتصادی و مالی
2025-02-16T18:56:23+03:30
در دیدار وزیر اقتصاد ایران و وزیر دارایی عربستان، دوطرف بر تقویت همکاری‌های اقتصادی و تسهیل فرآیندهای مالی حجاج تأکید کردند.

هشدار هواشناسی؛ ورود موج سرد و بارش برف و باران در کشور

هشدار هواشناسی؛ ورود موج سرد و بارش برف و باران در کشور
2025-02-16T16:30:01+03:30
سازمان هواشناسی نسبت به بارش برف و باران و کاهش دما در نقاط مختلف کشور هشدار نارنجی صادر کرد.

لیزینگ واسط بین عرضه و تقاضا است

لیزینگ واسط بین عرضه و تقاضا است
2025-02-16T15:36:17+03:30
رئیس هیئت‌مدیره انجمن لیزینگ ایران گفت: لیزینگ به عنوان واسطه‌ای میان عرضه و تقاضا می‌تواند نقش کلیدی در حل مشکل فروش از طریق افزایش قدرت خرید ایفا کند.

نقش حیاتی لیزینگ در رشد اقتصادی کشور

نقش حیاتی لیزینگ در رشد اقتصادی کشور
2025-02-16T15:23:00+03:30
یک کارشناس بورس گفت: نبود زیرساخت‌های مالی، عامل عقب‌ماندگی لیزینگ دارایی‌های بزرگ است.

لیزینگ واسطع بین عرضه و تقاضا است

لیزینگ واسطع بین عرضه و تقاضا است
2025-02-16T15:10:00+03:30
رئیس هیئت‌مدیره انجمن لیزینگ ایران گفت: لیزینگ به عنوان واسطه‌ای میان عرضه و تقاضا می‌تواند نقش کلیدی در حل مشکل فروش از طریق افزایش قدرت خرید ایفا کند.

رئیس کل بانک مرکزی: صنعت لیزینگ نیازمند توسعه است

رئیس کل بانک مرکزی: صنعت لیزینگ نیازمند توسعه است
2025-02-16T14:03:08+03:30
 رئیس کل بانک مرکزی، در همایش صنعت لیزینگ و تأمین مالی بر لزوم توسعه این صنعت و تخصصی‌تر شدن بانک‌ها تأکید کرد.

دیدار و توافقات وزیر اقتصاد با رئیس صندوق اوپک در عربستان

دیدار و توافقات وزیر اقتصاد با رئیس صندوق اوپک در عربستان
2025-02-16T14:03:06+03:30
وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه حضور در کنفرانس سالانه چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اقتصادهای نوظهور در عربستان با رئیس صندوق اوپک دیدار و گفت‌وگو کرد.

تولید نفت آغاجاری در دولت چهاردهم افزایش یافت

تولید نفت آغاجاری در دولت چهاردهم افزایش یافت
2025-02-16T14:03:04+03:30
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب گفت: شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری در بحث افزایش تولید در دولت چهاردهم خوش درخشیده است.

چقدر گاز در روزهای سرد امسال به نیروگاه‌ها تحویل شد؟

چقدر گاز در روزهای سرد امسال به نیروگاه‌ها تحویل شد؟
2025-02-16T13:09:41+03:30
سرمای زودرس و زمستان سرد سبب ثبت رکوردهای متعددی در مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری شد، با این حال آمارها نشان می‌دهد تحویل گاز به نیروگاه‌ها در ماه‌های آذر، د...

مصرف ۷۳ درصد گاز طبیعی در بخش خانگی

مصرف ۷۳ درصد گاز طبیعی در بخش خانگی
2025-02-16T12:56:17+03:30
سخنگوی شرکت ملی گاز ایران از مصرف ۷۳ درصد کل گاز طبیعی تحویلی به شبکه سراسری در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء خبر داد.

حضور همتی در کنفرانس چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اقتصادهای نوظهور

حضور همتی در کنفرانس چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اقتصادهای نوظهور
2025-02-16T12:56:16+03:30
وزیر امور اقتصادی و دارایی در کنفرانس دو روزه چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اقتصادهای نوظهور، حضور یافت.

بخش کشاورزی پیشران همکاری مشترک بین ایران و قزاقستان

بخش کشاورزی پیشران همکاری مشترک بین ایران و قزاقستان
2025-02-16T12:43:01+03:30
رئیس سازمان حفظ نباتات از ظرفیت بالای همکاری ایران و قزاقستان در بخش کشاورزی خبر داد.

ریزش ۴۷ هزار واحدی شاخص کل بورس با وجود دلار ۹۰ هزار تومانی

ریزش ۴۷ هزار واحدی شاخص کل بورس با وجود دلار ۹۰ هزار تومانی
2025-02-16T12:43:00+03:30
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز یکشنبه بیست‌وهشتم بهمن با افت ۴۷ هزار و ۶۷۹ واحدی به ۲ میلیون و ۶۷۸ هزار واحد رسید.

راه‌اندازی گمرک در منطقه آپرین

راه‌اندازی گمرک در منطقه آپرین
2025-02-16T12:03:05+03:30
گمرک و شرکت راه آهن جهت راه اندازی گمرک در منطقه آپرین اسلامشهر توافق کردند.

واردات خودرو از گمرک خسروی و پرویزخان مجاز شد

واردات خودرو از گمرک خسروی و پرویزخان مجاز شد
2025-02-16T11:49:43+03:30
گمرک خسروی و پرویزخان به فهرست گمرکات تخصصی مجاز به ترخیص خودروی سواری اضافه شدند.

توافق گمرک و شرکت راه‌آهن جهت راه‌اندازی گمرک در منطقه آپرین

توافق گمرک و شرکت راه‌آهن جهت راه‌اندازی گمرک در منطقه آپرین
2025-02-16T11:49:42+03:30
گمرک و شرکت راه آهن جهت راه اندازی گمرک در منطقه آپرین اسلامشهر توافق کردند.

قیمت دلار ۲۸ بهمن؛ دلار به ۷۲ هزار و ۶۳۲ تومان رسید

قیمت دلار ۲۸ بهمن؛ دلار به ۷۲ هزار و ۶۳۲ تومان رسید
2025-02-16T11:49:41+03:30
قیمت توافقی هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران با افزایش نسبت به روز کاری قبل به ۷۲ هزار و ۶۳۲ تومان و نرخ حواله یورو نیز به ۷۰ هزار و ۶۵۳ تومان رسیده است.

اضافه شدن خسروی و پرویزخان به فهرست گمرکات مجاز ترخیص خودرو سواری

اضافه شدن خسروی و پرویزخان به فهرست گمرکات مجاز ترخیص خودرو سواری
2025-02-16T11:36:17+03:30
گمرک خسروی و پرویزخان به فهرست گمرکات تخصصی مجاز به ترخیص خودروی سواری اضافه شدند.

رونق تولید و مصرف با توسعه صنعت لیزینگ

رونق تولید و مصرف با توسعه صنعت لیزینگ
2025-02-16T11:22:59+03:30
قائم مقام وزارت صمت گفت: پیش از این از صنعت لیزینگ دربرخی از بخش های اقتصاد استفاده می شد که با توسعه آن می توان بازار مصرف و تولید را رونق داد.

افزایش ۳۱ درصدی تراکنش همراه‌بانک صادرات ایران

افزایش ۳۱ درصدی تراکنش همراه‌بانک صادرات ایران
2025-02-16T10:43:00+03:30
​استقبال مشتریان و کاربران از نرم‌افزار ارتقایافته و امن همراه‌بانک صادرات ایران با افزایش بیش از ۳۱ درصدی تراکنش‌ها در ۱۰ ماه ابتدای سال جاری همراه شد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)