میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، نشست مجازی این سازمان با سازمان زمینشناسی دانمارک و گرینلند با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس این سازمان، معاون زمینشناسی، معاون اکتشاف و سفیر سفارت دانمارک در ایران، رئیس سازمان زمینشناسی دانمارک و گرینلند، معاون این سازمان و دیگر مسئولان و کارشناسان برگزار شد.
در ابتدای این نشست رئیس سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی ایران ضمن خوشامدگویی به اعضای حاضر در جلسه و تشکر از زحمات سفیر دانمارک در تهران برای پایهریزی این وبینار، گفت: امید است با شناسایی درست از توانمندیها و نیازهای هر دو سازمان آینده همکاریهای علمی با یکدیگر را برنامهریزی کنیم.
علیرضا شهیدی خاطرنشان کرد: تولید نقشههای زمینشناسی کوچک، متوسط و بزرگ مقیاس زمینشناسی و اکتشافی، شناسایی و پایش مخاطرات زمینشناسی، اجرای پروژههای ملی و بینالمللی، مسئولیت تولید نقشههای زمینشناسی خاورمیانه در لایههای مختلف (به عنوان مسئول CGMW) و برگزاری ۳۹ گردهمایی تخصصی ملی و بینالمللی علومزمین در ایران از جمله فعالیتهای این سازمان است.
به گفته وی، امروزه نیز با توجه به تغییرات اقلیمی در سطح جهان و بهویژه در ایران با مشکلاتی از قبیل تأمین آب شرب و کشاورزی، خشکسالی، بروز سیل و زمینلغزش در برخی نقاط، فرونشست و ریزگردها مواجه شدهایم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ابراز امیدواری کرد تا با همکاریهای علمی منطقهای و بینالمللی بهویژه میان سازمانهای زمینشناسی بخشی از این مشکلات برطرف شود.
شهیدی ابراز امیدواری کرد که در زمینه استفاده از تکنولوژیهای هایتک و ماهوارهای و برگزاری دورههای آموزشی نیز همکاری کنیم و پس از اتمام همهگیری بیماری کووید به صورت حضوری میزبان طرف دانمارکی باشند.
در ادامه سفیر دانمارک در ایران ضمن ابراز خرسندی از ایجاد همکاری بین دو سازمان، گفت: در سال ۲۰۰۹ این همکاری میان دو سازمان وجود داشت ولی در طول این سالها متوقف بود که در حال حاضر فرصت و پتانسیل آغاز همکاری جدید وجود دارد.
یسپر وار افزود: وظیفه سفارت دانمارک و بخش دیپلماتیک این است که ارتباطات بینالمللی را تسریع بخشند و ادامه همکاریها برای GSI و GEUS را تسهیل بخشد.
در ادامه این وبینار رئیس سازمان زمینشناسی دانمارک نیز به ارائه فعالیتهای سازمان خود پرداخت و گفت: GEUS به شکل کنونی در سال ۱۹۹۵ از زمان ادغام دو سازمان زمینشناسی دانمارک و گرینلند با یکدیگر آغاز به کار کرد.
فلمینگ لارسن با بیان اینکه سازمان زمینشناسی گرینلند در سال ۱۹۴۶ و سازمان زمینشناسی دانمارک در سال ۱۸۸۸ تأسیس شد، تصریح کرد: در مجموع بیش از ۴۰۰ متخصص در این سازمان فعالیت دارند که مرکز اصلی آن در کپنهاگ است و شعبههای دیگری نیز در شهرهای دیگر دانمارک وجود دارد.
وی با تاکید بر اینکه برنامه کاری سازمان زمینشناسی دانمارک در حوزههای انرژی، منابع معدنی، طبیعت و اقلیم و منابع آب است؛ گفت: برنامههای بینالمللی این سازمان در کشورهای اروپایی، آفریقا، آمریکا و… در زمینه منابع آب، انرژی و منابع معدنی، زمین گرماییو… است.
لارسن افزود: خوشحالیم که سفارت دانمارک در ایران میتواند در این همکاری نقش داشته باشد و اعلام داشت تمرکز ما بر روی منابع آبی است.
منبع : خبرگزاری مهر
۳۱ هزار و ۷۰۰ هکتار چغندرقند پاییزه کشت شد
تاثیر ۴ عامل در میزان محاسبه حقوق دولتی در حوزه معدن
بانک توسعه اسلامی نقش مؤثرتری در تأمین مالی پروژههای ایران ایفا کند
دیدار سهجانبه برای مدیریت آفات و کاهش خسارتهای کشاورزی
رویکرد فعال ایران برای ایفای نقش در تغییر پارادایم صنعتی جهان
تمدید دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات ارزی کوتاهمدت تا پایان سال
۱۴.۵ میلیون تن کالاهای اساسی در بنادر کشور تخلیه شد
مدیرعامل شرکت نفت: برنامه دقیقی برای عبور از زمستان داریم
معاون وزیر نفت: ناترازی انرژی در کشور یک مسئله جدی است
وزیر اقتصاد با رئیس صندوق اوپک گفتگو کرد
ثبت آیفون مسافری از امروز آغاز شد
صادرات گاز ایران به عراق از یک نقطه متوقف شد
معاون وزیر نفت:ناترازی انرژی در کشور یک مسئله جدی است
بازار بهینهسازی برق با صدور گواهی صرفهجویی برای دو سرمایهگذار عملیاتی میشود
خودروسازان باید پول قطعه سازان را بدهند
راهنمای معاملات سامانه ارز تجاری منتشر شد
اتابک: بسیاری از معادن ایمن سازی نشده اند
نرخ ارز در مرکز مبادله ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
چالشها و فرصتهای توسعه صنعت پتروشیمی برسی شد
الگوی کشت باید پویا و تابع اصول حکمرانی آب باشد
تداوم پیشتازی بورس؛ شاخص کل در آستانه فتح کانال ۲.۴ میلیون
ایران دغدغهای برای فروش و صادرات نفت ندارد
تداوم پیشتازی بورس؛ شاخص کل در مرز ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد
همتی تهران را به مقصد ریاض ترک کرد
پرداخت موبایلی تا پایان سال اجرایی میشود
نرخ ارز مبادله ای ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
تحریم ایلان ماسک رد شد
رفع فوری ۲۴۲ مورد تعرض به اراضی دولتی در آبانماه
جمعآوری ۳۰۰ هزار ماینر غیرمجاز با ۱۰۰۰ مگاوات توان مصرفی در کشور
تخصیص ۶۵ میلیارد مترمکعب آب به بخش کشاورزی تا پایان برنامه هفتم