میرنیوز
به گزارش ایسنا، اخیرا مکاتباتی بین سازمان اموال تملیکی و دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد در رابطه با تعیین تکلیف ۱۵۰۰ خودروی متروکه تحت اختیار سازمان اموال تملیکی قرار دارد، صورت گرفت و این سازمان پیشنهاد فروش و شماره گذاری این خودروها در مناطق آزاد را ارائه کرد که ظاهرا با استقبال همراه شد.
در ادامه طی مکاتبه دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد با معاون اول رئیس جمهور، موضوع اصلاح مصوبه ۱۳۹۶ در رابطه با مستثنی شدن این واگذاری از ممنوعیت ها و محدودیت های واردات خودرو مطرح شد.
اما اینکه جریان این واگذاری چیست و چرا در داخل فروش نمی رود موضوعی است که میر معینی - معاون فروش و بهره برداری سازمان اموال تملیکی - در مورد آن به ایسنا توضیحاتی ارائه کرده است.
جریان پیشنهاد واگذاری خودروها در مناطق آزاد
وی با اشاره به الزام ماده ۸ قانون تاسیس سازمان اموال تملیکی مبنی بر تعیین تکلیف اموال در اختیار طی یکسال گفت: شماره گذاری خودروهای دپوشده در سازمان اموال تملیکی با محدودیت هایی مواجه و امکان تعیین تکلیف آنها فراهم نبود ولی با پیگیری سازمان اموال تملیکی شاید تعیین تکلیف خودروهای متروکه موجود در این سازمان بزودی در دستور کار قرار بگیرد.
میر معینی توضیح داد: محدودیت های مانند عدم استاندارد، نداشتن اوراق فنی، عدم وجود نمایندگی های مجاز برای خدمات بعد از فروش، انجین بالای ۲۵۰۰ سی سی و یا لوکس بودن آنها وجود داشت که موجب شد که مسئولان سازمان در یکی از تصمیمات جمع بندی شده، ضمن برگزاری جلسات فنی با مسئولان مناطق آزاد و تجاری طرحی برای تعیین تکلیف این خودروها در این مناطق آماده و برای تصمیم گیری نهایی به هیات دولت ارائه کند.
وی با بیان اینکه در راستای انجام دستور ریاست قوه قضائیه و تاکیدات وزیر اقتصاد به منظور تعیین تکلیف کلیه اموال در اختیار، ضمن تشکیل کارگروه های ویژه اقدامات فوری برای تسریع در تعیین تکلیف کلیه اموال از جمله خودروهای رسوبی عملیاتی شده است ، یادآور شد که در صورت اجرایی شدن طرح فروش خودروهای دپو شده سازمان اموال تملیکی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، ضمن تعیین تکلیف خودروهای رسوبی در سازمان، تمهیدات ویژه ایی برای نو سازی ناوگان حمل و نقل در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی بدون انتقال ارز کلید خواهد خورد.
به گزارش ایسنا، خودروهایی که اکنون در جریان واگذاری به مناطق آزاد قرار دارند طی یکی دو سال اخیر بسیار مورد بحث بوده اند و با وجود مهلت های تعیین شده از سوی هیات وزیران برای تعیین تکلیف یا ترخیص خودروهای دپو شده در گمرک، به دلیل محدودیت های موجود به ویژه شرایطی که سازمان ملی استاندارد تعیین کرده بود امکان ترخیص پیدا نکردند.
این در حالی است که حتی در سال گذشته حواشی در مورد غیر استاندارد بودن خودروهایی مانند بنز، پورشه و یا بی ام دبلیو در بین آنها ایجاد شد، با این حال شنیده ها از این حکایت دارد که اخیر سازمان ملی استاندارد نیز در راستای تعیین تکلیف خودروهای دپو شده اقداماتی صورت داده و همکاری خود را اعلام کرده است که می تواند حتی به امکان تعیین تکلیف خودروها در سرزمین اصلی منتهی شود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
۳۱ هزار و ۷۰۰ هکتار چغندرقند پاییزه کشت شد
تاثیر ۴ عامل در میزان محاسبه حقوق دولتی در حوزه معدن
بانک توسعه اسلامی نقش مؤثرتری در تأمین مالی پروژههای ایران ایفا کند
دیدار سهجانبه برای مدیریت آفات و کاهش خسارتهای کشاورزی
رویکرد فعال ایران برای ایفای نقش در تغییر پارادایم صنعتی جهان
تمدید دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات ارزی کوتاهمدت تا پایان سال
۱۴.۵ میلیون تن کالاهای اساسی در بنادر کشور تخلیه شد
مدیرعامل شرکت نفت: برنامه دقیقی برای عبور از زمستان داریم
معاون وزیر نفت: ناترازی انرژی در کشور یک مسئله جدی است
وزیر اقتصاد با رئیس صندوق اوپک گفتگو کرد
ثبت آیفون مسافری از امروز آغاز شد
صادرات گاز ایران به عراق از یک نقطه متوقف شد
معاون وزیر نفت:ناترازی انرژی در کشور یک مسئله جدی است
بازار بهینهسازی برق با صدور گواهی صرفهجویی برای دو سرمایهگذار عملیاتی میشود
خودروسازان باید پول قطعه سازان را بدهند
راهنمای معاملات سامانه ارز تجاری منتشر شد
اتابک: بسیاری از معادن ایمن سازی نشده اند
نرخ ارز در مرکز مبادله ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
چالشها و فرصتهای توسعه صنعت پتروشیمی برسی شد
الگوی کشت باید پویا و تابع اصول حکمرانی آب باشد
تداوم پیشتازی بورس؛ شاخص کل در آستانه فتح کانال ۲.۴ میلیون
ایران دغدغهای برای فروش و صادرات نفت ندارد
تداوم پیشتازی بورس؛ شاخص کل در مرز ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد
همتی تهران را به مقصد ریاض ترک کرد
پرداخت موبایلی تا پایان سال اجرایی میشود
نرخ ارز مبادله ای ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
تحریم ایلان ماسک رد شد
رفع فوری ۲۴۲ مورد تعرض به اراضی دولتی در آبانماه
جمعآوری ۳۰۰ هزار ماینر غیرمجاز با ۱۰۰۰ مگاوات توان مصرفی در کشور
تخصیص ۶۵ میلیارد مترمکعب آب به بخش کشاورزی تا پایان برنامه هفتم