میرنیوز
علی محمدی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه وزیر بعدی ارتباطات و فناوری اطلاعات باید عزم و اراده کافی برای اعمال تغییرات مناسب را داشته باشد، گفت: از مواردی که آذری جهرمی در چهار سال وزارتش به آنها پرداخت و نتیجه گرفت، ساماندهی پیامکهای تبلیغاتی و همچنین جمع کردن بساط خدمات ارزش افزوده بود. شاید این اقدامات در جایگاه وزارت ارتباطات برای توسعه این حوزه کافی نباشد، اما به جدیت نیاز داشت و انتظارات را بالا برد و لازم است وزیر بعدی هم همین جدیت را در برخورد با مشکلات مردم و مسائل حوزه ICT داشته باشد.
وی یکی از مواردی که هنگام انتخاب آذری جهرمی به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به آن توجه شد، حضور جوانترین وزیر کابینه در دولت و در جایگاه وزارتخانهای بود که با فناوریهای نوین در ارتباط است. افراد زیادی از انتخاب یک وزیر جوان حمایت کردند، شاید به این دلیل که یک وزیر جوان، مقاومت کمتری در مقابل تغییرات دارد و پیشرفت روزانه حوزه ICT نیازمند اعمال تغییرات است و نباید در این حوزه راکد ماند، اتفاقی که با انتخاب یک وزیر جوان در این دوره تا حدودی رخ داد.
این کارشناس فناوری اطلاعات با بیان اینکه یکی از مهمترین مواردی که وزیر بعدی ارتباطات باید به آن توجه کند، عقبماندگی ایران در حوزه ارتباطات ثابت است، گفت: اگرچه در این دولت هم تلاشهای زیادی برای توسعه ارتباطات ثابت انجام شد، اما به دلیل مواردی از جمله عدم سرمایهگذاری و یا آنطور که مسوولان ارتباطات میگویند، انحصار مخابرات در ارائه امکانات ارتباطاتی، کار بزرگی در این بخش انجام نشد و همچنان بیشترین استفاده مردم از اینترنت همراه است تا اینترنت موبایل.
محمدی ادامه داد: از آنجایی که در حال حاضر در دنیا یکی از شاخصهای رشد و توسعه حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، میزان توسعه ارتباطات ثابت است و به همین دلیل کشورهای دیگر توجه زیادی به این بخش دارند، لازم است در کشور ما هم بیتوجهی به این موضوع کنار گذاشته شود، زیرا دستیابی به فناوریهای جدید از جمله اینترنت اشیا هم با توسعه ارتباطات ثابت امکانپذیر است.
وی به ارتباط وزیر جوان کابینه با مخاطبان در شبکههای اجتماعی اشاره و بیان کرد: اتفاقی که این دوره شاهدش بودیم، تعامل دوسویه یک شخصیت در منصب وزارت با مردم بود، که پیش از این رخ نداده بود. فارغ از نحوه این تعامل و قرابتی که مردم با وزیر جوان داشتند، اینکه هرکس بتواند مشکلات خود را در شبکههای اجتماعی بیان کند و وزیر ارتباطات بهصورت مستقیم به آنها پاسخ دهد و مردم هم بتوانند وعدههای وزارتخانه را دنبال کنند و مطالبهگر باشند، از مواردی است که میتوان در آینده هم ادامه داد.
این کارشناس فناوری اطلاعات با اشاره به فناوریهای جدید از جمله اینترنت نسل پنج و اینترنت اشیا و بلاکچین، اظهار کرد: آگاهی از تغییراتی که امروزه در حوزه ICT رخ میدهد، نیازمند مطالعه مستمر است، نمیتوان در مقابل این تغییرات بیتفاوت بود و وزیر بعدی ارتباطات و فناوری اطلاعات هم باید بداند حضور مردم در فضای مجازی آنقدر گسترده شده و سطح مطالباتشان بالا رفته که برای پاسخگویی به آنها، به یک عزم جدی و بهرهگیری از کارشناسان حاذق نیاز است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
۳۱ هزار و ۷۰۰ هکتار چغندرقند پاییزه کشت شد
تاثیر ۴ عامل در میزان محاسبه حقوق دولتی در حوزه معدن
بانک توسعه اسلامی نقش مؤثرتری در تأمین مالی پروژههای ایران ایفا کند
دیدار سهجانبه برای مدیریت آفات و کاهش خسارتهای کشاورزی
رویکرد فعال ایران برای ایفای نقش در تغییر پارادایم صنعتی جهان
تمدید دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات ارزی کوتاهمدت تا پایان سال
۱۴.۵ میلیون تن کالاهای اساسی در بنادر کشور تخلیه شد
مدیرعامل شرکت نفت: برنامه دقیقی برای عبور از زمستان داریم
معاون وزیر نفت: ناترازی انرژی در کشور یک مسئله جدی است
وزیر اقتصاد با رئیس صندوق اوپک گفتگو کرد
ثبت آیفون مسافری از امروز آغاز شد
صادرات گاز ایران به عراق از یک نقطه متوقف شد
معاون وزیر نفت:ناترازی انرژی در کشور یک مسئله جدی است
بازار بهینهسازی برق با صدور گواهی صرفهجویی برای دو سرمایهگذار عملیاتی میشود
خودروسازان باید پول قطعه سازان را بدهند
راهنمای معاملات سامانه ارز تجاری منتشر شد
اتابک: بسیاری از معادن ایمن سازی نشده اند
نرخ ارز در مرکز مبادله ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
چالشها و فرصتهای توسعه صنعت پتروشیمی برسی شد
الگوی کشت باید پویا و تابع اصول حکمرانی آب باشد
تداوم پیشتازی بورس؛ شاخص کل در آستانه فتح کانال ۲.۴ میلیون
ایران دغدغهای برای فروش و صادرات نفت ندارد
تداوم پیشتازی بورس؛ شاخص کل در مرز ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد
همتی تهران را به مقصد ریاض ترک کرد
پرداخت موبایلی تا پایان سال اجرایی میشود
نرخ ارز مبادله ای ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
تحریم ایلان ماسک رد شد
رفع فوری ۲۴۲ مورد تعرض به اراضی دولتی در آبانماه
جمعآوری ۳۰۰ هزار ماینر غیرمجاز با ۱۰۰۰ مگاوات توان مصرفی در کشور
تخصیص ۶۵ میلیارد مترمکعب آب به بخش کشاورزی تا پایان برنامه هفتم