میرنیوز

نامه کارشناسان و سهامداران بورس به سران سه قوه/ ٨ پیشنهاد برای بهبود روند کنونی بازار سرمایه

نامه کارشناسان و سهامداران بورس به سران سه قوه/ ٨ پیشنهاد برای بهبود روند کنونی بازار سرمایه 2021-04-23T15:43:18+04:30

به گزارش خبرنگار مهر، بیش از ۱۰۰ نفر از مدیران و کارشناسان بازار سرمایه در آستانه برگزاری جلسه شورای هماهنگی اقتصادی با صدور بیانیه‌ راهکارهایی را برای بهبود وضعیت بازار سهام و خروج از بحران کنونی ارائه کردند.

 فعالان بازار سرمایه در نامه‌ای خطاب به سران قوا، ۸ راهکار عملی برای بازگشت مجدد اعتماد سرمایه‌گذاران به بازار بورس و تامین نقدینگی جهت بهبود وضعیت معاملات را پیشنهاد کردند.

متن نامه به شرح زیر است:

دکتر حسن روحانی – ریاست محترم جمهور

آیت الله سید ابراهیم رئیسی – ریاست محترم قوه قضاییه

دکتر محمد باقر قالیباف – ریاست محترم مجلس شورای اسلامی

با سلام و احترام

می‌دانیم که قصه پرغصه سرمایه‌گذاران بورس ایران را خوب می‌دانید. می‌دانیم که روزانه و هفتگی ده‌ها نامه دریافت می‌کنید که در آن درد سهامداران مظلوم بورس را برایتان تعریف می‌کنند و چه بسا بهتر از ما از نابسامانی‌هایی که موجب این شرایط شده است، مطلع باشید. پس وقت گوهربارتان را با تکرار مکررات هدر نمی‌دهیم و به بیان پیشنهاداتی برای برون رفت از شرایط کنونی بسنده می‌کنیم.

امروز، در بازار سرمایه، عرضه بر تقاضا فزونی یافته است که بی‌شک برای این موضوع دلایل اقتصادی وجود دارد اما دلایل رفتاری آن بیشتر است.

سرمایه‌گذاران ترسیده‌اند و احساس می‌کنند در این وادی تنها و بی‌حامی هستند. احساس می‌کنند پشت شان خالی شده و تمام آن وعده‌های خوش صرفا جهت گذر از آن برهه خاص بود. ما فکر می‌کنیم اگر این حس امتداد پیدا کند، توسعه اقتصادی کشور و به تبع آن بازار سرمایه در آینده با مشکلات عدیده‌ای مواجه می‌شود از همین رو پیشنهاد می‌کنیم بیایید بار دیگر دست در دست هم دهیم و این مشکل را فارغ از هر عقیده و جناح‌بندی سیاسی بخاطر مردم و کشورمان حل کنیم.

بیایید بخاطر بیاوریم که هرجا یکدل و متحد کنار هم بوده‌ایم تهدید را مرتفع کرده و آن را به فرصت تبدیل کرده‌ایم.

در راستای این هدف بزرگ و برای نیل به این مقصود پیشنهاداتی را مطرح می‌کنیم :

یک) مالیات حق ملت است؛ حق جوان سیستان بلوچستانی، مادر اهوازی و پیرمرد خراسانی و ... است. دور از انصاف است بگوییم برای حل مشکل عده‌ای از مردم، عده دیگری سهیم باشند ولی، پیشنهاد ما این است که بازار سرمایه مانند دیگر بخش‌های اقتصاد با اندکی تاخیر مالیات را پرداخت کند. می‌دانید بابت فروش هر سهم، سرمایه‌گذار نیم درصد ارزش معامله را به عنوان مالیات پرداخت می‌کند. پیشنهاد این است که این نیم درصد به نام دولت در صندوق تثبیت بازار سرمایه سرمایه‌گذاری شده و با وجوه آن برای خرید سهام ارزنده بازار اختصاص یابد.

هر زمان بازار سرمایه به وضعیت طبیعی بازگشت، سهام این صندوق به ارزش روز ( که قطعا بالاتر از قیمت های امروز خواهد بود) فروخته شده و به حساب سازمان امور مالیاتی برگردد.

توجه کنید ما نمی‌گوییم به ما وجهی پرداخت کنید. صرفا می‌گوییم مانند هر شخص حقیقی و حقوقی دیگری که برای پرداخت مالیاتش شاید بیش از یکسال زمان داشته باشد، به ما نیز اندکی زمان دهید تا کسب و کارمان دوباره به رونق برگردد و مالیات را با سود منطقی پرداخت کنیم.

دو) قانون را اجرا کنید؛ پرداخت ۱% از منابع صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت قانون است. اگر شما بزرگواران برای اجرای قانون پیش قدم نشوید، چه کسی در این سرزمین ممکن است پیش قدم شود؟

سه) در کمیته تخلفات بازار سرمایه و دادگاه جرایم اقتصادی هر ماه ارقامی به عنوان جریمه و مجازات از فعالین و مدیران اخذ می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم تا سپری شدن شرایط کنونی، این ارقام به مانند مالیات‌ها به صندوق تثبیت واریز شود و با عادی شدن شرایط به حساب خزانه دولت بازگردد.

چهار) در شرایط کنونی مانند شرایط جنگی باید قدر سربازان شجاعی که حاضرند پیش قدم شوند و برای تغییر شرایط به جلو بروند را بدانیم و آنها را تشویق کنیم. باید برای تشویق طرف تقاضای بازار تدابیری اخذ کنیم که برای دستیابی به این هدف سه پیشنهاد داریم:

الف- صندوق‌های توسعه و تثبیت بازار امروز به انباشتی از دارایی سهام تبدیل شده اند و توازن وجه نقد و سهام در آن از بین رفته است بنابراین پیشنهاد می‌شود این صندوق‌ها برای گذر از شرایط کنونی بخشی از سهام موجود در پرتفوی را عادلانه و با نرخ سود متناسب به صورت اقساطی به تمام علاقه‌مندان ( با رعایت شرایط انصاف و عدالت) واگذار کنند تا هم خصوصی‌سازی تعمیق یابد هم با افزایش وجوه نقد این صندوق‌ها دوباره موفق به انجام رسالت خود شود.

ب- در همین شرایط کنونی افراد زیادی وجود دارند که حاضرند تسهیلات گرفته و در طرف تقاضا به خرید سهام بپردازند ولی قوانین دست و پا گیر سازمان بورس و بانک مرکزی گاها مانع از این کار می‌شود. از کفایت سرمایه کارگزاری‌ها تا عدم پذیرش سهام به عنوان وثیقه نمونه‌هایی از این دست هستند.

بازار سرمایه ایران قادر به تامین منابع از درون خویش است ولی تحقق این امر نیاز به پالایش قوانین دارد. لذا تقاضا می‌شود به ریاست سازمان بورس و بانک مرکزی دستور دهید با  فوریت زمانی مسیر را برای علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری بلندمدت حدالامکان تسهیل نمایند.

ج- در سالهای گذشته پرونده‌های بسیاری برای فعالان بازار سرمایه تشکیل شد که حرف و حدیث‌های فراوان درباره آنها وجود دارد. افراد بسیاری که حضورشان برای سرمایه‌گذاران قوت قلب بود، امروز دلخورند و سکوت پیشه کرده‌اند. عدالت ترمیمی راه‌حل عادلانه‌ای برای حل این مشکل است که ریاست محترم قوه قضاییه نیز تایید و تاکید بسیار بر آن داشتند ولی تا امروز اجرایی نشده است. این تقاضا را داریم که تسریع در اجرای عدالت ترمیمی را از ریاست  سازمان بورس خواستار شوید.

پنج) قیمت‌گذاری دستوری امری که تمام مسولان با آن مخالفند ولی همچنان در حال اجراست. همانطور که در بند ۱ نامه عرض شد  حمایت از بازار سرمایه نباید سبب تضییع حق از هیچ ایرانی شود، اکنون هم می‌گوییم حق سرمایه‌گذاران و صاحبان کسب و کار نباید به بهانه‌های واهی و سود عده قلیل ضایع شود.

برای مثال آیا می‌دانید بیش از ده سال است که شرکت‌های خودروسازی هیچ سودی به سهامدارانشان پرداخت نکرده‌اند؟ به اعتقاد شما بقیه بخش‌های صنعت خودرو هم این مشکل را نداشته‌اند؟ و یا در قیمت‌گذاری فولاد، سنگ‌آهن و... چگونه است که دلالان خودرو و سوداگران فولاد و پتروشیمی میلیارد میلیارد تنها از دست به دست کردن کالاها سود می‌کنند اما کارخانجات تولید کننده همان محصولات با هزینه‌های مالی و هزار هزینه پنهان دیگر درگیرند؟ آیا این نگاه به حمایت از تولید منتهی می شود؟

پیشنهاد می‌کنیم در راستای حمایت از تولید، یکبار برای همیشه قیمت‌گذاری دستوری را کنار بگذاریم و تلاش کنیم فرایندهای بازار را بهبود بخشیم.

شش)  بازار سرمایه از بخش‌های بسیاری از اقتصاد تاثیر می‌پذیرد. این بازار به نرخ سود حساس است. به نرخ ارز حساس است. به سیاست‌های خرد و کلان اقتصادی حساس است. نص صریح قانون این است که سازمان بورس اوراق بهادار محافظ منافع سرمایه‌گذاران خرد باشد.

پیشنهاد می‌شود ریاست سازمان بورس در جلساتی که در آن تصمیمات مهم در سرنوشت میلیون‌ها سهامدار در آن  رقم می‌خورد، از جمله جلسات هیات دولت، حضور داشته باشد تا مبادا بخشنامه و سیاستی نافی منافع چند ده میلیون ایرانی اتخاذ گردد. پیشنهاد می‌کنیم در غیاب کانون سهامداران حقیقی نماینده‌ای از سازمان بورس به عنوان حافظ منافع سرمایه‌گذاران در تمام جلسات و شوراهای اقتصادی حضور داشته باشد.

هفت) قانون تجارت ایران مصوب سال ۱۳۴۸ است. بیایید قبول کنیم بعد از ۵۲ سال بخش‌هایی از این قانون احتیاج به بروزرسانی و ترمیم دارد. ثبت افزایش سرمایه شرکت‌ها که به هیچ وجه عملیات پیچیده‌ای نیست گاهی به سال کشیده می‌شود و سرمایه‌گذار یک سال کامل دسترسی به دارایی‌اش ندارد.

پرداخت سود شرکت‌ها در مدت ۸ ماه، آنهم از تاریخ برگزاری مجمع سالیانه که خود معمولا ۴ ماه بعد از پایان سال مالی است، در شرایط تورمی امروز قطعا ناعادلانه بوده و به هیچ وجه مشوق سرمایه‌گذاری بلند مدت نیست. این قوانین در فضای امروز به جای تشویق سرمایه‌گذاری بلند مدت، مجازات کننده سرمایه‌گذاری بلند مدت است.

پیشنهاد می‌کنیم کمیته‌ای در سازمان بورس برای اصلاح سریعتر این قوانین تشکیل شود.

هشت) سیاست‌های تشویقی یکی از ابزارهایی است که می‌تواند در حال حاضر به عنوان محرک در کنار نرخ‌گذاری‌های غیردستوری کمک بزرگی به اقتصاد و بازارسرمایه داشته باشد. تخفیفات مالیاتی، تعدیل نرخ ارز تسعیر بانک‌ها، تخفیف نرخ خوراک پتروشیمی‌ها و پالایشگاه‌ می‌تواند چراغ سبز قوی از سوی حاکمیت برای تقویت سرمایه‌گذاری و سهامداران این بازار باشد.

نتیجه گیری: هدف ما از نگارش این نامه اعلام همدلی و همکاری برای رهایی و خروج از این شرایط است. بازار سرمایه ایران در ابتدای راه قرار دارد و می‌تواند در تولید و اقتصاد نقش‌آفرینی مولد داشته باشد. قلب سرمایه‌گذاران بورس ایران مانند قلب هر ایرانی دیگری برای وطن‌شان می تپد و جز افتخار برای این مرز و بوم چیزی از خداوند نمی‌خواهند. ما ایمان داریم اگر همگی دست در دست هم دهیم این مقطع را نیز به سلامت و پرافتخار سپری خواهیم کرد.

همایون دارابی، کامیار فراهانی، مرتضی عباد، عظیم ثابت، حسین خزلی، عباسعلی حقانی نسب، وداد حسینی، علیرضا کیان، میثم کریمی، احسان حاجی علی اکبر، محمد اسکندری، بهراد ابراهیمی، امیر سیدی، محمد مهدی بحرالعلوم، احسان دشتیانه، مهدی دلبری، مهدی طحانی، علی اصغرزاده صادق، احمد کاظمی، اسماعیل داور پناه، نوید خاندوزی، سینا سلیمانی، ولید هلالات، بهزاد صمدی، قاسم حقانی نسب، مصطفی مصری‌پور، احسان ناصر، امید تهذیبی، پیام الیاس کردی، قاسم سلمانی، وحید حسینی، مهرداد خالقی، رضا حبیب تمر، سالار صفایی، کاظم نادرعلی، هاشم ذولفقاری، محمد خبری‌زاد، کامل ابراهیمی، مجتبی معتمدنیا، علیرضا ناصری، سیاوش فیاضی، سارا کماسی، بهاره حیدری مقدم، معصومه احمدی، نعیمه صفوی، میترا فرخ‌پور، مهدی آسیما، علیرضا مستقل، حسن کاظم‌زاده، سینا رهبرشهلان، میثم مقدم، مهدی ساسانی، جلال روحی، مسعود شریفی خطیر، میثم صمدی، سجاد دولت دوست، ارسلان جمالی، سید مهدی طباطبایی نیا، رمضان سلیمانی، جمال فیروزی، حسین زمانی درمزاری، فرهاد محنایی، مینا یوسفی، زهره تدین، گلناز میرسلیمانی، سمانه خسرویان، رها پیروی، ندا کریمیان، مونا مشکوری، مهدی بذرافکن، شهراد پدیدار، شهاب پورحسین، عباس نصیری، سیدمحمدرضا امامی، سیدحمید علما، حسین رجب‌زاده، رسول جاویدی، علی بهشتی منش، سپهر سعادت، غلامرضا تقی‌زادگان، جلال بختیاری، احسان خاتونی داریان، آریا ملکی خرم، بهنام پریرخ، مهدی اردستانی، علی ابتهاج، مهدی عبدالعلی‌زاده، مهرداد فتحی‌زاده، افشین دهقان، امیر آشتیانی، رضا حدادی، احمد حشمت، رضا افشاری، رحیم کریمی، یعقوب مهدی‌زاده، مصطفی اکبریان، مهدی جمشیدیان، امیر زنگنه، عباس متین، حمزه کاظمی، رامین عباسی، هادی احمدی، پیمان یادی، رضا درگاهی فدایی، بهنام صمدی

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اقتصادی

توافق با روسیه برای حمل ۶۰ میلیون تن کالا از طریق خاک ایران

توافق با روسیه برای حمل ۶۰ میلیون تن کالا از طریق خاک ایران
2024-12-18T11:36:18+03:30
مدیرعامل شرکت حمل‌ و نقل و خدمات دریایی آبادان از مذاکره برای انعقاد توافقنامه با روسیه برای حمل کالاهای صادراتی مسکو با از ایران با ناوگان ایرانی به مقصد کش...

صیانت از ذخایر ژنتیک خزر برای پایداری اقتصادی ضروری است

صیانت از ذخایر ژنتیک خزر برای پایداری اقتصادی ضروری است
2024-12-18T10:16:17+03:30
معاون وزیر جهاد گفت: صیانت از دریاچه خزر علاوه بر آن که موجب پایداری اقتصادی حاشیه دریاچه خواهد شد، مسئولیتی جهانی بوده و بر عهده تمامی اعضای کمیسیون است که ...

چالش زمین‌های کشاورزی موقوفه با کمک سازمان اوقاف رفع می‌شود

چالش زمین‌های کشاورزی موقوفه با کمک سازمان اوقاف رفع می‌شود
2024-12-18T10:16:17+03:30
وزیر جهاد کشاورزی گفت: ما با کمک سازمان اوقاف مسائل و چالش‌های بهره‌برداران زمین‌های کشاورزی را که بخشی از موقوفه هستند حل خواهیم کرد.

قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ امروز ۲۸ آذر

قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ امروز ۲۸ آذر
2024-12-18T10:16:16+03:30
امروز (چهارشنبه، ۲۸ آذر) هر اسکناس دلار آمریکا به ۶۳ هزار و ۷۸۳ تومان و حواله دلار نیز به ۶۲ هزار و ۴۵ تومان رسید.

اطلاعیه جدید درباره ثبت سفارش بدون سابقه تا سقف ۵۰۰ هزار دلار

اطلاعیه جدید درباره ثبت سفارش بدون سابقه تا سقف ۵۰۰ هزار دلار
2024-12-18T10:02:57+03:30
سامانه جامع تجارت در اطلاعیه ای از عدم تغییر در شرایط ثبت‌سفارش با حالت «بدون سابقه تا سقف ۵۰۰ هزار دلار» خبر داد.

آغاز حراج سکه از ساعت ۱۲ امروز

آغاز حراج سکه از ساعت ۱۲ امروز
2024-12-18T09:49:36+03:30
از ساعت ۱۲ امروز چهارشنبه ۲۸ آذرماه، ربع سکه بهار آزادی و تمام سکه بهار آزادی ضرب سال ۱۴۰۳ بانک مرکزی عرضه می‌شود.

پیش بینی افزایش تورم آمریکا در ۲۰۲۵

پیش بینی افزایش تورم آمریکا در ۲۰۲۵
2024-12-18T09:49:36+03:30
اقتصاددانان پیش‌بینی‌های خود را برای تورم سال آینده آمریکا به دلیل نگرانی‌های ناشی از اجرای تعرفه‌ها افزایش دادند.

میرمحمد صادقی از چهره‌های برجسته بخش خصوصی درگذشت

میرمحمد صادقی از چهره‌های برجسته بخش خصوصی درگذشت
2024-12-18T09:36:17+03:30
علاءالدین میرمحمد صادقی از چهره‌های برجسته و خوش‌نام عرصه بازرگانی و از پیشکسوتان بخش خصوصی کشور دار فانی را وداع گفت.

۸۴ درصد ارزش بازار سهام در اختیار ۱۰ صنعت بزرگ

۸۴ درصد ارزش بازار سهام در اختیار ۱۰ صنعت بزرگ
2024-12-18T09:22:58+03:30
۸۴ درصد از ارزش بازار سهام در بورس تهران و فرابورس، در آبان امسال، در اختیار ۱۰ صنعت بزرگ بازار بوده است.

زیان ۴۵۰ میلیون دلاری فولادسازان به دلیل قطعی برق

زیان ۴۵۰ میلیون دلاری فولادسازان به دلیل قطعی برق
2024-12-18T09:22:58+03:30
به دلیل محدودیت های برقی، تولید ۸ ماهه فولاد میانی کشور حدود یک میلیون تن به ارزش بیش از ۴۵۰ میلیون دلار کاهش یافته است.

قیمت جهانی نفت ۲۸ آذر؛ برنت ۷۳ دلار و ۲۰ سنت شد

قیمت جهانی نفت ۲۸ آذر؛ برنت ۷۳ دلار و ۲۰ سنت شد
2024-12-18T09:22:57+03:30
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با یک سنت معادل ۰.۰۱ درصد افزایش به ۷۳ دلارو ۲۰ سنت رسید.

قیمت جهانی نفت 28 آذر؛ برنت ۷۳ دلار و ۲۰ سنت شد

قیمت جهانی نفت 28 آذر؛ برنت ۷۳ دلار و ۲۰ سنت شد
2024-12-18T09:09:36+03:30
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۱ سنت معادل ۰.۰۱ درصد افزایش به ۷۳ دلارو ۲۰ سنت رسید.

قیمت جهانی طلا ۲۸ آذر؛ هر اونس ۲۶۴۴ دلار و ۶۲ سنت

قیمت جهانی طلا ۲۸ آذر؛ هر اونس ۲۶۴۴ دلار و ۶۲ سنت
2024-12-18T08:56:18+03:30
قیمت هر اونس طلا امروز (چهارشنبه ۲۸ آذر ماه) با ۰.۰۸ درصد کاهش به ۲۶۴۴ دلار و ۶۲ سنت رسید.

آغاز واریز سود سهام عدالت از امروز

آغاز واریز سود سهام عدالت از امروز
2024-12-18T08:56:18+03:30
واریز مرحله سوم سود سهام عدالت شرکت‌های سرمایه‌پذیر از امروز (چهارشنبه) آغاز می‌شود.

فعالیت سامانه جدید بارش‌های برف و باران در کشور تا روز شنبه

فعالیت سامانه جدید بارش‌های برف و باران در کشور تا روز شنبه
2024-12-18T07:36:16+03:30
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از اینکه موج جدید بارش‌های برف و باران از روز جمعه (۳۰ آذر) وارد کشور می‌شود و فعالیت آن تا روز شنبه (ی...

تحویل ۸۰ میلیون لیتر سوخت مایع نیروگاهی در روز گذشته

تحویل ۸۰ میلیون لیتر سوخت مایع نیروگاهی در روز گذشته
2024-12-17T22:56:17+03:30
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از توزیع بی‌سابقه ۱۷۲ میلیون لیتر نفت‌گاز در روز گذشته خبر داد و گفت: در روز گذشته ۸۰ میلیون لیتر سوخت مایع تحویل نیرو...

فرزین: گروهی تلاش می کنند با پخش شایعه دل مردم را خالی کنند

فرزین: گروهی تلاش می کنند با پخش شایعه دل مردم را خالی کنند
2024-12-17T22:02:58+03:30
رئیس بانک مرکزی با بیان اینکه ذخایر ارزی کشور تکمیل است، گفت: عده ای می خواهند با شایعات دل مردم را خالی کنند و به دلیل نفعی که در پی افزایش ارز پیدا می کنند...

سود سهام عدالت از فردا واریز می‌شود + جزئیات

سود سهام عدالت از فردا واریز می‌شود + جزئیات
2024-12-17T21:09:37+03:30
مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه گفت: واریز مرحله سوم سود سهام عدالت از فردا آغاز می‌شود.

۸ هزار و ۵۰۰ مگاوات ظرفیت نیروگاه‌ از مدار خارج شد

۸ هزار و ۵۰۰ مگاوات ظرفیت نیروگاه‌ از مدار خارج شد
2024-12-17T18:29:36+03:30
یک مقام مسئول گفت: از ابتدای سال تاکنون پنج میلیارد مترمکعب گاز کمتری در اختیار نیروگاه‌ها قرار گرفته است و نبود سوخت موجب خروج ۸ هزار و ۵۰۰ مگاوات ظرفیت نیر...

لزوم توجه به انرژی تجدیدپذیر برای جبران ناترازی ها

لزوم توجه به انرژی تجدیدپذیر برای جبران ناترازی ها
2024-12-17T18:02:59+03:30
یک مقام مسئول گفت: برای پاسخگویی به ناترازی‌هایی که امروز با آن مواجه هستیم به‌ویژه در حوزه برق و سوخت باید موضوع بهره‌برداری از ظرفیت‌های انرژی‌های تجدیدپذی...

۸ هزار و ۵۰۰ مگاوات ظرفیت نیروگاه‌ از مدار خارج شدند

۸ هزار و ۵۰۰ مگاوات ظرفیت نیروگاه‌ از مدار خارج شدند
2024-12-17T18:02:59+03:30
یک مقام مسئول گفت: از ابتدای سال تاکنون پنج میلیارد مترمکعب گاز کمتری در اختیار نیروگاه‌ها قرار گرفته است و نبود سوخت موجب خروج ۸ هزار و ۵۰۰ مگاوات ظرفیت نیر...

هدف‌گذاری افزایش طول عمر ساختمان به بالای ۵۰ سال

هدف‌گذاری افزایش طول عمر ساختمان به بالای ۵۰ سال
2024-12-17T18:02:58+03:30
رئیس انجمن سازندگان مسکن و ساختمان شهر تهران گفت: هم‌اکنون میانگین عمر ساختمان ۲۵ سال است، که امیدوارم با حضور مهندسان ساختمان عمر مفید ساختمان به بالای ۵۰ س...

صدور هشدار نارنجی افزایش آلودگی هوا در تهران

صدور هشدار نارنجی افزایش آلودگی هوا در تهران
2024-12-17T17:22:57+03:30
سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح نارنجی از افزایش آلاینده‌های جوی در ۴ شهر از جمله تهران طی امروز تا پنجشنبه خبر داد.

رکورد تحویل گاز به شبکه شکست

رکورد تحویل گاز به شبکه شکست
2024-12-17T17:22:57+03:30
معاون وزیر نفت گفت: امسال تحویل گاز به شبکه به ۸۵۵ میلیون مترمکعب رسید، در حالی که طبق برنامه مصوب تعهد و انتظار از ما ۸۴۵ میلیون مترمکعب بود.

افزایش ۳ درصدی مصرف گاز تهرانی‌ها در یک روز

افزایش ۳ درصدی مصرف گاز تهرانی‌ها در یک روز
2024-12-17T17:22:57+03:30
سخنگوی شرکت گاز استان تهران گفت:­ مقدار مصرف گاز در استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته به بیش از ۱۱۵ میلیون مترمکعب در روز رسید.

بانک مرکزی: یک میلیون فقره چک الکترونیکی صادر شد

بانک مرکزی: یک میلیون فقره چک  الکترونیکی صادر شد
2024-12-17T17:22:56+03:30
از ابتدای راه‌اندازی چک الکترونیک در کشور (آبان ۱۴۰۱) تا نیمه آذر امسال بیش از ۹۹۰ هزار فقره چک الکترونیک صادر شده و بیش از ۹۹.۷ درصد چک‌های الکترونیک کارساز...

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی منصوب شد

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی منصوب شد
2024-12-17T15:40:44+03:30
با پیشنهاد دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و با حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی، «مصطفی طاعتی مقدم» به عنوان مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی منصوب شد.

۴.۳ همت قرارداد در آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک منعقد شد

۴.۳ همت قرارداد در آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک منعقد شد
2024-12-17T15:40:43+03:30
مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک گفت:‌ هزار و ۷۲۰ قرارداد به ارزش بیش از چهار هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک منعقد شد.

تعطیلی ادارات، مصرف برق را ۵ هزار مگاوات کاهش داد

تعطیلی ادارات، مصرف برق را ۵ هزار مگاوات کاهش داد
2024-12-17T15:40:43+03:30
مدیرکل هوشمندسازی و فناوری‌های نوین توانیر از کاهش روزانه ۵ هزار مگاواتی مصرف برق در پی تعطیلی ادارات خبر داد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی: ۱۰ درصد کودهای کشور وارداتی است

معاون وزیر جهاد کشاورزی: ۱۰ درصد کودهای کشور وارداتی است
2024-12-17T15:40:42+03:30
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: در حال حاضر تنها ۱۰ درصد کودهای کشاورزی وارداتی است و تلاش داریم با بهبود کودهای تولید داخل، مانع واردات شویم.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)