میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، کاظم خاوازی در نشستی خبری در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر مبنی بر آخرین وضعیت تدوین طرح تأمین علوفه اظهار داشت: ما طرح جامع تولید علوفه را تدوین کرده و آن را در حال حاضر برای معاونت زراعت وزارت جهاد کشاورزی ارسال کرده ایم که در صورت تصویب آن در معاونت زراعت، طرح به سازمان برنامه و بودجه فرستاده خواهد شد.
وی ادامه داد: در بحث چغندر علوفهای، توفیقات خیلی خوبی حاصل شده و در اکثر مناطقی که این محصول کشت شده، هم از نظر تناژ و هم از نظر کیفیت، شرایط مطلوبی داشته است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: ما موفق شدیم این چغندرها را سیلو و به دامها عرضه کنیم که نتایج خوبی داشت.
خاوازی همچنین از طراحی ماشین برداشت چغندر علوفهای توسط بخش خصوصی خبر داد و افزود: علاوه بر این ترویج استفاده از خارشتر را در مناطق مختلف در دستور کار داریم و یک تن بذر خارشتر را در مزارع مختلف به ویژه در استان سمنان برای آشنایی کشاورزان کشت کردیم، ضمن اینکه روی سیلو کردن این محصول کار میکنیم.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی اضافه کرد: کشت خارشتر در استانهای خراسان جنوبی، خراسان رضوی به ویژه منطقه سبزوار و سمنان انجام شده است.
خاوازی درباره اینکه کشت چغندر و خارشتر تا چه اندازه میتواند نیاز کشور به علوفه برطرف کند، گفت: به غیر از خارشتر و چغندر، گیاهان دیگری هم هستند که باید به این پکیج اضافه شوند که بتوانیم نیاز کشور را برطرف کنیم.
معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: ما در بحث کنجاله سویا و ذرت نیز ورود کرده ایم و به فرمولاسیونی دست یافته ایم که حدود یک و نیم میلیون تن از دانه ذرت را میتوانیم با فرمولاسیونی از گندم جابه جا کنیم که این اتفاق بسیار خوبی است.
سامانه ملی پیام رسان بخش کشاورزی در سال ۹۹ رونمایی میشود
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه سامانه ملی پیام رسان بخش کشاورزی در حال آماده شدن برای رونمایی است، گفت: همه کارهای این سامانه انجام شده و در صورت راه اندازی، کشاورزان میتوانند به راحتی تصمیم بگیرند که چه محصولی را کشت کنند تا برای آنها اقتصادی باشد.
وی با اشاره به اینکه این سامانه پیچیده است و دانشگاه خواجه نصیر، دانشگاه تهران و سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی روی آن کار میکنند، گفت: بسیاری از اطلاعاتی که برای تصمیم گیری مسئولان و کشاورزان لازم است از طریق این سامانه در اختیار آنان قرار میگیرد.
خاوازی همچنین به سیستم یکپارچه اطلاعات و دانش بخش کشاورزی (رصدخانه بخش کشاورزی) اشاره کرد و گفت: این سیستم اطلاعات بخش را جمع آوری میکند و اطلاعات از طریق سامانه ملی پیام رسان در اختیار کشاورزان و مسئولان قرار میگیرد.
وی اضافه کرد: ما فکر میکردیم این سامانه تا آخر سال راه اندازی میشود اما با محدودیت منابع مالی مواجه شدیم. البته کارهای فنی طرح به خوبی پیش میرود و در صورتی که موانع مالی رفع شود در سه ماهه اول سال ۹۹ ورژن اول آن بالا میآید که اولاً سطح زیر کشت را در کشور مشخص میکند و ثانیاً مشخص میکند که از هر محصول چقدر کشت میشود. ضمن اینکه محصولاتی مثل پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی که همیشه بازار را به هم میزنند، در این ورژن وجود دارند.
معرفی سالانه ۲۰۰ یافته پژوهشی
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه این سازمان سالانه ۲۰۰ یافته پژوهشی را معرفی میکند، گفت: همچنین ۵۰ قرار دانش فنی با بخش خصوصی در سال منعقد میشود که این امر منجر شده رشد شرکتهای دانشبنیان ۳ برابر شود.
خاوازی اضافه کرد: ۹۵ درصد از واکسن دامی، ۲۵ درصد واکسن طیور و ۸۵ درصد واکسنهای انسانی توسط این بخش در کشور تولید میشود.
به گفته معاون وزیر جهاد حجم این تولیدات در مقایسه با سال ۹۵، ۴۵ درصد رشد داشته است و در فاصله زمانی ۹۲ تا ۹۷، ۱۶۰ میلیون دز واکسن انسانی در شرایط تحریم تولید شده است؛ ضمن اینکه ۱۴ میلیون دز سرم و واکسن دام و طیور نیز در این بخش در کشور تولید میشود.
منبع : خبرگزاری مهر
آیین نامه جدید واردات خودرو ابلاغ شد
پیشرفت ۸۸ درصدی پروژه بنزینسازی پالایشگاه تهران
تخلیه و بارگیری ۱۵۵ میلیون تن کالا در بنادر طی ۸ ماهه ۱۴۰۳
چک الکترونیک راهکاری برای افزایش امنیت مبادلات
۳۰ هزار تن قهوه در ۷ ماهه امسال وارد کشور شد
شیوه تعیین فهرست سیگار تولید داخل با نشان خارجی اصلاح میشود
قیمت برق تجدیدپذیر برای صنایع در آذرماه اعلام شد
نتیجه بیست و نهمین مرحله حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
قیمت برق تجدیدپذیر برای صنایع در آذر ماه اعلام شد
فرآیندهای مالیاتستانی، سیستمی میشود
۵۶ تکلیف روی میز شورای ملی تامین مالی
۳۲۲ کیلومتر راه و راهآهن در ۱۰۰ روز به بهرهبرداری و احداث رسید
دریاچه ارومیه پربارانترین حوضههای درجه دو کشور
۱۰ صنعت بورسی با بیشترین اثرگذاری در آبان ماه
استانداردهای قوی، زمینهساز استفاده بهینه از فناوریهای نو
شاخص بورس رکوردشکنی میکند؟
کالاهای صادرات برگشتی مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد
شاخص بورس رکوردشکنی میکند؟
کالاهای صادارات برگشتی مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد
اتمام مصوبه ترخیص درصدی کالاهای حوزه صنعت
پروژه قطار برقی تهران - مشهد از محل تهاتر نفت تامین میشود
کره شمالی محدودیت خرید فرآوردههای نفتی روسیه را نادیده گرفت
شرایط ابطال گارانتی خودرو اعلام شد
مصوبات جدید ستاد تسهیل برای تولیدکنندگان سیگار و تنباکو
لزوم رفع موانع چاهها برای افزایش تولید
جلوگیری از هدررفت ۳۰ میلیون فوتمکعب گاز در مناطق نفتخیز جنوب
۱۰ هزار دستگاه ماشین آلات فرسوده داریم
وزیر اقتصاد به عربستان سفر میکند
الزام استفاده از شناسه کالا برای ثبت سفارش های صنایع خودرو
نفت برنت در سال ۲۰۲۵ به میانگین ۷۳ دلار میرسد