میرنیوز
علی شریعتی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: با وجود آنکه کمتر از دو ماه تا انتخابات ریاست جمهوری باقی مانده، ما هنوز نمیدانیم که دقیقا نامزد نهایی جریانهای سیاسی چه کسی خواهد بود و چه برنامهای از سوی او برای اداره کشور ارائه میشود. این در حالی است که برای یک انتخاب آگاهانه نه تنها افراد که حتی برنامهها نیز باید به مردم و کارشناسان ارائه شود.
وی با بیان اینکه صرف دیدار با فعالان خصوصی نمیتواند انعکاس دهنده تمام مشکلات و خواستههای اقتصادی کشور باشد، گفت: اگر نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، افرادی که بناست در کابینه آنها سمت اقتصادی بگیرند را معرفی کرده و صحبت با آنها درباره جزییات سیاست گذاریها و خواستههایی که در هر بخش وجود دارد آغاز شود، قطعا شرایط تغییر کرده و میتوان به بهبود واقعی اوضاع فعالان اقتصادی امیدوار بود.
عضو اتاق بازرگانی ایران با اشاره به نامشخص باقی ماندن تکلیف وزارت صمت در دولت دوازدهم، اظهار کرد: به نظر میرسد دولت بعد باید برای این دعوای نسبتا طولانی مدت یک پاسخ نهایی ارائه کند تا برنامه ریزی در این حوزههای مهم بیش از این با اما و اگر مواجه نشود. آیا بناست وزارت بازرگانی تفکیک شود؟ آیا میتوان با همین شرایط کار را ادامه داد؟ این سوالاتی است که باید در کوتاهترین زمان ممکن به آنها پاسخ داده شود.
به گفته شریعتی، در شرایطی که اقتصاد ایران با محدودیتهای به وجود آمده تحت تاثیر تحریمها مواجه شده، قطعا اصلاح سیاستهای غلط داخلی و کاهش فشار بر تولیدکنندگان میتواند بخشی از بار فعلی را کاهش دهد. اگر شرایط داخلی درست شود، آنگاه میتوان انتظار داشت که نتیجه بخش شدن مذاکرات وین و کاهش تحریمها نیز سهم مثبت بیشتری در آینده اقتصادی کشور داشته باشد.
وی با اشاره به فعالیت سازمانهایی که به شکل موازی با هم عمل میکنند اما کارایی آنها هیچگاه قابل دفاع نبوده، توضیح داد: من معتقدم ما در این حوزه با یک مثلث شوم مواجه هستیم. سازمان حمایت از تولیدکننده و مصرف کننده که حتی در نام خود نیز تناقض دارد، سازمان تعزیرات و شورای رقابت. دولت بعدی باید از خود بپرسد که بودجه صرف شده در این سازمانها و فعالیتهای پر سر و صدای آنها چه نفعی داشته و چه گرهای از مشکلات اقتصادی کشور باز کرده است؟
شریعتی خاطرنشان کرد: اگر بناست در سال جاری به سمت رفع موانع تولید حرکت کنیم، توقف فعالیت این سازمانهای موازی که جز اثر منفی، هیچ کارکرد دیگر نداشتهاند اهمیت فراوانی خواهد داشت و برای کاهش محدودیتها باید در عمل برنامهریزیهای ویژه در دستور کار قرار گیرد.
به گزارش ایسنا، طبق اعلام وزارت کشور، انتخابات دوره سیزدهم ریاست جمهوری در ۲۸ خرداد ماه سال جاری برگزار خواهد شد و دولت جدید از اواسط تابستان کار خود را آغاز میکند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
در کمتر از ۵ سال از صادرکننده سوخت به واردکننده تبدیل شدیم
جاده ۱۵ استان امروز بارانی است
فرزین: ریال دیجیتال به زودی عملیاتی میشود
رشد ۴۴۷۴۱ هزار واحدی شاخص کل بورس
فرزین: ریال دیجیتال به زودی عملیاتی می شود
تنظیمگری و نظارت بر مبادله رمزپولها وظیفه قانونی بانک مرکزی است
برف و باران نوار غربی کشور را فرامیگیرد
یازدهمین همایش سالانه بانکداری نوین و نظامهای پرداخت برگزار شد
شروط مهم واردات خودرو در آیین نامه جدید دولت
۶ دستور همتی به رئیس کل جدید گمرک
قیمت جهانی طلا ۵ آذر؛ هر اونس ۲۶۹۵ دلار و ۶ سنت
قیمت جهانی نفت ۵ آذر؛ برنت ۷۴ دلار و ۸۶ سنت شد
آیین نامه جدید واردات خودرو ابلاغ شد
پیشرفت ۸۸ درصدی پروژه بنزینسازی پالایشگاه تهران
تخلیه و بارگیری ۱۵۵ میلیون تن کالا در بنادر طی ۸ ماهه ۱۴۰۳
چک الکترونیک راهکاری برای افزایش امنیت مبادلات
۳۰ هزار تن قهوه در ۷ ماهه امسال وارد کشور شد
شیوه تعیین فهرست سیگار تولید داخل با نشان خارجی اصلاح میشود
قیمت برق تجدیدپذیر برای صنایع در آذرماه اعلام شد
نتیجه بیست و نهمین مرحله حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
قیمت برق تجدیدپذیر برای صنایع در آذر ماه اعلام شد
فرآیندهای مالیاتستانی، سیستمی میشود
۵۶ تکلیف روی میز شورای ملی تامین مالی
۳۲۲ کیلومتر راه و راهآهن در ۱۰۰ روز به بهرهبرداری و احداث رسید
دریاچه ارومیه پربارانترین حوضههای درجه دو کشور
۱۰ صنعت بورسی با بیشترین اثرگذاری در آبان ماه
استانداردهای قوی، زمینهساز استفاده بهینه از فناوریهای نو
شاخص بورس رکوردشکنی میکند؟
کالاهای صادرات برگشتی مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد
شاخص بورس رکوردشکنی میکند؟